GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα golden boys της πολιτικής...

. και ... η υπογραφή! . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Ο Πέτρος Δούκας σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε την υπογραφή του στηνπαραίτηση του Ελλην...

.
και ... η υπογραφή!
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Ο Πέτρος Δούκας σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε την υπογραφή του στηνπαραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου απο την διαχείριση των περουσιακώντου στοιχείων. Η αποκάλυψη για τον ρόλό του Πέτρου Δούκα έρχεται σε μια περίοδο που έρχεται στην επιφάνεια η εγκληματική δράση των golden boys στα χρηματοπιστωτικά συστήματα.
Κανείς όμως δεν φανταζόταν πόσο τραγικός μπορεί να ειναι ο ρόλος τωνgolden boys όταν απο μεγαλό στελέχη εταιρείων παίρνουν μεταγγραφή ως υφυπουργοί οικονομικών με μοναδικό προσόν την συγγενική σχέση πουαπολαμβάνουν με μεγαλο-βαρώνους.
Και αν στην εποχή του γκαγκεστερικού καπιταλισμού η εικόνα τουνεο-γιάπη , κυνικού και απρόσιτου μεγαλό στελέχους ερέθιζε τιςδιψασμένες για νεοπλουτισμό και χρυσόσκονη κοινωνικές μάζες. Στην εποχήτης αποκαθήλωσης απωθεί. Πόσο μάλλον αν ειναι στο πολιτικό πεδίο. Πόσο μάλλον όταν διαπράττουντα ίδια λάθη. Δείχνουν αλαζονική άγνοια κινδύνου ακόμα και στην πρώτη συμβουλή των πατεράδων μας . Γιέ μου την υπογραφή σου να προσεχεις που βάζεις...
---------------------------

50 σχόλια

  1. Αν υποκρύπτεται συμπαιγνία να πάει στο ειδικό δικαστήριο ο Πετράκης. Λέτε να θυμώσει ο Έβερτ?? :-P

    Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να κάνουν πάσες πίσω από κλειστές πόρτες. Και μαζί του να πάνε όλοι οι άλλοι που χαρίστηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΧΧΧΧΧΧΟΝΤΑΣΣΣΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. golden peter everESt duke in action with other people money

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΒΕΡΤ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΈΜΠΗΛΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Η ΤΣΙΚΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λουτραδη εισαι ενα μεγαλο μουνοπανο και μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τις μαλακιες που γραφεις. Κατσε τωρα να απολαυσεις τα συχαρικια των καθυστερημενων φρικιων ιθαγενων. Γι'αυτα ζεις ρε κοπρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BΡΕ ΒΡΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΜΑΣ .ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΗ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΥΣΟΣ(GOLDEN) ΝΕΟΣ Ο ΔΟΥΚΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΗΤΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΒΕΡΤ ΑΥΤΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .ΕΧΕΙ ΥΣΗΧΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Θ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΒΕΡΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ GOLDEN BOYS ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι,πισω από την ιστορία των αμαρτωλών ομολόγων ποιός βρισκότανε? Ο ΊΔΙΟΣ άνθρωπος.Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΕ VERTIGO ...
    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΟΤΟ...
    Η Ν.Δ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΕΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΜΑΝΤΡΙΑ ΜΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΝΙΝΤΖΑ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ,ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ,ΚΤΛ ΚΤΛ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Tα golden boys της πολιτικής..."

    Όλα δεξιά λαμόγια, φασίστες, πολιτικοί απόγονοι προδοτών, καταδοτών, και κουκουλοφόρων της κατοχής.

    Γνήσιοι συνεχιστές των προδοτών του έθνους που υπήρχαν και υπάρχουν στη δεξιά παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. E, και τι έγινε;
    Την γραμμή την έδωσε ο ίδιος ο υπογράφων: "Το θέμα τελείωσε επί το πασοκ και η υπογραφή μου ήταν εκ του περισού." Η πλάκα είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και αυτοί γελοιοπούνται ακόμη και σήμερα στα κανάλια με δηλώσεις του τύπου "εμείς φέρνουμε τα σκάνδαλα στο φώς και όλα θα διερευνηθούν από τη δικαοσύνη". Το θέμα σερνεται τόσο καιρό και αν δεν ήταν θρασύδειλοι, θα έβγαιναν αυτοί που έχουν κάνει λαμογιες να το παραδεχθούν. Τώρα θα αποκαλύπτονται ένας-ένας και θα ψελίζουν δικαιολογίες του κώλου που θα γίνονται όμως αποδεκτές από τον θυμωμένο αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τριήμερο στη Μάλτα αναχωρεί σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής όπου θα έχει επίσημες συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας.

    Το ταξίδι του κ. Καραμανλή γίνεται σε μία συγκυρία που προσδιορίζεται από την διεθνή οικονομική κρίση και ενώ η κυβέρνησή του κλυδωνίζεται από τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή στελεχών της στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    Χθες αποκαλύφθηκε ότι με υπογραφή του τότε υφυπουργού Οικονομικών κ. Πέτρου Δούκα το ελληνικό δημόσιο παραιτήθηκε από τα δικαιώματά της στην λίμνη Βιστωνίδα υπέρ της Μονής Βατοπεδίου. Παράλληλα ο κ. Γιώργος Ζορμπάς δήλωσε ότι είχε δεχθεί άνωθεν παρεμβάσεις προκειμένου να συναντηθεί με τον ηγούμενο Εφραίμ που ήθελε να ανταλλάξει την λίμνη με στρατόπεδα. Ο κ. Ζορμπάς δεν αποκάλυψε ονόματα ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι φωτογραφίζει το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου. Την ίδια ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha παρουσίασε στο δελτίο του μάρτυρα ο οποίος κατέθεσε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του ηγούμενου Εφραίμ στις συναντήσεις του με υπουργούς της κυβέρνησης.

    Παρόλο που ο κλοιός συνεχώς στενεύει γύρω από το περιβάλλον Μαξίμου και τον επονείδιστο ρόλο του στην υπόθεση της εκποίησης της δημόσια περιουσίας ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ωσάν να μην υπάρχει θέμα. Εξακολουθεί να παραπέμπει στην έρευνα της δικαιοσύνης η οποία φρόντισε διά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να απαλλάξει τους υπουργούς «ως παραπλανηθέντες». Γι αυτό άλλωστε επέβαλλε σιωπητήριο στους βουλευτές του προκειμένου να προστατεύσει το περιβάλλον του. Ενώ είναι πολλοί οι βουλευτές που αγανακτούν με την κατάσταση αυτή φοβούνται να μιλήσουν δημοσίως για να μην τους διαγράψει ο κ. Καραμανλής και ακόμη χειρότερα να μην τους χρεώσει πτώση της κυβέρνησης. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα εμφανίζεται ικανοποιημένος ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος ο οποίος διαδίδει ότι σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει στην θέση του στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σε ένα άλλο επίπεδο ο κ. Καραμανλής εξακολουθεί να «επενδύει» την πολιτική του ανάκαμψη στην διεθνή οικονομική κρίση και στην υποστήριξη που του προσφέρουν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης αφού ανανέωσαν τα «deals». Ο κ. Καραμανλής αποκρύπτει την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του και την χρεώνει στην διεθνή κρίση. Ελπίζει ότι μέσα στον ορυμαγδό που θα επικρατήσει από την διεθνή κατάρρευση θα συσκοτισθούν οι κυβερνητικές ευθύνες.

    Πάντως το προσχέδιο του προυπολογισμού προκαλεί γκρίνιες και στο εσωτερικό της κυβέρνησης καθώς θεωρείται ότι αφενός είναι ανεφάρμοστος και αφετέρου θα επιδεινώσει τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης στην χώρα μας. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο κ. Αλογοσκούφης κατέθεσε αυτόν τον προυπολογισμό γιατί δεν θα τον εφαρμόσει είτε γιατί κατά την διάρκεια του επόμενου χρόνου αν όχι νωρίτερα θα γίνει ανασχηματισμός είτε γιατί θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2009.

    Τα κακά νέα πάντως για το Μέγαρο Μαξίμου έρχεται από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο κ. Καραμανλής έπαιξε τα ρέστα του κάνοντας επικοινωνιακή αντεπίθεση και μάλιστα χωρίς να υπάρχει απάντηση από το ΠΑΣΟΚ. Παρόλα αυτά η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1 χθες έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη μπροστά κατά 0,4% και ότι ο κόσμος το εμπιστεύεται σε πολλούς τομείς της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λουτράδη,δέν μ΄αφήνεις ν΄αγιάσω.
    Αριβήστα μπαγλαμαδάκο,θέλεις νά γίνεις
    Isnogood πασοκ-greenboy στή θέση
    golden-blue boys.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ κ Λουτράδη όπως φαίνεται είσαι εναντίον και των δύο μεγάλων κομμάτων .Γιατί ντέπεσαι να πείς ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ που το κατάλαβα θα σου κάνω μια αφιέρωση ,για να σε βγάλω από τον λήθαργο στον οποίο έχεις πέσει και γράφεις κάθε μέρα εδώ μέσα και παριστάνεις τον ειδήμονα και τον ηθικό Ιδού : Ώστε έτσι λοιπόν γυιός στελέχους του Σύριζα είναι κοινός κλέφτης τραπεζών και κάτοχος πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων? Δεν μάθαμε βεβαίως, ποιος είναι ο πατέρας αλλά ευτυχώς μάθαμε το γεγονός , διότι το ΜάΪο του 2007 ούτε και το γεγονός μάθαμε, για την κόρη πάλι στελέχους του Σύριζα, που έκανε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Κρύβονται οι μπαμπάδες των? Και να φαντασθεί κανείς ότι ο κ. Αλαβάνος δεν υπήρξε ποτέ εργαζόμενος, μια ζωή στον αφρό ,κληρονόμησε τεράστια περιουσία, είναι από τους πλουσιότερους Έλληνες και κάθησε 15 χρόνια στην Ευρωβουλή και τώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο σαν κοινοβουλευτικός τρομοκράτης.Υπερασπίζεται ακραίες θέσεις, όπως ακραίοι είναι και οι συνδικαλιστές του σε κρατικές θέσεις. Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό κόμμα, να έχει τόσους πολλούς ψηφοφόρους στο Δημόσιο.Δεν υπάρχει σύλλογος στο δημόσιο που στις εκλογες τους , τα ποσοστά να διαφέρουν πολύ από τον κανόνα ΠΑΣΟΚ 50% ΝΔ 25% ΚΚΕ 15% ΣΥΡ 10% Ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου υποφέρει οικονομικά , και του ΣΥΡΙΖΑ ( και του ΚΚΕ) έχουν βολευτεί στο Δημόσιο και εκ του ασφαλούς μεγαλοστομούν με την κριτική τους στην κυβέρνηση.Η μεγάλη Διαφθορά στο Δημόσιο οφείλετε στους Αριστερούς. Οι Δεξιοί είναι καλύτερης πάστας άνθρωποι κατά μεγάλη πλειοψηφεία.Το δημόσιο σας λέω πάσχει εξ αιτίας των αριστερών –όλο μπλα μπλα και κλέψιμο.Έχουν παντού την πλειοψηφεία στο δημόσιο, ζουν καλά με μισθό και κλεψεμέικα και εκ του ασφαλούς μιλούν στους ταλαίπωρους έλληνες της Βιοπάλης για σοσιαλισμό –ισότητα και κουροφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να πάει ειδικό δικαστηριο ο γαμπρος
    του πεθερού.
    η βιστονιδα δεν ήταν του πεθερούλη και του μπαμπά του. ουτε το ολυμπιακο ακίνητο.
    ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ
    καβαλήσαν το καλάμι πολλοι από δαυτους.
    Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΩΣ.
    Α ΡΕ ΠΕΛΕΚΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα golden boys την εκαναν τη μπάζα τους
    τωρα θα πληρωσουμε εμεις τα σπασμενα
    ήδη πετάνε οι καταθέσεις όσων έχουν.
    γιατί εμένα ποσώς μ' απασχολει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα golden boys την εκαναν τη μπάζα τους
    τωρα θα πληρωσουμε εμεις τα σπασμενα
    ήδη πετάνε οι καταθέσεις όσων έχουν.
    γιατί εμένα ποσώς μ' απασχολει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαντήστε σωστά και κερδίστε !!

    -Σε ποιά χώρα από την αρχή του χρόνου το χρηματιστηριό της έχει χάσει πάνω από το 50% των αξιών του ?
    Στην Αμερική ?
    Στην Γερμανία ?
    Στη Μογγολία ?
    Στην Ελλάδα ?

    -Σε ποιά χώρα οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν αντί να κατεβαίνουν ?
    Στην Αμερική ?
    Στην Τανζανία ?
    Στην Ουγκάντα ?
    Στην Ελλάδα ?

    -Ποιάς χώρας ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ότι οι τιμές του πετρελαίου έχουν κατρακυλίσει διεθνώς και μιλάει ακόμα και χθές για άνοδο της τιμής του ?

    -Της Σομαλίας ?
    -Της Μογγολίας ?
    -Της Ζουλανδίας ?
    -Της Ελλάδας ?

    Απαντήστε σωστά και κερδίστε πλούσια δώρα.

    1ο δώρο: Το βρακί που φόραγε η Μπεζεντάκου την ώρα που έγραφε το γράμμα στον πρωθυπουργό.

    2ο δώρο: Ισόβια δωρεάν είσοδος στο σκυλάδικο που θα τραγουδάει η Μπεζεντάκου.

    3ο δώρο: 3 μάτς με τον πρωθυπουργό στο Playstation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:24 μμ

    Τι θα ισχυριστούν για τον Ρουσό? Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε χαρίστε το? Θα γελοιοποιηθούν... Κυρία, αυτός μου είπε να το κάνω!

    Ο Ρουσό είναι γατόνι, μπορεί και μίζα να έβγαλε, αλλά υπογραφή δεν έβαλε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. egw den eimai papoulias na ton pitheis me ta aderfistika. tha se gamisw mounopano loutradi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΦΑΤΣΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο δουκας..
    ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΓΙΑΠΗ, ΚΛΕΦΤΑΡΑ, GAY GOLDEN GIRL...
    KAI EKEI ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΟΡΙΤΣΟ ΔΕΞΙΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η κ. ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ και τα ΓΚΑΛΟΠ

    Καταλυτικός φαίνεται πως ήταν ο ρόλος της κ. Μπεζεντάκου στην πολιτική ζωή της χώρας.
    Ηδη, με την παρέμβασή της ανέτρεψε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας τους πολιτικους συσχετισμούς, δίνοντας το χαριστικό χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ και τους συνοδοιπόρους του.

    Η Παράταξη διαθέτει εκατοντάδες τέτοια στελέχη εν υπνώσει. Ο λαός της Ν.Δ απαιτεί να εγερθούν και να βγούν στον αγώνα.
    Ηδη ζώνεται τ' αρματά του , από ότι μαθαίνω, ο Σταμάτης Κραουνάκης, Ο συνονόματος Σπανουδάκης, ο Τουρνάς, η Τζένη Βάνου, ο Πασχάλης, η γυναίκα του με το εξώγαμο, και πολλοί άλλοι.

    Σειρά μετά έχει ο Καρβέλας με τη Βύσση. Αυτοί θα κατατροπώσουν μια για πάντα τους αναρχοκομμουνιστές και η Ελλάδα θα μπεί οριστικά και αμετάκλητα σε δρόμους δόξης και μεγαλείου.

    Το πείραμα Μπεζεντάκου πέτυχε. Γειά σου Θόδωρε.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:22 ylenthia
    (δέν γνωρίζω καί τό φύλο σου).
    Καθαρός Πασόκος είναι ο Λούτρινος.
    Έγραψες μαζεμένα πράγματα.
    Κάαααααααααλμα.
    Γράψε έτσι μετά 1 μήνα.
    Αναστάσης(ο.κ. ανήρ είσαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσοχηηηηηηηηηηηη...

    Για ονωμα του θεου...Ο Εβερτ θα εχει αλλο εγκεφαλικο...Για το γαμπρο του ρε γαμωτο.
    Βρε πως τα φερνει η μοιρα...Ηθελα ν'αξερα θα παει ο Εβερτ στον εισαγγελεα για το σκανδαλο βατοπεδιου? ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΙΣΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aναστάσης.

    8 Οκτώβριος 2008 10:16 μμ

    Μας τα επριξες με αυτον το Λουτραδη....πιασε ενα αγγουρι απο το ψυγειο re file, stick it in your ass, to get some relief.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ; ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O GEORGE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLDEN BOY; Ε ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ;

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λουτραδη σουργελο καλυτερα νασαι Golden Boy της πολιτικης παρα GOLDEN ARXIMALAKAS THS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...αντε γιατι φαινεται οτι η πολυ ..μα...κια σεχει βαρεσει κατακουτελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΙΒΑΓΚΟ ΒΟΥΣ ΑΥΛωΝΙΤΗΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ)οΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ¨ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΛΟΥΣΤΡΑΔΗΣ ΕΦΑ, ,ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΔΗ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 3 (ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ:


    ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;

    Α) ΛΟΥΤΡΑΔΗ

    Β) ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    Γ) ΜΗΤΣΑΡΑ

    Δ) ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ (ΚΕΝΟ ΦΟΝΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Χρήστο Λουτράδη …….
    Ήταν απλά θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ο ύποπτος και επικίνδυνος ρόλος του «αδέκαστου» «κυρίου» που τα παίρνει από δέκα πράσινες μεριές!

    Τι εστί Χρήστος Λουτράδης;
    Είναι κατ' αρχήν ένα φαντασμένο ανθρωπάκι που το παίζει "αρχηγός κράτους" σε εικονική κυβέρνηση στο διαδίκτυο. Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ:
    http://kapitaliavoice.blogspot.com/

    εδώ:
    http://voiceofbabkha.blogspot.com/2004/07/loutradis-resigns-from-behsaz.html

    και εδώ:
    http://www.unol.org/messages/305.shtml

    Εκτός αυτού, πάρτε και την κομματική ιδιότητα του Χρήστου Λουτράδη, την οποία επιμελώς αποκρύπτει στα πολλά "άρθρα" που παράγει. Συγκεκριμένα δείτε εδώ, στον αριθμό 20:


    http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/45199/2/1/showdoc2.html

    Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Χρήστο Λουτράδη για να του εκφράσετε το θαυμασμό σας, ορίστε και κάποια από τα "προφίλ" του:

    http://www.meetup.com/members/1114764/

    http://www.blogger.com/profile/08548944099294561639

    http://www.electionplatform.com/person/191/Christos--Loutradis

    Επειδή ο κύριος Λουτράδης δεν καταδέχεται να αναρτήσει κάποιο e-mail για να του απαντήσει όποιος το επιθυμεί, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή μαζί του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ στα κάτωθι:

    Λουτράδης Χρήστος
    Σειρήνων 62
    17561 Παλαιό Φάληρο
    Τηλ. 2109833576


    Ο Διακορών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κι έλεγες όταν κατακεραύνωνε το ΠΑΣΟΚ με ξαδιάντροπο πολλές φορές τρόπο, πως να ένας καθαρός. Φαίνεται πως του αρέσει το φαρμάκι για το ΠΑΣΟΚ και το μέλι για την αφεντιά του. Και μάλιστα μέλι Αγιορήτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΙΑΚΟΡΩΝ α το παλιοπουστη το Λουτραδη, μενει στη γειτονια μου. Θα το γαμησω τωρα το βρωμιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΙΑΚΟΡΩΝ α το καριολη το Λουτραδη ειναι και πουστης. Αλλα θα μου πεις ΠΑΣΟΚ και πουστης ειναι το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΙΑΚΟΡΩΝ α το κοπρο το Λουτραδη ειναι 25 χρονων και ειναι ηδη τοσο καριολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:16,
    εσύ τί παριστάνεις?
    Τόν κολαούζο τού Λουτράδη?
    Αναστάσης.(δέν σέ βρίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
    Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
    Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Γκαρχιμάκη - Ντερύκιου – Μπύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Ψηλο-μηνάς στον ALPHA.
    EΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Γκαρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
    ‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Είδες η ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι.
    Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Telika POIOI exoun se Elvetikes trapezes posa anw twn 100ek eur?

    Gia auta ta onomata tha anoixtoun logariasmoi KAI twn etaireiwn/idrymatwn stis opoies symmetexoun

    Akou na deis twra re paidi mou, ekane leei o allos ena Idryma me synolikes katatheseis 18ek EUR se gnwsti Elvetiki trapeza kai parolo pou to onoma tou paizei se eidhseis dne filotimithike kaneis na to psaxei to thema...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΦΑΤΣΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΙΑΠΗ... Α ΡΕ ΠΟΛ ΠΟΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κουμουνα @4.42 τον παιρνεις εσυ και ολη σου η οικογενεια. Μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 6.25 νεοφιλελευθερο τρομπιδιο, σε εχω γραμμενο εκει που ξερεις. πες κατι ουσιαστικο και μην βριζεις ηλιθιο αντικειμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΟΓΙΑΠΗ , ΠΟΥΣΤΑΚΟ @6.25ΜΜ:



    Θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    θελεις γλυφιτζουρι χωνακι παγωτο
    θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    το ταιρι σου να γινω για να παιζεις τραλαλο
    Σ' αρεσουν τα γλυκα μ' αρεσει το φιλι
    μα απ 'ολα κατι αλλο μ' αρεσει πιο πολυ
    θελεις συντροφια ελα πιο κοντα
    η αγαπη σου να γινω για να παιζεις τραλαλο

    Θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    θελεις γλυφιτζουρι χωνακι παγωτο
    θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    το ταιρι σου να γινω για να παιζεις τραλαλο

    Γεμισε η βραδια ποθο μας κερνα
    ο ερωτας σε μια γωνια μας χαμογελα
    δωσε ενα φιλι προκαταβολη
    κι ο,τι θες προκυψει θα γινει στη στιγμη
    θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    το ταιρι σου να γινω για να παιζεις τραλαλο

    Θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    θελεις γλυφιτζουρι χωνακι παγωτο
    θελεις τραλαλα θελω τραλαλο
    το ταιρι σου να γινω για να παιζεις τραλαλο
    Σ' αρεσουν τα γλυκα μ' αρεσει το φιλι
    μα απ 'ολα κατι αλλο μ' αρεσει πιο πολυ
    θελεις συντροφια ελα πιο κοντα
    η αγαπη σου να γινω για να παιζεις τραλαλο
    Θελεις τραλαλα θελω τραλαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αρχικουμουνα @9.14/@4.42
    Ειναι ουσιαστικο βρωμιαρη αυτο που γραφεις εσυ? Σε βριζω οπως βριζεις και συ. Σκατοκουμουνα! Μαλακα ο οriginal κουμουνισμος εχει πεθανει επισημα πριν 20 χρονια. ΞΥΠΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @6.17- kai esy POL POT xreiazesai mwrh lougkra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση