GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Τραγική εικόνα αποχωρούσας κυβέρνησης... . Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ . "Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρ...

Τραγική εικόνα αποχωρούσας κυβέρνησης...
.
Από τον Γιώργο Κρόγια
.
"Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα την Παιδεία".... με τα έδρανα των βουλευτών της Ν.Δ.... ΑΔΕΙΑ...σε αντίθεση με των υπολοίπων κομμάτων.
Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον αρχηγό τους; Έχει διαλυθεί εντελώς η κυβέρνηση και "ο σώζων εαυτό σωθήτω";Τρέχουν στις περιφέρειές τους για ψηφουλάκια; Πίνουν καφέ στο καφενείο της Βουλής;
Ό,τι και να συμβαίνει από τα παραπάνω, μία είναι η αλήθεια: Ξεβρακώθηκε εντελώς ο Καραμανλής και είδαμε όλη την ρηχότητά του. Φάνηκε καθαρά ότι η.. ¨πρωτοβουλία" αυτή ήταν καθαρά επικοινωνιακή. Και το ακόμη πιο σίγουρο: Προσβάλλουν τη νέα γενιά, τα παιδιά μας. Αυτά που πριν ένα μήνα έτρωγαν ξύλο και ανέπνεαν χημικά στους δρόμους!Ελπίζω πλέον να έχει γίνει κατανοητό από όλους μας το ποιοι συμβάλλουν στην απαξίωση των θεσμών...

35 σχόλια

  1. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΧΩΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΒΙΛΛΑ,ΜΙΜΗ,ΠΑΜΠΕΡΣ,ΠΑΧΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΚΟΤΕΡΑ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ,ΙΜΙΑ,ΟΤΣΑΛΑΝ. ΡΕ ΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....ΠΑΤΖΑΒΟΥΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που εξαφανίστηκε πάλι ο Χουντίνι το giorgakis βρε παιδιά;
    Τώρα τελευταία το έχει ρίξει στις πορτοκαλάδες με το Ραγκούση και κρύβεται μήν πεί πάλι καμμία μαλακία και ανέβει και άλλο ο Καραμανλής.
    Αχ Γιώργο μου καλά δεν ήσουνα στην ησυχία σου που έπαιζες με τα άλλα χαζά παδάκια;
    Τί τάθελες και εσύ να μπλέξεις με τα πολιτικά, αφού όλοι το λέγανε στη mother, δέν κάνει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΔ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ , ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΟΜΟΛΟΓΑ,ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΣΟΥΦΛΙΑΣ,ΜΑΓΓΙΝΑΣ,ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ,SIEMENS,ΣΟΥΛΑΤΣΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΩΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ,ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΑΣΥΔΟΣΙΑ,ΨΕΜΜΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ,ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ,ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΙ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,

    ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ???
    ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΤΕ???
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)

    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.

    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς αυτά καταλάβατε;
    Μα είσαστε πιό ηλίθιοι και από τα ραδίκια;
    Εάν νομίζετε ότι επηρεάζετε τη νεολαία με αυτές τις αρλούμπες, ξανασκεφτείτε το.
    Η αμετροέπειά σας συσπειρώνει περισσότερο τους δεξιούς.
    (πάλι στενοχωρημένους και με μαύρα μάτια σας βλέπω το βράδυ των ευρωεκλογών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμο 12:55
    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ @#(*&ς ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤ, ΈΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΆΤΑ ΜΑΣ, Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΈΛΕΙΣ ΔΕ ΘΈΛΕΙΣ ΠΝΕΈΙ ΤΑ ΛΟΊΣΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΣ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στον ανώνυμο 12:55
    η πάγια απάντηση των αποτυχημένων της χαρούμενης παρέας του καταλληλότερου, είναι ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ, η κακούργα κενωνία, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Ένωση Κέντρου, ο Τρικούπης, ο Υψηλάντης
    Εξισώνεις το χρηματιστήριο του 1999 με την ολική κατάρρευση του 2008-9, τα ψιλικά της Μιμής με τη χοντρή μάσα του βατοπε(αι)δίου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. - Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;

    - Από μοναξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε κρόγια, σε γουστάρω.
    Προσπαθείς φιλότιμα να μη σε πάρει από κάτω η κατάσταση, εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
    Όταν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει φτιάχνουμε μιά εικονική πραγματικότητα, τό είχε πεί και ο φρόυντ.
    Πάντως με το γιώργο αρχηγό σας βλέπω να παίρνετε πρωτάθλημα όταν πάρει και ο λεβαδειακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ Ο ΚΡΟΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;

    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    Τόσα και τόσα μπουμπούκια, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν οι δημοσιοκάφροι της χώρας είχαν έστω υποτυπώδη σοβαρότητα δεν θα είμασταν σε τέτοιο χάλι. Οι νταβατζήδες συστηματικά αποπροσανατολίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος. Αντίθετα αποκρύπτουν από τον κόσμο τις πραγματικές ειδήσεις.

    Κανονικά σήμερα και τις προηγούμενες μέρες κυρίαρχο θέμα θα έπρεπε να ήταν η σφαγή που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ που θυμίζει Σφαγείο... αφρικανικών προδιαγραφών.

    Διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις από άλλα blogs και κρίνετε έχοντας υπόψη ότι προηγούνται δήθεν 4-5% στα γκάλοπ και ετοιμάζονται για Κυβέρνηση. Και μην πει κανείς ότι πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις και πληροφορίες... κάθε βράδυ με τέτοιες πληροφορίες από «δημοσιογραφικές πηγές» η Σπυράκη και η Μακρή μας τα κάνουν τούμπανο:

    1. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ:

    «Μετά τις χύμα δηλώσεις της Λ.Κατσέλη ,τη δημόσια κολοτούμπα Ρέππα, και τη σύγκρουση Διαμαντοπούλου – Βενιζέλου, έχουμε νέο σίριαλ Καστανίδη – Χρυσοχοΐδη!
    «Πες του να μην μπαίνει στα χωράφια μου» φώναζε ο Χάρης Καστανίδης , γιατί ο Χρυσοχοΐδης με τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα ξεπερνά τον τομέα της ευθύνης του, δηλαδή τα θέματα Ανάπτυξης και κριτικάρει την κυβέρνηση και για θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης λόγω της παλαιάς-κατά γενική ομολογία πετυχημένης- του θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

    Πριν πάρουν την εξουσία έχει ξεσπάσει μάχη χαρακωμάτων με βαριές φράσεις και κατηγορίες ανάμεσα στα στελέχη και τον Παπανδρέου σε ρολό διαιτητή!»

    2. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:

    «Μαλλιά - κουβάρια έγιναν στο ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία της Προανακριτικής στη Βουλή. Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου και Παπανδρεϊκοί εναντίον Βενιζελικών.

    Η κυβερνητική πλειοψηφία –όπως είχε προαναγγελθεί, δεν συμμετείχε καν στη συζήτηση, ωστόσο ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

    Είναι χαρακτηριστικό πως στο ΠΑΣΟΚ επικράτησε σύγχυση και για αρκετή ώρα δεν υπήρχε κάποιος να δηλώσει υπεύθυνα πια θα είναι τελικά η θέση του κόμματος και αν θα επιλέξει να πάει σε ψηφοφορία η όχι.

    Υπήρξε έντονος διάλογος Παπουτσή – Βενιζέλου για το τι θα γίνει τελικά …. Η ένταση μάλιστα ήταν τέτοια, που επανέφερα στους βουλευτές του κινήματος την πρόσφατη εικόνα αποσύνθεσης, όπου η δεξιά δεν ήξερε τι ποιεί η αριστερά!

    « Μια τρύπα στο νερό κάνουμε σήμερα εδώ» ακούστηκε να λέει ο Λοβέρδος .

    «Εκτεθήκαμε! Προτείναμε το Κοντό και δε συμπεριλάβαμε τον Κιλτίδη , προτείναμε το Βουλγαράκη που είναι άσχετος και δεν καλέσαμε το Λιάπη ούτε καν στην Εξεταστική»

    3. ΛΟΥΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ:
    «Τα παράπονά της από στελέχη και δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν εξέφρασε χθες η Λ. Κατσέλη, στο πλαίσιο γεύματος εργασίας που παρέθεσε στους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ.

    Μεταξύ τυρού και αχλαδίου η «τσαρίνα» Οικονομίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για όλους και για όλα. Για τις επιθέσεις που δέχεται ότι δεν είναι αρκετά βαρύ όνομα για να χειριστεί την κρίση, γιατί δεν τη φωνάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί να πει τις απόψεις της, και εξαπέλυσε πυρά κατά συντρόφων της και μέσων ενημέρωσης που υπηρετούν τα συμφέροντα τα οποία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στη χώρα.

    Από την αρχή της συζήτησης έθεσε το δόγμα «όσοι αμφισβητούν εμένα αμφισβητούν τον Παπανδρέου και ρίχνουν νερό στον μύλο αυτών που λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην οικονομία»!...

    «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με φωνάζουν στα ιδιωτικά κανάλια και γιατί φωνάζουν στελέχη μόνο μιας απόχρωσης (σ.σ.: τους εκσυγχρονιστές)», συνέχισε, διευρύνοντας το μέτωπο των συνωμοτών και στα μέσα ενημέρωσης.

    «Ο Γιώργος πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι στα συμφέροντα που τον αμφισβητούν» (ΣΣ. Μην το χτυπήσει πολύ δυνατά όμως και πονέσει... χαχαχα), τόνισε διαλύοντας κάθε αμφιβολία για τον πραγματικό στόχο της. Μάλιστα, κατόπιν ερωτήσεων η τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε ονόματα γνωστών δημοσιογράφων, λέγοντας ότι εντάσσονται στις δυνάμεις της πολιτικής και της οικονομίας που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, γιατί εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.

    «Δέχομαι μαχαιρώματα, αλλά εγώ εκφράζω την πολιτική του ΠΑΣΟΚ στην οικονομία», διεμήνυσε με αποδέκτες τους επίδοξους αντικαταστάτες της. «Είμαι πολιτικό ζώο, έχω υδράργυρο μέσα μου, πέφτει και προχωρώ μπροστά», είπε και χαρακτήρισε τις επιθέσεις εναντίον της... «σταυροφορίες», εννοώντας ότι έρχονται σε κύματα...

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της βουλευτού Επικρατείας είναι δυσαρεστημένη από τις συνεχείς παραβιάσεις του χαρτοφυλακίου της από άλλους πολιτικούς εκπροσώπους, όπως η Α. Διαμαντοπούλου, ο Μ. Χρυσοχοΐδης και η Ε. Χριστοφιλοπούλου. Από την άλλη, όμως, πολλά στελέχη τής καταλογίζουν πως «χρησιμοποιεί συνέχεια το όνομα του Γιώργου και δημιουργεί ένταση με τα στελέχη, προσπαθώντας να περιχαρακώσει τον χώρο και τον ρόλο της». »

    4. ΛΟΥΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΜΠΕΝΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΝΟΥΛΑΣ

    ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ:
    «Μετά την δυσαρέσκεια που προκάλεσαν στην ηγεσία οι ενέργειες του Ευ. Βενιζέλου κατά την κατάθεση της πρότασης για προανακριτική, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε πως δεν θα ανεχτεί αποκλίνουσες τοποθετήσεις και εσωτερικές κόντρες.

    Η Χαριλάου Τρικούπη έχει πληροφορίες πως ο Καραμανλής θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την προσωπική αβάντα που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα αντιδράσει με δύο προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις στη Βουλή , για την παιδεία και την οικονομία.

    Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή έχει σκοπιμότητα καθώς θα αναδείξει δύο πολύ σημαντικές κόντρες στο εσωτερικό του κινήματος: Την αντιπαράθεση Βενιζέλου - Διαμαντοπούλου για την παιδεία και Κατσέλη - Χρυσοχοΐδη για την οικονομία.

    Η γραμμή που έχουν πάρει τα ζωηρά στελέχη είναι να σταματήσουν τις δημόσιες εμφανίσεις και ιδιαίτερα την αναπαραγωγή προσωπικών απόψεων που αποκλίνουν από την επίσημη γραμμή του.»
    Αυτά λοιπόν και το ότι το ΠΑΣΟΚ θυμίζει Σφαγείο αφρικανικών προδιαγραφών έπρεπε να ήταν κυρίαρχο θέμα και όχι το ότι οι 500 αργόσχολοι με τα τρακτέρ κόβουν την Ελλάδα στα δύο και καμαρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψήφο στα 15 ρέ,πτυχεία από τό internet,
    όχι στίς ψυχοφθόρες εξετάσεις,
    εισαγωγή στά ΑΕΙ-ΤΕΙ μέ βάση τό 2.5
    (καί πολύ τού είναι),διδαχή νέου
    μαθήματος "Η καταπίεση τής μπουρζουαζίας στούς λαϊκούς αγώνες
    σέ σχέση μέ τήν μάζωξη αντικομφορμιστικών συνιστωσών",
    θήκες κινητών-ipod στά θρανία,
    ελεύθερες απούσίες,εισαγωγή πολιτικού
    ινστρούχτωρα από την 2α Δημοτικού,
    σύγχρονη έπαρση Παλαιστινιακής σημαίας,κάδρο Τεμπονέρα δίπλα στού
    Χρηστού,δωρεάν συνδρομή στόν "αντεξουσιαστικό αγώνα".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. de exoun tin dedilomeni!!
    to egrapse o dr koutsoukos..

    ekloges edo kai tora!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
    Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο καιρός περνάει και ο νέος υπουργός οικονομίας σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά την επαναφορά του αφορολόγητου των 10.500 στους ελευθερους επαγγελματίες , μπλοκάκηδες και μικρομεσαίους .

    Εμείς δεν έχουμε τρακτέρ για να αποκλείσουμε τους δρόμους , ούτε είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι για να κρατάμε όμηρο την κοινωνία με κάποια απεργία μας , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους μαυρίσουμε στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές . Δεν είμαστε πολλοί .. 900.000 άτομα περίπου.

    Να είναι βέβαιοι πως πριν βουλιάξουμε οριστικά μέσα σε αυτή την χρονιά και τις επόμενες 2 , θα προλάβουμε να τους μαυρίσουμε έτσι και δεν κινηθούν προς την -εδώ και τώρα- κατάργηση των μέτρων του φορομπήχτη Αλογοσκούφη και την ουσιαστική στήριξη της πραγματικής οικονομίας που απoτελεί και την μοναδική ελπίδα σωτηρίας για αυτά που έρχονται.

    Οι μόνοι που επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα του αφορολόγητου είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο Μανώλης για να στηρίξει το "λαικό προφίλ" του, αλλά ο Μανώλης δεν είναι το Κόμμα , άρα όφελος κανένα για το Κόμμα .

    Να μην συζητήσουμε ποιοι θα μαζέψουν τις ψήφους μας στις επόμενες εκλογές ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και το πασόκ υποτίθεται ότι είναι μεγάλο κόμμα αλλά όλο αφισσοκoλλητές και λαμόγια μαζεύει.
    Άλλος για διορισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε νεοδημοκρατες ακου νεοδημοκρατες η παραταξη που κυβερναει την Ελλαδα εδω και 60 χρονια καθε φορα με αλλη προβια αλλα με την ιδια πολιτικη.Τι ονομα και αυτο νεα δημοκρατια λες και γεννηθηκανε χθες.
    Διαβαζω τα σχολια σας σχετικα με τον Γ. Παπανδρεου τον λετε χαζο ανοητο αμερικανακι και περιφερεστε συνεχεια γυρω απο αυτο.
    Μηπως σας ειναι ευκολο να μας πειτε πως θα χαρακτηριζατε ενα χοντρουλη που παιζει playstation που τον κουρντιζεις και λεει λει λεει μπουρδες μπαρουφες μαλακιουλες μαγκιτσες δεν ακουει δεν γνωριζει δεν ξερει τιποτε για ολα οσα συμβαινουν γυρω του πως θα τον λεγατε?
    Θελετε να ακουσετε το λιγοτερο που θα ακουγοτανε θα ηταν ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΗΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΟΥΛΗΣ η στην απλη Ελληνικη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ.
    Τωρα αυτοι που υποστηριζουν αυτο το απροσαρμοστο μηπως σας ειναι ευκολο να μας πειτε πως θα τους λεγανε ?
    Βγαλτε τα γρασσα απο τα ματια ρε και κοιταξτε να δειτε τι γινεται γυρω σας με τις ατελειωτες μαλακιες που εχει κανει ο μπουλης και η μαλακοπαρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 23 Ιανουάριος 2009 12:59 μμ

    Δεν μπορείς να ξεχάσεις
    τι έκανε η Ν.Δ. με ΣΚΑΝΔΑΛΑ??
    ή απλά τα ΞΕΧΑΣΕΣ!

    Εγώ δε μπορώ να ξεχάσω ούτε
    το ΠΑΣΟΚ και ουτε την Ν.Δ.
    και που είσαι ακομα...
    Κ.Κ.Ε,ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ!
    Μην ακούω χαζά πράγματα...
    όλοι αυτοί δυστυχώς κοιτάνε τον
    συμφέρον τους!
    ΞΥΠΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ
    ΛΕΩ ΕΤΣΙ.

    "Ο σόφος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΞΑΝΑ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ? ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΩΡΕ.ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. epanalambano fenete poso ponaei tin deksia to epitheto papandreou.kai den enoo tous hlithious kakomoirides gliftes pou grafoun edo mesa tiflomenh apo ton fanatiso tous alla enoo tous gnisious deksious -fasistes pou exasan tin masa apo to 1980 kai meta .ena tha po oso eiparxh papandreou h elada tha elpizi se ena kalitero abrio ,gi afto tha eine prothipourgos gia ta epomena 10 xronia toulaxiston .oso gia tous kakomoirides deksious - papagalakia pou grafoun edo eilikrina tous agnoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ αναγνωστη υποστηρικτη της δεξιας, θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Γιωργάκης στην σημερινή συζήτηση για την παιδεία , σε κάποιο σημείο κάτι έβγαλε και έδειξε και είπε ότι εδώ είναι η παγκόσμια βιβλιοθήκη ή κάτι τέτοιο.
    Τι ήταν αυτό; (pda , κινητό blackberry , iphone , cd).

    Την μαλακία την έκανε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. < <> >

    Αγριεύει σιγά-σιγά ο Georgie boy

    Σήμερα και μέσα στη βουλή
    ξεστόμησε και δυό τολμηρές λέξεις

    "μαγκιά" και "τσαμπουκάς"

    και ευτυχώς μάλιστα χωρίς να συμβουλευτεί τις σημειώσεις του

    < <> >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. οτι και να πειτε δεξιοι τον πουλο θα τον παρετε και συντομα.προτιμαμε αμερικανακι για ορντερβ και αν δεν εχει βαλει μυαλο στον επομενο.πιο φτηνα μας ερχονται οι εκλογες απ αυτα που χλαπακιαζατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.

    ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση