Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το EKA, η υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, κινήματα και φορείς ειρήνης, για να καταδικάσουν τις ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις στη Γάζα. Μαζί τους διαδηλώνουν η συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, ο Σύνδεσμος Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας, η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, η Free Gaza Movement (Κίνημα Ελεύθερη Γάζα),το Ελληνο-Αραβικό Επιμορφωτικό και άλλες οργανώσεις. Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς την αμερικανική και στη συνέχεια προς την ισραηλινή πρεσβεία.
ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ xoxoxoxoxoxo
Σίγουρα έχετε λάβει κατά το παρελθόν e-mails τα οποία περιείχαν κάποια από τις παρακάτω φράσεις: Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους και η Microsoft θα το ανιχνεύσει και θα σου στείλει 1000 δολάρια στον λογαριασμό σου. Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους για να έχεις καλή τύχη. Ένας που δεν το έστειλε, πέθανε μετά από 7 ημέρες. Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους γιατί το παιδάκι μου πάσχει από καρκίνο. Η AOL για κάθε e-mail που στέλνεις εσύ και οι φίλοι σου θα δίνει 5 cents για τη θεραπεία του παιδιού. Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους για να ενημερωθούν για τον νέο ιό που κατακλύζει το internet. Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους. Οι πρώτοι 50 που θα το λάβουν, θα κερδίσουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από την ΝΙΚΕ. .και διάφορα άλλα τέτοια.
Παρατηρήστε ότι όλες οι παραπάνω φράσεις (σε όποια γλώσσα κι αν είναι γραμμένες στο e-mail που θα λάβετε) εμπεριέχουν την πρόταση "στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους" η οποία σχεδόν πάντα ακολουθείται από κάτι θετικό, είτε πρόκειται για χρηματική απολαβή, είτε για δώρο, είτε απλά για καλή τύχη.
Όλοι οι χρήστες που λαμβάνουν τέτοια e-mails... (αλυσιδωτά e-mails ή chain mails) έχουν δύο επιλογές. Ή να τα αγνοήσουν ή να κάνουν αυτό που τους ζητάει το μήνυμα. Και επειδή συνήθως αυτό που ζητάει το μήνυμα είναι κάτι τόσο απλό, όσο το να πατήσουν 2 clicks, απλώς το κάνουν. Χωρίς να το σκεφτούν. Χωρίς να σκεφτούν καν το κατά πόσο αυτό που αναφέρει το μήνυμα έχει έστω και την παραμικρή δόση αληθείας. Απλώς το κάνουν. Αγνοώντας όμως όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτό επιφέρει. Πρόθεσή μου δεν είναι ούτε να σας αγχώσω, ούτε να δαιμονολογήσω τις καταστάσεις. Θα σας εξηγήσω όμως με απλά λόγια α) γιατί συμβαίνει αυτό και β) γιατί δεν πρέπει να το κάνετε. Τόσο απλά. Ας πούμε λοιπόν μερικές αλήθειες: Δεν υπάρχει κανένα σύστημα εντοπισμού των e-mails σήμερα παγκοσμίως. Όταν κάποιο e-mail ισχυρίζεται ότι η Χ εταιρία εντοπίζει τα e-mails που στέλνονται ή προωθούνται στο internet με σκοπό να σας αποδώσει χρήματα, δώρα ή να βοηθήσει για κάποιον κοινωφελή σκοπό, απλώς λέει ψέματα. Μάλιστα λέει τόσο τραγικά ψέματα που, εμείς που ασχολούμαστε με την πληροφορική, κρατάμε κάθε φορά τις κοιλιές μας από τα γέλια - όχι γι' αυτούς που τα γράφουν, αλλά γι' αυτούς που τα πιστεύουν. Εσάς δηλαδή. Μάθετε λοιπόν ότι είναι τεχνικώς αδύνατον (λόγω της φύσης του ίδιου του internet) να εντοπιστεί ο αριθμός αυτών των μηνυμάτων που στέλνει ο ένας στον άλλο. Απλώς δε γίνεται. Όχι από τις εταιρίες, ούτε καν από τις κυβερνήσεις, τον στρατό ή τους εξωγήινους. Δεν γίνεται. Σας κοροϊδεύουν. Ακόμη κι αν ένα τέτοιο σύστημα υπήρχε, ποιος αφελής πιστεύει ότι μια εταιρία θα το κοινοποιούσε τόσο απλά δημοσίως, χωρίς να της επιτεθεί το σύμπαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων; Σκεφθείτε το λίγο. Κανείς δε σκορπάει τα χρήματά του στο internet. Αλήθεια, σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε έστω και 1 cent από τα μηνύματα που προωθείτε στους φίλους σας; Ακόμη κι αν κάποια από αυτά περιέχουν αναφορές ότι ο Μήτσος κέρδισε 1000 ευρώ και η Κούλα που δεν το πίστευε στην αρχή, έλαβε μια επιταγή με 783 ευρώ, αποσκοπούν απλώς στο να γίνουν πιο δελεαστικά και να σας πείσουν να πράξετε κι εσείς το ίδιο. Κανείς δεν έχει λάβει το παραμικρό ποτέ από αυτά τα e-mails και ούτε πρόκειται, σας διαβεβαιώνω γι' αυτό.
Ε, τότε ποιος τα οργανώνει όλα αυτά; Πού αποσκοπούν; Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Παρατηρήστε λίγο καλύτερα αυτά τα μηνύματα που τυχόν έχουν ξεμείνει στο mailbox σας. Αν τα ανοίξετε, θα δείτε ότι περιέχουν μέσα ένα σωρό διευθύνσεις e-mail. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά όταν προωθείτε ένα μήνυμα, τις περισσότερες φορές οι προηγούμενες διευθύνσεις e-mail "ξεμένουν"είτε μέσα σ' αυτό, είτε στο πεδίο "Προς" του μηνύματος. Σε ένα τυχαίο αντίστοιχο μήνυμα που μου έστειλαν πριν από λίγο, υπάρχουν μέσα πάνω από 1000 πραγματικές διευθύνσεις e-mail ανυποψίαστων ανθρώπων στους οποίους κάποιος "φίλος" έστειλε αυτό το μήνυμα.
Αν ένας από αυτούς προωθήσει το μήνυμα, χωρίς να καθαρίσει τις προηγούμενες διευθύνσεις, όλες αυτές (μαζί και η δική μου που δεν έστειλα τίποτα σε κανέναν) θα φτάσουν σε κάποιον άλλον, ο οποίος με τη σειρά του θα τις στείλει σε κάποιον άλλον και πάει λέγοντας. Για να το πούμε με απλά μαθηματικά, αν κάποιος συντάξει ένα e-mail και το στείλει σε 100 ανθρώπους, ένας από τους 100 το στείλει σε άλλους 100 και ένας από αυτούς σε άλλους 100, μέσα στο e-mail αυτό θα έχουν μαζευτεί πολύ εύκολα 300 διευθύνσεις e-mail μόνο με 3 αποστολές. Γεωμετρικά, οι διευθύνσεις αυτές καταλήγουν να είναι άπειρες.
Αυτό είναι και το μυστικό αυτών των μηνυμάτων. Συλλέγουν διευθύνσεις e-mail. Και όχι απλές διευθύνσεις. Πραγματικές διευθύνσεις, πραγματικών ανθρώπων που ανοίγουν το mailbox τους κάθε ημέρα. Αυτό, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, έχει μεγάλη αξία για κάποιους στο internet και μεταφράζεται σε μετρητά. Μετρητά που δεν φτάνουν ποτέ στην τσέπη σας όμως. Αυτό που θα φτάσει σε εσάς με αυτή τη διαδικασία, θα είναι περισσότερα spam e-mails.
Διαφημιστικά μηνύματα πορνογραφικού περιεχομένου, αγοράς ναρκωτικών, Viagra, μηνύματα που περιέχουν ιούς (που σκοπό έχουν συνήθως να συλλέξουν ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις e-mail από τα μηνύματά σας και να τις προωθήσουν πίσω στους spammers) και ένα σωρό άλλα τα οποία θα απορείτε είτε από ποιόν τα λάβατε είτε για το πού βρήκε τη διεύθυνσή σας και σας τα έστειλε. Πολύ απλά η e-mail διεύθυνσή σας που συλλέχθηκε από ένα τέτοιο αλυσιδωτό e-mail στο παρελθόν, πουλήθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλες σε κάποια εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά: στέλνει διαφημιστικά e-mails. Όσο ανόητο κι αν σας ακούγεται, όταν τα διαφημιστικά e-mails σήμερα ξεπερνούν τα 83 δισεκατομμύρια ετησίως, ακόμη κι αν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού εξαπατάται από αυτά, ο τζίρος είναι σημαντικός. Για κάτι που δεν έχει κόστος (όπως τα e-mails) τα κέρδη είναι πραγματικά τεράστια, δε νομίζετε;
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα προωθήσετε ένα παρόμοιο e-mail σκεφθείτε το καλά. Και αν αποφασίσετε παρόλα αυτά να το κάνετε, για τους δικούς σας λόγους, βεβαιωθείτε ότι αφιερώσατε 4 δευτερόλεπτα για να σβήσετε από το σώμα του μηνύματος όλες τις περιττές διευθύνσεις e-mail που περιείχε από τον προηγούμενο αποστολέα. Τη διαφορά θα τη δείτε στο mailbox σας με τον καιρό. Αν αποφασίσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας σχετικά με αυτό προωθώντας το e-mail κυρίως σε όσους σας έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς με άσκοπα μηνύματα, απλώς κάντε το σωστά, σύμφωνα με τις συμβουλές της τελευταίας παραγράφου, όσοι δεν ξέρετε να κάνετε αυτά τα βήματα για να μην υπάρχουν ανάλογες προωθήσεις, ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε το πώς από την-τον κολλητό σας που ρωτάτε τόσα και τόσα άλλα πράγματα για τον υπολογιστή σας ή το internet..
ΜΟΝΟ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"...ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!!
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤEΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.... ΑΝΤΕ Ο ΔΡ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΧΘΕΣ.... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ...ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ......ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ....ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!!
Σοκ και δέος στην ψευτοαριστερή θολούρα,που ακόμα ψάχνει πολυκατοικία να κρυφτεί!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Το χτεσινο "πανεκπαιδευτικο" (ο Θεος να το κανει) συλλαλητηριο,ειχε προαναγγελθει με μεγαλες τυμπανοκρουσιες απο τα κατεστημενα Μμε,τη θολοκουλτουριαρικη κομπανια και το συνολο των δυναμεων μειοψηφιας που στοχευουν στην πληρη αναρχια και ισοπεδωση των παντων σ'αυτη τη χωρα.Παρολα αυτα,κατεληξε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!Κι εξηγουμε το γιατι:
-Η συμμετοχη σ'αυτο ηταν παρα πολυ μικρη.Μπορει οι διοργανωτες να μιλανε για 10 χιλιαδες ατομα,αλλα ακομα κι αν αυτος ο αριθμος ειναι σωστος (εμας μας φανηκαν λιγοτεροι παντως),Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ!
-Ακομα χειροτερα γι'αυτους,απο την Πεμπτη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αφου τα 4-5 κομματοσκυλα καθε Λυκειου ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ απο την πλειοψηφια των μαθητων κι ετσι εμειναν να αυτοικανοποιουνται μονοι τους για την...εξεγερση!Εστω και αργα,οι σκεπτομενοι νεοι δειχνουν να αντιλαμβανονται ποιοι τους κοροιδευουν και τους χρησιμοποιουν για ν'αποκομισουν κομματικα οφελη και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παιξουν το παιχνιδι τους,με κλειστα σχολεια επ'αοριστον.
-Η απροσδοκητα επιθετικη σταση της Αστυνομιας,εκανε τα μυξιαρικα που...επανεξεγερθηκαν να τρεχουν με την ουρα στα σκελια!!!Κι οσο και να κακαριζουν οι ανεραστες συνδικαλιστριες του Συριζα που το παιζουν δικηγοροι,οσο και να πετανε ηλικιωμενες στα ΜΑΤ για να προπαγανδισουν μετα,οσο και να τσιριζουν υστερικα τα...αλαβανικα νιατα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ!Αντιθετα,τρεχοντας με επιδοσεις...αξιοζηλευτες ακομα και για δρομεις (!!!),ισα που καταφεραν να γλιτωσουν τη συλληψη!Διαφορετικα,ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ!
Κι εδω μερικα σχολια για τους δηθεν "δικηγορους" που εμφανιστηκαν αμεσα μετα τη συλληψη των αναρχοειδων:καταρχην,ποιος τους πληρωνει ολους αυτους;Αφου τα "παιδια" ειναι φτωχα,των "700 ευρω" κλπ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;Δυο ειναι λοιπον τα τινα:ειτε υπαρχει οργανωμενο "legal team" (οπως αναφερει γνωστο σαιτ-βοθρος που κατευθυνει τους αναρχοσυμμοριτες) που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ειτε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
-Τα καραγκιοζιλικια του Αλαβανου στη Βουλη για δηθεν "επεμβαση του Στρατου εναντιον της νεολαιας" ξεσκεπαστηκαν με την αποκαλυψη οτι τα...επιμαχα υλικα προοριζονται για ειρηνευτικες αποστολες του ΟΗΕ!!!Εμεις,φτωχαδακι Αλεκο,το'χουμε ξαναπει:ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Δεν προκειται ουτε να σε φοβηθουν ουτε να σε προσκυνησουν,οπως κανουν οι υπολοιποι,ειτε λεγονται Μμε ειτε ακομα και Αστυνομια.Αντε τρεχα να μαζεψεις τ'ασυμμαζευτα τωρα...
-Απο κοντα και η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,που πλεον εχει χασει τ'αυγα και τα πασχαλια:απο τη μια με τη ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ BLOGS ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κι απο την αλλη ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...-ΔΕΣ (σας αφηνουμε να το συμπληρωσετε),ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ,ΕΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ",ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
-Το χειροτερο ομως για ολη αυτη τη θλιβερη παρεουλα του αναρχο-συριζα,ειναι οτι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ζωντανεψε:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Οταν ακομα και οι καταστηματαρχες απεναντι απο τα "Ασυλα" πλακωνουν στο ξυλο τους βανδαλους και δεν τους αφηνουν να (ξανα)λεηλατησουν,τοτε καποιοι θα πρεπει ν'ανησυχουν!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ...ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ IPHONE 3G!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
διαμαντη αυτοι που φαγαν τον αλεξη φαγαν και σενα.με το καλο ναγινεις καλα και να αλλαξεις δουλεια
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το EKA, η υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, κινήματα και φορείς ειρήνης, για να καταδικάσουν τις ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις στη Γάζα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαζί τους διαδηλώνουν η συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, ο Σύνδεσμος Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας, η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, η Free Gaza Movement (Κίνημα Ελεύθερη Γάζα),το Ελληνο-Αραβικό Επιμορφωτικό και άλλες οργανώσεις.
Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς την αμερικανική και στη συνέχεια προς την ισραηλινή πρεσβεία.
ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ xoxoxoxoxoxo
Σίγουρα έχετε λάβει κατά το παρελθόν e-mails τα οποία περιείχαν κάποια από τις παρακάτω φράσεις:
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους και η Microsoft θα το ανιχνεύσει και θα σου στείλει 1000 δολάρια στον λογαριασμό σου.
Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους για να έχεις καλή τύχη. Ένας που δεν το έστειλε, πέθανε μετά από 7 ημέρες.
Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους γιατί το παιδάκι μου πάσχει από καρκίνο. Η AOL για κάθε e-mail που στέλνεις εσύ και οι φίλοι σου θα δίνει 5 cents για τη θεραπεία του παιδιού.
Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους για να ενημερωθούν για τον νέο ιό που κατακλύζει το internet.
Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους. Οι πρώτοι 50 που θα το λάβουν, θα κερδίσουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από την ΝΙΚΕ. .και διάφορα άλλα τέτοια.
Παρατηρήστε ότι όλες οι παραπάνω φράσεις (σε όποια γλώσσα κι αν είναι γραμμένες στο e-mail που θα λάβετε) εμπεριέχουν την πρόταση "στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους" η οποία σχεδόν πάντα ακολουθείται από κάτι θετικό, είτε πρόκειται για χρηματική απολαβή, είτε για δώρο, είτε απλά για καλή τύχη.
Όλοι οι χρήστες που λαμβάνουν τέτοια e-mails... (αλυσιδωτά e-mails ή chain mails) έχουν δύο επιλογές. Ή να τα αγνοήσουν ή να κάνουν αυτό που τους ζητάει το μήνυμα. Και επειδή συνήθως αυτό που ζητάει το μήνυμα είναι κάτι τόσο απλό, όσο το να πατήσουν 2 clicks, απλώς το κάνουν.
Χωρίς να το σκεφτούν.
Χωρίς να σκεφτούν καν το κατά πόσο αυτό που αναφέρει το μήνυμα έχει έστω και την παραμικρή δόση αληθείας.
Απλώς το κάνουν.
Αγνοώντας όμως όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτό επιφέρει.
Πρόθεσή μου δεν είναι ούτε να σας αγχώσω, ούτε να δαιμονολογήσω τις καταστάσεις.
Θα σας εξηγήσω όμως με απλά λόγια
α) γιατί συμβαίνει αυτό
και β) γιατί δεν πρέπει να το κάνετε.
Τόσο απλά.
Ας πούμε λοιπόν μερικές αλήθειες:
Δεν υπάρχει κανένα σύστημα εντοπισμού των e-mails σήμερα παγκοσμίως. Όταν κάποιο e-mail ισχυρίζεται ότι η Χ εταιρία εντοπίζει τα e-mails που στέλνονται ή προωθούνται στο internet με σκοπό να σας αποδώσει χρήματα, δώρα ή να βοηθήσει για κάποιον κοινωφελή σκοπό, απλώς λέει ψέματα. Μάλιστα λέει τόσο τραγικά ψέματα που, εμείς που ασχολούμαστε με την πληροφορική, κρατάμε κάθε φορά τις κοιλιές μας από τα γέλια - όχι γι' αυτούς που τα γράφουν, αλλά γι' αυτούς που τα πιστεύουν. Εσάς δηλαδή. Μάθετε λοιπόν ότι είναι τεχνικώς αδύνατον (λόγω της φύσης του ίδιου του internet) να εντοπιστεί ο αριθμός αυτών των μηνυμάτων που στέλνει ο ένας στον άλλο. Απλώς δε γίνεται. Όχι από τις εταιρίες, ούτε καν από τις κυβερνήσεις, τον στρατό ή τους εξωγήινους. Δεν γίνεται. Σας κοροϊδεύουν. Ακόμη κι αν ένα τέτοιο σύστημα υπήρχε, ποιος αφελής πιστεύει ότι μια εταιρία θα το κοινοποιούσε τόσο απλά δημοσίως, χωρίς να της επιτεθεί το σύμπαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων; Σκεφθείτε το λίγο. Κανείς δε σκορπάει τα χρήματά του στο internet. Αλήθεια, σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε έστω και 1 cent από τα μηνύματα που προωθείτε στους φίλους σας; Ακόμη κι αν κάποια από αυτά περιέχουν αναφορές ότι ο Μήτσος κέρδισε 1000 ευρώ και η Κούλα που δεν το πίστευε στην αρχή, έλαβε μια επιταγή με 783 ευρώ, αποσκοπούν απλώς στο να γίνουν πιο δελεαστικά και να σας πείσουν να πράξετε κι εσείς το ίδιο. Κανείς δεν έχει λάβει το παραμικρό ποτέ από αυτά τα e-mails και ούτε πρόκειται, σας διαβεβαιώνω γι' αυτό.
Ε, τότε ποιος τα οργανώνει όλα αυτά; Πού αποσκοπούν; Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Παρατηρήστε λίγο καλύτερα αυτά τα μηνύματα που τυχόν έχουν ξεμείνει στο mailbox σας. Αν τα ανοίξετε, θα δείτε ότι περιέχουν μέσα ένα σωρό διευθύνσεις e-mail. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά όταν προωθείτε ένα μήνυμα, τις περισσότερες φορές οι προηγούμενες διευθύνσεις e-mail "ξεμένουν"είτε μέσα σ' αυτό, είτε στο πεδίο "Προς" του μηνύματος. Σε ένα τυχαίο αντίστοιχο μήνυμα που μου έστειλαν πριν από λίγο, υπάρχουν μέσα πάνω από 1000 πραγματικές διευθύνσεις e-mail ανυποψίαστων ανθρώπων στους οποίους κάποιος "φίλος" έστειλε αυτό το μήνυμα.
Αν ένας από αυτούς προωθήσει το μήνυμα, χωρίς να καθαρίσει τις προηγούμενες διευθύνσεις, όλες αυτές (μαζί και η δική μου που δεν έστειλα τίποτα σε κανέναν) θα φτάσουν σε κάποιον άλλον, ο οποίος με τη σειρά του θα τις στείλει σε κάποιον άλλον και πάει λέγοντας. Για να το πούμε με απλά μαθηματικά, αν κάποιος συντάξει ένα e-mail και το στείλει σε 100 ανθρώπους, ένας από τους 100 το στείλει σε άλλους 100 και ένας από αυτούς σε άλλους 100, μέσα στο e-mail αυτό θα έχουν μαζευτεί πολύ εύκολα 300 διευθύνσεις e-mail μόνο με 3 αποστολές. Γεωμετρικά, οι διευθύνσεις αυτές καταλήγουν να είναι άπειρες.
Αυτό είναι και το μυστικό αυτών των μηνυμάτων. Συλλέγουν διευθύνσεις e-mail. Και όχι απλές διευθύνσεις. Πραγματικές διευθύνσεις, πραγματικών ανθρώπων που ανοίγουν το mailbox τους κάθε ημέρα. Αυτό, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, έχει μεγάλη αξία για κάποιους στο internet και μεταφράζεται σε μετρητά. Μετρητά που δεν φτάνουν ποτέ στην τσέπη σας όμως. Αυτό που θα φτάσει σε εσάς με αυτή τη διαδικασία, θα είναι περισσότερα spam e-mails.
Διαφημιστικά μηνύματα πορνογραφικού περιεχομένου, αγοράς ναρκωτικών, Viagra, μηνύματα που περιέχουν ιούς (που σκοπό έχουν συνήθως να συλλέξουν ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις e-mail από τα μηνύματά σας και να τις προωθήσουν πίσω στους spammers) και ένα σωρό άλλα τα οποία θα απορείτε είτε από ποιόν τα λάβατε είτε για το πού βρήκε τη διεύθυνσή σας και σας τα έστειλε. Πολύ απλά η e-mail διεύθυνσή σας που συλλέχθηκε από ένα τέτοιο αλυσιδωτό e-mail στο παρελθόν, πουλήθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλες σε κάποια εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά: στέλνει διαφημιστικά e-mails. Όσο ανόητο κι αν σας ακούγεται, όταν τα διαφημιστικά e-mails σήμερα ξεπερνούν τα 83 δισεκατομμύρια ετησίως, ακόμη κι αν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού εξαπατάται από αυτά, ο τζίρος είναι σημαντικός. Για κάτι που δεν έχει κόστος (όπως τα e-mails) τα κέρδη είναι πραγματικά τεράστια, δε νομίζετε;
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα προωθήσετε ένα παρόμοιο e-mail σκεφθείτε το καλά. Και αν αποφασίσετε παρόλα αυτά να το κάνετε, για τους δικούς σας λόγους, βεβαιωθείτε ότι αφιερώσατε 4 δευτερόλεπτα για να σβήσετε από το σώμα του μηνύματος όλες τις περιττές διευθύνσεις e-mail που περιείχε από τον προηγούμενο αποστολέα. Τη διαφορά θα τη δείτε στο mailbox σας με τον καιρό. Αν αποφασίσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας σχετικά με αυτό προωθώντας το e-mail κυρίως σε όσους σας έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς με άσκοπα μηνύματα, απλώς κάντε το σωστά, σύμφωνα με τις συμβουλές της τελευταίας παραγράφου, όσοι δεν ξέρετε να κάνετε αυτά τα βήματα για να μην υπάρχουν ανάλογες προωθήσεις, ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε το πώς από την-τον κολλητό σας που ρωτάτε τόσα και τόσα άλλα πράγματα για τον υπολογιστή σας ή το internet..
Ελπίζω να μην σας κούρασα..."
dhmoths.blogspot.com
Γερμανάκο,
ΑπάντησηΔιαγραφήτέτοιο πουστηρλίκι,καιρό είχα νά δώ
Καί ήταν καί τό κύκνειο άσμα σου ε?
Αυτό ακουγόταν alto πορδή (πριιίτς)
μπάσο (yes man) καί λαϊκό (πού,πού
πού θά μέ αποκαταστήσεις, πού?)σέ
συγχορδία.
Παράδειγμα όχι διατεταγμένης υπηρεσίας,
αλλά γλυψίματος μέχρι blow jobs
στόν
χο χο χο.
Κάποια θέση έχεις στό μυαλό σου
αρουραίε στό Δ.Σ......... τών ταχυδακτυλουργών.
Αναστάσης.
ΜΟΝΟ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"...ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!!
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤEΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ....
ΑΝΤΕ Ο ΔΡ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΧΘΕΣ....
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ...ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ......ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ....ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!!
ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΣΟΚ
9 Ιανουάριος 2009 4:38 μμ
Σοκ και δέος στην ψευτοαριστερή θολούρα,που ακόμα ψάχνει πολυκατοικία να κρυφτεί!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Το χτεσινο "πανεκπαιδευτικο" (ο Θεος να το κανει) συλλαλητηριο,ειχε προαναγγελθει με μεγαλες τυμπανοκρουσιες απο τα κατεστημενα Μμε,τη θολοκουλτουριαρικη κομπανια και το συνολο των δυναμεων μειοψηφιας που στοχευουν στην πληρη αναρχια και ισοπεδωση των παντων σ'αυτη τη χωρα.Παρολα αυτα,κατεληξε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!Κι εξηγουμε το γιατι:
-Η συμμετοχη σ'αυτο ηταν παρα πολυ μικρη.Μπορει οι διοργανωτες να μιλανε για 10 χιλιαδες ατομα,αλλα ακομα κι αν αυτος ο αριθμος ειναι σωστος (εμας μας φανηκαν λιγοτεροι παντως),Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ!
-Ακομα χειροτερα γι'αυτους,απο την Πεμπτη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αφου τα 4-5 κομματοσκυλα καθε Λυκειου ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ απο την πλειοψηφια των μαθητων κι ετσι εμειναν να αυτοικανοποιουνται μονοι τους για την...εξεγερση!Εστω και αργα,οι σκεπτομενοι νεοι δειχνουν να αντιλαμβανονται ποιοι τους κοροιδευουν και τους χρησιμοποιουν για ν'αποκομισουν κομματικα οφελη και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παιξουν το παιχνιδι τους,με κλειστα σχολεια επ'αοριστον.
-Η απροσδοκητα επιθετικη σταση της Αστυνομιας,εκανε τα μυξιαρικα που...επανεξεγερθηκαν να τρεχουν με την ουρα στα σκελια!!!Κι οσο και να κακαριζουν οι ανεραστες συνδικαλιστριες του Συριζα που το παιζουν δικηγοροι,οσο και να πετανε ηλικιωμενες στα ΜΑΤ για να προπαγανδισουν μετα,οσο και να τσιριζουν υστερικα τα...αλαβανικα νιατα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ!Αντιθετα,τρεχοντας με επιδοσεις...αξιοζηλευτες ακομα και για δρομεις (!!!),ισα που καταφεραν να γλιτωσουν τη συλληψη!Διαφορετικα,ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ!
Κι εδω μερικα σχολια για τους δηθεν "δικηγορους" που εμφανιστηκαν αμεσα μετα τη συλληψη των αναρχοειδων:καταρχην,ποιος τους πληρωνει ολους αυτους;Αφου τα "παιδια" ειναι φτωχα,των "700 ευρω" κλπ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;Δυο ειναι λοιπον τα τινα:ειτε υπαρχει οργανωμενο "legal team" (οπως αναφερει γνωστο σαιτ-βοθρος που κατευθυνει τους αναρχοσυμμοριτες) που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ειτε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
-Τα καραγκιοζιλικια του Αλαβανου στη Βουλη για δηθεν "επεμβαση του Στρατου εναντιον της νεολαιας" ξεσκεπαστηκαν με την αποκαλυψη οτι τα...επιμαχα υλικα προοριζονται για ειρηνευτικες αποστολες του ΟΗΕ!!!Εμεις,φτωχαδακι Αλεκο,το'χουμε ξαναπει:ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Δεν προκειται ουτε να σε φοβηθουν ουτε να σε προσκυνησουν,οπως κανουν οι υπολοιποι,ειτε λεγονται Μμε ειτε ακομα και Αστυνομια.Αντε τρεχα να μαζεψεις τ'ασυμμαζευτα τωρα...
-Απο κοντα και η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,που πλεον εχει χασει τ'αυγα και τα πασχαλια:απο τη μια με τη ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ BLOGS ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κι απο την αλλη ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...-ΔΕΣ (σας αφηνουμε να το συμπληρωσετε),ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ,ΕΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ",ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
-Το χειροτερο ομως για ολη αυτη τη θλιβερη παρεουλα του αναρχο-συριζα,ειναι οτι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ζωντανεψε:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Οταν ακομα και οι καταστηματαρχες απεναντι απο τα "Ασυλα" πλακωνουν στο ξυλο τους βανδαλους και δεν τους αφηνουν να (ξανα)λεηλατησουν,τοτε καποιοι θα πρεπει ν'ανησυχουν!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ...ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ IPHONE 3G!!!