GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανής η σημερινή πορεία!

. Από τον Διονύση Τζαβέλλα . Mία από τις μεγαλύτερες πορείες ήταν η σημερινή στα Προπύλαια, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Εκεί ήταν οι ...

.

Από τον Διονύση Τζαβέλλα
.
Mία από τις μεγαλύτερες πορείες ήταν η σημερινή στα Προπύλαια, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Εκεί ήταν οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές, οι νοσοκομειακοί, πολύς απλός κόσμος, ακόμα και ηλικιώμενοι. Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου ήταν στην κορυφή της πορείας με πανό που έγραφε: "Να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων " Χαρακτηριστικό ήταν η κάλυψη των γεγονότων από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Σημειώθηκαν επεισόδια στο Σύνταγμα και έσπασαν τζάμια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να προστατεύσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.




---------------------

22 σχόλια

  1. Πρωτοφανής η συγκέντρωση των αργόσχολων.

    Συνεχίστε ο ιδιωτικός τομέας είναι εδώ για να σας τρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε σε πιστεύω όσο και να κλαις
    κι αύριο θα 'σαι όπως ήσουν χτες
    όπως σ' αγαπούσα αν μ' αγαπούσες
    δεν θ' άνοιγες στα στήθια μου πληγές

    Θα κλάψω πικρά μα θα ξεχάσω
    μα θα ξεχάσω με τον καιρό
    καινούρια ζωή θα χαράξω
    να μην πονάω που σ' αγαπώ
    δεν σε πιστεύω σ' έχω μάθει πια
    δεν έχεις λόγο ούτε και καρδιά
    αν ήθελες εσύ θα με κρατούσες
    μα τώρα και να θέλεις είναι αργά

    Θα κλάψω πικρά μα θα ξεχάσω
    μα θα ξεχάσω με τον καιρό
    καινούρια ζωή θα χαράξω
    να μην πονάω που σ' αγαπώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐπειδὴ ἡ ἀλήθεια δὲν εἶναι ποτὲ μονοδιάστατη...


    Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 ετών αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ' ' καταδρομών ' ' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ' ' άτομα ' ' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ' ' πολιτική παρέμβαση ' ' . Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    Γι ' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2008
    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .


    Κύριο γνώρισμα του ΣΥΝ όλα αυτά τα χρόνια είναι ο καταγγελτικός λόγος . Οι κορώνες του κατά της διαφθοράς έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και βρίσκουν ευήκοα ώτα , στα διάφορα διεθνή φόρα , την ΕΕ, αλλά και σε κάποια ….σκοτεινά σχεδιαστήρια.
    Αυτό που ευαγγελίζονται στον πολιτικό τους λόγο, είναι το …ήθος, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και διάφορα άλλα ιδανικά.


    Από τα έδρανα στο Κοινοβούλιο έως και στις εξέδρες των τηλε-δικαστηρίων, ο ρόλος που θέλουν να επιδείξουν είναι αυτός του «πολιτικού εισαγγελέα» ή του αντίστοιχου «τηλεοπτικού εισαγγελέα».


    Παρουσιάζονται άκαμπτοι στην υπεράσπιση του ήθους, αλλά και της συμπεριφοράς των δρώντων στον χώρο της πολιτικής.

    Άραγε ο ρόλος αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή εντάσσεται και αυτός στο μεταμοντέρνο θέατρο του παραλόγου;

    Αυτού του θεάτρου της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε στον καιρό της … «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας».


    Στο φύλλο της εφημερίδας «Το Παρόν» 31/11 είχε δημοσιευτεί κάτι που αφορούσε στέλεχος του ΣΥΝ ,πρώτης προβολής από τις εξέδρες της «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας»,τον κ. Στρατούλη.

    Συγκεκριμένα κατηγορούσε τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό εισαγγελέα ως … «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο… δεν εκράτεις».


    Τι είχε συμβεί ; Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης επί σειρά ετών (1995-2001) και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα, ενώ είναι υπάλληλος του ΟΤΕ εισέπραττε (ως νομικός που δεν ασκεί όμως τη δικηγορία) παρανόμως ποσά του μερίσματος από τους σχετικούς λογαριασμούς του ΔΣΑ που εξυπηρετούν στην ουσία κοινωνικούς σκοπούς.


    Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε ένα ηθικό, πολιτικό και ποινικό θέμα για το στέλεχος του ΣΥΝ. Περίμενα λοιπόν μια αντίδραση , κάτι σαν απάντηση πριν ασχοληθώ με το θέμα και αυτό για λόγους αρχής.


    Αυτή τελικά ήρθε και δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Απογοήτευση πλήρης ! Ο κ. Στρατούλης στην επιστολή του ομιλεί περί παντός άλλου εκτός από την «ταμπακιέρα»….

    Κατηγορεί αόρατους κύκλους που τον …. «καρφώσανε» και μας ….αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να μην κάνει προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκκαθάρισης Μητρώων ή ακόμα και στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης του ΔΣΑ που του ζητούσε την επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων χρημάτων , για να ….μην αντιδικήσει με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας (.......!).


    Και επειδή απ` ότι φαίνεται το θράσος του στελέχους του ΣΥΝ είναι αναπόσπαστο στοιχείο του παρακμιακού εισαγγελικού του λόγου, αναφέρει ότι : «όχι μόνο για λόγους αρχής και αξιών της Αριστεράς, αλλά και γιατί κινούμενος ιδιαίτερα συγκρουσιακά με τις κυρίαρχες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, προσέχω να μη δίνω αφορμή να με προβοκάρει ο οποιοσδήποτε».


    Προσέξτε θράσος ! Έπαιρνε επί σειρά ετών χρήματα όχι από διπλοθεσία ή οποιοδήποτε άλλο λόγο , αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και μιλά περί αρχών και αξιών της Αριστεράς. Μάλλον απευθύνεται προς «ιθαγενείς» παρά σε νοήμονες πολίτες .


    Αριστερός δεν είναι ταμπέλα ,κ. Στρατούλη, που οποιοσδήποτε αυθαίρετα την κρεμά επάνω του . Αριστερός είναι στάση ζωής ! Μπορεί προσωπικά να μη συμβαδίζω με την δυσανεκτική άκαμπτη μορφή της ιδεολογίας τους, αλλά δεν είναι δυνατόν με θεατρινισμούς να μετατρέπουμε την νύχτα σε μέρα.


    Αφήστε λοιπόν τις κορώνες περί Αριστεράς γιατί αποδεικνύεται ότι .. οι «γιαλαντζί» αριστεροί είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι . Αυτοί που κινούνται μεταξύ κυνισμού και παχυδερμισμού .


    ΥΓ. . Η παρασιώπηση της ουσίας στην «υπόθεση Στρατούλη» από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει αυτό που ζητάει από τους άλλους.

    Αναρτήθηκε από politis-gr στις 1:15 μμ 24 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

    ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

    Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες, το μίσος είναι αναπόφευκτο, γεννιέται αυθόρμητα. Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχο τους αστυνομικούς, γεγονός που κατά τη γνώμη μου τους αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία. Ενώ θα πρέπει να βρουν τα αληθινά αίτια και να αποκαλύψουν τους αληθινούς ενόχους και τους πραγματικούς λόγους για όσα γίνονται γύρω τους και γενικώτερα γύρω μας, στη χώρα μας και στην οικουμένη. Έτσι μοιάζει σαν κάποιοι να τους έβαλαν παρωπίδες, ώστε η οργή τους να διοχευτευθεί σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, τους αστυνομικούς, που όταν δεν λειτουργούν σωστά, είναι απλά πιόνια του Συστήματος, που ΑΥΤΟ είναι υπόλογο για όλα, δηλαδή για την Παιδεία αλλά και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία της κοινωνίας, του κράτους και των υπηρεσιών του.

    Και αναφέρω εδώ το παράδειγμα της γενιάς του 1-1-4 που όσον αφορά την Παιδεία έθεσε ως στόχο το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού. Είδαν δηλαδή οι νέοι της εποχής εκείνης την βασική αιτία για τα χάλια της Παιδείας μας, δηλαδή το οικονομικό.

    Από κει και πέρα παρ’ ό,τι τότε η ελληνική αστυνομία είχε μια καθαρά φασιστική νοοτροπία και οι εκδηλώσεις βίας σε σύγκριση με το σήμερα ήταν εκατό φορές πιο πολλές και σοβαρές από πλευράς μαζικότητας και βιαιότητας (τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από νέους τραυματισμένους από την αστυνομική βία της εποχής), οι πρωτοπόροι νέοι εκείνης της εποχής, βασικά φοιτητές, μπορούσαν να δουν ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος. Έτσι με το 1-1-4 έθεταν ως πρώτο καθήκον τους την υπεράσπιση του Συντάγματος, δηλαδή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Χτυπούσαν στην καρδιά της την αντιδραστική εξουσία (θρόνο, αστυνομοκρατία, Αμερικανοκρατία). Πάλευαν για την Κύπρο και αγωνίζονταν μαζικά για την Ειρήνη. Είχαν δηλαδή μπροστά τους ανοιχτούς ορίζοντες για ό,τι πραγματικά συνέβαινε στην χώρα τους αλλά και πέρα από τη χώρα τους. Ήταν άτομα ολοκληρωμένα και ελεύθερα, αν και τότε υπήρχαν όπως και σήμερα πονηρά «κέντρα» που προσπαθούσαν να περιορίσουν την οργή τους και να την διοχετεύσουν μόνο σε ένα λούκι, για τις δικές τους επιδιώξεις. Με μια λέξη να τους αποπροσανατολίσουν, όπως γίνεται τώρα.

    Και για να πάω και πιο πέρα, εμείς οι νέοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου, όπου οι χωροφύλακες και η αστυνομία ήταν απέναντί μας με όπλα που ξερνούσαν ομαδικό θάνατο, είχαμε την ψυχική και πνευματική δύναμη να βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που σήμερα αποκαλούνται περιφρονητικά «μπάτσοι» ήταν παιδιά σαν κι εμάς παρασυρμένα από τη θύελλα των γεγονότων να κάνουν πράξεις που δεν ήθελαν. Δεν γενικεύαμε. Αντίθετα μπορούσαμε ακόμα και μέσα στις πιο κρίσιμες για μας συνθήκες να δούμε ότι δεν είναι το ίδιο όλοι και ότι ο πραγματικός ένοχος ήταν η Εξουσία, που είχε κατορθώσει να μας τυλίξει στα δίχτυα της, που έσταζαν αίμα και μίσος αδελφού προς αδελφό. Και πολλοί είχαν τότε ακόμα τη δύναμη να φωνάζουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν σκοτωθούν «Αδέρφια, πεθαίνουμε και για τη δική σας ευτυχία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω μια απορια!!

    Ειμαστε 10.000.000 πολιτες σαυτη τη χωρα.Απο αυτους μολις 20.000 αντε 30.000 σε ολη την ελλαδα διαδηλωνουν.Σαφεστατα δικαιωμα τους και το σεβομαι απολυτα και μαλιστα το προασπιζομαι.

    Απο αυτους λοιπον τους 20.000 ,30.000 διαδηλωτες ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπαρχουν 1.000 με 2.000 ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

    Απο την αλλη εχουμε μια χουφτα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ.ΕΔΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ)(ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ.ΚΤΛ ΚΤΛ.

    Εκεινο που δεν καταλαβαινω ρε παιδια ειναι το εξης.Πως περιμενετε τα ματ να συλλαβουν τους κουκουλοφορους? Να τους πλησιασουν και να τους πουν με το χαμογελο ..ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ??? δηλ γαμω την ατολμια σας Κυριοι δημοσιογραφοι.

    Εγω δεν λεω οτι η αστυνομια δεν εχει και αχρηστους.

    Εγω δεν λεω οτι δεν εχουμε αστυνομικουσ που κανουν αλητειες


    Αυτο που λεω ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.


    ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ??

    ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ??

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ..ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ.


    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?? ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ????


    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ??
    ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 9.880.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ????


    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ???

    Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τους αριστεοδεξιους
    Οποιος εκμεταλλευται τους νεους και μαλιστα τους ανηλικους ποτε δεν βγαινει ζημειωμενος.το έκανε ο Χιτλερ και ο Μαο το ίδιο έκανε και ο Μεταξας με την νεολαια του.Αδιστακτοι πολιτικοι η πολιντικαντιδες μπαινουν στα σχολεια κια μοιραζουν προκυρηξεις για να ξεσηκωσουν τα παιδια εκμεταλευομενοι τον ενθουσιασμο ,τον αυθορμητισμο,αλλα και την απειρια των ανηλικων μονο,και μονο για κομματικους σκοπους τους οποιους βαφτιζουν "αγωνες κλπ κλπ" ενω το ζητουμενο ειναι το κοκκαλο της εξουσιας.Πρεπει να ντρεπονται γιαυτο το ειδος της "παιδικης πνευματικης πορνοιας" που εφαρμοζουν σε βαρος των μικρων παιδιων.
    Αλλα και το άλλο που εφαρμοζουν καποιοι προοδευτικοι της κουκουλας:
    Θελουν ντε και καλα να εφαρμόσουν τις δικες τους αποψεις σε βαρος των περισσοτερων.αποψεις που ερχονται κατ ευθεια απο τον ταφο του Χιτλερ και του Μαο.
    Αλλοι παλι καταφερονται κατα της "εργοδοσιας"χωρις να μας εξηγησουν πως μπορουν να \υπαρξουν εργαζομενοι χωρις τους εργοδότες.
    Αμ το άλλο ; πρεπει να αποκτησουμε λενε "φορολογικη σηνειδηση"την ιδια στιγμη που προεδρος της Βουλης μονιμοποιει για το Κοινοβουλιο,γονους επωνυμων της πολιτικης και τωνΜΜΕ
    και μαλιστα διακομματικα!!!, α ολα και όλα οι "αγωνες ,"αγωνες" αλλα το βόλεμα ,βόλεμα.τελος παντων θα πουμε και αλλα αλλη φορα.
    Καλες γιορτες καi kala krasia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η αριστερά στη χώρα μας, κατήντησε ένας καρκίνος που κάνει συνεχώς μεταστάσεις και κατατρώει τις σάρκες αυτού του τόπου. Η ιδεολογία του δήθεν "ουμανισμού" και του "διαλεκτικού υλισμού", έδειξε τελικά, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπό της. Ότι είναι μια ιδεολογία του μίσους και της ισοπέδωσης των πάντων. Μια ιδεολογία, που περιμένει εναγωνίως έναν θάνατο, (ή, ακόμα καλύτερα, περισσότερους) για να εγείρει και να συγκινήσει τα πλήθη, εξαιτίας της έλλειψης άλλων επιχειρημάτων. Ανέκαθεν αυτή ήταν άλλωστε η τακτική της αριστεράς. "Φέρτε μου πτώματα να σκυλεύσω, και να τα κάνω σημαία. Αν δεν υπάρχουν, θα τα δημιουργήσω εγώ". Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τα πτώματα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες θυματοποίησης ("εσείς οι ανάλγητοι δολοφόνοι, που σκοτώνετε εμάς τους αθώους ιδεαλιστές"), για να εξεγερθεί ο όχλος. Και όταν "η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιδιώξεις μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα", όπως έλεγε και ο Λένιν. Κάποιοι στη χώρα μας δεν εννοούν να καταλάβουν, ότι η ιδεολογία τους ανήκει στη χαβούζα της Ιστορίας και ο μόνος λόγος για τον οποίο την ενστερνίζονται, είναι το ψυχικό κόμπλεξ. Και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι εμπνευσμένοι της αριστεράς, με φωτεινή εξαίρεση τον Λεωνίδα Κύρκο, παρασύρονται από τον συρφετό των κομπλεξικών ακραίων και σιωπούν εκκωφαντικά.
    Και τι να πει κανείς για αυτούς τους ελεεινούς "γονείς", που μεγαλώνουν τα παιδιά τους ταΐζοντάς τα μισαλλοδοξία και μηδενισμό και μεταδίδοντάς τα τα δικά τους συμπλέγματα. Αναρωτήθηκε άραγε ποτέ κανείς, για ποιό λόγο "ευδοκιμεί" στη χώρα μας τόσο πολύ το "φρούτο" της αριστεράς και το άλλο "εσπεριδοειδές" του αναρχισμού; Διότι τελικά μάλλον αυτές είναι οι ιδεολογίες, που ταιριάζουν στον σκατο-ψυχισμό αυτής της σκατο-φάρας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο καθένας έχει την ιδεολογία που ταιριάζει καλύτερα στον ψυχισμό του. Με τέτοιες νοοτροπίες όμως, δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία προκοπή σε αυτή τη χώρα. Και το μόνο φως στο τούνελ, είναι το τραίνο που έρχεται κατά πάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την κυβέρνηση ενός τόπου, την βγάζουν ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ και ΟΧΙ οι δρόμοι! Έτσι γίνεται στις σύγχρονες δημοκρατίες, που τόσο μισείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. Το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στα αχόρταγα λαμόγια του Βουταπεδίου και της Νέας Δυστυχίας. Μπορούσε για τα μάτια του κόσμου να προχωρήσει στην προανακριτική διαδικασία. Τίποτα. Διαρκώς πορεύεται αγκαλιά με τον κομματικό αυτισμό και την ατιμωρησία. Τροφοδοτεί τον πολίτη με περιφρόνηση, απέχθεια, οργή, μίσος προς κάθε θεσμική και πολιτική εξουσία. Αφού Καραμανλής ίσον κόμμα, και κόμμα ίσον κράτος, ε, τότε κράτος ίσον εχθρός της κοινωνίας. Αυτή η αντιπαλότητα τροφοδοτεί τους πιτσιρικάδες με καταστροφική μανία. Δεν παριστάνω τον προφήτη αλλά όσο η οργανωμένη κοινωνία τραμπαλίζεται στο χείλος του γκρεμού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες στο μέλλον οι πέτρες να αντικατασταθούν από τα κουμπούρια. Και αφού προς το παρόν καμία δύναμη δεν φαίνεται να διαθέτει ικανότητα, πάθος, όραμα και αξιοπιστία, ε, τότε η χώρα σε ελεύθερη πτώση χωρίς καν να φωνάζει βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστεύει κανείς ότι αν κυβερνούσε πχ το ΠΑΣΟΚ και είχαμε τα σχετικά επεισόδια στα Εξάρχεια δεν θα είχαν πέσει πυροβολισμοί; Γιατί προσωποποιείτε τον παλαβό αστυνομικό που πυροβόλησε με όλη την κυβέρνηση; Μάλλον προσπαθείτε -χονδροειδώς μάλιστα- να κάνετε αντικυβερνητική προπαγάνδα. Δεν λέω ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που έπρεπε να είναι αλλά αυτά που λέγονται και γράφονται είναι γελοιότητες. Κανονικά έπρεπε να κακίζετε τον Καραμανλή που δεν επέβαλε βιαίως την τάξη όπως οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας ορίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων "

    Όταν επί ΠΑΣΟΚ σκοτώθηκε ο άλλος πιτσιρικάς, πριν από 20+ χρόνια, τι έγραφε το πανό των "φοιτητών του Πολυτεχνείου"??? Ρωτάω για να μαθαίνω ρε παιδιά, εμείς είμαστε λίγο χαζοί και οι πράκτορες του Αλαβάνου είναι ξεφτέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κυβέρνηση των δολοφόνων σημαίνει ότι "ο αστυνομικός πήρε διαταγή να σκοτώσει". Πολύ απλοϊκή η σκέψη του προπαγανδιστή.Φτάνει ρε παιδιά. Βαρεθήκαμε το χαβαλέ.Αφήστε να δουλέψει και λίγο η αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπράβο στα παιδιά...
    εμείς του ιδιωτικού τομέα είμαστε εγκλωβιμένοι λόγω της άθλιας ΓΣΕΕ που δεν τολμά να εξαγγείλει απεργία...
    αμοιβόμαστε με μισθούς πείνας,οι απολύσεις καραδοκούν,μας διαλύουν κάθε ελπίδα στο όνειρο και αυτοί στον κόσμο τους...
    άθλιοι και πάλι άθλιοι
    ένα ακόμη μέλος της γενιάς των 700ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 18 Δεκέμβριος 2008 9:19 μμ
    βασκά πολύ απλοϊκά αντιλαμβάνεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρωτοφανής συγκέντρωση δύο χιλιάδων....Μου φαίνεται οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΣΤ ΑΝΑΧΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συριζα

    Ο τιτλος στο φερετρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλέ μου φίλε συμφωνώ ότι θα έπρεπε να δημοσιευτεί σαν είδηση ο θάνατος του αστυνομικού όπως και ότι λυπάμαι για το ότι πέθανε ένας άνθρωπος ΑΛΛΑ αυτά τα επαγγέλματα έχουν ένα σημαντικό βαθμό επικινδυνότητας όπως και του στρατιωτικού που δυστυχώς δημιουργούν αυτές τις απώλειες. Δηλαδή τι θες να πεις ότι κάποιος πήγε αστυνομικός η στρατιωτικός για να βγάλει μεροκάματο και δεν ήξερε που πήγαινε. ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Κόμμα με νοοτροπία ναζί"


    "Αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ άφησε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς, κάνοντας λόγο για "πολιτικό κόμμα που συμπεριφέρεται με νοοτροπία ναζί".

    "Bιώνουμε ημέρες του '33 στη Γερμανία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιανναράς.

    Ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε το πανό στην Ακρόπολη και την κατάληψη της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία... αισθάνεται ότι έχει μεταβληθεί σε αδύναμη μειοψηφική φωνή από δυναμικές συνδικαλισμένες μειονότητες που επιβάλουν τη θέληση τους με το "έτσι θέλω".

    "Αριστερά σημαίνει ακραία ανιδιοτέλεια όχι προστασία κάθε γκρουπούσκουλου που θέλει να κάνει το χαβαλέ του ούτε να χαϊδεύουμε τα αυτιά της βίας".

    Ο κ. Γιανναράς έκανε ακόμη λόγο για "ανατριχιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης", και για κατάρρευση και των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία "κατέστρεψαν την παιδεία".

    "Πρέπει να τεθεί θέμα αρχηγού" δήλωσε χαρακτηριστικά για την κυβερνώσα παράταξη."

    NA MOU ZISEIS XRYSOSTOME!!

    PRAGMATKE PROODEUTIKE!

    PRAGMATIKA DIAFWTISTI !!!

    PRAGMATIKE ELLHNA!

    YPARXEI AKOMA ELPIDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση