GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες από τη Γάζα...

Ε. Από το black-mail.blogspot.com . Gaza... ...τα λόγια είναι περιττά, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, ο καθένας μπορεί να βάλει ότι τίτλ...

Ε.
Από το black-mail.blogspot.com
.
Gaza... ...τα λόγια είναι περιττά, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, ο καθένας μπορεί να βάλει ότι τίτλο θέλει και να κάνει όποιο σχόλιο θέλει, εμείς μένουμε άφωνοι μπροστά στον τρόμο και στον πόνο!!!
.---------------------------

31 σχόλια

  1. * Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε και αυτή την εβδομάδα στον Έλληνα τηλεθεατή το ΠΑΣΟΚ, που έτσι όπως πάει, σε λίγο, εκτός από τα δύο ευρώ που μας ζητάει για να ψηφίσουμε τον αρχηγό του (δωσ' μου δυο κατοστάρικα, δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα, δώσε μου δύο από κείνα τα καινούργια τα διακοσάρικα), θα μας ζητήσει και ανταποδοτικό τέλος σαν την ΕΡΤ.
    * "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Φύρερ και Ντούτσε", εδήλωσε ο Πάγκαλος, αναφερόμενος προφανώς στο Βενιζέλο. Και για όσους δεν κατάλαβαν, την επόμενη εβδομάδα θα δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Μπύρερ και Τρίο Στούτζες", αναφερόμενος και πάλι στο Βενιζέλο.
    * "Πού τα βρίσκει ο Γιωργάκης τα φράγκα για να ζει τέτοια ζωή; Ξέρετε πόσο κάνουν το κιλό οι βιολογικές μπάμιες;", ρώτησε ο Βενιζέλος, απευθυνόμενος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ της Αχαϊας, "Εγώ από τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου το όνομα", του απάντησε ο Παπανδρέου. Ένα ρολόι κληρονόμησες, σύντροφε, αλλά ήταν ο Μπιγκ Μπεν.
    * Κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν το πλάκωμα στη Νομαρχιακή της Κοζάνης, το οποίο συνοδεύτηκε από πολιτικά επιχειρήματα του στυλ: "άντε, το 'βγαλες και σήμερα το μεροκάματο", "άξιος ο μισθός σου", "εγώ μπορεί να παίρνω μισθό, εσύ όμως, ρε λαμόγιο, παίρνεις και επίδομα καυσόξυλων" κ.ο.κ.
    * Μέσα στην αναμπουμπούλα χάρηκε και ο Πρετεντέρης, ο οποίος δήλωσε από το δελτίο ότι "όταν οι μεγάλοι αποκαλούνται Φύρερ και Ντούτσε, ε, όσο να 'ναι θα ρίξουνε και οι μικροί καμιά μπουνιά". Όχι μόνο μπουνιά θα ρίξουνε συνάδελφε, μέχρι και μπουκάλι στο διαιτητή θα πετάξουνε.
    * Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στην Εθνική Συνδιάσκεψη τα στελέχη θα πετάνε ο ένας στον άλλο καρέκλες, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επιτέλους Συνέδριο Θέσεων.
    * Εκείνο πάντως που αποκαλύπτει το μέγεθος του ψυχικού χάσματος που χωρίζει τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων είναι ότι πλέον μιλάνε μεταξύ τους στον πληθυντικό.
    * "Μιλάτε και σεις κύριε σύντροφε που μπαινοβγαίνετε στο κότερο του Μπόμπολα;". "Και πού το ξέρετε εσείς, κύριε σύντροφε;". "Σας είδα με τα μάτια μου, κύριε σύντροφε". "Εμ βέβαια, πώς να μη με δείτε, αφού ξημεροβραδιαζόσαστε στο κότερο του Κόκκαλη που αράζει δίπλα".
    * "Και πώς μετά από όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι την 12η Νοεμβρίου;", αναρωτιούνται κάθε βράδυ οι τηλεπαρουσιαστές. Η απάντηση είναι απλή:
    * Εξαρτάται από το τι θα έχει πάνω το τραπέζι. Αν έχει σαμπάνιες, αστακούς και φουά γκρα, θα κάτσουνε και θα πούνε κι ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το "και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε μωρ' αδέρφια" (παρεμπιπτόντως, το φουά γκρά είναι ένας γκρας με φουά;).
    * Υ.Γ.: Έβγα στο αλώνι τσιφλικά/για να σου ρίξω με τον φουαγκρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ , ΤΗΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ? ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11:16 ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΣΥ;ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;ΣΥΓΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ; Ο ΕΝΑΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απάντηση στον SHKAT: ΤΖΙΧΑΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός μπορεί να εξηγήσει στα παιδιά της φωτο , τα ανεξήγητα?
    Ντροπή και στις δυο πλευρές.Η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να εξακριβωθεί αν η πρώτη φωτογραφία είναι από τη Gaza η από ισραηλινό οικισμό. Αν είναι από τη Gaza να μείνει στο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Βουλή ενέκρινε, πριν την ομιλία του Κάστρο, την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από το κράτος κατά πέντε χρόνια, στα 65 έτη για τους άνδρες και τα 60 για τις γυναίκες. Κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι η επιβολή του μέτρου ήταν απαραίτητη λόγω της γήρανσης του πληθυσμού, της μείωσης της γεννητικότητας καθώς και του αριθμού των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα.

    Ο Κάστρο κάλεσε τους επικεφαλής κυβερνητικών υπηρεσιών και των επιχειρήσεων να «απαιτούν» περισσότερα από τους εργαζομένους τους, που απολαύουν δωρεάν παιδείας και υγείας και έχουν πρόσβαση σε επιδοτούμενα τρόφιμα, αλλά αμείβονται κατά μέσον όρο με μόλις 20 δολάρια τον μήνα. Εξέφρασε δυσαρέσκεια για το σύστημα των επιδοτήσεων, το οποίο χαρακτήρισε τροχοπέδη για την «παραγωγικότητα» στην Κούβα.

    Εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών ''δημοκρατικών'' δυνάμεων δεν ΄κάντε και καμια πορεία για τον καταπιεζόμενο λαό της Κουβας???

    Κοπρητες,αχρηστοι φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αναρωτιέμαι ο δημοκραταρος Ομπάμα με τον οποίο ταυτισε ο Γιωργακης τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο το πΑΣΟΚ αν θα κάνει ντα το Ισραήλ μόλις ανέβει στην καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ?
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:" ΘΕΕ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωρέ τι παραπληροφόρηση και ψέμματα είναι αυτά,βλέπω το Pallywood στις δόξες του πάλι.Για όποιον δεν ξέρει τι εστί Pallywood υπάρχει το google για να σας ανοίξει τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωλοεβραίοι!
    Έπρεπε ο Άδολφος να σας είχε ψήσει όλους στους φούρνους.
    Άχριστη φάρα.....
    Όλος ο κόσμος τους μισεί τους υποχθόνιους Εβραίους. Δεν είναι τυχαίο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καιρός ήταν να απαντήσει το Ισραήλ στις ρουκέτες που έριχναν κάθε μέρα οι φανατικοί της Χαμάς. Το Ισραήλ έφυγε τελείως απο την Γάζα εδώ και ένάμιση χρόνο. Οι Παλαιστίνιοι έβγαλαν με εκλογές την Χαμάς και αντί να φτιάξουν κράτος (αφού πολέμισαν ενάντια στην Φατάχ)συνέχισαν να ρίχνουν σε καθημερινή βάση ρουκέτες στο Νότιο Ισραήλ. Στην τελική κάλά να πάθουν γιατί η μαλακία τους δεν έχει όριο. Τι θα έκανε το Ισραήλ.....θα περίμενε? Η Χαμάς νόμιζε και ίσως ακόμα νομίζουν ότι το να μήν κάνεις τίποτα (Το Ισραήλ)είναι δείγμα υποτονικότητας και οπισθοχώρησης. Είναι τελικά πολύ βλάκες και αλαζόνες. Οι δημοσιογράφοι καλό είναι να αρχίσουν να ψάχνουν το ΓΙΑΤΙ οι φατριές της Χαμάς πυροδοτούν συνέχεια την ανάφλεξη στην περιοχή...και όχι τα μιξοκλάματα και λοιπές μαλακίες.

    Αυτά απο κάποιον ο οποίος πάντα υποστήριζε και υποστηρίζει τον Παλεστηνιακό λαό και με αρίθμητους φίλους και συναδέλφους απο Παλεστίνη/Λίβανο/Ιράκ. Αλλά η αλήθεια να λέγεται όπως είναι!
    Αν τα γουρούνια της Χαμάς δεν υπολογίζουν τον απλό λαό τους, περιμένουν απο το Ισραήλ να το κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
    Τα φετινά Χριστούγεννα ξεκίνησαν με μια δολοφονία (Ελλάδα) και συνεχίστηκαν με μια σφαγή ( Παλαιστίνη).Η γενοκτονία συνεχίζεται.. Η διεθνής κοινότητα ψελλίζει κάτι για δυσανάλογη βία και κρατά ίσες αποστάσεις από θύτες και θύματα. Η πολιτική των ίσων αποστάσεων δεν είναι απλά άδικη. Είναι συνενοχή.Είναι χειρότερη απ'το να πάρεις θέση ευθέως υπέρ του εγκληματία,γιατί υποκρίνεσαι οτι νοιάζεσαι και για το αθώο θύμα.Ίσες αποστάσεις απέναντι σε ένα παιδί που κρατά μια πέτρα και σε ένα πάνοπλο ισραηλινό στρατιώτη;; Φταίει η Χαμάς λέει η διεθνής κοινότητα. Την
    Χαμάς την ψήφισε ο παλαιστινιακός λαός με δημοκρατικές διαδικασίες , κανένας παρατηρητής δεν μίλησε για παρατυπίες,και μόνο αυτός μπορεί να την ρίξει όποτε το αποφασίσει. Η ελληνική κυβέρνηση κρατά μια στάση που δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που συμπαρίσταται στον αδελφό ,μαρτυρικό παλαιστινιακό λαο. Φτάσαμε στο σημείο οι λαοί να μην μπορούν να ζήσουν στη γη των προγόνων τους,και να βομβαρδίζονται όταν δεν ψηφίζουν την κυβέρνηση που θέλουν οι ΗΠΑ.
    Εχθές στην Γάζα έγιναν εγχειρήσεις παιδιών χωρίς νάρκωση. Φυσικά εξακολουθούν να ζουν χωρίς ρεύμα,νερό,γάλα,τρόφιμα και φάρμακα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Η υλική και ηθική συμπαράσταση είναι καθήκον όλων μας. Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.
    Υ.Γ. σήμερα,29 Δεκεμβρίου,η εκκλησία τιμά την μνήμη των 14.000 βρεφών που έσφαξε ο Ηρώδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:03

    Βρε μαλακισμένο Δεξιό σκατό κάθεσαι και γράφεις μαλακίες κομματόσκυλου σε ένα ποστ το οποίο αναφέρεται στον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων ;;;;
    Ξέρουμε πόσο κωλόπαιδα είστε τα κομματόσκυλα της Δεξιάς , αλλά σε τέτοιο βαθμό ποτέ δεν το φανταζόμουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήταν ζήτημα χρόνου η έκρηξη στην Λωρίδα της Γάζας. Η πολιτική ανισορροπία στο Ισραήλ, το αδιέξοδο στην εμφύλια σύγκρουση μεταξύ της «Χαμάς» και των επιγόνων του Γιασέρ Αραφάτ στις Παλαιστινιακές περιοχές και το πολιτικό κενό στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου ,συνηγορούσαν στην ανάφλεξη του εκρηκτικού μίγματος.
    Έμελλε να αναλάβει κάποιος την πρωτοβουλία. Πριν από μία εβδομάδα η «Χαμάς» κήρυξε μονομερώς την άρση της εξάμηνης εκεχειρίας με το Ισραήλ.
    Λίγες ημέρες αργότερα ένας μικρός αριθμός ρουκετών έπεσαν στα ισραηλινά εδάφη. Ο συσχετισμός δυνάμεων στο Τελ Αβίβ ήταν ο ιδανικός για να παρασυρθεί η πολιτική ηγεσία σε μία δυσανάλογη με την περίσταση στρατιωτική απάντηση.
    Πολιτική αστάθεια στο Τελ Αβίβ
    Ένας αδύναμος πρωθυπουργός, ο Εχούντ Όλμερτ, ένας εθνικιστής ηγέτης της Αντιπολίτευσης ο Μπέτζαμιν Νετανιάχου, μία νέα στο πολιτικό παιγνίδι αρχηγός του κόμματος «Καντίνα» η Τζίπι Λίβνι και ένας απομονωμένος Υπουργός Άμυνας ο Εχούντ Μπάρακ του κόμματος των Εργατικών, συνιστούν μία ανομοιόμορφη ομάδα λήψεως αποφάσεων, εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν σε δύο μήνες.
    Οι δημοσκοπήσεις στο Τελ Αβίβ φέρνουν τον Νεντανιάχου να προηγείται του κυβερνώντος κόμματος και ενώ η χώρα είναι σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Η πιθανότητα επιθέσεων από την Χαμάς με ρουκέτες, προς τις απομονωμένες πόλεις του ισραηλινού νότου, με νεκρούς και τραυματίες θα ήταν ταφόπλακα στις επιδιώξεις του Καντίμα για επανεκλογή υπό την Λίβνι. Η πρώην πράκτορας της Μοσάντ φαίνεται ότι με τις επιθέσεις κατά της Γάζας απλώς προλαβαίνει τις εξελίξεις και για ένα διάστημα- έως τις εκλογές- εξασφαλίζει τα πολιτικά της νώτα.
    Υποτονικές αντιδράσεις στον αραβικό κόσμο
    Θα περίμενε κανείς πως μετά το κύμα των μαζικών βομβαρδισμών στην Λωρίδα της Γάζας, θα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις στην Τεχεράνη, την Δαμασκό και το Νότιο Λίβανο αφού αυτό είναι το μέρος του συστήματος που εμπλέκεται άμεσα στο πάζλ των εξελίξεων. Στην Τεχεράνη παρατηρήθηκε μία σχετική πολιτική νωχέλεια στην καταδίκη των ισραηλινών βομβαρδισμών. Στο Νότιο Λίβανο η οργάνωση «Χεζμπολάχ» δεν αντέδρασε ακόμη. Στην Δαμασκό επικρατεί μία «άκρα του τάφου σιωπή».
    Στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ άρχισαν να κινούνται με αργούς ρυθμούς σε 7 σημεία στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας. Η εκδήλωση της επίθεσης ήταν πλέον ζήτημα ωρών. Η οργάνωση «Χαμάς» που κυριαρχεί πολιτικά στην Γάζα έχοντας εξορίσει την Φατάχ αποκλειστικά στην Δυτική Όχθη, υπέστη σημαντικό πλήγμα στις υποδομές της από τους ισραηλινούς πυραύλους.
    Η καθαρά στρατιωτική απάντηση των δυνάμεών της ήταν σχεδόν αμελητέα και οι λίγες ρουκέτες που έπληξαν ισραηλινές περιοχές, πυροδοτήθηκαν προφανώς. για τα μάτια του κόσμου. Η Αίγυπτος από τον Νότο απαγόρευσε στους Παλαιστινίους να διαφύγουν εντός των εδαφών της. Βομβαρδίστηκαν οι κατακόμβες μέσω των οποίων πραγματοποιείται ένα μεγάλο μέρος του λαθρεμπορίου αγαθών μεταξύ Αιγύπτου και Λωρίδας της Γάζας, μετά την επιβολή ολοκληρωτικού εμπάργκο από το Ισραήλ στην τροφοδοσία της περιοχής. Με λίγα λόγια το στρατιωτικό πλήγμα του Ισραήλ ήταν τεχνικά καίριο όπως δείχνουν οι εξελίξεις.
    Ο Αραβικός κόσμος αντέδρασε σε δύο επίπεδα. Οι συντηρητικές αραβικές κυβερνήσεις δεν είχαν ούτε μία κουβέντα να εκφράσουν για τη στήριξη της «Χαμάς». Το ρόλο αυτό ανέλαβαν οι διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους των αραβικών πρωτευουσών. Ο Αραβικός Σύνδεσμος που συνεδρίασε επιτέλους σήμερα Δευτέρα , κρατά χαμηλά τους τόνους . Η συνεδρίαση των μελών του σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών καταδεικνύει την πρόθεση να διατηρηθούν οι αποστάσεις από την «Χαμάς» και να περιοριστεί η αντίδραση στην καταγγελία κατά του Ισραήλ για ανθρωπιστικούς λόγους.
    Ποιεί την νήσσαν η Γηραιά
    Η Ευρώπη αντέδρασε όπως αναμενόταν πιστή στο δόγμα των «ίσων αποστάσεων» την ώρα που η Ουάσιγκτον στήριξε ανεπιφύλακτα το Ισραήλ δίνοντας την ευκαιρία στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας να χαρακτηρίσει «καθάρματα» τα μέλη της οργάνωσης «Χαμάς». Στην Νέα Υόρκη ,το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , ζήτησε την άμεση κατάπαυση του πυρός, απόφαση που προφανώς υπεκφεύγει μια που είναι ηλίου φαεινότερον πως στόχος αυτής της πολεμικής συγκυρίας, είναι η καταρχήν πολιτική απομόνωση της «Χαμάς» και στη συνέχεια η φυσική ακύρωση της ιεραρχίας της με εκτελέσεις, συλλήψεις ή εξαναγκασμό σε αυτοεξορία.
    Χεζμπολάχ, ο άγνωστος "Χ"
    Το «αγκάθι» για το Ισραήλ ακούει στο όνομα «Χεζμπολάχ». Η οργάνωση αυτή στο Νότιο Λίβανο είναι άριστα οργανωμένη και εξοπλισμένη και είχε καταφέρει ηθικό και ψυχολογικό πλήγμα στον Ισραηλινό στρατό πριν από δυόμισι χρόνια στον τελευταίο πόλεμο του Λιβάνου. Η «Χεζμπολάχ» διατηρεί σχέσεις οικονομικής και στρατιωτικής εξάρτησης, με την Δαμασκό και την Τεχεράνη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν λειτουργεί και αυτόνομα.
    Η «Χεζμπολάχ» θα μπορούσε να αναπτύξει ένα εναλλακτικό μέτωπο στα νώτα του Ισραήλ ώστε να αναγκάσει τις δυνάμεις του να διασκορπιστούν. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μία τέτοια κινητικότητα δεν έχει ακόμη παρατηρηθεί στο Νότιο Λίβανο όπως εντύπωση προκαλεί και η πολιτικά χλιαρή αντίδραση του Ιράν στα γεγονότα. Η πολιτική ηγεσία της Συρίας καταδεικνύει χαρακτηριστική ψυχραιμία που δικαιολογείται από το γεγονός ότι γνωρίζει πως είναι δυνατόν να «συρθεί» σε μία συγκρουσιακή κατάσταση με το Ισραήλ η οποία θα αποβεί εις βάρος της δεδομένων των συνθηκών και των γεωπολιτικών συγκυριών. Η Αίγυπτος που είναι η χώρα «κλειδί» στις εξελίξεις, μέχρι στιγμής δεν κρύβει την πρόθεσή της να συμβάλλει στην απομόνωση της «Χαμάς» προκρίνοντας να στηρίξει το αντίπαλο δέος στην παλαιστινιακή πολιτική σκηνή, δηλαδή τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς.
    Σε αυτό το πολιτικο-στρατιωτικό πλαίσιο, η Λωρίδα της Γάζας που αποτελεί το μεγαλύτερο αστικό ιστό του κόσμου διαθέτοντας την πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή του πλανήτη είναι καταδικασμένη να ζήσει για πολλοστή φορά το αδιέξοδο δράμα της. Χωρίς εφόδια, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα ,χωρίς φάρμακα και υγειονομικό υλικό μετρά τις εκατοντάδες νεκρούς της και προσπαθεί να βοηθήσει τους τραυματίες της που ξεπερνούν τους χίλιους. Μία Τρίτη «Ιντιφάντα» φαντάζει ακατόρθωτη αυτή τη στιγμή και η πρόθεση εκείνων που θα υποστήριζαν μία συλλογική εξέγερση των Παλαιστινίων γνωρίζουν πως περιορίζεται, για την ώρα, σε συνθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλω να γελάσω αλλά δεν μπορώ!

    * Είναι αλήθεια πως το 1999 ο Συνασπισμός στην Θεσσαλονίκη έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε ευθέως το ΚΚΕ διότι με τις ενέργειές του (διαδηλώσεις στο λιμάνι, νυχτερινά μπλόκα στα τρένα του ΝΑΤΟ κλπ) δυσφημούσε την Θεσσαλονίκη στην προσπάθεια της να εξελιχθεί σε μητροπολιτικό κέντρο των Βαλκανίων;;;;;;;;;;;

    * Αν ήταν επικίνδυνος για το κεφάλαιο και τα κέρδη του ο Συνασπισμός και ο Τσίπρας, τότε γιατί ο Σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχάνων έστειλε συγχαρητήρια επιστολή σε αυτόν για την εκλογή του ως πρόεδρος;;;

    * Το "άστα λαβιστα" που λένε οι τύποι των επαναστάσεων μόνο ακούστική ομοιότητα έχει με το Ελληνικό "άστα να πάνε";;; ή και κάτι παραπάνω;;;

    περισσότερα στο βιδεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω ειλικρινά συγνώμη φίλε PRESS-GR.blogspot.com γιατί χωρίς προηγουμένως να σου ζητήσω την άδεια, αντέγραψα την τελευταία φωτογραφία της παραπάνω δημοσίευσης και τη χρησιμοποίησα στην ομάδα STOP THE WAR του facebook.
    Η συγκεκριμένη δημοσίευσή σου μου προκάλεσε μεγάλη ταραχή και αγανάκτηση και γιαυτό σου ζητώ να με συγχωρέσεις.
    Δέξου σε παρακαλώ τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά.
    Με εκτίμηση
    ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Ιωάννης
    Δημοτικός Σύμβουλος
    Δήμου Θερμαϊκού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι σκατά γίνεται γαμώτο στον κοσμο.

    Κάποιοι δεν μπορούν να κουβαλήσουν το κορμί τους από το πάχος και άλλοι πεινουν.

    κάποιοι αποφασίζουν να δολοφονήσουν από διαστροφή χωρίς σοβαρά επιχειρήματα και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.


    Μα πρέπει να μπει κάποια τάξη.

    Τόσο ανίκανοι είναι όλοι τους αυτοί που κυβερνούν σε όλο το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο θάνατος μερικών Παλαιστινίων ήταν θέλημα του Αλλάχ.Δεν είναι δικά μου λόγια λόγια της ηγεσίας τους είναι.Αφού λοιπόν το ήθελε ο Αλλάχ εσάς δε σας πέφτει λόγος Κλειτσικοειδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κλασικός Εβραίος Ήρωας είναι αυτός που σκοτώνει άμαχους και παιδάκια...(Α και τον Ιησου Χριστο, όχι μόνο τότε αλλά κάθε μέρα)
    Ζητω η προσφορα των Εβραιων στον Πολιτισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι υποτονικές αντιδράσεις στον αραβικό χώρο εξηγούνται από την απέχθεια των όλων των αράβων για τους παλαιστίνιους.Πιστέψτε τους ,ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλήθεια, πότε η Ελάδα θα ξεπεράσειτον ''πατροπαράδοτο'' αντιαμερικανισμό- αντισημιτισμό και uα ''κλαίει'' και για τα παιδιά του Ισραήλ;; Αλήθεια πότε θα δούμε και φωτογραφίες Ισραηλινών νεκρών απο τις επιθέσεις της τρομοκρατικής ''Χαμάς'';; Επιτέλους προς τι ο ακριτος αντισημιτισμός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΣΥ ?

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. den yparxoun antifronountes evraioi oute gi asteio. propaganda einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1η
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ-ΑΛΗΘΙΝΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ,ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ THE MALL ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ.Α ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για τον 29/12/08 11:03

    -Πού ήσουνα κοντορεβυθούλη;
    -Ήμουνα στο δάσος για παπαρούνες!
    -Και γιατί άργησες , καλό μου παιδί;
    -Διάβαζα ένα απόκομμα εφημερίδας του καλοκαιριού που βρήκα πεταμένο στο δάσος.
    -Μπράβο, καλό μου παιδί, να διαβάζεις. Να διαβάζεις για να μορφώνεσαι. Η μόρφωση είναι καλό πράγμα. Αλλά να προσέχεις, παιδί μου, την παραμόρφωση!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα.
    Παιδιά αυτές οι φώτο δεν είναι τωρινές, το γνωρίζετε φαντάζομαι αυτό έτσι; Εγώ τις έχω απο μαιλ τουλάχιστον μια διετία τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. dear Pasok Pisinous 3.30,


    πλύσου, ξυρίσου και στήσου, me so horny, θα σου ρίξω μία ρουκέτα που αυτές που έφαγε η Χαμάς θα μοιάζουν με πυροτεχνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. eipame big sister oi fotografies einai apo to perifimo PALLYWOOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση