GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

The end...

. Απίστευτα και ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα μας. Που ακούστηκε να βγαίνει υπουργός και να απαντά σε προσωπικό επίπεδο σε αρχηγό...

.
Απίστευτα και ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα μας. Που ακούστηκε να βγαίνει υπουργός και να απαντά σε προσωπικό επίπεδο σε αρχηγό κόμματος. Φανταστείτε ότι ούτε ο πρωθυπουργός δεν πήγε να τον ακούσει το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι. Μίλησε απουσία πρωθυπουργού. Και φυσικά μετά το θράσος του χρησιμοποίησε και την κλασική δεξιά πρακτική να πετάξει λάσπη λέγοντας ότι και το ΠΑΣΟΚ είχε δώσει χρήματα στη μονή βατοπαιδιου και σε άλλες μονές. Μόνο που αυτό κατέρρευσε σε κάτι λιγότερο από 12 ώρες. Αφού αυτά τα κονδύλια ήταν ευρωπαϊκά και δίνονταν στις μονές για αναστηλώσεις. Άλλο πράμα αυτό Θόδωρε.
Επίσης τι άλλο έχουμε. Την αποχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και της κυβέρνησης από τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα της προανακριτικής επιτροπής. Στο βιβλίο Guinness θα γραφτεί και αυτό διότι συμβαίνει πρώτη φορά παγκόσμιως. Που ακούστηκε να μην συμμετέχει σε συζήτηση η πλειοψηφία ; Και εύλογα θα ρωτήσει κάποιος μα γιατί. Γιατί βγήκαν στην πιάτσα έμαθαν ότι πολλοί βουλευτές τους θα ψηφιζαν υπέρ και επειδή η υπόθεση δεν βρωμάει απλά αλλά ζέχνει, σκεφτήκαν ότι καλύτερα να γελοιοποιηθούν παρά να πάνε φυλακή. Μάρα βρες καμιά δουλειά γιατί τα σπίτια ποιος θα τα ξεπληρώσει τώρα; (Αλαζόνες...)
Nikos_ngr
---------------

24 σχόλια

  1. Έτσι μπράβο, ότι μαλακία σας κατεβαίνει στο κεφάλι, αποστολή στο πρεςς τζιαρ για πρώτη σελίδα. Αρκεί να είναι αντι-ΝΔ
    Ρε κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "The end..." τι σχέση έχει με τον αχταρμά μαλακιών που έγραψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η περίεργη άνοδος και η θεαματική πτώση του Θ. Ρουσόπουλου


    Αναδημοσίευση από:
    www.freesunday.gr
    26.10.2008,

    Η μαρτυρία ενός «εγκλωβισμένου» πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ

    Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έφυγε με θεαματικό τρόπο από την κυβέρνηση Καραμανλή, περνώντας και στην πολιτική πτώση του το μήνυμα ότι ήταν τα τελευταία χρόνια το άτυπο «νούμερο δύο» της κυβέρνησης. Η ομιλία του στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη είχε όλα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής πρόκλησης και της αλαζονείας. Εμφανίστηκε, αξιοποιώντας και την απουσία του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή, σαν ηγέτης της ΝΔ και στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει τον πολιτικό του ρόλο κατέφυγε στην απευθείας σύγκριση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ Παπανδρέου. Εμφανίστηκε, για τις ανάγκες του πολιτικού σεναρίου, σαν ο «γιος του ταχυδρόμου» ο οποίος βάλλεται από τον «εκπρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου» Γιώργο Παπανδρέου. Εάν κρίνουμε από το χλιαρό χειροκρότημα του ενός τετάρτου των βουλευτών της ΝΔ ο κ. Ρουσόπουλος δεν μπόρεσε να πείσει ούτε τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Ο παραιτηθείς υπουργός δεν έχει τόσα χαρακτηριστικά αυτοδημιούργητου όσο ετερόφωτου.

    Η συνέχεια στο λίνκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτυχημένος δημοσιογράφος
    Αποτυχημένος πολιτικός.

    Θα του πρότεινα να μην διανοηθει να γίνει ταχυδρόμος γιατί σίγουρα θα είναι και Αποτυχημένος ταχυδρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο παιδί μου, κάποιος Δρυς και κάποιος Φωτιάδης που ξεκίνησαν τις ανταλλαγές σε ποιο κόμμα ανήκουν; Εσύ πας να ταπώσεις (αναρμοδίως απ' όσο διαβάζω) τον Ρουσόπουλο και κάνεις πως δεν ξέρεις ότι η διαπλοκή με τους παπάδες είναι διαχρονική και διακομματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:13 μμ

    από πού προκύπτει ότι είναι αποτυχημένος πολιτικός; Λες ότι οι επιτυχημένοι πολιτικοί μένουν επ' άπειρον στη Βουλή μέχρι να τους πάρουν με το φορείο; Κάνεις λάθος, κοίτα πόσο ψηλά έγτασε ο Θοδωρής σε λίγα χρόνια παρουσίας!

    Και γιατί λες αποτυχημένος δημοσιογράφος; πρώτες θέσεις είχε πριν περάσει στην πολιτική και, αν αποχωρήσει, θα σκίζονται ποιος θα τον πρωτοπάρει στο επιτελείο του.

    Μάλλον εμπαθής είσαι και φθονερός, δεν πειράζει θα συνηθίσεις εκεί στον πάτο που βρίσκεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλετε να μάθετε γιατί έπεσε ο Ρουσώ, ακούστε τότε:
    Επειδή υπερτίμησε τον εαυτό του. Μπορεί να φταίει και ο Βαρδής γι' αυτό, δεν ξέρω.
    Ο Θόδωρος δεν είναι έμπειρη πουτάνα σαν τον Κύρτσο.
    Δεν είναι γάτα πονηρή σαν τον Χατζηνικολάου.
    Δεν είναι 'μαφία' σαν τον Θέμο και τον Τριανταφυλλόπουλο.
    Δεν έχει τη στόφα και τη μανιέρα ενός Τσίμα ή του αγίου που γραφει στους Βloopers.
    Δεν είναι Παπαχελάς στις Διασυνδέσεις.
    Δεν είναι Παναγιωτόπουλος στον λαικισμό.
    Δεν σου λέει το παληκάρι.
    Δεν έχει κάτι το άτομο είναι μετριότητα σαν τον Σημίτη τον φίλο του και τον Κώστα τον δικό του.
    Τώρα ο Βαρδής είναι υποχρεωμένος να ρίξει στο παιχνίδι τον Νίκο που τον κράταγε για τα δύσκολα.
    Θα γίνει πάλι χαμός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξεκαθάρισμα αρχίζει τώρα με τις απολογίες των διαπλεκόμενων δικονομικάκιδων νομικών συμβούλων και διαπλεκόμενων αρχιερέων και τις διαφθοράς.

    Είναι αυτοί που δεν έχουν ηθικά ιερά όρια, αυτοί είναι υπαίτιοι του δράματος του κάθε πολίτη που "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ" παλεύει για την επιβίωση και μια δίκαιη κοινωνία.

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=3318894641233949828

    Και πάνω από όλα ΜΗΝ ταυτίζετε τις αρχές και την ιδεολογία του κόμματος, του κάθε κόμματος με το βίο και την πολιτεία μεμονωμένων "ιδιωτών", πολιτικών εκπροσωπούντων προπατορικά αμαρτήματα, και αλληλοβοηθούμενων μετά των άλλων, δι ίδια διαπλεκόμενα συμφέροντα, φίλων τους.

    Το κάθε κόμμα και ο κάθε αρχηγός του κάθε κόμματος χρειάζεται την όποια και κάθε συνδρομή του όποιου και κάθε πολίτη "Πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε-26 Οκτώβριος 2008 4:40 μμ

    Μαλλον εισαι κουφος και στραβος.....ειναι δικο σου προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο θωδωρας εχει απολυτηριο γυμνασιου, ομιλει μετριως ελληνικα ,εχει πτυχιο ΙΕΚ.

    βιογραφικο που θα ζηλευε και σκουπιδιαρης!

    δεν ειχε βρακι στο κωλο του ,ηταν το παιδι της φαπας για ολες τις αγγαροδουλειες .
    ζουσε στο νοικι σε μια μικρη γκαρσονιεριτσα με τη μαριγω ζαχαρεα.

    αλλα ο θοδωρας ειχε αλλες προσδοκιες .ηθελε πλουτη ,βιλες ,κοτερα ,πισινες και χρημα.

    ετσι ,γνωριστηκε με το κωστακη το καραμαλη το β' . αναπτυχθηκε ενα (ερωτικο) ειδυλιο μεταξυ τους με αποτελεσμα ο καραμαλης να διορισει το θοδωρα στη θεση της σαλωμης (κατα κοσμον αρης σπηλιοτοπουλος -εραστης του καραμανλη για αρκετα χρονια).

    ετσι ο Moυγκο-θοδωρας καταφερε μεσα σε λιγο καιρο να φτιαξει τη κιτς βιλα με πισινα που ονειρευοταν . αποκτησε γνωριμιες και διασυνδεσεις με επιχειρηματιες και μαφιοζους. εβγαλε χρημα και κραταει τη θεσουλα του με ανταλλαγμα να τους κανει θεληματα .

    ετσι ,το παιδι της φαπας , ο σκατομουτσουνος θοδωρης καταφερε να γινει πλουσιος και ετσι να τη πει στους κακους συμμαθητες που τον φωναζαν μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι σκέφτηκες πολύ αυτή τη μαλακία για να την γράψεις;σ αρέσει δε σ αρέσει τον ξέσκισε το Γιωργάκη ο Θοδωρής,καταπληκτική ομιλία.Καλά αυτό για τη πιάτσα δεν το συζητώ ,βρήκες το γιατί τρελλό αγόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

    Προηγειται η ηθική καταπτωση της πολιτικής κατάπτωσης.
    Ο πολιτικός κάθε κόμματος ή σχηματισμού υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που επιτάσσει το καταστατικό του και η ιδεολογία που πρεσβεύει.
    Όταν το κόμμα ανέλθει στην εξουσία αμβλύνονται οι αντιστάσεις του πολιτικού προσωπικού και εκμαυλίζονται οι συνειδήσεις από τη διαχείρηση κρατικού χρήματος και εξουσίας.
    Εχουμε μεταμορφισμό και μεταλλαξη κυρίως των ατόμων πολιτικών και μη τα οποία εχουν ρηχότητα παιδείας και κοινωνικής αντιληψης των πραγμάτων.
    Αυτοί είναι οι αρριβίστες της πολιτικής οι οποίοι μετέρχονται κάθε δυνατότητα ευκόλου πλουτισμού και κοινωνικής ανέλιξης.
    Στη χώρα μας φαινόμενα νεόπλουτων πολιτικών είναι συχνά και συνήθως καταδικάζονται από τον σοφό λαό στην ώρα τους.
    Υπαρχουν πολίτες ιδεολόγοι ενταγμένοι στους σχηματισμούς των κομμάτων που έχουν την τιμή τους πάνω από το χρήμα, απλοί στρατιώτες της ιδεολογίας και της πολιτικής πρακτικής.
    Αυτοί αξίζουν την τιμή και την υπόληψη των ηγεσιών των κομμάτων.
    Η έγκαιρη διάγνωση των παρασίτων κάθε κομματικού χώρου η αποβολή τους από την πολιτική κονίστρα δεν πρέπει να είναι μέλημα της δικαιοσύνης αλλά των υπεύθυνων ηγεσιών των κομματικών σχηματισμών.
    Σε ευνομούμενες κοινωνίες όπως η αρχαία Αθήνα υπήρχε ο θεσμός του εξωστρακισμού μέτρο που θωράκιζε τη δημοκρατία από αρριβίστες της εξουσίας.
    Ζούμε στις μέρες αυτές την απόλυτη παρακμή των θεσμών την απώλεια του μέτρου και της ευθύνης των κυβερνώντων.
    Δεν προσήλθαν πρωτόφαντα στο κοινοβούλιο για τον προσήκοντα έλεγχο του σκανδάλου του βατοπεδίου αγνοώντας την επιταγή του συντάγματος κατά το αρθρο 86 περί της ευθύνης υπουργών.
    Εθεσαν τον λαό προ εικόνας όπου η πλειοψηφία αναθέτει στη μειοψηφία την καίρια απόφαση κάθαρσης από βρώμικα σκάνδαλα ξεπλύματος ιερών ανταλλαγών και παρόχθιων της βιστωνίδας μιζών και υπεραξιών γης.
    Αυτό συνιστά ολέθριο λάθος το οποίο θα συμπαρασύρει την πλειοψηφία μαζί με τους ενόχους στη χλεύη και την ανυποληψία των πολιτών.
    Ο Βρούτος ήταν παρών στην κυβερνώσα παράταξη.
    Την μαχαιριά την έριψε καίρια και συναρπαστικά.
    Ο Καισαρ όμως λαβωμένος δεν τολμά ουτε καν να ψελλίσει το θλυλικό ''και συ τεκνον Βρούτε''
    ο νοών νοείτω.
    ΑΜ-ΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ:ο Καραμανλής ανέβηκε στην εξουσία με το σύνθημα:ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!!Αναρριχήθηκε στην εξουσία, παίρνοντας δίπλα του το 'ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ' ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-'ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ' ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ,ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ -ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ!!!!!!!!!!!!! ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!!!!!!ΣΕΜΝΑ-ΤΑΠΕΙΝΑ:ΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Η στοχοποίηση και εξόντωσή του,είναι σφάξιμο μεταξύ τους, μέσα στο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΚΟΡΟΙΔΙΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ-ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!ΞΥΠΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕ ΛΑΕ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΘΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

    ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΜΠΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ 68, ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΑΡΤΙΑ!!
    ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΠΕΡΓΙΑ!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΘΥΜΙΑΤΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλός ο ΝΔκράτης με τη συμψηφιατική φιλοσοφία που άρχισε όταν βγήκε το πραγματικό πρόσωπο της ΝουΔου, που δεν άργησε καθόλου. Να τον ρωτήσω:Πώς βγήκε απόφαση δικαστική που κατοχύρωνε τη λίμνη υπέρ του δημοσίου καιποιος την έκρυψε την απόφαση; Το ΠΑΣΟΚ;
    Δε σου μοιάζουμε στην εξυπνάδα και μην κοιμάσαι γι αυτό ήσυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:45

    Κρίνω εκ' του αποτελέσματος !

    Το αποτέλεσμα μετράει και όχι η πορεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .


    ++++++++++++++++++++

    THE FACTS...

    ++++++++++++++++++++

    1. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι κρατικοί λειτουργοί συνετέλεσαν ώστε να διαπραχθεί το αδίκημα της απιστίας, εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Δεν με απασχολεί αν αυτοί είναι πολιτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι των κρατικών γνωμοδοτικών οργάνων. Σημασία έχει ότι το αδίκημα διαπράχθηκε, κατά συρροή, αρχής γενομένης (ενδεχομένως) από την παραίτηση του κράτους από τα ένδικα μέσα διεκδίκησης της βιστωνίδας, το 2004.

    2. Επειδή κανένα από τα φυσικά αυτά πρόσωπα δεν ξύπνησε κάποιο πρωί και είπε "Σήμερα, γουστάρω να βλάψω τα συμφέροντα του κράτους", αυτό σημαίνει ότι κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο άσκησε πειθώ ή πιέσεις, προκειμένου να τους κάνει να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα συμφέροντά του.

    3. Ως απάντηση του "ποιός ωφελείται;", προκύπτει (και μπορεί να αποδειχθεί, πανεύκολα) ότι το πρώτο πρόσωπο που άσκησε πειθώ ή πίεση (άρα θα πρέπει να ελεχθεί για πιθανή ηθική αυτουργία στο έγκλημα) είναι καλόγερος. Και η ηθική αυτουργία δεν μπορεί παρά να ασκήθηκε είτε στον ρουσόπουλο είτε σε κάποιον άλλο υπουργό είτε απευθείας σε δημόσιους υπάλληλους. Αυτό, ας το βρεί η εξεταστική.

    4. Με διαχρονικά πρόδηλη την ηθική αυτουργία του καλόγερου, τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται καμμία "εξεταστική" ή "προανακριτική" για να θεωρηθούν αυτονόητα: Όποιος, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ (βοούσε ο κόσμος!) για την εξέλιξη του εγκλήματος, ΣΥΝΕΧΙΖΕ να παρέχει πολιτική προστασία στον καλόγερο, είναι και αυτός ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στο αδίκημα της ηθικής αυτουργίας!

    Για τα παρεπόμενα της ηθικής αυτουργίας/συναυτουργίας και τις ευθύνες για την όποια ΦΥΣΙΚΗ αυτουργία, ας τα βρούν στην εξεταστική επιτροπή. Αλλά, τουλάχιστον, ας μην κάνουν τις "παρθένες" ως προς το πασιφανές της ηθικής αυτουργίας και της συνενοχής (κάποιου ή κάποιων) σε αυτή.

    Αντιληπτόν; Γιατί, εδώ πέρα, έχουν εμφανιστεί κάμποσοι (με μπλε και πράσινους κόκκους) που μας θεωρούν για τελείως ηλίθιους!!



    παμισος

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε κατάντια!

    26 Οκτώβριος 2008 4:00 μμ



    ΑΠ' ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νίκο παιδί μου, κάποιος Δρυς και κάποιος Φωτιάδης που ξεκίνησαν τις ανταλλαγές σε ποιο κόμμα ανήκουν; Εσύ πας να ταπώσεις (αναρμοδίως απ' όσο διαβάζω) τον Ρουσόπουλο και κάνεις πως δεν ξέρεις ότι η διαπλοκή με τους παπάδες είναι διαχρονική και διακομματική.

    26 Οκτώβριος 2008 4:40 μμ



    ΚΑΛΑ ΑΣΕ, ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΙΣΕ ...
    ΟΣΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΕΙΣΑΤΕ, ΠΕΙΣΑΤΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΩΜΙΣΕ, ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ...

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11:31 μμ

    Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτός έχει 4 βίλες, όπως γράφουν κάποιοι και ότι είναι πρώτο όνομα στο δημοσιογραφικό κόσμο! Να δεις που τον περιμένουν στα επιτελεία τους, άμποτε σκεφτεί να αλλάξει δραστηριότητα ο διαπλεκόμενος Θόδωρος. Εσύ τι αποτελέσματα έχεις να δείξεις;

    Λες να τον καίει ότι δεν τον εκτιμάς; Αφού ξέρουν όλοι ότι οι μικροδημοσιογράφοι φθονείτε τους φτιαγμένους! Να μάθεις να διαχωρίζεις τι είναι αντιπάθεια και τι είναι αξιολόγηση, δύσκολο δεν λέω, είσαι και μεγάλος πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και για όσους επιχειρούν ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ με τα της Μονής ΤΟΠΛΟΥ, στο www.antinews.gr θα βρείτε πληρωμένη απάντηση !
    <<<<<
    από το antinews
    Ακολουθεί η προσωπική αφήγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα της υπόθεσης Μονής Τοπλού για να έχουμε όλες τις απόψεις:

    Την ιστορία την έπιασα εγώ το 1993, μόλις είχε πέσει ο Μητσοτάκης. Είχε ήδη γίνει ένας διαγωνισμός και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι ανάδοχοι. Ο ένας ήταν η ΑΒΑΞ (στην οποία υπήρχε στέλεχος μάλλον στενά συνδεδεμένο με την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αλλά ίσως ήταν σύμπτωση). Ο άλλος ήταν μία Loyalward αγνώστων λοιπών στοιχείων, και κατά δήλωσή της συσταθείσα περίπου για το έργο αυτό. Η τρίτη ήταν μία Αυστριακή κατασκευαστική εταιρία ονόματι Universal. (ΣΣ στην Loyalward συμμετέχει και ο κ. Πάλης προστατευόμενος του Εφραίμ όπως βλέπουμε στο προηγούμενο post)

    Η ΑΒΑΞ απεσύρθη. Η Universal (αν υπήρχε και αν ήξερε ότι συμμετέχει) ήταν απορριπτέα 100%). Η Loyalward είχε αληθοφανή πρόταση, «εγγυητική επιστολή» ολίγον λαστιχένια, αλλά αν ήθελες ντε και καλά να συνεχίσεις να τους μιλάς δεν θα ήταν ποινικό. Η δουλειά ήταν κάτι σαν παραχώρηση με εργολαβικό αντάλλαγμα μιας μεγάλης και πανέμορφης έκτασης, κάτι σαν BOT (build operate transfer) αφού η γη δεν επωλείτο ούτε υποθηκεύετο κλπ κλπ.

    Από την πρώτη στιγμή κατέληξα στα εξής: Η σταυροπηγιακή Μονή είχε ήδη μοιράσει την μερίδα του λέοντος από τις αχανείς εκτάσεις που διέθετε «νομίμως» (και εκ των υστέρων τελεσίδικα), στους ντόπιους, στο Ναυτικό κλπ. Παραχώρησε όμως «λάσπη». Τα αρχαιολογικά, τα δασικά, τα μοναστηριακά δεν ήταν στην παραχωρούμενη έκταση. Η τότε Γενική Γραμματεία Δασών (και όχι μόνο) ήταν ορκισμένοι εχθροί του έργου, του Ηγουμένου, των Άγγλων. Ο πόλεμος επί «προεδρικού» ΠΑΣΟΚ ήταν αμείλικτος (αν και μάλλον έκρυβε ξενοδοχειακά συμφέροντα προς Δυσμάς, αλλά και στην Κρήτη). Ακόμη και ο Πασόκος Δήμαρχος Σητείας ήταν αμφιλεγόμενος, έως αρνητικότατος. Ο δε κ. Καρχιμάκης στον οποίον γονυπετείς είχαν πέσει όλοι, ήταν από ουδέτερος έως βαρύ πεπόνι.

    Επί Σημίτη η κατάσταση δεν άλλαξε υπέρ του Μοναστηριού. Το υπουργείο Οικονομικών, αρμόδιο για τα κληροδοτήματα και τα ιερά ιδρύματα, ήταν πάντα ευγενικό και σωστό, αλλά όλοι ήξεραν ότι το εμπόδιο ήταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ με τις χωροθετήσεις, και σιγά μην ο κ. Δρυς τα έβαζε με τον θείο βρέφος του ΥΠΕΧΩΔΕ. Εξ άλλου, αν δεν κάνω λάθος ο Σημίτης απέπεμψε και τον κ. Δρυ, αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο.

    Αν λοιπόν ψάχνει κανείς σήμερα να με πείσει ότι το Τοπλού είναι πασοκικό σκάνδαλο, σας λέω νεοσυντηρητικά και νεοφιλελεύθερα, «Nuts» (που μεταφράζεται ευγενικά «τρίχες»)

    Μικιός Φωστηράκης
    >>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο αμόρφωτος ΘΒΡ την πάτησε .
    Μέχρι να γίνει η δίκη θα ακούει ,αυτός και η άσχημη Μάρα ,τον εξάψαλμο.
    Στην δίκη θα τον κάνουν με τα κρεμμυδάκια .
    Καλοί οι μονόλογοι του press-room .Αλλά δεν τον είδα ποτέ σε ένα πάνελ ,όπως πάνε συχνά άλλοι υπουργοί να αντιμετωπίσει την αντίθετη άποψη.
    Αν γίνου, εκλογές με λίστα , έχει ελπίδες .
    Με σταυρό , δεν θα τον ψηφίσει ούτε η Μάρα .
    Θα μου πήτε σκασίλα του , ο τύπος έχει Ανάκτορα , έχει αποταμιεύσεις και μας έχει χεσμένους όλους τους ψηφοφόρους του Υπολοίπου Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση