ΟΧΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! . Από το www.greekalert.com/ . Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήν...
.
Από το www.greekalert.com/
.
Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, με πρωτοπόρους και οδηγούς τους Έλληνες της Μακεδονίας, την Παν-μακεδονική Καναδά και τις Μακεδονικές οργανώσεις στις πέντε Ηπείρους διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαιτέρως προς Αθήνα, Σκόπια, Βρυξέλες, Ουάσινγκτον και Ο.Η.Ε., ότι:Επιθυμούμε την ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη, και προωθούμε τη φιλία και συνεργασία όλων των λαών της Βαλκανικής εφόσον υπάρχει πνεύμα αληθινής συνεργασίας και γειτονίας και με θετικές προοπτικές για την Ελλάδα.
Επιθυμούμε την συμμετοχή στους διεθνείς οργανισμούς και οικογένειες όλων των ενδιαφερομένων χωρών εφόσον αυτές πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις και σύμφωνα με την νομοθεσία ένταξης των οργανισμών αυτών.
Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναγνωρίσουμε τις ανιστόρητες διεκδικήσεις και τον παράλογο σφετερισμό της Ελληνικής και Μακεδονικής ταυτότητάς μας από τους Σλάβους των Σκοπίων, ή από οποιουσδήποτε.
Ζητούμε να σταματήσει η εθνικιστική προπαγάνδα από τους Σλάβους των Σκοπίων στα εκπαιδευτικά τους ιδρύματα τα οποία γαλουχούν τις νεώτερες γενεές με μεγαλοϊδεατισμούς, αλυτρωτικές τάσεις και διαθέσεις.
Ζητούμε πλήρη αναθεώρηση των ψευδών ισχυρισμών και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας στα σχολικά τους εγχειρίδια.
Ζητούμε να σταματήσει κάθε αβάσιμη δημαγωγία, αλυτρωτική διεκδίκηση και προπαγάνδα, στο δημόσιο τομέα και τις ένοπλες δυνάμεις τους.
Απαιτούμε οι επόμενες γενιές των Ελλήνων να μην πληρώσουν τα λάθη σημερινών χειρισμών και αποφάσεων των ελληνικών κυβερνήσεων. Το θέμα με τα Σκόπια πρέπει να κλείσει εδώ, και αν χρειαστεί, με τελεία διακοπή επαφών.
Δηλώνουμε ότι η Ελληνική ιστορία και το όνομα «Μακεδονία» θα πρέπει να παύσουν να είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων.
Ζητούμε να μην υπογραφεί από την Ελλάδα καμία συμφωνία περί ονομασίας που περιέχει το ελληνικό όνομα Μακεδονία.
Ζητούμε από την Ελληνική Πολιτεία να ασκήσει το δικαίωμα της αρνησικυρίας (Veto) σε κάθε ενταξιακή διαδικασία της γειτονικής χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ατλαντική Συμμαχία μέχρις ότου αποφασίσει σε ένα όνομα και μία λύση που δεν θα προσβάλει άλλο τον ελληνικό λαό, την ιστορία του, την παράδοση και πολιτιστική του κληρονομιά, και ούτε θα υπονοεί απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας.
Ζητούμε από την Ελληνική Πολιτεία να αντιδράσει δυναμικά και αποφασιστικά ενάντια στον όποιο διασυρμό υφίσταται από την αλυτρωτική προπαγάνδα των Σλάβων των Σκοπίων.
Ζητούμε από την Ελληνική Εκκλησία να σταθεί πρωτοπόρα στο πλευρό των Ελλήνων όπως έκανε σε όλους τους αγώνες του Εθνους και να ηχήσει το σάλπισμα της αφύπνισης για τον εθνικό κίνδυνο.
Ζητούμε από τον επιχειρηματικό κόσμο, και τις Ελληνικές Επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει στα Σκόπια να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ασκήσουν αμέσως οικονομικές πιέσεις στην κυβέρνηση των Σκοπίων για να εξαντλήσουν τα αποθέματα επιδότησης των αλυτρωτικών διαθέσεων ενάντια στην Ελλάδα.
Ζητούμε από την Διεθνή Κοινότητα να αναθεωρήσει την πολιτική της στα Βαλκάνια που οδηγεί την ευρύτερη περιοχή σε αποσταθεροποίηση και την καθιστά συνεργό σε αλυτρωτικές ενέργειες και στην απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας.
Ζητούμε από την Ελληνική Πολιτεία να διερευνήσει το θέμα των Ελλήνων της Βαρντάρσκα και του Τίτο, με προσφυγή στην Επιτροπή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι υπάρχει εκεί Ελληνισμός σήμερα πού αποσιωπείται.
Ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να εξετάσει πιθανή προσφυγή των Σλάβων των Σκοπίων στο Δικαστήριο της Χάγης για κλοπή της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας.
Μην παραδώσετε την Ελληνική Ιστορική, Πολιτισμική και Eθνική κληρονομιά της Ελληνικής Μακεδονίας εις τον αιώνα τον άπαντα με τυχόν απόφασή σας να παραδώσετε τον όρο «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε μορφή, ούτε στο Αλβανο-Σλαβικό κράτος με πρωτεύουσα τα Σκόπια, ούτε σε κανέναν.
Αν σε κάθε γέφυρα που χτίζουμε με παραδοσιακούς φίλους ή με άσπονδους γείτονες εμείς παραχωρούμε ένα κομμάτι της ταυτότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας, προς «χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη» ενώ από την άλλη μεριά της γέφυρας σμιλεύουν την δική τους εθνική ταυτότητα σε δικά μας λευκά μάρμαρα, τότε στο μέλλον η Ελλάδα θα είναι πραγματικά: «…κάποια τέως χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης…».
---------------------------
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩ!
1000 ΜΡΑΒΟ!!!!
H kardia tis Elladas xtipaei allou!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήEdw mas fagane oi proodeutikarades, oi apatrides, oi tsatsoi oi mouloxtoi kai oi pliromeni 8olokoultoura!!!!!!
Δεν υπαρχει τιποτα Μακεδονικο στουs Σλαβουs τιs Σλαβοσκοπιαs Βαρνταρσκαs!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Οχι το ονομα Μακεδονια στουs μπασταρδεμενουs Σλαβο-Βουλγαρουs.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔειται ρε την μουτσουνα σαs στο καθρεφτη σλαβογουρουνα!!!!!
H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ANHKEI ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι τα Σκόπια ….βρυχώνται
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://www.antinews.gr/?p=3729
ΝΑ'ΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
τι ξέρετε ρε μαλακισμέναεσείς από Καναδά; Κάθε πράγμα κρίνεται στον τόπο και στον χρόνο του. Η κόντρο πρώην γιουκοσλάβων και Ελλήνων στον Καναδά πάει τουλάχιστον 30 χρόνια πίσω. Καλά εκάναν, αλλά εσείς ρε σκατόβλαχοι τυριά γιατί χαίρεστε; Ποτέ δεν βγήκατε από το κωλοχώρι σας και δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνε στον πολιτισμένο κόσμο. Αντε τραβάτε τώρα να δείτε Λιάκουρα και να τον παίξετε με τα βιβλία του.
ΑπάντησηΔιαγραφήτυριά, χλιμίτζουρες...
ΑπάντησηΔιαγραφήBloopers spare audio server (μόνο για λίγες ώρες).
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ? ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήXlapa Xloupas Bloopoo Bloo rwtaeI:
ΑπάντησηΔιαγραφήτι ξέρετε ρε μαλακισμέναε σείς από Καναδά?
Proafnws Xlapa Xloupa enoeis tous BloopooBloopo tou Kanada tagaromakaka?
Να μου ζησεται Καναδεζοι Ελληνεs!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Μακεδονια μαs ηταν και 8α μεινει Ελληνικη και ποτε Σλαβοτσομπανανραδικια!
Το πολυ αν θελουνε τοσ στελνουμε τον πιπο-Μπλουπα αμανατι!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
12:31
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ?
Egine re probato alla pou na to pareis xampari! Stin mala..kia xwmenos oli tin wra oute ton trifla sou den pairneis xampari zwon!
11:11
ΑπάντησηΔιαγραφή''H ....ANHKEI ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ'''
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ΣλαβοΒουλγαρικο Βοιιιιιιιδδδδδιιιιι !!!!!!!
Αχ, ωραία και ιδανικά τα λέτε, κύριοί μου, αλλά δυστυχώς το θέμα έχει ξεπουληθή εδώ και χρόνια...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΩΡΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!!!!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!
TIPOTA DEN EXEI TELEIWSEI PATRIWTES!
ΑπάντησηΔιαγραφήKLEISTE TA AYTIA SAS STOYS NTOPIOUS EGKA8ETOUS POU SPERNOUN THN MOIROLATRIA!
ANTIDRASH KAI ANTISTASH!
H MPASTARDONIA THS BARDARSKAS METRAEI MERES!
ELLHNIKH HTANE KAI PANTA ELLHNIKH 8A MEINEI!!!!!!
re Bloopers den mpas na breis kammia pragmatikh gkomena! Den exeis bare8ei na paizeis me tin Ka Poulxeria!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήH to 'melos' sou einai mikro kai otan to blepoun ta koritsia rimazontai sta gelia!
Axaxxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxax
Asfairos kai akapnos eise reeeeeeeee!!!!!!!!
Ρε αδερφια απο Καναδα δεν τουs το γραφεται στα Εγγλεζικα γιατι οι εδω μονο απο αυτα σκαμπαζουνε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑμερικανολιγουρεs κυβερναναι αυτο τον τοπο!
....Οι Μητσοτακηδεs και οι Μπουπεs ολων το ειδων και χρωματων!
δεν έχω εξουσιοδοτηθεί να σε χέσω "αντ' αυτού" που έφυγε, αλλά δεν έχω αναστολές. Απλώς σε βαριέμαι παλομαλάκα. Σε βαριέμαι!
ΑπάντησηΔιαγραφήBloopoo-Bloopoo
ΑπάντησηΔιαγραφήEgw den xreiazomai e3ousiodotisi.
Apla se exesa patokorfa!
Na pare kai xarti na skoupiseis ti xesmeni sou skato-fatsa.
Pouf Brwmas
Τωρα μπερδευτικα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ΕλληνοΚαναδικο Κογκρεσο το καταλαβαινω!
Αδερφια ειμασται ολλοι μαζι!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Αλλα αυτοs ο Καναδοs Χλαπαs Χλπουπαs Μπλουπαs που περιφερι την απλυτη κωλοτρυπιδα του περα δωθε που κολαει????
Κανειs δεν τον πλησιαζει να τον 'ανακουφισει';;;;;;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΠΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΩΣΤΑ, ΝΤΟΡΑ - κάνει μεγάλο αγώνα να μας τελειώσει-
GIORGOS ισυναγωνίζεται στα ΝΑΙ την ΝΤΟΡΑ,
ΞΥΡΙΖΑ -αυτός έχει κατεβάσει τα βρακιά-
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ- από την μαστουρα που του έχουν δώσει- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
«χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη»
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
4 Οκτώβριος 2008 11:44 μμ
ΑπάντησηΔιαγραφήBloopers-akia
==
Ξεφτλισμενα πουστακια,σε ΣΟΒΑΡΑ θεματα μην ανακατευεστε,γιατι θα παρω την ζωστηρα και θα σας μαυρισω το κωλαρακι!!
Am i clear??
Η κόντρο πρώην γιουκοσλάβων και Ελλήνων στον Καναδά πάει τουλάχιστον 30 χρόνια πίσω.
==
Αποκλειεται 30 χρονια "απο πισω" ..
Καλα απο ποσων χρονων γαμιεσαι εσυ??
Στην Αυστραλια π.χ Ελληνες και .."μακεδοφσκι" ζουσαν .."ειρηνικα" μεχρι το 1992!
Αυτοι αυτοαποκαλουνταν
"μακεδοφσκι" αλλα ποιος τους
εδινε σημασια??
Και ξαφνικα τα παντα αλλαξαν μετα την "ανεξαρτοποιηση " της βλαχοχωρας τους με ονομασια "μακεδονια"..
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.
ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ .
τυριά, χλιμίτζουρες...
==
Την αλλη φορα που θα ρθεις να σε πηδηξω θα σου πω εγω ρε πουστακι..
Θα το σβησεις αυτο με την γλωσσα σου ..
Γαμημενο μπασταρδακι
μπραβο σας .νοιξτε καταλογο ονοματων ειδημονων να ασχοληθουμε αμεσως . απομονωστε τους νεφελοκουλτουριαρηδες
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε σρλούπερ μπλούπερ το έχουμε πει, όταν είσαι σκυμένος μην μιλάς γιατί σου τρέχουν από το στόμα και είσαι αηδία ρε αηδία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι κάτι άλλο ακόμα χαμήλωσε τις ΤΣΥΡΙΖΕΣ κραυγές σου.
Εντάξει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο φχαριστηθήκατε Στόκοι (ΑΕ);
Σειρά μου τώρα...
Οι Μακεδονομάχοι του ΛΑ.Ο.Σ. xaxaxa
Ο Καρατζαφέρης αντιστασιακός xaxaxa
και το bonus track
Αυτά. Για να μαθαίνουν οι "παλιοί", οι ΝΕΟΙ κάτι τέτοια τα τζατζαλάνε!
BLOOPER:
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν υπ'άρχει τετοια λεξη παιδες
η σωστη ειναι: BLOOMER
που θα πει ΦΟΥΦΟΥΛΑ !
Αρα οι Bloopers ειναι Bloomers
δηλαδη φουφουλες!
Τώρα καταλαβατε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σπαταλατε φαια ουσια για σχολια
γι' αυτους τους assholes?
Αλοιθωρος
Αγαπητή εν αχρήστω υμών αδελφή τζωννάκο 11.49, ή επί το λαϊκότερον και ως επαγγελματικόν προσωνύμιον (της Συγγρού) "Ξέκωλη Ιωάννα", Χαίρε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπευθύνω υμίν θερμούς καθ' ημάς εκπορευομένους από το αιδοίον της μητρός εσού, το οποίον μόλις επήδηξον με λαμπρόν και μέγα άλμα.
Πληροφορώ υμάς, ότι αύτη, κατά το άλμα αλλά και επί μακρόν διάστημα μετά αυτό, ανέκραζε με φωνήν γοεράν: "είδα το χριστό φαντάρο με την πάρτη σου απόψε αγορίνα μου, σκίσε με κι άλλο την πουτάνα!"
Αναπέμπω προς εσέ τας +ευλογίας+ ημών, μετά των από βάθους καρδίας χριστοπαναγιών ημών των βλουπερίων, μοναχών της ΙΜ της Κονσολίας της Γαμωσταυρίτισσας.
Δια τον Πατέρα Σουλπίκιον,
Αντ' Αυτού,
ο αναπληρωτής Του.
Αγαπητή εν αχρήστω υμών αδελφή τζωννάκο 11.49, ή επί το λαϊκότερον και ως επαγγελματικόν προσωνύμιον (της Συγγρού) "Ξέκωλη Ιωάννα", Χαίρε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπευθύνω υμίν θερμούς καθ' ημάς χαιρετισμούς, εκπορευομένους από το αιδοίον της μητρός εσού, το οποίον μόλις επήδηξον με λαμπρόν και μέγα άλμα.
Πληροφορώ υμάς, ότι αύτη, κατά το άλμα αλλά και επί μακρόν διάστημα μετά αυτό, ανέκραζε με φωνήν γοεράν: "είδα το χριστό φαντάρο με την πάρτη σου απόψε αγορίνα μου, σκίσε με κι άλλο την πουτάνα!"
Αναπέμπω προς εσέ τας +ευλογίας+ ημών, μετά των από βάθους καρδίας χριστοπαναγιών ημών των βλουπερίων, μοναχών της ΙΜ της Κονσολίας της Γαμωσταυρίτισσας.
Δια τον Πατέρα Σουλπίκιον,
Αντ' Αυτού,
ο αναπληρωτής Του.
Bloopers,σωστά σχολίασα πρό 3μήνου
ΑπάντησηΔιαγραφήότι φοράτε bloomers.
Δέν ανέχεστε νά εκφέρει γνώμη κανείς
άλλος από τήν περιοχή σας.
Ο Καναδάς είναι πολύ μεγάλος γιά νά
τόν κατουρίσεις-σημαδέψεις.
Από τήν Μισισσάγκα πάντως αναζητούν
μέχρι νά σάς (σέ ?) εντοπίσουν.
Καί αφού τούς χαρακτήρισες σκατόβλαχους τυριά
πρόσεχε μήν "ξύνεσαι στή γκλίτσα τού τσομπάνη".
Στό κάτω-κάτω τής γραφής,μόνο Δημοκρατικό δέν είναι τό σχόλιο σου.
Αναστάσης(ναί ρέ,τούς υποστηρίζω,
αφού δέν μολύνθηκαν από τόν κοπροδιεθνισμό).
Bloopers-akia..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνταξει πουστακια με τετοια light θεματα νο προπλεμ..
Αλλα ΜΗΝ ανακατευεστε με σοβαρα θεματα γιατι θα σας μαυρισω το κωλαρακιον ..
Understood?
Οι off-shore εθνικόφρονες διαγκωνίζονται σε εθνικοφροσύνη μπας και γλύψουν κανένα κοκκαλάκι από τον πακτωλό των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε πατριώτες συνεχίστε, όσο σας βλέπουνε να "αγωνίζεστε" όλο και κάποιο κονδύλι θα πέσει υπερ υμών.
@2:03 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν είναι να διαβάζει κανείς τα δικά σου ελληνικά, αγράμματε, καλύτερα τα αγγλικά. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά έλα να πουλήσεις πατριωτισμό ...
Ο πατριωτισμοs ρε ορνιο δεν ειναι για πουλημα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τι τον περασεs !!! Τον κωλο σου ;;;;;
Ουυυστττ προοδευτικαραδεσ ..κακανδρεs και χαμαντρακια!!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ (ΟΧΙ ΜΠΛΟΥΠΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ!)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜ ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΠΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!
Ο/Η Ανώνυμος αγράμματος ξεφτίλας είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ πατριωτισμοs ρε ορνιο δεν ειναι για πουλημα! (είναι για να φτιάχνεις εσύ βίλες)
Για τι τον περασεs !!! Τον κωλο σου ;;;;; (όχι, τον κώλο της γυναίκας σου!)
Ουυυστττ προοδευτικαραδεσ (το τελικό σίγμα δεν το ξέρει ο αμόρφωτος ξεφτίλας)
..κακανδρεs και χαμαντρακια!!!
(εφευρίσκει και νέες βρισιές ο ξεφτίλας)
ΜΠΛΟΥΠΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ!
(βλέπε παραπάνω)
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ (γράφεται: ΥΠΑΡΧΕΤΕ, αλλά με αμόρφωτους σαν εσένα...) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜ (γράφεται ΕΧΟΥΜΕ) ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΠΕΣ (βρισιές ξέρει να γράφει ο γελοίος, ελληνικά όχι!!!)
ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!
Σιγά τα αίματα τώρα. Άντε να παίξεις κι εσύ με τα άλλα παιδάκια τώρα και ΣΙΩΠΗ. Ακους;
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήBLOOPERS 11.26
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
SUUUUUPEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!
οι μακεδονες αποδεδειγμενα ιστορικα=ελληνες .οτι εκτος ελλαδος λεγεται η θελετε να λεγεται μακεδονια πρεπεινα το διεκδικουμε καινα το διεκδικουμε μαχητικα . αστε τους μπουστεους να λενε .και μακρια ειναι και πεφτουν οσονουπω
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ .