GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ..."

Ο Ιορδάνης ποταμός είναι λίγος! . Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/ . Πραγματικά κ. Πρωθυπουργέ όλοι και όλα συνηγορούν ότι χρεωθήκατε...

Ο Ιορδάνης ποταμός είναι λίγος!
.
Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/
.
Πραγματικά κ. Πρωθυπουργέ όλοι και όλα συνηγορούν ότι χρεωθήκατε κακές πράξεις στενών στενότατων συνεργατών σας ,που πλησίασαν αρκετές φορές τα όρια της νομιμότητας! Το να περιμένετε λοιπόν τώρα τον "από μηχανής θεό" που εμφανιζόταν στη σκηνή των αρχαίων θεατρικών παραστάσεων για να δώσει λύση στην αδιέξοδη πλοκή του έργου σας, διορίζοντας χιλιάδες ανέργων στο δημόσιο, και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια! επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ταπεινότης μου το θεωρεί δώρον άδωρον που θα βλάψει και την χώρα μας αλλά και την όποια υστεροφημία σας!
Τον να καταφέυγετε κε Πρωθυπουργέ σήμερα στο γνωστό "...δώστα ΟΛΑ" σε ώρα που η Χώρα μας δανείζετε ακριβότερα απο την Ρουμανία την Βουλγαρία την Τουρκία και την Πολωνία! για να σώσετε την κομματική σας παρτίδα στις εκλογές που έρχονται, βουλιάζοντας την χώρα μας σε τέλμα δεν ταιριάζει στο βαρύ ΟΝΟΜΑ που κληρονομικά διαθέτετε! Παίξατε ηθελημένα ή άθελα με τον Λαο παιχνίδι και το ΧΑΣΑΤΕ! Κανένας Ιορδάνης ποταμός δεν μπορεί να σας εξιλεώσει ! Η μοναδικη εξιλέωση σας είναι η προκήρυξη εκλογών! κάντε την!

25 σχόλια

  1. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
    ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΚΑΜΑΤΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ
    ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!
    ΕΥΤΕΤΕΣΤΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεξία !

    Κύριοι κάποτε θα κυβερνούσατε!
    Δεν έπρεπε να κάνετε και ένα βήμα μπρος!?
    Δυστυχώς κανατε λίγα πολυ λίγα καλά και πολλά παρα πολλα ασχημα!
    Δυστυχως δεν σας ξαναψηφίζω για τα επομενα
    10 ΧΡΟΝΙΑ
    GIANNIS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ). ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ???

    ΦΙΛΙΚΑ-Θαλασσινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΙΑΠΟΡΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καταληλότερε για να βουλιάξεις μια οικονομία, όταν ο Ανντρέας είπε δώστα όλα, πρώτον δεν είχε βουλιάξει την οικονομία όπως εσύ, και δεύτερον από την πίσω πόρτα είπε στον τσοβόλα πρόσεχε μην δίνεις, και αυτό φάνηκε καθαρά από αυτά που δόθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Καραμανλή, ακούγεται ότι με τα καινούρια μέτρα για την Παιδία κανονίζεις να γίνει έτσι η δουλειά ώστε οι κανακάρηδες των ιδιωτικών σχολείων να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια με το τσουβάλι.
    Και αυτό γιατί με τις Πανελλήνιες δεν μπαίνανε αρκετοί λόγω βλακείας, και ξεφτιλιζόντουσαν οι επιχειρήσεις παιδείας που τους είχαν αναλάβει, ενώ όπως θέλεις να το κάνεις θα έχουν το πάνω χέρι,.
    Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν συνεισφέρουν στην εποικοδομητική σύνθεση, απλά ταμπουρώνουν τους αντιμαχόμενους στις αρχικές τους θέσεις.
    Ειδικά στα οικονομικά, στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τί σημαίνει Παγκόσμια Οικονομική Κρίση. πχ. οι εξαγωγές της Γερμανίας είναι κάτω 35%, στη Γαλλία η ανεργία ήδη κτυπάει κόκκινο, η Βρετανία περνάει τη χειρότερη οικονομική κρίση τα τελευταία 60 χρόνια και η Αμερική είναι κλάφτα χαράλαμπε.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, πρέπει να καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί ο κόσμος γύρω μας και γι' αυτό να σταματήσουμε συνεχώς να παραπονιόμαστε, ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ που δεν τους κάνουν όλα τα χατήρια οι γονείς τους, δείχνει ανωριμότητα.
    Ο στασιμοπληθωρισμός είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο, ειδικά εάν συμβαίνει ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ σε όλο τον κόσμο.
    Η έλλειψη ζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών καταρρακώνει τις επιχειρήσεις, διότι ρίχνει τα έσοδα και την κερδοφορία. Ακόμη δραματικότερες είναι οι επιπτώσεις στην ανεργία, επειδή οι επιχειρήσεις ξεχνούν τις κερδοφορίες και τα μερίδια αγοράς και προσπαθούν απλά να επιβιώσουν, περικόπτοντας τα κόστη όσο μπορούν.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ είναι να κάνεις ότι κάνει και ένα νοικοκυριό όταν του τύχει μιά οικονομική αναποδιά.
    Δηλαδή να μειώσεις τα έξοδά σου (περικοπές λειτουργικών δημοσίων δαπανών), να αυξήσεις έσοδά σου (αύξηση φορολογική βάσης, όσο πιό δίκαια γίνεται) και να περιμένεις να περάσει η μπόρα.
    Εφόσον έχεις την οικονομική δυνατότητα, μπορείς επίσης να αυξήσεις το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, στην ουσία επιδοτώντας την απασχόληση για να μειώσεις το κοινωνικό κόστος.
    Στην Ελλάδα (όπως πχ. και στην Ιταλία, το Βέλγιο και την Ισπανία) έχουμε το μειονέκτημα των υψηλών τόκων από παλιά χρέη (πάνω από το 20% του προϋπολογισμού), γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Τέλος, δεν θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση γιατί νομίζω ότι τα οικονομικά θέματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα.
    Το πασόκ πάντως δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος και την πιθανή χρονική διάρκεια της υπό εξέλιξη κρίσης.
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΑΚΙ, πρόκειται για το μέλλον των παιδιών όλων των πολιτικών χρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λάθος του!
    Με δανεικά τον κουβαρντα?
    Γιατι να χρεωνόμαστε εμεις
    οι νέοι τα σπασμένα των
    μεγάλων λαθων?
    Λαθος κε Καραμανλή!
    Πόσα λάθη θα κάνετε ακόμη?
    Πόσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαταλληλοτερε δωστα ολα!! Δωστα σου λεω ολοι στο δημοσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου δεν ντρεπεται και να παραιτηθει να γινουν εκλογες.πιαστηκανε στα πρασα να τρωνε και γραφουν και το συνταγμα στα παπαρια τους .ηταν υποχρεωση σου να εισαι στη βουλη για το ψηφησμα κι ας ηταν αρνητικη ψηφος.τα γουρουνομουτσουνα σνομπαρουν και το συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπλουπεράκι πουστράκι είσαι δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIAPORON αρχιμαλακας οπως παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν θελουμε τιποτα !.να φυγετε το συντομοτερο δυνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ!ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαπορόντα,
    1 πράγμα δέν αντέχω.
    Τά 2 ζύγεια καί τά 2 σταθμά.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου δηλαδή,
    ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?(καί όχι μόνο).
    ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    Δέν ήξερες τότε γραφή γιά νά απευθυνθείς
    π.χ στά Νέα,στό Έθνος καί άλλες ανεξάρτητες
    εφημερίδες?
    Τί τύφλα είναι αυτή ρέ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο χαζουλης τουλαχιστον δεν ειναι βλαχοφασισταριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ?
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΧΟΛΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ,
    ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. BROMOSKYLA DEXIOI DEN THA ALAXETE POTE PANTA TA IDIA TOMARIA THA EISASTE LEXRITES PRODOTES TOU ETHNOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι η μοίρα της χώρας: Όταν πάει κάπως καλά ο λαός να βιάζεται να πάει καλύτερα και να ακολουθεί τους επαγγελματίες ψεύτες και κλέφτες της δεξιάς καμαρίλας. Αυτή η καμαρίλα δεν είχε ούτε έχει όρια στην καταστροφή. Έτσι το 1980 άφησε πίσω της καμμένη γη. Χρειάστηκε το ΠΑΣΟΚ να δώσει νόημα και πνοή στον κόσμο. Το 1989 ο Εφιάλτης, με μοχλό τα σκάνδαλα που εξύφανε η παρέα του, σκάνδαλα που γίνανε μπούμερακ και τον διώξανε από την εξουσία ντροπιασμένο, άφησε πίσω του καταστροφή σε όλους τους τομείς, από υγεία και πρόνοια μέχρι παιδεία και οικονομία και διοίκηση. Πάλι κλήθηκε το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα ασυμάζευτα και να κάνει τους Έλληνες από κάθε άποψη υπερήφανους. Η Δεξιά έταζε λαγούς με πετραχήλια, πατώντας σε παραπτώματα περισσότερο κοινωνικής συμπεριφοράς κάποιων μελών της κυβέρνησης που δεν έστειλε έγκαιρα ο τότε πρωθυπουργός στο σπιτάκι τους. Ο Καραμανλής ο νεότερος αποδείχτηκε πως όχι μόνο δεν μπορούσε να κάνει εξαίρεση ως δεξιός , αλλά ξεπέρασε σε καταστροφή κάθε προηγούμενο πρωθυπουργό που ανάδειξε η ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Η καταστροφή δυστυχώς μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο ολοκληρωτική και εκείνος προσπαθεί να σωθεί με δικαιολογία τη συγκυρία της διεθνούς κρίσης! Ο λαός όμως γνωρίζει πολύ πριν την πολιτική του, που δεν είναι καταστροφική μόνο οικονομική αλλά καταστροφή όλων όσων καταχτήθηκαν με κόπο και θυσίες. Ένα παράδειγμα χειροπιαστό, εκτός από τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος με τη διόγκωση του κράτους με τους αλόγιστους διορισμούς, είναι η ανασφάλεια που διαπερνά το λαό μας. Ανασφάλεια που δεν εξαργυρώνεται.
    Τελικά όποιος πονά τον τόπο ας βοηθήσει για την απαλλαγή από τούτη την τρισάθλια κυβέρνηση.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξέρετε γιατί εξαφάνισαν με κάθε μέσο τα DVD του Ζαχόπουλου, είχαν ομολογία του Ζαχόπουλου για σεξουαλικές επαφές του με την Νατάσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *