GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον ξυλοκόπησαν...

. Πριν από περίπου μια ώρα κατά την διάρκεια ομιλίας του διευθυντή φυλακών Διαβατών, στην Νομική του ΑΠΘ, στα πλαίσια μαθήματος του τομέα Πο...

.
Πριν από περίπου μια ώρα κατά την διάρκεια ομιλίας του διευθυντή φυλακών Διαβατών, στην Νομική του ΑΠΘ, στα πλαίσια μαθήματος του τομέα Ποινικών και εγκληματικών σπουδών, ομάδα 20-30 κρανοφόρων αντιεξουσιαστών εισέβαλαν στον χώρο της Νομικης του ΑΠΘ και ξυλοκόπησαν τον διευθυντή. Αποχώρησαν μετά από 2 λεπτά. Όταν εισέβαλαν 3-4 απο αυτούς κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των φοιτητών και τους είπαν να παραμείνουν ήρεμοι και δεν θα συμβεί τίποτα σε αυτούς, θελούν μόνο τον διευθυντή που σκοτώνει κόσμο στις φυλακές όπως υποστήριξαν. Ο διευθυντής μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών είχε τις αισθήσεις του αλλά είχε παντού αίματα.
Πατρινός
---------

34 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΔ.
    ΜΙΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η δημόσια εξουσία ασκείται από τα πιό άθλια και ανεπαρκή μέλη της κοινωνίας, τότε στον πατριωτισμό των Ελλήνων ανατίθεται η αποκατάσταση της αρμονίας.
    Ξύλο και πάλι ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευγε στα συντροφια ..κουφαλες ανθρωποφυλακες...δεν θα μπορειτε ουτε για κατουρημα να πατε χωρις συνοδεια..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ "ΑΣΥΛΟ". ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΑΛΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6.21 panta ilithie tha vrisketai kapios pio isxiros apo sena pou tha eksousiazei kai tha borei kai aytos na se spasei sto ksilo,ala kirios na se kanei to poutanaki tou.kapia alli leena tha ipotaksi esena tin iaina sti zougla pou epixaireis.kai sti zougla ektos apo kratos den iparxei kai kaneis na se sosei apo to megalitero zoo kai na sou dosei to dikio ksereis ilithie..miala dianoitika pentaxronon kouvalate.kala i dikastes astinomoi kai efoplistes pateres sas oute pente lefta den afieronoun sta paidia tous oi kseftiles?kaimena kai distixismena .kaimeni elada kaimeni kinonia kaimene kosme kaimeni anthropotita poso xamila tha se riksoun ta afentika sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oσο για οσους μιλανε για το Ασυλο..που θελουν να καταργησουν...ας καταργησουν πρωτα το κοινοβουλευτικο ασυλο...αυτο το κουκουλωμα κλεψιματος...και ας αφησουν το πανεπιστημιακο εκει που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε αντι να να τσακώσετε καναν βουλευτή πάτε στους υπαλληλάκους;;;

    Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλου γεννουν οι κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΔ.
    ΜΙΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να του την εστησαν ετσι του ανθρωποφυλακα σιγουρα θα ειχε βαλει το χερακι του σε καμια βρωμοδουλια. δεν εινε δυνατον να τις εφαγε χωρις λογο και αιτια.
    ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΤΙΣ ΕΠΑΙΞΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pou tha vgei ayto.an diladi sistathoun antistixa enoples parastratiotikes omades kai arxisoun na ksilofortonoun tin repousi ton valianato ton voskopoulo ton iraklidi ton mila kai ton tsarknia ti tha ginei?oi eksonimenoi politikoi ti kanoun ?nomizoun oti tha tin vgaloun kathari an sinexisoun na asxolountai me tis ayksisis stis apolaves tous?ton tsaouseskou ton ksexasan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...
    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    4 Δεκέμβριος 2008 1:56 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΟΚΤΩΡΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΧ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 40 ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΟ;;;ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ, ΤΑ "ΠΑΙΔΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ "ΑΣΥΛΟ". ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΑΛΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    4 Δεκέμβριος 2008 6:32 μμ
    ==================

    Με προλαβες φιλε!
    ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτως
    Ασυλο υπαρχει κατα Δαφνι μερια
    ..
    αν τα Πανεπιστημια ηταν ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    να βλεπαμε τι Ασυλο θα υπηρχε!

    Λαμογια
    αναρχοκομμουνια
    ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙΤΑ ΚΑΝΕΤΕ
    αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια



    θα δειτε....



    ΑΛΟΙΘΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και πού ξέρουμε ότι ήταν "αντιεξουσιαστές" και όχι τραμπούκοι του υποκόσμου; Και υποθέτω ότι δοθείσης ευκαιρίας κουκουλοφόροι αστυνομικοί θα λιανίσουν στο ξύλο πάλι κανέναν "κύπριο", και κλάμα οι κυρίες... Εξαιρετικά! Αυτό δεν είναι Πανεπιστήμιο, αλλά γήπεδο Δ' εθνικής. Άντε κλείστε το να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΤΑΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ.
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙΤΕ.
    ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΣΥΛΟ" ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε όχι ρε ανώνυμε 6:16 να βαφτίζεις τραμπούκο τον Γάκη!!!!
    Εγώ στην Νομική θυμάμαι μόνο τους ΕΣΑΚίτες με τα γκλόμπ και τους κνίτες σε παράταξη και με το βήμα της χήνας εκείνα τα χρόνια.
    Τώρα πήραν την σκυτάλη τα ανθρωποειδή χωρίς σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 4 Dεκ 6.17
    Αν ήταν μπαμπάς σου δε νομίζω να έλεγες τα ίδια.
    Ετσι δεν είναι;
    Αλλά και μπαμπάς σου να ήταν θα ήταν χαζός να δούλευε σε τέτοια δουλειά, να τρώει ξύλο για να ταίζει εσένα τον ΑΧΡΗΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.
    Εφόσον απαγορεύεται από κάποιους μια, αποσπασματική έστω, απόπειρα γεφύρωσης θεωρίας και πράξης στο απολύτως σοβαρό σωφρονιστικό, ας ετοιμαζόμαστε για το μεγάλωμα του χάσματος... Και ξέρουμε ποιος θα το πληρώσει αυτό... Όχι πάντως τα κουκουλοφλοράκια που 'χουν καβατζα τα μεγαλοδικηγοράκια έτσι και τα πιάνουνε... Τέρμα στην παπαριά του ασύλου ως λόγου άρσης του αδίκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...
    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    4 Δεκέμβριος 2008 1:56 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καθε μερα απογοητευομαι ολο και πιο πολυ με οτι γινετε στην χωρα που κατοικω,χαλια δεξια χαλια αριστερα χαλια στο κεντρο, αντε βοηθεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπροστα στα οσα θα εχει κανει ο τυπος, δεν νομιζω να ειναι και τοσο σοβαρο το οτι μερικοι κοπριτες τον πλακωσαν στις σφαλιαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΕΚΕΤΙΑ ΤΟΥ '30?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πως θα φαινόταν στους φοιτητοπατέρες αν εισέβαλλαν μέσα στο πανεπιστήμιο χρυσαυγίτες και έσπαζαν στο ξύλο τους αριστερούς καθηγητάδες και συνδικαλιστάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τι λετε ρε?τι πραγματα ειναι αυτα?κατω η χουντα των αριστερων!κατω το ασυλο!αστυνομια μες στα πανεπιστημια!ουστ πληρωμενοι αριστεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2:27

    Μη σε νοιάζει φίλε, σε λίγο που θα ναι τόσοι οι αντάρτες που θα ξεχύνωνται και έξω γιατι δεν θα χωράνε πλέον μέσα θα αναπόλείς τις παλιές καλές μέρες του ασύλου. Φέτος καβαλάμε τον ταύρο, βοήθεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μονάχα αηδία με προκάλεσε η είδηση. Ίσως να αξίζει να συμπεριλειφθεί στο βιβλίο με τα world records. Μονάχα στην ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μια ομάδα από αλήτες, τραμπούκους, παλιοκαθάρματα να είναι σε θέση να κάμει ότι θέλει κι η πανεπιστημιακή κοινότητα να είναι ανύμπορη να αντιδράσει. Παραφράζοντας τα λόγια του ποιητή, θα γράψω: Έλληνες οι μαλακίες σας τελειωμό δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πί-κωλο,

    όταν σε καβαλήσει ο ταύρος θα ξυπνήσεις και τότε θα σου εξηγήσουν το όνειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση