. Κι άλλο πολυετές πρόγραμμα εξυγίανσης; Η ...εξυγίανση που γινόταν τόσα χρόνια πού πήγε; Ο Ταχυδρόμος .
Κι άλλο πολυετές πρόγραμμα εξυγίανσης;
Η ...εξυγίανση που γινόταν τόσα χρόνια πού πήγε;
Ο Ταχυδρόμος
.
Το «ελληνικό FBI» ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Όπως και πριν από μερικούς μ...
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
ΑπάντησηΔιαγραφή(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)
Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).
ολα αυτα τα ξερουν μηνες τωρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήκρυβουν την αληθεια απο τον Ελληνικο λαο .
καθενας τους πηρε τα μετρα του ,και ντεμεκ κρουουν τον κοδωνα του κινδυνου.
τωρα ειναι η ωρα που πρεπει να τους μαγκοσουμε στην εξοδο...
γι'αυτο αρχίστε να μαζευέστε ...
ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλε, καθώς ξετυλίγεις το κουβάρι, σου ξέφυγαν κάποια μπόλικα μέτρα. Αυτά που περιλαμβάνουν τη διαδρομή του μαύρου χρήματος από τη μονή Βα(λ)τοπαιδίου στο Μαξίμου και στις πολιτικές τσέπες των ενοίκων του. Παρεπιπτώντως οι ένοικοί του έχουν να πληρώσουν πολύ καιρό τους λογαριασμούς και τους ετοιμάζει έξωση ο ελληνικός λαός, αφού ψάχνει να βρει πιο συνεπείσ νοικάριδες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞέχασες λοιπόν να ξετυλίξεις τα πιο σημαντικά μέτρα του κουβαριού:
Καλοκαίρι 2004: το δημόσιο επί κυβερνήσεως της Ν.Δ. παραιτείται από δίκη έναντι της μονής βατοπαιδίου ενώ κατόπιν γίνεται γνωστό ότι την έχει κερδίσει με ψήφους 2 έναντι 1. Το δημόσιο επί ΠΑΣΟΚ είχε πάει τη μονή βατοπαιδίου στα δικαστήρια για παράνομες διαδικασίες αποχαρακτηρισμών.
2005. Ο Νομάρχης ζορό εφιστά ην προσοχή στο μέγαρο Μαξίμου και στους ένοικους αυτού ότι με αυτά που κάνουν θα έρθουν όλοι μαζί σε δεινή θέση.
2006. Κατόπιν εντολής από ψηλα(πιο ψηλά δεν γίνεται όπως παραδέχεται και ο ίδιος) υπογράφει την παραχώρηση των εκτάσεων του δήμου στην ΚΕΔ.
15 Σεπτεμβρίου 2007: Η ημέρα ορόσημο. Πρέπει να έχουν μεταβιβαστεί τα πάντα μέχρι εκείνη την ημέρα. όχι τυχαία γιατί είναι η προκαθορισμένη ημερομηνία εθνικών εκλογών. Και την ημεομηνία αυτή τον Ιούλιο, την ήξεραν μόνο ο Καραμανλής, ο Ρουσόπουλος και καναδυο άλλοι ένοικοι.
Τα κίνητρα του ALPHA και του Κοντομηνά για την αποκάλυψη του σκανδάλου λίγο νοιάζουν τον κόσμο.
αυτό που τους νοιάζει είναι ότι ξεπουλήθηκε εθνική περιουσία και μπήκε μαύρο χρήμα σε κάποιες πολιτικές τσέπες. και πλέον είναι γνωστό ποιές είναι αυτές. γιαυτό και ο Μαρκογιαννάκης κάνει το παν για να μην ανοίξουν οι λογαριασμοί της Μονής και του Εφραίμ.
12:11
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το ίδιο χαρτί διαβάζετε με το Βερύκιο;
΄Αμα φάνε αυτά που πρέπει θα τελειώσει η εξυγίανση .
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
(ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της γαλάζιας ιερής κομπίνας )
Δεν υπήρξε στην ιστορία των (ιδιωτικών τουλάχιστον ) τηλεοπτικών καναλιών πολιτικός που
να προστατεύθηκε πιο πολύ από τον Κώστα Καραμανλή .
Επί πρωθυποργίας Σημίτη , ότι και να συνέβαινε τάριχναν στον Σημίτη.
Βροχές - πλημμύρες ;
Ο Σημίτης φταίει . Αυτός μας έπνηξε .
Φωτιές - πυρκαγιές ;
Ο Σημίτης μας έκαψε .
Ότι αρνητικό και να συνέβη επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας,ποτέ δεν έφταιξε ο Καραμανλής .Φταίει ο Τσιτουρίδης , Ο Μαγγίνας , ο Ρεγγούζας , Ο Βουλγαράκης , ο Ρουσσόπουλος αλλά ποτέ δεν φταίει ο Καραμανλής σύμφωνα με τα ΜΜΕ .
Δεν εμφανίζουν τον Καραμανλή ;
Τις λίγες φορές που θα πει κάτι ,τα κανάλια το εμφανίζουν χωρίς περικοπές .
Αν υπάρχει τηλεοπτικός φασισμός , αυτά που ζούμε τους τελευταίους 54 μήνες είναι από την ανάποδη πλευρά που εσύ κατάλαβες .
Πριν ένα μήνα μετά από την κόντρα Κοντομηνά με την εξουσία , ο Αλφα αποκάλυψε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου .
Σας πόνεσε .
Από τον Ιούλιο 2007 , το Πασοκ είχε κάνει σωρία επερωτήσεων στη Βουλή ,για τις ''ιερές'' ανταλλαγές.
Τότε δεν μιλάγατε για φασισμό των καναλιών που δεν προέβαλλαν τις επερωτήσεις στα δελτία ειδήσεων .
''PASOK poisonous''
Ανωνυμος-20 Νοέμβριος 2008 11:07 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσυ με αυτο ξυπνας και με αυτο κοιμασαι....γραψε και κατι διαφορετικο ρε φιλε.Μπορει να ειναι και fulltime η δουλεια σου αλλα κανε και κανενα brake.Δεν το ξερεις η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη? Αλλα οπου ναναι θα μπεις και συ στην ανεργια οπως και τα αφεντικα σου.
Ο Καραμανλής στηρίζει τον Αλογοσκούφη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤον Καραμανλή ποιος θα τον στηρίξει?