GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέλαβε την ευθύνη...

. ...η "Σέχτα Επαναστατών" H οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε με προκήρυξή της στην εφημερίδα "Νέα" την ευθύνη για τ...

.
...η "Σέχτα Επαναστατών"

H οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε με προκήρυξή της στην εφημερίδα "Νέα" την ευθύνη για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά του Alter.

10 σχόλια

  1. ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΡΕ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ? ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία ανακοίνωση τής "Σέχτας",πού θά τύχει τής "κοινής αποδοχής"!!!
    Μένει νά δούμε άν κάνουν πράξη,τίς υποσχέσεις τους.
    Καί τώρα δημοσιοκάφροι,οί δύο σας!!


    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟ 90% ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ.ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΕΧΤΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ, ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ,Η ΑΣΚΟΠΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑΚΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΕΣΤΕΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΜΜΕ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΕΧΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sfaires kai skata sta kefalia ton dimosiokafron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για δεν δημοσιευτε την προκηρυξη
    οπως εκανε και το Troktiko ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέχτα κι΄άστα.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:Πάντως η λέξη σέχτα παραπέμπει
    σέ ακροαριστερή έκφραση καί όχι σέ
    ακροδεξιά.
    Βέβαια τά 2 άκρα συχνά συναντώνται
    στίς μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???

    21-02-2009

    Ταυτόχρονα με την εμφάνιση των τρομοκρατικών οργανώσεων, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ΕΛΑ, τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια», με περισπούδαστες αναλύσεις τους που προέκυπταν από δήθεν μακρόχρονες και επίπονες έρευνες, τροφοδοτούσαν την κοινή γνώμη με αστεία – φανταστικά σενάρια που εμφάνιζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως καθοδηγητές και υποκινητές των τρομοκρατών.

    Όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, αντί να ασχοληθούν με την αποκάλυψη και σύλληψη των τρομοκρατών, παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό και σπίλωναν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για μικροκομματικά οφέλη, καλύπτοντας ταυτόχρονα και την αναποτελεσματικότητά τους.

    Γελάμε ακόμη με το φιάσκο της ΡΙΑΝΚΟΥΡ ή τις συνταρακτικές, κατά καιρούς, «αποκαλύψεις» τους για τη δήθεν συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΙΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κ.λ.π.)

    Δυστυχώς όμως για τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια» και τα «παπαγαλάκια» τους, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρή – συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κατόρθωσαν να απαλλάξουν την ΕΛΛΑΔΑ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και αυτή με τη σειρά της στις φυλακές.

    Από το Μάρτη του 2004 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, με το «δόγμα» της περίφημης επανίδρυσης του κράτους, (συγνώμη διάλυση του κράτους ήθελα να γράψω).

    Αφού, διέλυσαν την αστυνομία, ιδίως την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παροπλίζοντας ικανά και έμπειρα στελέχη της και προωθώντας τα γαλάζια παιδιά.
    Έστρωσαν το έδαφος για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών και μάλιστα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα δράση τους, ποιο αδίστακτων από τους προηγούμενους.

    Μπροστά στο πρόβλημα, επανεμφάνισης της τρομοκρατίας, όπως και σε όλα τα άλλα που ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του είναι ανίκανοι να επιλύσουν, το μόνο που κάνουν είναι εφαρμόζουν αραχνιασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους από το «οπλοστάσιο» του αποτυχημένου παρελθόν τους.

    Για να καλύψουν την ανικανότητά τους ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του χρησιμοποιούν, για μία ακόμη φορά, μεθόδους παραπληροφόρησης τις κοινής γνώμης και σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων.

    Έφτασαν στο σημείο η αθεόφοβοι… (τρομάρα τους!!!) να σπιλώσουν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τον ΕΛΑ.

    «Κύριε» Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, (συγνώμη κυβερνητικέ γκεμπελίσκο ήθελα να γράψω), εεεεεεεεεέλεος.
    «Καταλληλότερε» (sic) τόσο εσένα, όσο και τα «σαΐνια» σου, σας πήραμε χαμπάρι, δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και επικίνδυνοι… αδειάστε μας τη γωνιά εδώ και τώρα.

    Αφελείς και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους, όσοι από σας δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα, με την παραμονή του «καταλληλότερου» (sic) και των ανίκανων στελεχών του στην εξουσία, είναι δικαίωμά σας να απολαμβάνετε την πλάνη σας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφου αρχισαν να απειλουν δημοσιογραφους γιατι οι δημοσιογραφοι βγαζουν στον αερα τισ προκηρυξεις τους?να τους αποκλεισουν τελειως να μην αναφερονται σε αυτους καθολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΝ/Η 10:18 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΕ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΜΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ 90% ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ; ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Ο ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΕΧΤΑ;ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΟΥΝ.
    ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *