GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φαντάσματα επιστρέφουν...

. Από το ttassos.blogspot.com . Στη συνέχεια άλλης μιας απογοητευτικής εμφάνισης στη διάρκεια της οποίας η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει με α...

.
.
Στη συνέχεια άλλης μιας απογοητευτικής εμφάνισης στη διάρκεια της οποίας η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό τα σενάρια που ακούγονται για την ομάδα περιλαμβάνουν και μια απίστευτη και θλιβερή προοπτική.
Ο πρόεδρος που άφησε την ομάδα στα χέρια απίθανων τυχοδιωκτών και που φέρει βαρύτατες ευθύνες για το σημείο στο οποίο είχε φτάσει η ΑΕΚτο 2004 επιθυμεί να εμφανίζεται ως σωτήρας της. Αλήθεια γιατί το 2004 δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη τότε που υπήρχε πραγματική ανάγκη; Γιατί κ. Μελισσανίδη θέλετε την ΑΕΚ τώρα ενώ πριν 4 χρόνια θεωρούσατε πως
"όποιος ασχοληθεί με την ΑΕΚ τώρα είναι ή τρελλός ή λαμόγιο";
Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στο θέμα προπονητή. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι ένας καλός προπονητής και σε αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Το ενδεχόμενο όμως να ξανακάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ είναι εφιαλτικό. Η παρουσία του κάθε άλλο παρά την απαραίτητη για την ΑΕΚ στην παρούσα φάση ηρεμία δεν θα φέρει.
Δυστυχώς οι ευθύνες του Ντέμη, των υπόλοιπων της διοίκησης αλλά και του Δώνη για το γεγονός ότι αυτά τα σενάρια συζητιούνται είναι τεράστιες.
Υ.Γ. Πλάκα θα έχει να δούμε την Ορίτζιναλ να ζητάει Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.
-------------------------------

20 σχόλια

  1. apo tin kyriaki to exei grapsei o typos, fainotan to ergo me to pou xalase me ton Astera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ....ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1992-93-94
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΛΟΥΦΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ

    ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΤΕΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 45 ΕΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30000 ΕΥΡΩ, ΖΗΤΑΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ.

    ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ Η ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΕΡΑ ΦΕΡΕΡ, ΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από λάθος δικό μου δημοσιεύεται το κυριακάτικο post μου,εδώ μπορείτε να βρείτε το σημερινό:
    http://ttassos.blogspot.com/2008/11/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γαμιεται ο ντουσαν το μουνοσκυλο...αντι να παει να βοηθησει τον αστερα, μου ηθελε 1 εκατομυριο e

    ευχομαι να γκρεμοτσακιστει απο την αεκ, η να την ριξει 7η η 8η θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 10¨50 ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ .ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΓΗΣΕ ...
    Άν είχε έρθει απο την αρχή θα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους παιχνίδι και μπορεί η ΑΕΚ να ήταν μπροστά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H monh lysh gia thn AEK shmera ki oso ligotera leme, emeis oi AEKtzhdes, gia auto to 8ema, toso pio hremh 8a einai h omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α, ξαφνικά κάποιοι έγιναν οπαδοί του Αστέρα!!! Πόσα του έδιναν για να πάει στην Τρίπολη και δεν τα πήρε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΣΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. original 21.η δευτερη μικρασιατικη καταστροφη.χατζιχριστος ο δευτερος κεμαλ ατατουρκ.ο λυκος στην αναμπουμπουλα χερετε.η λυση μια...καντε την 21 δοιηκηση τις ΠΑΕ για μια 3ετια,να φανη η γυμνια τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. α ρε που φτασαμε τελικα..να θελουμε να ξαναμπει ο κοκκαλης στα εσωτερικα της ΑΕΚ μεσω του βατραχου...

    ΥΓ1:εφυγες ντεμη και η αεκ θα καταστραφει και παλι
    ΥΓ2:ΝΤΟΥ$ΣΑΝ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν θελει ο Μπαγεβιτς να βοηθησει την ΑΕΚ πρεπει πρωτα από όλα να ζητησει συγγνώμη απο τον κόσμο για αυτα που εκανε και τα ψεμματα που μας ειπε. Και εμεις θα τον συγχωρεσουμε.

    Δεν εχω καμια σχεση με την οριτζιναλ αλλά όσοι βρίζουν την οριτζιναλ δεν ειναι αεκτζήδες.

    Εχω πάει γηπεδο σε ουδετερους αγώνες ολυμπιακου και παναθηναικού και πουθενά δεν ειδα αυτο που εβλεπα στη "σκεπαστή".
    Φωνη και τραγούδι 90 λεπτα ασχετως αντιπάλου και ασχέτως αποτελέσματος.

    Οσοι βριζουν την οριτζιναλ δεν ξερουν τι σημαίνει η λέξη ΑΕΚ. Δεν νιωθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕΝ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΡΙΒΑΛΝΤΟ,ΛΥΜΠΕ ΔΕΛΛΑ .
    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ???
    ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ,ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ

    «Ενωση» οφείλει στο Δημόσιο, ποσό που κυρίως προέρχεται από την καταβολή του ποσοστού από τις μεταγραφές, περισσότερα από 4 εκ. ευρώ!!

    Υ.Γ. Σε ποιον υπάλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης, λίγο πριν από την (πρόωρη) αποχώρησή του από την προεδρία της, προέβη σε υπογραφή νέου συμβολαίου, διάρκειας 2 ετών, με μηνιαίες αποδοχές 10.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόσφατα, λοιπόν, ο Χιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος κατέχει το 25,77% των μετοχών της ΠΑΕ των «κιτρινόμαυρων» και διοικεί την εταιρεία «Ιndependence Maritime Αgency» που είχε ιδρύσει στη Νέα Υόρκη ο μακαρίτης πατέρας του, μια που βρέθηκε στην Αθήνα είπε να περάσει μια βόλτα κι από τα γραφεία της ΑΕΚ. Ψάξε ψάξε, έβγαλε «λαβράκι», καθώς διαπίστωσε ότι η «Ενωση» οφείλει στο Δημόσιο, ποσό που κυρίως προέρχεται από την καταβολή του ποσοστού από τις μεταγραφές, περισσότερα από 4 εκ. ευρώ!!

    Σύμφωνοι, για τέτοια οικονομικά μεγέθη, όπως είναι ο Νίκος Νοτιάς, τα 4 εκ. ευρώ δεν είναι ποσόν που προκαλεί ιλίγγους. Προκαλεί, όμως, μουρμούρα, έρευνα και απορίες. Και ο μεγαλομέτοχος ψάχνει να βρει γιατί η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, αλλά και πού πήγαν τα λεφτά. Τώρα, δε, προκειμένου η ΠΑΕ να μην καταβάλει μετρητοίς όλο το οφειλόμενο ποσόν, πρέπει να δώσει προκαταβολή περίπου το 1/3 και τα υπόλοιπα να μπουν σε διακανονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΝΤΕΜΙΣ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΙΒΑΛΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΞΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση