GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρίστες...

. Από το black-mail.blogspot.com . -ενώ το κέντρο της Αθήνας για μια ακόμα φορά θυμίζει εμπόλεμη ζώνη,την ίδια ώρα βγάζουν τον τουρίστα τον ...

.
Από το black-mail.blogspot.com
.
-ενώ το κέντρο της Αθήνας για μια ακόμα φορά θυμίζει εμπόλεμη ζώνη,την ίδια ώρα βγάζουν τον τουρίστα τον Καραμανλή,να ανακοινώσει μέτρα για τον...τουρισμό!!!
-και να θέλεις να μην ασχοληθείς μαζί τους,δε σε αφήνουν...
-ρε Μεγάλε,πρώτον μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέρουμε αν θα...ζούμε για να πάμε διακοπές και δεύτερον ποιος τουρίστας θα έρθει,βλέποντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα ξένα δίκτυα,αυτά τα επεισόδια,ποιος θα έρθει σε μια χώρα που θυμίζει ΙΡΑΚ;;
-φρόντισε πρώτα να επιβάλεις την τάξη και την ειρήνη στο εσωτερικό της χώρας,βρες ποιος πυροβολεί αδέσποτα μαθητές-αλήθεια πάλι χαμένα τα έχει η ΕΛ.ΑΣ. Μεγάλε με τον πυροβολισμό του μαθητή στο Περιστέρι-βάλε μια τάξη στο χάος λοιπόν και μετά φτιάξε και τον τουρισμό....
-αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνούν,είναι πραγματικοί τουρίστες και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το πολιτικό τάιμινγκ και με τη χάραξη στρατηγικής-πολιτικής διακυβέρνησης, δυστυχώς...
----------------------------

17 σχόλια

  1. Για όνομα!

    Μόνο ΝΔ δεν είμαι, αλλά ούτε κι αυτό δεν βρήκατε σωστό;

    Τι στο διάολο κωλολαός είμαστε...

    Ο τουρισμός ζει τη μισή χώρα. Αν δεν έλεγε τίποτα πάλι θα βρίζατε.

    Καλά έκανε και μίλησε για μέτρα στήριξης του τουρισμού.
    Πότε και ποιός θα το κάνει;

    Ο γιοργάκις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eνοχος και στο 2ο βαθμό ο Κεφαλογιάννης!
    Πριν λίγο βγηκε η απόφαση στο εφετείο στα Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2008
    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .


    Κύριο γνώρισμα του ΣΥΝ όλα αυτά τα χρόνια είναι ο καταγγελτικός λόγος . Οι κορώνες του κατά της διαφθοράς έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και βρίσκουν ευήκοα ώτα , στα διάφορα διεθνή φόρα , την ΕΕ, αλλά και σε κάποια ….σκοτεινά σχεδιαστήρια.
    Αυτό που ευαγγελίζονται στον πολιτικό τους λόγο, είναι το …ήθος, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και διάφορα άλλα ιδανικά.


    Από τα έδρανα στο Κοινοβούλιο έως και στις εξέδρες των τηλε-δικαστηρίων, ο ρόλος που θέλουν να επιδείξουν είναι αυτός του «πολιτικού εισαγγελέα» ή του αντίστοιχου «τηλεοπτικού εισαγγελέα».


    Παρουσιάζονται άκαμπτοι στην υπεράσπιση του ήθους, αλλά και της συμπεριφοράς των δρώντων στον χώρο της πολιτικής.

    Άραγε ο ρόλος αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή εντάσσεται και αυτός στο μεταμοντέρνο θέατρο του παραλόγου;

    Αυτού του θεάτρου της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε στον καιρό της … «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας».


    Στο φύλλο της εφημερίδας «Το Παρόν» 31/11 είχε δημοσιευτεί κάτι που αφορούσε στέλεχος του ΣΥΝ ,πρώτης προβολής από τις εξέδρες της «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας»,τον κ. Στρατούλη.

    Συγκεκριμένα κατηγορούσε τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό εισαγγελέα ως … «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο… δεν εκράτεις».


    Τι είχε συμβεί ; Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης επί σειρά ετών (1995-2001) και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα, ενώ είναι υπάλληλος του ΟΤΕ εισέπραττε (ως νομικός που δεν ασκεί όμως τη δικηγορία) παρανόμως ποσά του μερίσματος από τους σχετικούς λογαριασμούς του ΔΣΑ που εξυπηρετούν στην ουσία κοινωνικούς σκοπούς.


    Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε ένα ηθικό, πολιτικό και ποινικό θέμα για το στέλεχος του ΣΥΝ. Περίμενα λοιπόν μια αντίδραση , κάτι σαν απάντηση πριν ασχοληθώ με το θέμα και αυτό για λόγους αρχής.


    Αυτή τελικά ήρθε και δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Απογοήτευση πλήρης ! Ο κ. Στρατούλης στην επιστολή του ομιλεί περί παντός άλλου εκτός από την «ταμπακιέρα»….

    Κατηγορεί αόρατους κύκλους που τον …. «καρφώσανε» και μας ….αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να μην κάνει προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκκαθάρισης Μητρώων ή ακόμα και στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης του ΔΣΑ που του ζητούσε την επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων χρημάτων , για να ….μην αντιδικήσει με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας (.......!).


    Και επειδή απ` ότι φαίνεται το θράσος του στελέχους του ΣΥΝ είναι αναπόσπαστο στοιχείο του παρακμιακού εισαγγελικού του λόγου, αναφέρει ότι : «όχι μόνο για λόγους αρχής και αξιών της Αριστεράς, αλλά και γιατί κινούμενος ιδιαίτερα συγκρουσιακά με τις κυρίαρχες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, προσέχω να μη δίνω αφορμή να με προβοκάρει ο οποιοσδήποτε».


    Προσέξτε θράσος ! Έπαιρνε επί σειρά ετών χρήματα όχι από διπλοθεσία ή οποιοδήποτε άλλο λόγο , αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και μιλά περί αρχών και αξιών της Αριστεράς. Μάλλον απευθύνεται προς «ιθαγενείς» παρά σε νοήμονες πολίτες .


    Αριστερός δεν είναι ταμπέλα ,κ. Στρατούλη, που οποιοσδήποτε αυθαίρετα την κρεμά επάνω του . Αριστερός είναι στάση ζωής ! Μπορεί προσωπικά να μη συμβαδίζω με την δυσανεκτική άκαμπτη μορφή της ιδεολογίας τους, αλλά δεν είναι δυνατόν με θεατρινισμούς να μετατρέπουμε την νύχτα σε μέρα.


    Αφήστε λοιπόν τις κορώνες περί Αριστεράς γιατί αποδεικνύεται ότι .. οι «γιαλαντζί» αριστεροί είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι . Αυτοί που κινούνται μεταξύ κυνισμού και παχυδερμισμού .


    ΥΓ. . Η παρασιώπηση της ουσίας στην «υπόθεση Στρατούλη» από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει αυτό που ζητάει από τους άλλους.

    Αναρτήθηκε από politis-gr στις 1:15 μμ 24 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
    ΠΟΣΟ;;;
    ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

    ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

    Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες, το μίσος είναι αναπόφευκτο, γεννιέται αυθόρμητα. Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχο τους αστυνομικούς, γεγονός που κατά τη γνώμη μου τους αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία. Ενώ θα πρέπει να βρουν τα αληθινά αίτια και να αποκαλύψουν τους αληθινούς ενόχους και τους πραγματικούς λόγους για όσα γίνονται γύρω τους και γενικώτερα γύρω μας, στη χώρα μας και στην οικουμένη. Έτσι μοιάζει σαν κάποιοι να τους έβαλαν παρωπίδες, ώστε η οργή τους να διοχευτευθεί σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, τους αστυνομικούς, που όταν δεν λειτουργούν σωστά, είναι απλά πιόνια του Συστήματος, που ΑΥΤΟ είναι υπόλογο για όλα, δηλαδή για την Παιδεία αλλά και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία της κοινωνίας, του κράτους και των υπηρεσιών του.

    Και αναφέρω εδώ το παράδειγμα της γενιάς του 1-1-4 που όσον αφορά την Παιδεία έθεσε ως στόχο το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού. Είδαν δηλαδή οι νέοι της εποχής εκείνης την βασική αιτία για τα χάλια της Παιδείας μας, δηλαδή το οικονομικό.

    Από κει και πέρα παρ’ ό,τι τότε η ελληνική αστυνομία είχε μια καθαρά φασιστική νοοτροπία και οι εκδηλώσεις βίας σε σύγκριση με το σήμερα ήταν εκατό φορές πιο πολλές και σοβαρές από πλευράς μαζικότητας και βιαιότητας (τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από νέους τραυματισμένους από την αστυνομική βία της εποχής), οι πρωτοπόροι νέοι εκείνης της εποχής, βασικά φοιτητές, μπορούσαν να δουν ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος. Έτσι με το 1-1-4 έθεταν ως πρώτο καθήκον τους την υπεράσπιση του Συντάγματος, δηλαδή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Χτυπούσαν στην καρδιά της την αντιδραστική εξουσία (θρόνο, αστυνομοκρατία, Αμερικανοκρατία). Πάλευαν για την Κύπρο και αγωνίζονταν μαζικά για την Ειρήνη. Είχαν δηλαδή μπροστά τους ανοιχτούς ορίζοντες για ό,τι πραγματικά συνέβαινε στην χώρα τους αλλά και πέρα από τη χώρα τους. Ήταν άτομα ολοκληρωμένα και ελεύθερα, αν και τότε υπήρχαν όπως και σήμερα πονηρά «κέντρα» που προσπαθούσαν να περιορίσουν την οργή τους και να την διοχετεύσουν μόνο σε ένα λούκι, για τις δικές τους επιδιώξεις. Με μια λέξη να τους αποπροσανατολίσουν, όπως γίνεται τώρα.

    Και για να πάω και πιο πέρα, εμείς οι νέοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου, όπου οι χωροφύλακες και η αστυνομία ήταν απέναντί μας με όπλα που ξερνούσαν ομαδικό θάνατο, είχαμε την ψυχική και πνευματική δύναμη να βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που σήμερα αποκαλούνται περιφρονητικά «μπάτσοι» ήταν παιδιά σαν κι εμάς παρασυρμένα από τη θύελλα των γεγονότων να κάνουν πράξεις που δεν ήθελαν. Δεν γενικεύαμε. Αντίθετα μπορούσαμε ακόμα και μέσα στις πιο κρίσιμες για μας συνθήκες να δούμε ότι δεν είναι το ίδιο όλοι και ότι ο πραγματικός ένοχος ήταν η Εξουσία, που είχε κατορθώσει να μας τυλίξει στα δίχτυα της, που έσταζαν αίμα και μίσος αδελφού προς αδελφό. Και πολλοί είχαν τότε ακόμα τη δύναμη να φωνάζουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν σκοτωθούν «Αδέρφια, πεθαίνουμε και για τη δική σας ευτυχία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω μια απορια!!

    Ειμαστε 10.000.000 πολιτες σαυτη τη χωρα.Απο αυτους μολις 20.000 αντε 30.000 σε ολη την ελλαδα διαδηλωνουν.Σαφεστατα δικαιωμα τους και το σεβομαι απολυτα και μαλιστα το προασπιζομαι.

    Απο αυτους λοιπον τους 20.000 ,30.000 διαδηλωτες ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπαρχουν 1.000 με 2.000 ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

    Απο την αλλη εχουμε μια χουφτα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ.ΕΔΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ)(ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ.ΚΤΛ ΚΤΛ.

    Εκεινο που δεν καταλαβαινω ρε παιδια ειναι το εξης.Πως περιμενετε τα ματ να συλλαβουν τους κουκουλοφορους? Να τους πλησιασουν και να τους πουν με το χαμογελο ..ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ??? δηλ γαμω την ατολμια σας Κυριοι δημοσιογραφοι.

    Εγω δεν λεω οτι η αστυνομια δεν εχει και αχρηστους.

    Εγω δεν λεω οτι δεν εχουμε αστυνομικουσ που κανουν αλητειες


    Αυτο που λεω ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.


    ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ??

    ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ??

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ..ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ.


    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?? ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ????


    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ??
    ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 9.880.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ????


    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ???

    Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Καραχαλιο γιατι τον παραιτησανε?

    Ειπε κατι...Δηλαδη τι ειπε?

    Ειπε το αυτονοητο..δηλαδη? Ειπε πως

    .."Ο Προθυπουργος ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ για να βγει απο τα προβληματα".
    Μπορει κανεις να τον διαψευσει τωρα τον Κο Καραχαλιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλιθιε Καραμανλη, χεσε το τι θα σου πουνε και βγαλε τα τανκς στο δρομο. Υπαρχει σχεδιο να αλλωθει η χωρα εκ των εσω. Ο στοχος δεν εισαι μονο εσυ, ειναι η Ελλαδα. Κοιμασαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. Το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στα αχόρταγα λαμόγια του Βουταπεδίου και της Νέας Δυστυχίας. Μπορούσε για τα μάτια του κόσμου να προχωρήσει στην προανακριτική διαδικασία. Τίποτα. Διαρκώς πορεύεται αγκαλιά με τον κομματικό αυτισμό και την ατιμωρησία. Τροφοδοτεί τον πολίτη με περιφρόνηση, απέχθεια, οργή, μίσος προς κάθε θεσμική και πολιτική εξουσία. Αφού Καραμανλής ίσον κόμμα, και κόμμα ίσον κράτος, ε, τότε κράτος ίσον εχθρός της κοινωνίας. Αυτή η αντιπαλότητα τροφοδοτεί τους πιτσιρικάδες με καταστροφική μανία. Δεν παριστάνω τον προφήτη αλλά όσο η οργανωμένη κοινωνία τραμπαλίζεται στο χείλος του γκρεμού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες στο μέλλον οι πέτρες να αντικατασταθούν από τα κουμπούρια. Και αφού προς το παρόν καμία δύναμη δεν φαίνεται να διαθέτει ικανότητα, πάθος, όραμα και αξιοπιστία, ε, τότε η χώρα σε ελεύθερη πτώση χωρίς καν να φωνάζει βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφωνείτε κύριοι της Ν.Δ.; Φέρτε πρόταση και για τους κυρίους Δρυ και Φωτιάδη και πάμε να ψηφίσουμε προανακριτική. Ελάτε! Μη φυγομαχήσετε πάλι!
    «Μήπως διαφωνείτε; Διαφωνείτε σ’ αυτά; Έχετε αντίθετη γνώμη; Αν έχετε αντίθετη γνώμη, τότε ελάτε με την πλειοψηφία που διαθέτετε, φέρτε πρόταση και για τον κ. Δρυ και για τον κ. Φωτιάδη. Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβηθούμε. Αλλά ελάτε εδώ, στη Βουλή κύριοι. Μη φυγομαχήσετε πάλι. Ελάτε να ψηφίσουμε Προανακριτική, να κλείσει αυτή η υπόθεση. Ελάτε! Να δούμε αν σέβεστε τους θεσμούς, να δούμε αν σέβεστε τη Βουλή, να δούμε αν έχετε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό λαό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. swell,


    πότε θα διαβάσουμε για το ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας σου?


    γιατί ο ναυτικός που σου "σέρβιρε" η μαμά σου ΔΕΝ είναι.


    Για κοίτα πιό καλά τον ταχυδρόμο που έφερνε τα εμβάσματα του ναυτικού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MHN AKOYTE LEKSI APO AYTA POY GRAFEI O EKVIASTIS BLACK MAIL....

    PROPAGANDIZE TON KOSMO OTI TA TRAYMATA TOY A.GRIGOROPOYLOY DIXNAN APEFTHIAS PIROVOLISMO ENO APODIXTIKE OTI ITAN EKSOSTRATISMOS....

    EINAI PROVOKATORAS KAI NTROPI GIA TIN BLOGOSFAIRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου αρέσει που θυμόμαστε τον τουρισμό όποτε μας συμφέρει!!!

    Ακόμη περιμένουμε μια κυβέρνηση που θα προσπαθήσει να οργανώσει λίγο το θέμα...

    Καλά τα μέτρα (αν και ο φόρος παρεπιδημούντων είναι γελοίος και έπρεπε να είχε ήδη καταργηθεί, 2 & 5 % επί των ακαθάριστων εσόδων;;;;), αλλά είναι "επιδοματικού" χαρακτήρα. Δεν είναι μόνιμη λύση, νέα ιδέα ή προσπάθεια οργάνωσης του μπου**έλου.

    μάι του σεντς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Κόμμα με νοοτροπία ναζί"


    "Αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ άφησε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς, κάνοντας λόγο για "πολιτικό κόμμα που συμπεριφέρεται με νοοτροπία ναζί".

    "Bιώνουμε ημέρες του '33 στη Γερμανία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιανναράς.

    Ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε το πανό στην Ακρόπολη και την κατάληψη της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία... αισθάνεται ότι έχει μεταβληθεί σε αδύναμη μειοψηφική φωνή από δυναμικές συνδικαλισμένες μειονότητες που επιβάλουν τη θέληση τους με το "έτσι θέλω".

    "Αριστερά σημαίνει ακραία ανιδιοτέλεια όχι προστασία κάθε γκρουπούσκουλου που θέλει να κάνει το χαβαλέ του ούτε να χαϊδεύουμε τα αυτιά της βίας".

    Ο κ. Γιανναράς έκανε ακόμη λόγο για "ανατριχιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης", και για κατάρρευση και των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία "κατέστρεψαν την παιδεία".

    "Πρέπει να τεθεί θέμα αρχηγού" δήλωσε χαρακτηριστικά για την κυβερνώσα παράταξη."

    NA MOU ZISEIS XRYSOSTOME!!

    PRAGMATKE PROODEUTIKE!

    PRAGMATIKA DIAFWTISTI !!!

    PRAGMATIKE ELLHNA!

    YPARXEI AKOMA ELPIDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. omorfi athina poun ta xronia ekina poun ta xronia ekina ta palia:mpeste skoiloi aleste kai alestika moi dinete tin pidiksate tin elladitsa palio mpinedes,rofianoi ton papadon,exete mazepsi tin sara tin mara kai to kako sinapatima,pote tha valete mialo palio malakes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση