. Από το apneagr.blogspot.com . Ισραηλινός πυροβολεί εν ψυχρώ κρατούμενο Παλαιστίνιο με χειροπέδες Ο Ισραηλινός οργανισμός ανθρωπίνων δικαι...
Από το apneagr.blogspot.com
.
Ισραηλινός πυροβολεί εν ψυχρώ κρατούμενο Παλαιστίνιο με χειροπέδες
Ο Ισραηλινός οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων B'Tselem, στις 20 Ιουλίου 2008, έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω video. Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν Παλαιστίνιο και αφού του είχαν περάσει χειροπέδες και του έδεσαν τα μάτια, ο ένας τον πυροβόλησε από πολύ κοντά ενώ ο άλλος τον κρατούσε.
Δείτε το video...
Έτσι και τραβούσε κάποιος ένα τέτοιο βίντεο στην ελλάδα, θα τον είχε μπαγλαρώσει η "Ανεξάρτητη Αρχή" επειδή, τάχαμου, εθεσε σε κοινή θέα προσωπικά δεδομένα των εκτελεστών.(Τα πρόσωπά τους, δηλαδή, την ώρα που διέπρατταν κακουργηματική πράξη...)
ΑπάντησηΔιαγραφήΓραικός
Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
Ο Χ Ι.
Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
Ποιος τους πληρώνει;
Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;
Για αυτό κύριοι και κυρίες του «επαναστατικού αγώνα» και όποιου άλλου «αγώνα» είσαστε εχθροί του λαού, είσαστε χαφιέδες, είσαστε πουλημένα τομάρια, είσαστε μισθωτοί δολοφόνοι, είσαστε αλήτες που ντύνετε τις πράξεις σας με δήθεν αντίθεση προς την εξουσία.
ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
21/07/08 15:58
ΑπάντησηΔιαγραφήΤον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο που δημοσιοποίησε ισραηλινή μη κυβερνητική οργάνωση και εικονίζει στρατιώτη να πυροβολεί με πλαστικές σφαίρες έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος φέρει χειροπέδες και έχει δεμένα τα μάτια. Ο Ισραηλινός στρατιώτης κρατείται και ανακρίνεται.
Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ισραηλινή μη κυβερνητική οργάνωση Β'Tselem http://btselem.org/english/Press_Releases/20080720.asp ελήφθη στις 7 Ιουλίου από μια 14χρονη Παλαιστίνια μαθήτρια στη διάρκεια διαδήλωσης σε χωριό της Δυτικής Όχθης.
Στο βίντεο εμφανίζεται ο 27χρονος Παλαιστίνιος διαδηλωτής Ασράφ Αμπου Ράχμα να στέκεται με δεμένα τα μάτια και με χειροπέδες δίπλα σε ένα στρατιωτικό τζιπ μετά τη σύλληψή του από το στρατό. Συνταγματάρχης του στρατού τον κρατά από το μπράτσο.
Ένας Ισραηλινός στρατιώτης πυροβολεί με σφαίρες από καουτσούκ και από μικρή απόσταση στο πόδι τον Παλαιστίνιο, ο οποίος πέφτει στο έδαφος. Ο τραυματισμός του Παλαιστίνιου δεν είναι σοβαρός, αναφέρει η μη κυβερνητική οργάνωση.
Μετά την καταγγελία της B'Tselem και τη μετάδοση του βίντεο από παλαιστινιακό κανάλι, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι διέταξε έρευνα για το επεισόδιο στην πόλη Νιλίν, όπου είχε επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από διαδηλώσεις με αφορμή την κατασκευή του «τείχους».
Την προηγούμενη ημέρα 12 Παλαιστίνιοι είχαν τραυματιστεί από πλαστικές σφαίρες.
Τη Δευτέρα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο στρατιώτης που πυροβόλησε τον Παλαιστίνιο κρατείται και ανακρίνεται.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό, ΑΠΕ/Γερμανικό
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=921155
Αν ήξεραν, πόσες ταινίες για το ολοκαύτωμα, πρέπει να μας ταίσουν τώρα, για να ξεχάσουμε αυτό το βιντεάκι, θα το σκεφτόντουσαν ξανά.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικά μήπως αληθεύει, ότι ο Χίτλερ ήταν κι αυτός Εβραίος;
ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ.
fate ta sapounia opou vriskontai
ΑπάντησηΔιαγραφήΙσραηλινοί, γουρούνια, δολοφόνοι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγκληματίες ειρήνης και πολέμου!
Ντροπή του ανθρώπινου γένους!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήGEIA XARA POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI POLYKSEROI ELLHNARADES TOU AYNANISTAN
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΤΡΟ, ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφή