GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:

«Παπαθανασίου δώστα όλα...» Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι οι ενισχύσεις των αγροτών που ανακοινώθηκαν από την κυ...

«Παπαθανασίου δώστα όλα...»

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι οι ενισχύσεις των αγροτών που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιλύουν προβλήματα δεκαετιών αλλά, αντίθετα, προθέτουν νέα.
Οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας που, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, πρωτοστατούσαν στους αποκλεισμούς των εθνικών οδών από τους αγρότες εισπράττουν σήμερα τους καρπούς του λαϊκισμού τους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με περισσή ανευθυνότητα υποκύπτει στους εκβιασμούς...
υποκρινόμενη ότι ασκεί «κοινωνική πολιτική». Δίνει 500 εκατομμύρια από τα δανεικά που με δυσκολία εισπράττει, μεταβιβάζοντας στην επόμενη γενιά την αποπληρωμή των τεράστιων χρεών που συσσωρεύει. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν διστάζει να οδηγήσει την εθνική οικονομία στη χρεοκοπία προκειμένου να καλλιεργήσει το «φιλολαϊκό» προφίλ της…
Βαρύτατη ευθύνη όμως φέρουν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποίησαν αλόγιστα τους κοινοτικούς πόρους προς τη γεωργία όχι για τον εκσυγχρονισμό της αλλά για να αποκτήσουν κομματικές πελατείες στην ύπαιθρο. Η πολιτική των τελευταίων δεκαετιών αποσύνδεσε τη γεωργική παραγωγή από την αγορά και διοχέτευσε τις κοινοτικές επιδοτήσεις στη κατανάλωση διαλύοντας, έτσι, τον κοινωνικό ιστό της ελληνικής επαρχίας, καταστρέφοντας το περιβάλλον και στερώντας τον καταναλωτή από φτηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει την προετοιμασία για τη μετάβαση σε ένα άλλο μοντέλο αγροτικής ανάπτυξης βασισμένου στην επιχειρηματικότητα, την σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την αγορά και τις καινοτομίες στη παραγωγή των αγροτικών προϊόντων. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν μονόδρομο για την αναγέννηση της ελληνικής επαρχίας.
Αντίθετα, η προτεινόμενη, από δεξιά και αριστερά, συντήρηση της υπάρχουσας κατάστασης εγγυάται ότι τα χωριά θα συνεχίσουν να ερημώνουν και οι πόλεις της Ελλάδας να κατακλύζονται από νεόπτωχους.

21 σχόλια

  1. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ...ΟΛΟΙ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ....
    ""
    Από το Τσοβολα δωστα όλα στον λαό...στο Παπαθανασίου δώστα όλα στους τραπεζίτες""''


    δειτε ολα τα πρωτοσελιδα και τα αρθρα...δρ κουτσουκο εισαι ο νεοσ γκαιμπελσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καιρός περνάει και ο νέος υπουργός οικονομίας σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά την επαναφορά του αφορολόγητου των 10.500 στους ελευθερους επαγγελματίες , μπλοκάκηδες και μικρομεσαίους .

    Εμείς δεν έχουμε τρακτέρ για να αποκλείσουμε τους δρόμους , ούτε είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι για να κρατάμε όμηρο την κοινωνία με κάποια απεργία μας , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους μαυρίσουμε στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές . Δεν είμαστε πολλοί .. 900.000 άτομα περίπου.

    Να είναι βέβαιοι πως πριν βουλιάξουμε οριστικά μέσα σε αυτή την χρονιά και τις επόμενες 2 , θα προλάβουμε να τους μαυρίσουμε έτσι και δεν κινηθούν προς την -εδώ και τώρα- κατάργηση των μέτρων του φορομπήχτη Αλογοσκούφη και την ουσιαστική στήριξη της πραγματικής οικονομίας που απτελεί και την μοναδική ελπίδα σωτηρίας για αυτά που έρχονται.

    Οι μόνοι που επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα του αφορολόγητου είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο Μανώλης για να στηρίξει το "λαικό προφίλ" του, αλλά ο Μανώλης δεν είναι το Κόμμα , άρα όφελος κανένα για το Κόμμα .

    Να μην συζητήσουμε ποιοι θα μαζέψουν τις ψήφους μας στις επόμενες εκλογές ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπλοκαρισμένη η Ελλάδα από το Σύνταγμα μέχρι τα σύνορα

    Η Κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε τόσο από την κάθοδο των τρακτέρ στους δρόμους όσο και από το ξερό όχι των αγροτών στις παροχές που καθ΄υπόδειξη του Γιώργου Σουφλιά πρόσφερε ο Υπουργός Γεωργίας κ. Χατζηγάκης.

    Οι αγρότες διαισθανόμενοι την υποχωρητικότητα της Κυβέρνησης αλλά και το έντονο προεκλογικό κλίμα αποφάσισαν να διεκδικήσουν την υλοποίηση περισσότερων αιτημάτων τους. Έκλεισαν τα σύνορα, σήμερα θα αποκλείσουν και την συνοριακή διάβαση των Ευζώνων προς την ΠΓΔΜ, μπλόκαραν κάθετα και οριζόντια τους οδικούς άξονες της χώρας και ομιλούν για μπλόκα διαρκείας.

    Δείτε και ακούστε τι καταθέτουν οι αγρότες στην εκπομπή «Ζούγκλα» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

    Παράλληλα και ενώ στη Βουλή συζητείται το επίσης σοβαρότατο ζήτημα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές και μαθητές βρίσκονται και πάλι στους δρόμους υπενθυμίζοντας στο Μαξίμου πως και το μέτωπο με την Νεολαία και τους Εκπαιδευτικούς είναι ανοικτό.

    Ανάμεσα από αυτές τις Συμπληγάδες πήγε χθες να ξεφύγει η Κυβέρνηση με την παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος ανακοίνωσε μέτρα υπέρ των αγροτών που επισήμως κοστολογούνται σε 500. Εκ. ευρώ και ανεπισήμως σε 1 δις ευρώ.

    Η Απάντηση των αγροτών ήταν ένα ξερό «ΟΧΙ». Ο λόγος είναι απλός. Κατ' αρχήν μέρος αυτών των παροχών θα δίνονταν σε κάθε περίπτωση στους αγρότες εν είδη αποζημιώσεων. Δεύτερον, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν ήταν ξεκάθαρα και πάντως δεν είναι κοινά για όλους του παραγωγούς. Επί παραδείγματι ευνοούνται οι παραγωγοί μονοκαλλιεργειών στον Θεσσαλικό Κάμπο (βαμβάκι, καλαμπόκι ,σιτηρά) και δεν ευνοούνται οι ελαιοπαραγωγοί.
    Ο τρίτος λόγος είναι και ο σημαντικότερος. Οι αγρότες διαβλέπουν πως η Κυβέρνηση δεν διαθέτει περιθώρια ελιγμών και πιέζουν για περισσότερες παροχές. Σε αυτό συμβάλλει και η αδυναμία του Υπουργού Γεωργίας να συνομιλήσει με αντιπροσωπευτική ομάδα αγροτών, ώστε να υπάρξει αξιόπιστος διάλογος. Οι συναντήσεις του κ. Χατζηγάκη χθες και προχθές περιορίστηκαν σε συγκεκριμένες ομάδας αγροτών, φίλα προσκείμενων στην Κυβέρνηση. Οι συναντήσεις αυτές δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα από όσα θα μπορούσαν θεωρητικά να λυθούν.

    Το δεύτερο Μέτωπο

    Παράλληλα σήμερα διεξάγεται στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία. Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει εθνικό διάλογο ως προς την μεταρρύθμιση για την απεξάρτηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Λύκειο υπό την έννοια των Εισαγωγικών Εξετάσεων. Το μείζον αυτό ζήτημα συνοδεύεται και από το εκρηκτικό θέμα της διαχείρισης του Πανεπιστημιακού Ασύλου που επαναφέρει η Κυβέρνηση. Και στα δύο ζητήματα η Κυβέρνηση δεν πείθει την Αντιπολίτευση να συμμετάσχει στον διάλογο με αποτέλεσμα η συζήτηση αυτή να μην είναι αποτελεσματική αλλά και να διατηρεί την ένταση στο Μέτωπο της Παιδείας.

    (Πρώτη καταχώρηση: 23 Ιανουαρίου 2008, 11:20)
    ΤΟ 67 ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ? Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΣΥΧΙΑ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ο Καραμανλής κατάλαβε ότι παρα-νοικοκυρεύοντας την οικονομία και στοχεύοντας πειθαρχημένα στα δημοσιονομικά πλεονάσματα, έφτιαχνε την προίκα του Χαζο-γκιόργκου.
    Εφόσον υπάρχει μέτρο και στοχευμένη προσέγγιση στις παροχές είναι πολύ θετικό να βοηθηθούν οι απόμαχοι της ζωής και οι οικονομικά ασθενέστεροι.
    Χωρίς υπερβολές όμως, να μην γίνουμε και Παπαντρέου του 1982, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν πέντε φράγκα.
    Ας κρατήσουμε και καμμία καβάτζα για το αύριο των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου, έχεις επιλέξει να είσαι από τους τελευταίους που θα το καταλάβουν.

    Η Ν.Δ. είναι η μοναδική ΒΙΩΣΙΜΗ εναλλακτική για τη χώρα.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    πχ. Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή, τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτά;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς.

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει τα δημόσια ελλείματα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Ο απόλυτος στόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη χωρίς να το καταλάβει;

    - Μία σκέψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγκρίνεις τη δασκαλίτσα τη Λούκα, τον τηλεστάρ Χριστοδουλάκη ή τον σοβαροφανή αρλουμπολόγο Παπαντωνίου με ανθρώπους της πραγματικής αγοράς όπως ο Παπαθανασίου;

    ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κυβέρνηση του Βατοπεδίου και της συγκάλυψης κι ο φοβισμένος πρωθυπουργός που τρέμει την θεωρία της δεξιάς παρένθεσης, έχει αμολύσει τον Παπαθανασίου, τον Χατζηγάκη και τους υπόλοιπους που υποδύονται τους υπουργούς, να μοιράσουν χρήμα.
    Η πιο επικίνδυνα ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, παίζει τα ρέστα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλελεύθερη Συμμαχία?????
    Ποιοί είστε, πως φαινόσαστε?????
    Μόνο να κατακρίνεται ξέρετε.
    Αν είσασταν καλύτερη από αυτούς που κυβερνούν αυτό τον τόπο θα έπρεπε να βγαίνατε και να δίνατε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.
    Ο καθένας μας μπορεί να κάθετε στην πολυθρόνα και να κατακρίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Πρώτη καταχώρηση: 23 Ιανουαρίου 2008, 11:20)
    ΤΟ 67 ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ? Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΣΥΧΙΑ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ?

    23 Ιανουάριος 2009 2:10 μμ

    -----------------------------------ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΖΟΜΠΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΤΟ 1967 Η ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.

    Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ,
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑΛΙ.

    ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ
    ΣΠΙΤΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ 4Χ4 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ 50 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 300 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΕΦΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια παροιμια λεει : σπερνεις ανέμους θεριζεις θυελλες. Επίκαιρη οσο ποτε που να φανταζοτανε ο κ Χατζηγακης οτι οταν ανεβαινε στα τρακτερ ως πρωτοστατης των κινητοποιήσεων οτι θα ερχοτανε η μερα να σταθει απεναντι τους?
    Εχει ο καιρος γυρισματα και καλα θα κανουν οι πολιτικοι να παψουν να κοροιδευουν και να εμπαιζουν τον λαο με πραγματα και λογια που δεν μπορουν ποτε να πραγματοποιησουν.
    Αρκετα!! χορτασαμε ψεμματα και υποκρισια για μια ακομη φορα αποδειχθηκε περιτρανα οτι ολες οι κυβερνησεις ήταν ερμεα ξενων κεντρων αποφασεων και αυτοι παρισταναν τα ανδρεικελα.
    Μας αραδιαζουν χιλιαδες ψεμματα ενω στην ουσια δεν μπορουν να κανουν τιποτε , το μονο που γνωριζουν καλα ειναι να επωφελουνται απο την συγκυριακή εξουσια που κατεχουν και να επιδιδονται με ιδιαιτερη μαεστρια στις απατες τις ρεμουλες και τις κομπινες παιρνοντας η ξεπουλωντας και αυτον τον εθνικό πλούτο λες και ειναι του πατερα τους.
    Ειναι τραγικο να ακους για μισθους των βουλευτων με οτι αλλο συνεπαγεται σε επιδοματα και φορολογικες ελαφρυνσεις συνταξιοδοτηση στην 8ετια εκατονταδων χιλιαδων ευρω ετησιως χωρις να υπολογιζουμε τα λεφτα που πληρωνουμε για τα διοικητικα στελεχη οργανισμων που με περισση απάθεια μιλουν για αυξησεις στα τιμολογια των οργανισμων.
    Και ο Λαος ? που τους πληρωνει τι βιώνει? την ανεχεια την φτωχεια την εξαθλιωση την χρεοκοπια τον εξευτελισμο απο τις τραπεζες και τις εισπρακτικες τους ,τους μισθους πεινας την δουλεμπορικη εργασιακη σχεση τα μπλοκακια των νεων την ανεργια την ακριβεια την ανασφαλεια και ολα εκεινα τα συναισθηματα που σε πνιγουν οταν αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις.
    Ολες οι κοινωνικες ομαδες ειναι σε αναταραχη κανεις δεν κοιμαται ησυχος πλεον σε αυτο τον τοπο αλλος γιατι δεν ξερει τι του ξημερωνει και αλλος φοβουμενος μηπως χασει αυτα που δημιουργησε με τον α η β τροπο.
    Το αστυνομικο δελτιο γεμιζει καθημερινα απο κλοπες βιαιοπραγιες απαξία της ζωης δολοφονιες απαγωγες ξεκαθαρισματα λογαριασμων προστασιες πορνεια.
    Οι νεοι κατεβαινουν στα πεζοδρομια ζητωντας καλυτερη παιδεια και δικαιωμα στο ονειρο της ζωης , οι αγροτες στα μπλοκα μεσα στο καταχειμωνο διεκδικωντας αξιοπρεπεια στην ζωη και την δουλεια τους , οι εμποροι πνιγονται στα χρεη και τις υποχρεωσεις , τα εργοστασια δινουν αδειες στους εργαζομενους διοτι μειωθηκε ο κυκλος εργασιων και κατα συνεπεια και ο ογκος παραγωγης αν εισαι απο τους τυχερους παιρνεις αδεια, αν εισαι ατυχος τοτε σε περιμενουν οι ουρες του ΟΑΕΔ προσδοκωντας να παρεις ενα επιδομα πεινας.
    Οι κυβερνωντες στο ονομα της οικονομιας νομοθετουν φορολογικα νομοσχεδια για να παρουν και την τελευταια ικμαδα του υπερχρεωμενου λαου.
    Ολα αυτα συνθετουν την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2009.
    Χωρα διχως ονειρα και προοπτικη ολα στο ποδι και στην προχειροτητα κανενας σχεδιασμος καμια ελπιδα.
    Τωρα αν ρωτησετε ποιος φταιει για αυτη την καταντια η απαντηση ειναι μια ! ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!Ο καθενας ας αναλογισθει την ευθυνη που τον βαραινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS


    ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΥΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΚΑΤΟΜΠΛΟΥΠΕΡΑΚΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Ξερετε ποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ @@!! ΤΩΡΑ? ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ?
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΜΩΡΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε-23 Ιανουάριος 2009 3:13 μμ

    Τα 42 μετρα για την ακριβεια, του Παπαθανασιου μια και ειναι ανθρωπος της αγορας κατα που αρμενιζουν? αλλος κουραδας αυτος. Ο Αλογομουτσουνος εφυγε μερα,ο Παπαθανασιου θα φυγει νυχτα οπως και ολη η καφριλα της ΝουΔου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.48 εσυ εισαι κοπροσκυλο του καφενειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση