. ...υπέρ του ΠΑΣΟΚ ενώ βαθαίνει η κρίση του δικομματισμού . "Μαύρο" προβλέπεται και αυτό το Σαββατοκύριακο για τη ΝΔ. Στις νέες...
...υπέρ του ΠΑΣΟΚ ενώ βαθαίνει η κρίση του δικομματισμού.
"Μαύρο" προβλέπεται και αυτό το Σαββατοκύριακο για τη ΝΔ. Στις νέες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για κυριακάτικες εφημερίδες, μεγαλώνει κι άλλο η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου. Οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν χειρότερη την εικόνα για τη ΝΔ ενώ επιβεβαιώνεται η κρίση του δικομματισμού.
----------------------------
Συναγερμός» έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών του Ρίου, λόγω κρουσμάτων ψώρας που εντοπίστηκαν σε δύο ασθενείς της ψυχιατρικής κλινικής.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠριν τρεις εβδομάδες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ένας ασθενής που έφερε κοκκινίλες στο σώμα του και ο οποίος έμενε στον ίδιο θάλαμο με άλλα δύο άτομα. Πριν προλάβει όμως να ολοκληρωθεί η γνωμάτευση και να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για ψώρα, ο ένας από τους άλλους δύο νοσηλευόμενους πήρε εξιτήριο και επέστρεψε μετά από τρεις ημέρες, εμφανίζοντας και εκείνος τα ίδια συμπτώματα.
Η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ευθύνες, ενώ ενημέρωσε τόσο το υπουργείο Υγείας όσο και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
Το περιστατικό έχει ανησυχήσει τους εργαζομένους που κάνουν λόγο για εγκληματική αδιαφορία ορισμένων γιατρών, γιατί όφειλαν να έχουν ενημερώσει το προσωπικό για τα κρούσματα ψώρας. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που και στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί κρούσματα ηπατίτιδας και φυματίωσης σε προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΥΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
SHKAT
ΝΔ ΓΕΡΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ 15%
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
ΑπάντησηΔιαγραφή(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)
Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).
Αν προστεθεί και η αναγωγή των αναποφάσιστων και επιπρόσθετα το ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΝ και που τελικά θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το Καραμανλικό συνάφι..
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε βάζουν τον Αθανασόπουλο της ΔΕΗ να λέει συνέχεια αυξήσεις αυξήσεις αυξήσεις για να βγαίνει μετά ο …… Φώλιας και να λέει όχι δεν θα αφήσουμε να γίνουν αυξήσεις . Είδατε τι καλοί που είμαστε .
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχετε πλάκα! Για να ισορροπήσετε το προηγούμενο post, έ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην περικοπή των επιδοτήσεων στους καπνοπαραγωγούς κατά 30% από το 2010 ενέκρινε την Πέμπτη το Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, στο πλαίσιο της αναθεώρησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
ΑπάντησηΔιαγραφήH περικοπή των άμεσων ενισχύσεων στον τομέα του καπνού από το 2010 θα είναι τελικά μικρότερη απ' αυτή που είχε αποφασισθεί το 2004 (50%) και θα περιορισθεί στο 30%.
Μέχρι το 2013, το 70% του συνόλου της ενίσχυσης θα καταβάλλεται άμεσα σε όλους τους καπνοπαραγωγούς και το υπόλοιπο ποσό θα αποδίδεται μέσα από κονδύλια των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης
Αυτά τα κεφάλαια θα μεταφερθούν στα κοινοτικά προγράμματα για την ανάπτυξη της υπαίθρου.
Το Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ αποφάσισε, επίσης, πως τα αγροκτήματα που είναι επιλέξιμα για ένα μίνιμουμ 5.000 ευρώ για ετήσιες κοινοτικές επιδοτήσεις θα διαθέσουν 5% των κονδυλίων σε προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης μέχρι το 2012, πέρα από το 5% που ήδη διατίθεται υποχρεωτικά.
Επίσης, υπέρ της λήψης μέτρων για την απελευθέρωση της αγοράς γαλακτοκομικών. Οι ποσοστώσεις θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια, ενώ θα κοπούν οριστικά το 2015.
«Όλοι πρέπει να κάνουν θυσίες [...] Αλλά κάθε υπουργός μπορεί να πάει πίσω και να πει ότι κάτι πέτυχε στις διαπραγματεύσεις» είπε η επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Μαριάν Φίσερ Μπόελ.
«Είμαι ευτυχής που το καταφέραμε αυτό χωρίς να αλλάξουμε τα βασικά εργαλεία της αρχικής πρότασης [σ.σ. του 2004]» προσέθεσε.
Σύμφωνα με την ψηφισθείσα Κοινή Οργάνωση Αγοράς (ΚΟΑ) των μεσογειακών προϊόντων (βαμβάκι, καπνός, λάδι) τον Απρίλιο του 2004, από το 2010 το 50% των επιδοτήσεων που έπαιρναν οι περίπου 58.000 καπνοπαραγωγοί της χώρας περικόπτεται και κατευθύνεται στον λεγόμενο Πυλώνα ΙΙ για την αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου.
Το Ευρωκοινοβούλιο δήλωσε, την Τετάρτη, την συμπαράστασή του στους Ευρωπαίους καπνοπαραγωγούς, ψηφίζοντας την κατάργηση της απόφασης του Συμβουλίου του 2004 για την μεταφορά του 50% των άμεσων ενισχύσεων των καπνοπαραγωγών.
«Είναι πολύ θετικό ότι έχουμε την σημερινή αυτή έγκριση» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Γκλαβάκης, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα για το θέμα, σε σημείο που η επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ Μαριάν Φίσερ Μπόελ απευθύνθηκε στον ίδιον ονομαστικά, κατά την παρέμβασή της στην Ολομέλεια πριν από την ψηφοφορία.
Η επίτροπος δήλωσε ξεκάθαρα την αντίθεσή της για την διατήρηση των χρηματοδοτήσεων ως έχουν έως το 2013:
«Έχω εντυπωσιασθεί από τον κ. Γκλαβάκη, ο οποίος προσπαθεί συνεχώς να μας πείσει οτι είναι σημαντικός ο καπνός. Πιστεύουμε οτι πράγματι είναι σημαντικός στην περιοχή του. Ο καπνός όμως δεν εντάσσεται στο 'check-up' της ΚΑΠ. Η μεταρρύθμιση του καπνού έγινε το 2004 και υποστηρίχθηκε από όλες τις χώρες. Όπως επανειλημένα έχω πει, είμαι σίγουρη οτι δεν θα ανοίξουμε ξανά το θέμα της μεταρρύθμισης του καπνού» τόνισε.
Μπλοκ οκτώ ευρωπαϊκών χωρών (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) πίεζαν για την παράταση των υφιστάμενων επιδοτήσεων στους καπνοπαραγωγούς έως το 2013, ενώ χιλιάδες αγρότες απ' όλη την Ευρώπη διαδήλωσαν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, ζητώντας την κατάργησης της απόφασης του 2004.
Στη χώρα μας, οι καπνοπαραγωγοί σε αρκετές περιοχές προχωρούν εδώ και δύο ημέρες σε επαναλαμβανόμενες διακοπές της κυκλοφορίας στο εθνικό οδικό δίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά την αρνητική απόφαση του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας.
ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤΙΒΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Θετικές αλλά εντελώς ανεπαρκείς και περιορισμένες» χαρακτήρισε τις αποφάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
ΓΙΑΣΟΥ ΑΛΕΚΟ ΦΑΦΛΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Μαστόρια υποκρισίας οι πρασινοφρουροί, όποιος δημοκράτης ψηφίσει πασόκ θα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι νέα πράγματα να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
Επειδή βάλανε το κασετάκια τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής και ο Λοβέρδος σχεδόν καθημερινά κλπ.
Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε πλήρη εικόνα για το αλισβερίσι με τα οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου αλλά και για τους οικοπεδοφάγους αφού ήδη από το καλοκαίρι του 2006 ο πρώην Δήμαρχος Μίκρας Νίκος Πανέρης κατήγγειλε την υφαρπαγή των γαιών που ανήκουν στους ακτήμονες πρόσφυγες εκ Μικράς Ασίας ,από ιδιώτες στους οποίους παρεχώρησε επί πληρωμή η Ιερά Μονή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Νίκος Πανέρης μίλησε στη zougla. gr για τις θλιβερές συζητήσεις τους με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης όπου του έθεσε το ζήτημα και του επισήμανε τις ηθικές ,νομικές και πολιτικές διαστάσεις της ανταλλαγής των γαιών αυτών με αυτές της λίμνης Βιστωνίδας.
Κατά την πρώτη συνάντηση του Νομάρχη με τον κ. Πανέρη , ο κ. Ψωμιάδης με μία χαρακτηριστική φράση προσπάθησε να πείσει το συνομιλητή του να μην «αγγίξει» το ζήτημα των οικοπέδων. « Δεν μας συμφέρει διότι έρχονται εκλογές» ήταν η απάντηση του κ. Ψωμιάδη. Με λίγα λόγια και γνώριζε τις διαστάσεις του ζητήματος αλλά και είχε πλήρη συναίσθηση των πολιτικών επιπτώσεων σε περίπτωση δημοσιοποίησης του αλισβερισιού μεταξύ Κράτους και Μονής Βατοπεδίου.
Μετά τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές ο κ.Πανέρης κατόπιν σειράς ενεργειών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου του , επανέρχεται και συναντάται με τον κ. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και του θέτει εκ νέου το ζήτημα. Είναι Δεκέμβριος του 2006, ένα χρόνο ακριβώς μετά την περιβόητη πλέον επιστολή Ψωμιάδη προς τον Πρωθυπουργό και τους σημαντικότερους Υπουργούς της Κυβέρνησης με την οποία προειδοποιούσε πως η υπόθεση Βατοπεδίου είναι σκανδαλώδης.
Κατά τη συνομιλία που είχαν ο κ. Νίκος Πανέρης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη , ο Νομάρχης αποποιείται πλέον όλων των ευθυνών του ,προσποιείται πως δεν γνωρίζει, αποδίδει εμμέσως αλλά σαφέστατα τις ευθύνες στην Διεύθυνση Πολιτικής Γης της Νομαρχίας και τον υφιστάμενό του αρμόδιο Διευθυντή και τέλος ομολογεί κυνικότατα στον κ. Πανέρη « Το ηθικό δίκαιο είναι με το μέρος σας αλλά το νομικό δίκαιο είναι με τους άλλους».
Μόνον και μόνον αυτή η δήλωση προϋποθέτει πως ο κ. Ψωμιάδης γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης και ενώ είχε με την προ έτους επιστολή του καταδικάσει το αλισβερίσι Κράτους – Μονής Βατοπεδίου , έρχεται να δικαιολογήσει με νομικούς όρους την οφθαλμοφανή απάτη επικαλούμενος, προφανώς για άλλοθι, την «ηθική δικαίωση» ,χωρίς αντίκρισμα ,των νομίμων δικαιούχων των γαιών στον Νομό Θεσσαλονίκης.
Πώς ξέρετε κύριοι του Press-gr τα αποτελέσματα των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ;
Άει σιχτίρ πρασινοφρουροί, ανακυκλώνετε καθημερινά τα απωθημένα σας εναντίον της μοναδικής κυβέρνησης που προσπαθεί να κάνει, όσο μπορεί, κάτι σοβαρό για τη χώρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι είσαστε που έχετε πουλήσει τα ανθρώπινα ιδανικά σας (κάποτε πρέπει να είχατε) στο βωμό του μισθού από το Μπόμπολα.
Χεστήκατε πρασινοφρουροί μόλις συνειδητοποιήσατε ότι ο Καραμανλής πάει για εκλογές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε φορά που μιλάει ο Καραμανλής κερδίζει 2 μονάδες, κάθε φορά που μιλάει ο Γιωργάκης χάνει 2 μονάδες, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Ψοφίμι το άτι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη και του Κοντομηνά!
Καψαμπέλη, παίρνεις τίποτε παιδί μου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν βλέπεις καθαρά, δεν ακούς καθαρά, δεν σκέπτεσαι καθαρά, ΝΑ ΤΟ ΚΥΤΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΥΤΤΑΞΕΙΣ!
Άντε βρε πρασινοφρουροί να βαρέσετε καμμία γρήγορη να συνέλθετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν κυτάτε το χαζοβιόλη που σας πάσαραν οι Αμερικανοί για εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό, ούτε να χωρίσει δυό γαϊδάρων άχυρα δεν μπορεί.
ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Η Ν.Δ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΑ ΗΤΑΝ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΧΡΗΣΤΟΙ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ "ΕΝΙΣΧΥΕΙ"ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ?
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ
...ΑΜΑΝ ΤΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ...Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΫΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...ΑΧ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΑΣΕΛΑ..........
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... .!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΟΛΑ...Μ.Μ.Ε. ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΤΣΕ Η Ν.Δ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΣΟΚΙΑ...ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΑ...ΑΪ ΣΤΙΝ ΑΝΕΜΟ...
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ...
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΚΟBLOG!!!!
Περιμένω να δω, ΠΟΤΕ θα έχετε την ειλικρίνεια, να μιλήσετε για την
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ στη ΝΔ.
Ολα τα υπόλοιπα, είναι ..τρουφάκια!
Re papares tou press, axna re ktini gia tin diaploki Mitsotaki-Mpakogianni-Kampouridi-Soros sto ...toso antikeimeniko blog sas? Edo vouizei o kosmos me to Ntorageit re: Poutana tsoula tou kerata Mpakogianni, ekso karjiola ap'tin paragga, epitelous telos, gamimeni!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://www.antinews.gr/?p=4304#comment-155095
Βούρκος! Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα στημενα γκαλοπ της κωλοφυλλαδας του Αναστασιαδη πουληστε τα αλλου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ΠΑΣΟΚ απλα πηρε μια ενεση ζωης πριν την οριστικη διαλυση του.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ !!!!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΤΩΣΗ, ΑΠΟ 18 ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ
ΣΤΟ 7,5 ......
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ !!!!!
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ....
ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ????
Τώρα αποδείχτηκε πόσο ΠΑΣΟΚικό μπλόγκ είστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚουβέντα, ούτε μισή ανάρτηση για το θέμα του Γ. Παπακωνσταντίνου δεν βγάλατε. Γι αυτό θα δείτε σύντομα την επισκεψιμότητά σας στα τάρταρα
Για τον Παπακωνσταντίνου δεν λέτε τίποτα ε...αρχιλαμόγια του Press-gr
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνας διάλογος χαρακτηριστικός του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος διαμείφθηκε μεταξύ του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά και του βουλευτή κ. Μάκη Γιακουμάτου στα έδρανα της αίθουσας γερουσίας και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέλευση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
ΑπάντησηΔιαγραφή«Αυτή τη στιγμή η ΝΔ θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης Σημίτη» είπε ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε: «Χάνουμε κάθε τραίνο που περνά, το πρόβλημα τώρα το έχει ο πρωθυπουργός. Η αντίστροφη πορεία άρχισε από την ΔΕΘ και μετά». Ο κ. Σουφλιάς συγκατάνευσε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την ΔΕΘ. Το πρόβλημα προυπήρχε με την ΔΕΘ ξεχείλισε το ποτήρι».
Είναι γνωστή η άποψη του κ. Γιώργου Σουφλιά ότι το πρόβλημα της οικονομίας δεν οφείλεται στην διεθνή οικονομική κρίση αλλά στις ατυχείς επιλογές του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη. Επιπλέον ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θεωρεί ότι με τις παλινωδίες του κ. Αλογοσκούφη τους τελευταίους δύο μήνες η οικονομική πολιτική έχει χάσει την αξιοπιστία της και απαιτείται αλλαγή υπουργού για να συμβολίσει μία νέα αξιόπιστη πορεία.
απο τα ξημερώματα
ΑπάντησηΔιαγραφήέχετε να ανεβάσετε σχόλια!
Τόσο άβολα σας είναι;
Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντα σημαντικά θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο.
Ο κ. Καραμανλής : Ξέρει μόνο να αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ και να καταγγέλλει τις υπεύθυνες προτάσεις μας. Κάνει πρόβες για τον επόμενο ρόλο του.
Υγεία. Εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας! Υπάρχει και τέτοιος..!!!
Απαγόρευσαν σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συναντηθούν με φυλακισμένους!!!
Πάντα με εκτίμηση
babis
ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΝΔ ΔΕΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ,ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,Η ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΟΥΚΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ,ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ? Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΣΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟνειρα
ΑπάντησηΔιαγραφήπασοκικης
νυκτος
και πρεσσ!!!
Ολοι οι φεροντες λαπ-τοπ ειπαν ναι!
δηλαδη το 1% που ψηφιζουν
οι υπολοιποι
99% τ ι θα ψ η φ ι σ ο υ ν ;
η δεν ψηφισουν;!!
με τις υγειες σας.
Πρωτοκολλο συμφωνιων του κολου
http://ass-watch.blogspot.com/
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΘΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ.ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΘΑ ΝΟΙΩ ΣΗ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΑΤΕ..Γ.ΜΑΚ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο Πασοκ προηγείται με 9 %!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Δρ Κουτσούκος θα σας ενημερώνει πάντα με αξιπιστία!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30
ΣΤΟ FNAC THE MALL
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΙΤΑΚΗ :
"ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ..."
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ
ΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
Συμφορά μας ... ο Γιώργος πρωθυπουργός.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχθές βράδυ ο ακατανόμαστος "χιμπατζής" της ελληνικής τηλεόρασης , στην εκπομπή του αντι να ασχοληθεί όλη την ώρα με τη γενιά των 700 ευρώ μας έβαλε συνέντευξη την Πελέκη ξαφνικά στην αρχή της εκπομπής και δεν έφτανε αυτό αλλά την έβαλε και στο τέλος !
ΑπάντησηΔιαγραφήΒέβαια κάτι εξυπηρετούσε αυτό που έγινε εχθές βράδυ αλλά είδα μια θλιβερή κυρία να αυτοαναιρεί τον εαυτό της και να λέει το απίστευτο ότι όλα αυτά τα έκανε για το μοναστήρι και για να έχει την χάρη της Παναγιάς !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι η Παναγία να δώσει φώτιση στους εισαγγελείς και να τους μπουζουριάσει όλους αυτούς που παίζουν με τα εκατομμύρια ευρώ στις πλάτες των πολιτών και να τους βάλει πολύ βαθιά στη φυλακή.
Κύριε Ευαγγελάτο , εκτός από αποτρίχωση (τουλάχιστον στα χέρια σας) χρειάζεστε και εν μέρη αποτρίχωση στο μυαλό σας διότι μας έχετε περάσει για μαλάκες.
Η εμφάνιση της κυρά Πελέκη, καταλάβαμε ότι είναι στημένη και ότι εξυπηρετούσε συμφέροντα και ασφαλώς η προσπάθεια διαχωρισμού της απο τον κύριο Βουλγαράκη ήταν εμφανής και τουλάχιστον γελοία.
20 Νοέμβριος 2008 9:07 πμ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
ΑπάντησηΔιαγραφή(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)
Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).
εναντίον της μοναδικής κυβέρνησης που προσπαθεί να κάνει, όσο μπορεί, κάτι σοβαρό για τη χώρα.
ΑπάντησηΔιαγραφή20 Νοέμβριος 2008 3:01 μμ
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!
"ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ"
"ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ"
"ΚΑΤΙ"
ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΕΙΣΤΕ "ΛΙΓΟΙ" .......
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΘΑ ΝΟΙΩ ΣΗ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΑΤΕ..Γ.ΜΑΚ...
ΑπάντησηΔιαγραφή20 Νοέμβριος 2008 4:54 μμ
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!
ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,
"ΤΟ ΕΧΟΥΝ" ....
.... ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ....
ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤΙΒΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
20 Νοέμβριος 2008 2:41 μμ
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ!
Re papares tou press, axna re ktini gia tin diaploki Mitsotaki-Mpakogianni-Kampouridi-Soros sto ...toso antikeimeniko blog sas? Edo vouizei o kosmos me to Ntorageit re: Poutana tsoula tou kerata Mpakogianni, ekso karjiola ap'tin paragga, epitelous telos, gamimeni!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://www.antinews.gr/?p=4304#comment-155095
20 Νοέμβριος 2008 3:14 μμ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΙΚΡΟΝΟΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ...ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ!
ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΕ!
χα ανοιγει και αλλο...η ψαλιδα....
ΑπάντησηΔιαγραφήτωρα τα γραφετε....που ησασταν πριν 5 μηνες?
μηπως τρωγατε απο την "πιτα" της συζυγου Ρουσοπουλου??
Αλλα σας πληροφορουμε οτι ενας κυριος με μαυρη τσαντα και γυαλια στην Μηλιωνη εχει "προγραφες" και στοιχεια για την "μασα" καποιων δηθεν Πασοκ-αριστερων στο
"Παρτυ του Ρουσοπουλου".....
Θα τα πληρωσετε ολα
ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ>>>>ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΡΟΥ>>>ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ κλπ αδελφες!!
23 Νοέμβριος 2008 1:30 μμ