GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετσι έγινε η παράδοση των λύτρων... ‏ Από το bollywood-greece.blogspot.com . Συγκινημένος ο εφοπλιστής έδωσε τα λύτρα στους απαγωγείς, όχι γ...

Ετσι έγινε η παράδοση των λύτρων...

Από το bollywood-greece.blogspot.com
.
Συγκινημένος ο εφοπλιστής έδωσε τα λύτρα στους απαγωγείς, όχι γι αυτούς αλλά για την φουκαριάρα την μάνα τους !
Αποκλειστικό βίντεο μόνο στο Βοllywood-Greece ...
O ευγενικός απαγωγέας συναντάται με την σύζυγο του απαχθέντα που έχει κωδικό όνομα "Αγκελικούλα"... Προηγούμενα έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά μέσω του 118880 ...και για τον ορισμό της συνάντησης και την παράδωση των λύτρων που είναι συσκευασμένα σε κουραμπίεδες. Τα υπόλοιπα στο βίντεο!

1 σχόλιο

  1. Κυβερνηση μειοψηφιας!!
    Δεν εχουν την δεδηλωμενη!!!

    Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου θα γίνει - επιτέλους - στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Βατοπεδίου. Η ΝΔ δεν έχει δηλώσει αν θα απουσιάζει για δεύτερη φορά τόσο από τη συζήτηση όσο και από την ψηφοφορία επί της πρότασης.

    Η προανακριτική μπορεί να συσταθεί - κατά την άποψη νομικών κύκλων - και μόνο με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, αφού οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν την βουλή...για να διασωθούν!!

    Αν ξανα-αποχωρήσουν αυτόματα εγκαταλείπουν και την εξουσία - όπως το γαλλικό Μάη του 1968 - η έντρομη Γαλλική κυβέρνηση εγκατέλειψε το Παρίσι υπό το βάρος των εξεγερμένων. Ταυτόχρονα η ΝΔ χάνει και την «δεδηλωμένη».

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτομάτως δικαιούται - υποχρεούται να προκηρύξει εκλογές, αφού διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με την ευρύτερη ερμηνεία του Συντάγματος, ότι η Κυβέρνηση καταφανώς απώλεσε την «δεδηλωμένη» και σιωπηρώς παραιτήθηκε.!!!

    Αν παραμείνουν στην Βουλή και δεν ψηφίσουν την προανακριτική επιτροπή τότε αυτομάτως είναι όλοι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου και μόνο οι άμεσες εκλογές μπορούν να δώσουν δημοκρατική λύση.

    19 Ιανουάριος 2009 5:27 μμ

    Απο το αρθρο του δρ κουτσουκου που "κοπηκε" ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
    Αντωνης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *