GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκλήματα πολέμου...

. Από το http://tileplagktoiplanai.blogspot.com/ . Ο διεθνής σιωνισμός και το ισραηλινό Κράτος συνιστούν μια νέα εκδοχή του ναζισμού. Ο ισρ...

.
.
Ο διεθνής σιωνισμός και το ισραηλινό Κράτος συνιστούν μια νέα εκδοχή του ναζισμού. Ο ισραηλινός σωβινισμός -ρατσισμός, με την πλήρη υποστήριξη της δυτικής ιμπεριαλιστικής συμμαχίας, τρέφεται 61 χρόνια τώρα από την οργανωμένη και διαρκή εθνοκάθαρση-εξόντωση του παλαιστινιακού λαού.Εάν ο ΟΗΕ δεν ήταν μόνο ένας διεθνής οργανισμός μαριονετών θα συγκροτούσε άμεσα ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τους σιωνιστές, με βάση το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (άρθρο 22), και θα προσήγαγε σε δίκη τους ιθύνοντες του Ισραήλ για γενοκτονία κατά των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου και για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.
Η Γάζα είναι στις μέρες μας η πιο κραυγαλέα απεικόνιση των σιωνιστικών «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στην Παλαιστινιακή Γη. Είναι το τωρινό «Γκέτο της Βαρσοβίας», (η μόνη ομαδική πράξη αντίστασης των Εβραίων κατά των Γερμανών στο Β. Π.Π.), που τον Απρίλη-Μάη του 1943 σοπεδώθηκε και οι κάτοικοι του εκτελέστηκαν ή μεταφέρθηκαν στα στρατόπεδα εξόντωσης.
Η σιωνιστική στρατηγική της μαζικής γενοκτονίας του πληθυσμού της Γάζας, πρώτα με τους εκτεταμένους και ανελέητους βομβαρδισμούς και τώρα ταυτόχρονα με τις χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις, περιλαμβάνει την πρόθεση και την πρακτική καταστροφής όλων των βιοτικών-κοινωνικών υποδομών.
Επίσης κάθε πτυχής πολιτισμικής ζωής που είναι απαραίτητη στην επιβίωση ενός λαού. Μέχρι την 9η μέρα της ισραηλινής πολεμικής κτηνωδίας αναφέρονται 470 νεκροί και 2.600 ακρωτηριασμένοι κ.α. βαριά τραυματισμένοι μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά. Μια ελάχιστη λωρίδα γης με τη μεγαλύτερη πυκνότητα κατοίκησης, έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο «Φούρνο Αποτέφρωσης» με τους ισραηλινούς πυραύλους, τις βόμβες φωσφόρου κλπ για τους 1,5 εκατ. πεινασμένους και εξουθενωμένους κατοίκους που το μόνο τους χαρακτηριστικό «παράπτωμα» είναι πως έχουν την παλαιστινιακή ιδιότητα και που απαρνήθηκαν την υποταγή στα νεοταξικα-σιωνιστικά σχέδια του εξανδραποδισμού τους τα οποία εξυπηρετεί πιστά η ελεγχόμενη από την ιμπεριαλιστική νέα τάξη, τοποτηρήτρια ψευδο-«Αρχή» του Αμπάς στη Δ. Όχθη.
Παρ΄ όλα αυτά το Ισραήλ τρέφει ψευδαισθήσεις πως θα κάνει περίπατο μέσα στη Γάζα. Διότι μπορεί η Χαμάς να μην διαθέτει την οργάνωση, την πειθαρχία και το αξιόμαχο της Χιζμπολάχ, (που πάνω της έσπασε τα μούτρα της η ισραηλινή επίθεση το 2006 στο Λίβανο), και μπορεί η παλαιστινιακή αντίσταση να μην έχει αποφύγει την «μόλυνση» σε κάποιο βαθμό από τους προσεταιρισμένους εγκαθέτους είτε του ισραηλινού κράτους είτε των «Κουίσλινγκ» του Αμπάς, όμως ο στρατός των σιωνιστών είναι πολύ δύσκολο να διεξαγάγει ένα εύκολο χερσαίο πόλεμο και να παρελάσει νικηφόρα μέσα σε μια πόλη δομημένη και πυκνοκατοικημένη. Εδώ είναι σαφής και διακηρυγμένη η αποφασιστικότητα των μαχητών για «Άμυνα μέχρι εσχάτων» ενώ η λαϊκή υποστήριξη προς την Χαμάς, Τζιχάντ, Λαϊκό Μέτωπο κλπ αντί να μειώνεται αυτή τελικά αυξάνεται.
------------------------------

8 σχόλια

  1. Γιορτινή μέρα σήμερα.
    Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία.
    Μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά.
    Την βιώνουμε ήδη εμείς στην Ελλάδα, με την άνανδρη και καταδικαστέα πράξη μιας απόπειρας δολοφονίας απέναντι σε έναν νέο αστυνομικό, αλλά βιώνουμε αυτήν την δυσκολία και στην ευρύτερη περιοχή, με τη νέα τραγωδία που περνά ο Παλαιστινιακός λαός.
    Εκφράζει την συμπαράσταση του, ολόκληρος ο Ελληνισμός, την συμπαράσταση του στον αγώνα τους για ένα ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
    Είναι ώρα να κινητοποιηθεί όλος ο Ελληνικός Λαός , για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τα αυτονόητα, που όμως σήμερα λείπουν από την χώρα μας.
    Να αποκτήσουμε κοινωνική συνοχή, αξιοπρέπεια του πολίτη, την προστασία της κάθε ελληνικής οικογένειας με μεσαίο ή χαμηλότερο εισόδημα, να δούμε την πραγματική ανάπτυξη της περιφέρειας, την πραγματική ανάπτυξη της μικρής και της μεσαίας ελληνικής επιχείρησης, να ζήσουμε επιτέλους σε ένα ευνομούμενο κράτος, ένα κράτος που εγγυάται και προστατεύει τον Έλληνα πολίτη, εγγυάται τα δικαιώματα του πολίτη, εγγυάται την αξιοπρέπεια του, την ασφάλεια του και την σιγουριά του.
    Πρέπει να έλθει μια καινούργια σοσιαλιστική κυβέρνηση για να έχει η Ελλάδα μια φωνή δυνατή, ισχυρή, που όχι μόνο προστατεύει τα εθνικά της συμφέροντα, αλλά διαμορφώνει στην περιοχή κλίμα ειρήνης και σταθερότητας.
    Για όλα αυτά χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας, όλων των Ελλήνων.
    Μόνο μια σοσιαλιστική κυβέρνηση θα ξαναφέρει την ελπίδα στην χώρα μας, και θα δούμε πιο φωτεινές μέρες.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI LES RE MALAKA KOUMOUNA.
    ANTE STIN GAZA NA POLEMISIS ME TA FILARAKIA SOU ALLA DEN EXEIS ARXIDIA KRIVESE PISO APO TIN PODIA TIN MAMAKASOU...MAMOTHEFTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ.

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ !

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΤΣΙΠΡΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ;

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ Η Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ;

    ΤΟ ΚΚΕ, ΠΑΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ; ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ; Η ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ;

    ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΤΑΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΟΥΣΤ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΠΑΤΖΗΔΩΝ (ΑΡΑΒΩΝ) ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ

    " ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ "

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ,
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ . . . ΑΣΕ . . .
    Γ- - - ΣΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο διεθνής σιωνισμός και το ισραηλινό Κράτος συνιστούν μια νέα εκδοχή του ναζισμού.....


    Μα οι Ναζι ειναι Σιωνιστικο κατασκευασμα.Δεν ειναι νεα εκδοχη.Τουλαχιστον οι Ναζι ειχαν περισσοτερη τσιπα απο τους Ισραηλινους,που σφαγιαζουν αμαχο πληθυσμο.Τα εχουν βρει σκουρα με την Χαμας.Ο περιβοητος Ισραηλινος στρατος ειναι για τις ρεγγες,οπως ο Αμερικανικος.Μονο εξοπλισμο εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση