GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέπει να προβληματίσει...

. Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Μία Δημοσκόπηση της VPRC που θα πρέπει να μας προβληματίσει * Είναι πασιφανείς ότι οι νεότεροι προσπερνούν το...

.
Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
Μία Δημοσκόπηση της VPRC που θα πρέπει να μας προβληματίσει
* Είναι πασιφανείς ότι οι νεότεροι προσπερνούν το ΠΑΣΟΚ και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει να θέλει να επικοινωνήσει μαζί τους. Αν ισχύει αυτό θα έχει τραγικές συνέπειες για το ΠΑΣΟΚ στο μέλλον όταν οι πιτσιρικάδες θα αρχίσουν να ψηφίζουν.
--------------------------------------

25 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται θα βγεί στις επόμενες εκλογές. Ομως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις πλέον του κόσμου είναι τεράστιες και οι ανοχές μηδενικές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην κυβέρνηση πάνω από ένα χρόνο το ΠΑΣΟΚ, αν δεν αλλάξει ριζικά τα πράγματα. Ο κόσμος νομίζει ότι όταν βγεί ο Παπανδρέου θα διπλασιάσει τους μισθούς. Μακάρι να το κάνει ,αλλά να δεν το κάνει θα πέσει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στους κουκουλοφόρους!!!

    http://athens.indymedia.org

    Θαυμάστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσκόπηση για λογαριασμό της ....Αυγής.


    Αυτοί μπορεί να μας βγάλουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. Το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στα αχόρταγα λαμόγια του Βουταπεδίου και της Νέας Δυστυχίας. Μπορούσε για τα μάτια του κόσμου να προχωρήσει στην προανακριτική διαδικασία. Τίποτα. Διαρκώς πορεύεται αγκαλιά με τον κομματικό αυτισμό και την ατιμωρησία. Τροφοδοτεί τον πολίτη με περιφρόνηση, απέχθεια, οργή, μίσος προς κάθε θεσμική και πολιτική εξουσία. Αφού Καραμανλής ίσον κόμμα, και κόμμα ίσον κράτος, ε, τότε κράτος ίσον εχθρός της κοινωνίας. Αυτή η αντιπαλότητα τροφοδοτεί τους πιτσιρικάδες με καταστροφική μανία. Δεν παριστάνω τον προφήτη αλλά όσο η οργανωμένη κοινωνία τραμπαλίζεται στο χείλος του γκρεμού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες στο μέλλον οι πέτρες να αντικατασταθούν από τα κουμπούρια. Και αφού προς το παρόν καμία δύναμη δεν φαίνεται να διαθέτει ικανότητα, πάθος, όραμα και αξιοπιστία, ε, τότε η χώρα σε ελεύθερη πτώση χωρίς καν να φωνάζει βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΣΤΩΣ ΑΛΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ...
    Eυθύμιος, Ευάγγελος, Αηδόνης και Αθανάσιος. Είναι τα ονόματα των τεσσάρων παλικαριών από το Αλίκου της Βορείου Ηπείρου που στις 12 Δεκεμβρίου του 1990, ανήμερα του αγίου Σπυρίδωνα, και ενώ ψυχορραγούσε το καθεστώς του Ραμίζ Αλία, δολοφονήθηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα.Προχθές έγινε στο χωριό τους μια σεμνή εκδήλωση με δύο σκέλη για να τιμηθεί η μνήμη τους.Το πρώτο αφορούσε την επιμνημόσυνη δέηση και το δεύτερο την τελετή μπροστά στο μνημείο που στήθηκε, θυμίζοντας την θυσία τους στο κέντρο του Αλίκου.Στην θεία λειτουργία και στο μνημόσυνο που ακολούθησε ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος, ο οποίος τέλεσε και τρισάγιο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στους τάφους των παληκαριών.Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης τόνισε ότι «η θυσία των τεσσάρων παλικαριών δείχνει ότι ο αγώνας για την ελευθερία είναι πάντα επίπονος και πολλές φορές αιματηρός».Και πρόσθεσε: «Η θυσία των νέων αυτών όχι μόνο πρέπει να μας παραδειγματίζει, αλλά και να μας κρατά σε εγρήγορση. Η ελευθερία πάρα πολύ δύσκολα κατακτιέται και πάρα πολύ εύκολα χάνεται».Ακόμη ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι οι τέσσερεις αυτοί νέοι, αν και απλοί άνθρωποι, πήραν την μεγάλη απόφαση να δραπετεύσουν προς την ελευθερία. Και συμπλήρωσε: «Απλός και αγράμματος ήταν και ο άγιος Σπυρίδωνας την μνήμη του οποίου εορτάζουμε σήμερα (χθες), αλλά με την ζωή του έφτασε σε μεγάλα ύψη αγιότητας».Για τον ηρωισμό αυτών των παλικαριών που και με το αίμα τους έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα που είχε στήσει στα σύνορά του με την Ελλάδα το κομμουνιστικό καθεστώς της Αλβανίας, έκαναν λόγο στους σύντομους χαιρετισμούς τους στο χώρο του μνημείου στελέχη της Μειονότητας.Μεταξύ αυτών που μίλησαν και κατέθεσαν στεφάνια ήταν ο Πρόεδρος της Ομόνοιας και Δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος, ο έπαρχος Αλίκου Ηλίας Θανάσης κ.α.

    ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑ ΣΟΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΥ ΚΟΥ ΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως εννοείς να επικοινώσει ο Παπανδρέου με τους νέους μήπως πρέπει να το παίξει σαν ...Αλαβάνος ή ακόμη καλύτερα να βάλει κουκούλα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ

    ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

    ΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑΝΑΛΥΤΕΣ

    ΑΛΛΟ ΓΝΩΜΗ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ

    ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

    diaporon-bl.madionews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφωνείτε κύριοι της Ν.Δ.; Φέρτε πρόταση και για τους κυρίους Δρυ και Φωτιάδη και πάμε να ψηφίσουμε προανακριτική. Ελάτε! Μη φυγομαχήσετε πάλι!
    «Μήπως διαφωνείτε; Διαφωνείτε σ’ αυτά; Έχετε αντίθετη γνώμη; Αν έχετε αντίθετη γνώμη, τότε ελάτε με την πλειοψηφία που διαθέτετε, φέρτε πρόταση και για τον κ. Δρυ και για τον κ. Φωτιάδη. Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβηθούμε. Αλλά ελάτε εδώ, στη Βουλή κύριοι. Μη φυγομαχήσετε πάλι. Ελάτε να ψηφίσουμε Προανακριτική, να κλείσει αυτή η υπόθεση. Ελάτε! Να δούμε αν σέβεστε τους θεσμούς, να δούμε αν σέβεστε τη Βουλή, να δούμε αν έχετε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό λαό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε γουρουνόφατσα Μπόμπολα, πόσα άλλα λεφτά θές βρε φαταούλα;

    Τί τις θέλεις τις εφημερίδες (Έθνος, Πρώτο Ψέμμα) και τα κανάλια (Mega) βρε βρωμιάρη, εσύ εργολάβος δεν ήσουνα;

    Δεν σου φτάνουν τα ατέλειωτα δισεκατομμύρια που έχεις μαζέψει, έχεις το 80% της αγοράς και θέλεις και άλλα;

    Ο Θεός θα σε τιμωρήσει ρε αγύρτη, σου εύχομαι να πάθεις καρκίνο και εσύ και όλη σου η οικογένεια, θα φέρνω το σκύλο μου να κατουράει το τάφο σου ρε ξεφτιλισμένε.

    Δεν θα σου περάσει ρε σκατιάρη, δεν θα σου περάσει.

    Η Ελλάδα δεν θα υποκύψει ούτε στα δικά σου συμφέροντα ούτε στους αμερικάνους χρηματοδότες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άρες μάρες κουκουνάρες!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτή η άκριτη και ολόπλευρη στήριξη της πασοκαρας στην τρομοκρατική δολοφονική δεξιά του γκουτζαμάνη ,είναι λάθος.Η πασοκαρα που κάποτε ήταν αριστερό κόμμα που συνέβαλε παλαιά στην κατάκτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων,τη σήμερον ημέρα στηριζει τον κωστάκη που όλη μέρα τσακίζει μπριζολάκια και πυροβολεί μαθητές και νεολαίους.
    Αντί η πασκε να κατεβάσει τους εργάτες στο δρόμο για να πάρουμε καμιά αυξησούλα ψηφίζει με τη δακε οι εργάτες να μπούνε στις τρύπες τους και να ζήσουνε με τα ψιχουλάκια του μεροκάματου.
    Πολύ κρίμα για την πασοκάρα και τη δεξιά κατρακύλα της.
    Ολοι αυριο στη συναυλία στα προπύλαια.Πριν 10 μέρες σκοτώσανε τον αλέξη χτές πυροβολήσανε τον άλλο μαθητ'η το γιο του κουκουέ αύριο θα πυροβολήσουνε εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντι να μας προβληματιζεί ότι 80% των Ελλήνων πιστεύουν ότι η χώρα πάει σε λάθος πορεία κοιτάμε τι κάνει το ΠΑΣΟΚ. Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάμε το δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτα σας τα ειχε πει απο τον δεκαπενταυγουστο ο Δρ Κουτσουκος και τον βριζατε!!
    Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕI ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία





    Πολιτικοί αξιωματούχοι και ένας μεγαλοεπιχειρηματίας της Νάπολης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τρεις εβδομάδες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

    Η εισαγγελία της Νάπολης εξέδωσε 13 εντάλματα συλλήψεως, στέλνοντας στη φυλακή τον επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο και υποχρεώνοντας σε κατ΄οίκον περιορισμό τους υπόλοιπους 11. Το 13ο ένταλμα αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Τζόρτζιο Νούνιες, ο οποίος αυτοκτόνησε.

    Η εισαγγελία της Νάπολης κατηγορεί τους συλληφθέντες για σύσταση συμμορίας με σκοπό την αλλοίωση μειοδοτικών διαγωνισμών, και για διαφθορά. Στην υπόθεση εμπλέκεται η εταιρεία Global Service του Αλφρέντο Ρομέο, ο οποίος είχε επικρατήσει σε στημένο διαγωνισμό το 2007, ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων, για τη συντήρηση δρόμων και κτιρίων της Νάπολης και για τη διαχείριση των σχολικών κυλικείων.

    Δύο βουλευτές, ένας της δεξιάς και ένας της αριστεράς, δύο δημοτικοί αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός περιλαμβάνονται στους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Τζόρτζιο Νούνιες (αριστερά), που αυτοκτόνησε στις 29 Νοεμβρίου, θεωρείτο ύποπτος για την υποκίνηση της βίας στην αποκορύφωση της κρίσης των σκουπιδιών στη Νάπολη την περασμένη άνοιξη. Στα τέλη Οκτωβρίου ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πριν από την αυτοκτονία του ο ιταλικός τύπος δημοσίευε πληροφορίες για τη διεξαγωγή και άλλης δικαστικής έρευνας εναντίον του, θεωρώντας ότι η κατηγορία περί υποκίνησης βίας δεν επαρκεί για την επιβολή του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμού.

    Οι συλλήψεις γίνονται την επομένη της σύλληψης 15 ατόμων, ανάμεσά τους και του γάλλου διευθυντή της Total Ιταλίας, για διαφθορά στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης του πετρελαίου στη νότια Ιταλία.

    Σε άλλη υπόθεση, 38 άτομα, ανάμεσά τους και ο Κάρλο Τότο, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air One και ο δήμαρχος της Πεσκάρα, κατηγορούνται για διαφθορά, αισχροκέρδεια και κατάχρηση.

    17 Δεκέμβριος 2008 10:34 μμ

    18 Δεκέμβριος 2008 11:01 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συριζα

    Ο τιτλος στο φερετρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αιντε και χεσου ρε χοντρομαλακα ΚΑΡΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ
    ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ , ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΤΡΑ, ΕΞ'ΑΛΛΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε ηλίθιε συκοφάντη,προδότη δεξιέ ο Μπόμπολας σου φταίει;

    Δεν κοιτάς ρε μακάκα που το δεξιό σκυλολόι της κυβέρνησης κοντεύει να πουλήσει και την Ακρόπολη και έχει κατακλέψει το σύμπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημοσκόπηση για λογαριασμό της ....Αυγής.


    Αυτοί μπορεί να μας βγάλουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατριώτες.


    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    To xioumor sou apotypwnei tin ali8eia!

    Nasi kala sxoliasti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Κόμμα με νοοτροπία ναζί"


    "Αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ άφησε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς, κάνοντας λόγο για "πολιτικό κόμμα που συμπεριφέρεται με νοοτροπία ναζί".

    "Bιώνουμε ημέρες του '33 στη Γερμανία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιανναράς.

    Ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε το πανό στην Ακρόπολη και την κατάληψη της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία... αισθάνεται ότι έχει μεταβληθεί σε αδύναμη μειοψηφική φωνή από δυναμικές συνδικαλισμένες μειονότητες που επιβάλουν τη θέληση τους με το "έτσι θέλω".

    "Αριστερά σημαίνει ακραία ανιδιοτέλεια όχι προστασία κάθε γκρουπούσκουλου που θέλει να κάνει το χαβαλέ του ούτε να χαϊδεύουμε τα αυτιά της βίας".

    Ο κ. Γιανναράς έκανε ακόμη λόγο για "ανατριχιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης", και για κατάρρευση και των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία "κατέστρεψαν την παιδεία".

    "Πρέπει να τεθεί θέμα αρχηγού" δήλωσε χαρακτηριστικά για την κυβερνώσα παράταξη."

    NA MOU ZISEIS XRYSOSTOME!!

    PRAGMATKE PROODEUTIKE!

    PRAGMATIKA DIAFWTISTI !!!

    PRAGMATIKE ELLHNA!

    YPARXEI AKOMA ELPIDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TO PASOK EINAI DHMOKRATIKO KOMMA!

    DEN EXEI KAMMIA SXESH ME TOUS FASISTES KAI TA ALLA REMALIA POU ABANTAREI TO SYRIZA!

    GIA TO PASOK AUTO POU METRA EINAI O LAOS KAI OXI H APOSTA8EROPOIHSH POU ORGANWNETAI APO TOUS KOUKOULOFOROUS KAI TA 3ENA AFENTIKA TOUS!!!

    EIMASTAI KOMMA PATRIWTIKO

    KAMMIA SXESH PASOK ME SYRIZA!
    KAMMIA SXESH ME TOUS LAKEDES TWN 3ENWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μετεκλογικά για τη νίκη (;;) της γενιάς των 400 ευρώ, των νέων και των φοιτητών, αξίζει να αναφέρουμε μερικά πράγματα σχετικά με το παραμύθιασμα για το κόμμα που στην πιάτσα αναφέρεται ως “Η Αριστερά των Cayene”.

    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις “λαϊκές” και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 12,12%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,66%
    Οι περιοχές αυτές, γνωστές για το λαϊκό προφίλ των κατοίκων τους, έδωσαν στο κόμμα του κου Αλαβάνου ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με το πανελλαδικό του ποσοστό που ήταν 5,04% .

    Δυστυχώς, το παράδειγμα τους δεν ακολούθησαν άλλες περιοχές, που κατοικούνται από την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενδεικτικά):

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 0,55%
    ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,68%
    ΔΗΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,97%
    ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 1,27%

    Γίνεται φανερό ότι η αντίδραση, το οικονομικό κατεστημένο και οι βολεμένοι αυτού του τόπου εμπόδισαν το κόμμα του κ. Αλαβάνου, που εκπροσωπεί τους άνεργους, τους νέους και τη φτώχεια της χώρας αυτής, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση