GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελληνική κοινωνία και η διεθνής εικόνα της‏...

. Από το Forum Διεθνούς Επικοινωνιακής Πολιτικής . Είναι προφανές ότι πρόσφατα γεγονότα στην Αθήνα επιδέχονται πολλές ερμηνευτικές προσεγγί...

.
Από το Forum Διεθνούς Επικοινωνιακής Πολιτικής
.
Είναι προφανές ότι πρόσφατα γεγονότα στην Αθήνα επιδέχονται πολλές ερμηνευτικές προσεγγίσεις πολιτικού χαρακτήρα: από την απόδοσή τους στην υπερβολική ελευθερία και ανυπαρξία κανόνων στην ελληνική κοινωνία, έως τον ευθύ συσχετισμό τους με ζητήματα οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Επίσης με πολλούς τρόπους ο λόγος για τα γεγονότα σχετίζεται με το αίτημα μεταρρυθμίσεων στην ελληνική κοινωνία καθώς και με το ζήτημα της πολιτικής κατεύθυνσης αυτών των μεταρρυθμίσεων. Πως λοιπόν θα μπορούμε/πρέπει να μιλήσουμε σε ξένα κοινά για την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματα της;
Περισσότερα: www.icp-forum.gr / www.publicdiplomacy.gr
---------------------------------------

7 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!! ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!! ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ!

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΤΑ ΜΜΕ

    ΤΟ ΚΚΕ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!

    Diaporon.BL.blogstop.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου μοιάζει με βομβαρδισμένη πόλη. Το ίδιο και το κτίριο της Νομικής, της ΑΣΟΕΕ, του ΑΠΘ που έχουν λεηλατηθεί και πυρποληθεί. Δεν μπορεί όλοι οι αγώνες εναντίον της χούντας να δόθηκαν γι’ αυτό το άσυλο, γι’ αυτού του είδους την κάλυψη σε όσους χρησιμοποιούν τα ιδρύματα της γνώσης για εργαστήρια και αποθήκες μολότοφ. Η μεταπολιτευτική μας δημοκρατία ωρίμασε αρκετά και πλήρωσε πολλές φορές την παράλογη βία ενός συνονθυλεύματος ακραίων στοιχείων. Ηλθε η ώρα να μπει τέλος σε αυτό το άρρωστο φαινόμενο που προστατεύει απροκάλυπτα μια νησίδα ανομίας στην ελληνική επικράτεια.

    Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει την σχετική πρωτοβουλία με βάση τον νόμο και το σύνταγμα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει ο ίδιος να το προτείνει, υπενθυμίζοντας πως δύο προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν επιβάλει τον νόμο σε λεηλατημένα πανεπιστήμια. Αν η δημοκρατία μας δεν αντιδράσει, έστω και τώρα, με ωριμότητα αλλά και αποφασιστικότητα, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.
    Κατάργηση του ψευδοασύλου τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SKATA STHN MOURH TOU ALABANOU!

    SKATA STA MOUTRA TWN ANARXOFASISTARADWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
    Πριν δέκα λεπτά στην Βουλή, σήμερα Κυριακή 21/12/2008, ο Πάγκαλος είπε τα εξής προς τον υπουργό εθνικής οικονομίας Κύριο Αλογοσκούφη.
    Κύριε υπουργέ με απόφαση σας δωρίσατε πάνω από ένα δις ευρώ σε τρεις ή τέσσερεις τράπεζες για να διευκολυνθούν στις μισθοδοτικές τους υποχρεώσεις στο προσωπικό τους, και τις ανέφερε με χ,ε,κ, τυχαία τα γράμματα, αλλά με τα ονόματα τους στην διάθεση του υπουργού.
    Και τον ρωτά, είναι υποχρέωση του συνόλου των φορολογουμένων να πληρώνουν την μισθοδοσία τραπεζών, και προσθέτω δικό μου σχόλιο, των τραπεζών με τα πανωτόκια, τις ληστρικές πιστωτικές κάρτες, τα επιτόκια δανεισμού τα υψηλότερα στην Ευρώπη, και τόσα άλλα…..
    Σε άλλη δε περίπτωση που έπρεπε να φορολογηθούν στελέχη τραπεζών με περίπου διακόσα πενήντα εκατομμύρια ευρώ, και τα καθυστερούσαν ελλόγως, με φωτογραφική διάταξη νόμου ως είπε ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης τους απάλλαξε της υποχρεώσεως.

    21 Δεκέμβριος 2008 3:05 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ;;;
    OTI οι κυβερνήσεις ποτέ δεν πλήττονται αν κάνουν λάθη,αν παρουσιάζουν αδυναμίες,ακόμη κι αν διαπράττουν σκάνδαλα. Πλήττονται όταν δεν μπορούν να χειριστούν τα λάθη, τις αδυναμίες και τα σκάνδαλα. Πλήττονται όταν δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον βασικό λόγο ύπαρξής τους, που είναι η διακυβέρνηση του τόπου.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Έχουμε τα blogs μας και την ελευθερία να σκεπτόμαστε μόνοι μας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση