GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βανδαλισμοί στα γραφεία της ΠΑΣΠ Ιωαννίνων...

. Για την ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Από τον Γραμματέα Κων/νο Μπέλλο .. Σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008 η ΠΑΣΠ Ιωαννίνων, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα...

.
Για την ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Από τον Γραμματέα Κων/νο Μπέλλο
..
Σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008 η ΠΑΣΠ Ιωαννίνων, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα. Όταν μέλη της ΠΑΣΠ προσήλθαν στα Γραφεία της φοιτητικής παράταξης αντίκρισαν μια εικόνα καταστροφής. Τα έπιπλα και ο υπολογιστής ήταν διαλυμένα, το υλικό της παράταξης πεταμένο στο πάτωμα, ιστορικές αφίσες της ΠΑΣΠ σκισμένες και πεταμένες και αυτές στο πάτωμα, ενώ ο δράστης(-ες) άφησαν ένα πολιτικό σημείωμα στον πίνακα ανακοινώσεων. Ο Γραμματέας της παράταξης μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν κίνησε τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στις αρμόδιες αρχές.
Είναι σαφές ότι η ενέργεια αυτή είχε καθαρά μικροπολιτικό υπόβαθρο. Ως μόνο στόχο είχε να κάμψει το ηθικό των μελών της ΠΑΣΠ, ειδικά τώρα σε μια κρίσιμη περίοδο για το πανεπιστήμιο και την κοινωνία.
Η ημέρα μάλιστα που οι βάνδαλοι επέλεξαν(η επέτειος της 17 Νοέμβρη) να δράσουν δεν είναι τυχαία αλλά δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο και ολοφάνερο τρόπο το ποιόν και τις προθέσεις των δραστών, οι οποίοι “χτύπησαν” σε μια μέρα μνήμης και αγώνα. Ενέργειες σαν αυτήν είναι ασύμβατες με το πνεύμα, την ιδεολογία και τις αξίες που πρεσβεύει η προοδευτική και δημοκρατική μας παράταξη. Το σύνολο της ΠΑΣΠ καταδικάζει τόσο ηθικά όσο και στην πράξη τον βανδαλισμό αυτόν και όποιον τον προκάλεσε ενώ δηλώνει ότι απτόητη θα συνεχίσει στο ίδιο tempo με τα ίδια πιστεύω.
-----------------------------

11 σχόλια

  1. 18 Νοεμβρίου σήμερα,ο Τακης Αθανασόπουλος της ΔΕΗ,θα παρουσίαζε το νέο μπίζνες πλαν της επιχείρησης.Ετσι είπε κι εγώ ήμουν αγκαλιά με τα ΜΜΕ όλη την ημέρα.
    Κι αυτό γαργάρα το κάνανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι οι προοδευτικοι φοιτητες καταδικαζουν τετοια φαινομενα. Δυστυχως ο φασισμος μπορει να ειναι παντου. Εμας τους ΠΑΣΠιτες δε μας τρομοκρατουν οι τραμπουκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ !!! ΛΕΦΤΑ.ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ:ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ;ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
    ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.
    -ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΤΗΡΑ,ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ Κ.Λ.Π,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙAΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ; ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;
    ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πραξεις αυτες ειναι καταδεκαταιες....αλλα καποτε παλια ειχαμε και κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις και ηταν πιο χειροτερα,αλλα επιζησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i simerini praksi sta grafeia tis pasp iwanninwn einai i koryfi tou pagovounoy twn provlimatwn tou pasok sta iwannina, me diaforous dithen pasoktzides pou myristikan eksousia kai exoun arxisei idi na ravoyn ta vouleytika tous kostoumia...

    to monadiko ebodio tous omws einai i to aneksartito pleiopsifiko tmima tis pasp iwanninwn kai etsi xthes epeleksan me mia traboukiki energeia na to kanoun na siwpisei gia na exoun to pedio eleythero na to paiksoun papandreotsoliades...

    atyxisan omws giati tha mas vriskoun panta brosta tous na tous xalame ta sxedia

    kaloume ton proedro tou pasok na paremvei sto TERASTIO provlima tou pasok sta giannena

    idou pedio doksis lampro saki...

    i maxi twra ksekinise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε-19 Νοέμβριος 2008 3:17 πμ

    Πανε στη μαμα σου πριν παει κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, όπως τα Ατίθασα Νειάτα που βλέπανε οι γιαγιάδες!

    Μία απλή χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι τον τελευταίο καιρό (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
    Αρχές καλοκαιριού 2008 η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).

    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
    10. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι, το άτομο είναι ΠΟΛΥ γελοίο)
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή)

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ , ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψάχνανε να βρουν τη σημαία... Σου λέει, κάπου εκτός Αθήνας θα την κρύβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ??

    19 Νοέμβριος 2008 4:17 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση