GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως και γίναμε Καμπούλ;...

. Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Επίθεση με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε αστυνομικούς, επίθεση σε κλούβα των Μ.Α.Τ., παγιδευμ...

.
.
Επίθεση με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε αστυνομικούς, επίθεση σε κλούβα των Μ.Α.Τ., παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά στη Citibank,επίθεση σε αστυνομικά τμήματα, επίθεση με πυροβολισμούς σε τηλεοπτικό σταθμό,επίθεση σε γραφεία βουλευτών και σε καθηγητές πανεπιστημίου, σκάνε σε όλη την Αθήνα γκαζάκια.Και αυτά μόνο τις τελευταίες μέρες...

16 σχόλια

  1. ΤΙ ΚΑΜΠΟΥΛ ΡΕ..... ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ...... ΟΙ ΠΑΠΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το μουνι
    bloopers team
    ποιος το γαμει θα μου πεις....
    που τολμαει να διακωμωδει ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ αντιπροσωπους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
    όποιoς θελει να του στειλει email για να του εκφρασει την "ευαρεσκεια του"
    ας το σημειωσει:
    cabloopers@live.ca

    BAΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει αντάρτικο πόλης. Το ερώτημα είναι αν το γνωρίζει η κυβέρνηση και ιδίως ο κ. Παυλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

    Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.

    Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέτως

    Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση

    Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

    Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της «παγκοσμιοποίησης».
    Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.

    Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

    Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.

    Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

    Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλίσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

    Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει της πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο. Στα ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων. Αλλά και στην καταστολή από παραστρατιωτικά σώματα αλλοδαπών που αθόρυβα στρατολογούνται στα λεγόμενα «σώματα ασφαλείας».

    Δεν θέλουμε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαίωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω και να εγκαθίσταται στη χώρα μας, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

    Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ’ την Βουλή. Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους

    Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.

    Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.

    Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν’ ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

    Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

    Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

    Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

    Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. FACEBOOK BLOG: "PATRIA MEDIA" (http://www.facebook.com/group.php?gid=50461394227):

    Αναρτήθηκε:http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=50461394227&view=user#/photo.php?pid=30110001&op=1&o=user&view=user&subj=50461394227&aid=-1&oid=50461394227&id=1282908202

    Elliniko DNA
    ------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @9,36μμ

    "αγοράκι, τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ.
    Ποιοί εκλεγμένοι αντιπρόσωποι ?
    Η ΝΔ βγήκε με τρία εκατομμύρια ψήφους
    στις τελευταίες εκλογές. Με απλή αριθμητική έχει την αποδοχή του τριάντα τις εκατό του λαού.Το άλλο εβδομήτα τις εκατό που ΔΕΝ τους ψηφισε ? Εγώ ξέρω ότι Δημοκρατιία λένε αν έχεις το πενήντα τις εκατό συν έναν ψήφο.Τωρα πως βγάζουν εκατόν εξήντα ή εκατόν εβδομήντα βολευτές με αυτά τα ποσοστά ας είναι καλά ο εκλογικός νόμος.ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ της Δημοκρατίας είναι ΜΟΝΟ η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Εδω ούτε την είδαμε ουτε την ξέρουμε.Λεμε οτι είναι κωμωδία η κατάσταση αλλά είναι τραγική.Εκτός αν σε έχουν βολέψει σε καμμιά θέση στο Δημόσιο, δεν πατάς καθόλου όλο το μήνα και πηγαίνεις μόνο να πληρωθείς. Τότε στην θεωρία είσαι πολύ δυνατός και τα βλέπεις όλα τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΛΟΧΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε Υπαρατλαντική πτήση των Αμερικανικών Αερογραμμών κάθονται δίπλα δίπλα ένας Γερμανός , ένας Έλληνας και ένα Αφγανός .

    Έρχεται η αεροσυνοδός και ρωτά τον Γερμανό ,

    ''τι θέλετε να πιείτε ;''

    '' μία μπύρα'' απαντά ο Γερμανός .

    ''τι θέλετε να πιείτε ;'' ρωτά τον Έλληνα

    ''ένα ουίσκυ'' απαντά ο Έλληνας .

    η αεροσυνοδός μετά ρωτά το ίδιο και τον Αφγανό ,

    ο οποίος της απαντά :

    ''δεν θα πιώ τίποτα γιατί σε λίγο θα οδηγήσω ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Οταν στά μέσα τής 10ετίας τού ΄70,
    πρωτοεμφανίστηκαν τά κτυπήματα τής 17 Νοέμβρη κι άλλων όμάδων,φαινόμενο πρωτόγνωρο διά τό εξουσιαστικό κατεστημένο αλλά καί τήν απλή Ελληνική κοινωνία,'ολοι ειδήμονες καί μή, μάς βομβάρδιζαν μέ πολλές και ποικίλες ερμηνείες,διά τά αίτια τού φαινομένου αυτού.
    Πράκτορες τού εσωτερικού(ΚΥΠ),πράκτορες από τό εξωτερικό καί κυρίως από τίς ΗΠΑ,Παλαιστίνιοι,Λίβυοι....χριστιανοί κι..οθωμανοί,χωρίς φυσικά ποτέ νά δίδουν πειστικές/ουσιώδεις απαντήσεις/εξηγήσεις!!
    Εικασίες,σενάρια,δολοπλοκίες,αλληλοκατηγορίες,αιχμές κι ύβρεις,μεταξύ τών πολιτικών κομμάτων.Στό διάστημα αυτό όμως οί εκτελεστές τής 17 Νοέμβρη,κάνοντας πράξη τίς υποσχέσεις τους,διά τούς στόχους κι εκμεταλλευόμενοι τήν 25ετήν κοινωνικοπολιτική αναταραχή,πού διαρκούσε όλα αυτά τά χρόνια,συνέχιζε νά "μοιράζει" σφαίρες,επί αδίκων καί δικαίων. Κατά τήν γνώμην μου,όσον αφορά τήν 17 Νοέμβρη,επί "αδίκων",τίς περισσότερες φορές,κερδίζοντας έτσι καί τήν ""κοινωνικήν αποδοχήν",τών καταφρονημένων!!
    Ή εξουσία αδυνατούσε καί ν΄αντιδράση ,αλλά και νά εξηγήση.
    Είχαν αποκτήσει εναν ισχυρό αντίπαλο,πού τούς κατέστρεφε τήν πολιτικήν ευμάρεια τους.
    ΄Επρεπε νά αντιδράσουν.
    Ό αντίπαλος ισχυρός κι ασύλληπτος.
    Μέ τά μανιφέστα του δέ,εκτελούσε διπλά.Καί τό θύμα πού είχε επιλέξει,αλλά μέσω αυτού εκτελούσε καί τό διεφθαρμένο -εσαεί- πολιτικό
    σύστημα.
    Είκοσιπέντε(25) χρόνια πέρασαν καί ή 17 Νοέμβρη ζούσε κι εκτελούσε.
    Εκτελούσε κι εξευτέλιζε.
    Έφθασε όμως κάποια στιγμή κι ή εξουσία,εκδικήθηκε.
    Ενα βράδυ,κι ενώ ή ελληνική κοινωνία,ζούσε μέσα στό δολοφονικό "ατύχημα",πού δέν ήταν "ατύχημα",αυτό τού Ε/Γ ΣΑΜΑΙΝΑ,όπου σέ ένα βράδυ χάθηκαν,από δολοφονικά λάθη τών υπαλλήλων τής εξουσίας(ΕΕΕΠ/ΥΕΝ)καί πλοικτητών,82 ψυχές,ένα βράδυ λέω,ένα μέλος τής οργάνωσης,ό Ξηρός,έκανε τό "μοιραίο" λάθος καί παρέδωσε,όλην τήν οργάνωση στήν εξουσία.
    Ειχε έλθει ή ώρα τής εκδικήσεως,τής τιμωρίας.
    ΄Επρεπε ν΄αποκατασταθή,τό γόητρο τής εξουσίας.
    Όλα αυτά ομως πού περιγράφω,είναι γνωστά σέ όλους (μικρούς καί μεγάλους).
    'Ο λόγος 'ομως πού παραθέτω,αύτη τήν αναδρομή είναι ένας.
    Νά φρεσκάρω τήν μνήμην μερικών,πού μέ τά πρόσφατα γεγονότα,πού έχουν λάβει χώρα από τίς νέες ομάδες/γεννιές τρομοκρατών,έχουν πιάσει τά καφροκάνναλα καί προσπαθούν νά παρουσιασθούν σάν οί
    Exterminators τής τρομοκρατίας κατά τό παρελθόν.
    α.Ξεχνά κανείς,ότι μετά από κάποιο κτύπημα,οί Exterminators τού Υ/Τάξεως,προσπαθούσαν νά μάς πείσουν,ότι δήθεν ""τούς ακουμπάμε""??
    β.Ξεχνά κανείς,ότι ακόμη κι ό ατσαλένιος είχε κάνει δηλώσεις,από τήν μακρινή Κίνα κι είχε οριοθετήσει,ότι ό ""εγκέφαλος τής 17 Νοέμβρη,είναι από τίς τάξεις τής Πανεπιστημιακής κοινότητος??
    Είναι Πανεπιστημιακός δάσκαλος"",είναι άνθρωπος τής διανόησης???
    Αφήνοντας νά εννοηθή (σαφώς),ότι αυτός ήτο ό..... ""ΠΑΜΠΛΟ""!!!
    γ.Ξεχάσαμε τίς δηλώσεις/ανακοινώσεις τών Υ/Τάξεως,Παπαθεμελή καί τού συγχρονου Sheriff,Χρυσοχοίδη,ότι ""είμαστε πολύ κοντά καί τελειώνουμε""!!
    δ.Μήπως θά έπρεπε νά δημοσιευθούν οί ""απόρρητες δήθεν"" αναφορές καί στοιχεία,διά νά δούμε πόσο κοντά καί σέ ποιούς πραγματικά κοντά,ήταν οί διωκτικές αρχές???
    Ή απάντηση όμως είναι παγκοίνως γνωστή καί αδιάψευστη.
    Ούτε ακουμπούσαν,ούτε κοντά,ούτε όμως καί στοιχεία είχαν ΠΟΤΕ!
    Ένα μοιραίο λάθος τού Ξηρού καί χρήση παραισθησιογόνων φαρμάκων στό νοσοκομείο παρέδωσε τήν όργάνωση στήν αγκαλιά τους!!
    Είναι τό λάθος,πού πάντα περιμένει ή κάθε διωκτική αρχή,νά διαπραχθή από τόν όποιοδήποτε ""τρομοκράτη"" ή κοινό εγκληματία!!
    'Αναψε λοιπόν κανένα κεράκι (άσπρο),στόν Ξηρό,Sherrif Χρυσοχοίδη καί σταμάτα επιτέλους νά επαίρεσε,ότι δήθεν επί τών ημερών σου,έξαρθρώθηκε ή 17 Νοέμβρη!!!
    Άντε πού πές-πές,θά τό πιστέψεις καί ό ίδιος,ότι εξολόθρευσες δήθεν ΕΣΥ,τήν 17 Νοέμβρη!!

    ""Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟς"" Χρυσοχοίδη ή διαφορετικά κόψε τίς μαλακκίες καί τούς παλληκαρισμούς.



    SPARK!!


    Υ.Γ. Τρείς ημέρες περίπου μετά τόν τραυματισμόν/σύλληψη τού Ξηρού,ταξίδευα μέ πλοίο από Ιταλία πρός Πάτρα.
    Στήν Ηγουμενίτσα επειβιβάσθηκε ό τότε υπουργός Αλ.Παπαδόπουλος.
    Στό Radio Room τού πλοίου καθόταν δίπλα μου καί τηλεφώνησε σέ πολιτικό παράγοντα τού Υ/Τάξεως διά νά τόν ρωτήση σχετικά μέ τόν συλληφθέντα Ξηρό.
    Δέν εγνώριζαν μέχρι τότε ούτε τό όνομα του.
    Ή απάντηση πού πήρε ήταν ""δέν ξέρουμε ακόμη ,αλλά ψάχνουμε"".
    Εάν είχαν στοιχεία λοιπόν,διατί δέν γνώριζαν τήν σχέση τού Ξηρού μέ τήν τρομοκρατία,αλλά απλώς θεωρούσαν,ότι έιναι κοινός ""βομβιστής""??
    Επί τρείς ήμέρες τόν είχαν στά ""χέρια"" τους!!!
    Δέν πάς ρέ Χρυσοχοίδη νά δής άν κουνιούνται οί βάρκες στού Μπαίκούτση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 19 Φεβ 2009 10:32:00 μμ:

    ρε σύ η λύση στο πρόβλημά σου θα δοθεί αν αντικαταστήσεις το "μετανάστες" με το "δημόσιοι (υπάλληλοι) κωλογλύφτες". άσε σου λέω μη το ψάχνεις άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @9.36, 10.43

    Θανάση αρχιμαλάκα με το μάκιντος,

    Έγραψες σε Mac OSX 10.4.11 σε word για mac και έκανες "out" σε quartz-pdf context το βράδυ στις 20/2/09, 12:27' 37''.
    Έχουμε μείον πέντε ώρες διαφορά, άρα, είσαι GMT, δηλαδή ζώνη Αγγλίας.
    Έχεις site στη layertech.com, με υπηρεσίες mail και έχει ειδοποιηθεί για να μας δώσει τον πάροχό σου και για την διαγραφή σου.
    Το κείμενο που έστειλες, είναι εδώ.

    Έπεσες όμως στην περίπτωση βλαξ!
    "Ιδρυτικό μέλος" και ενεργοί στο antispam, εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια.

    Αν δεν σε βρω, θα μπλοκάρω ΟΛΟ το in.gr και όλο το LAYEREDTECH σαν spam sources, κάτι που δεν νομίζω ότι το θέλουν.
    Αν όμως σε βρω, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ καν να ξέρεις το τι θα πάθεις. Θρασύδειλο σκατό!

    Πάρε και την απόδειξη από το πήδημα.

    1. mail 216.39.90.80 (80.90.39.216.IN-ADDR.ARPA, PTR=mail.layeredtech.com)
    2. mail2.internal.ramnet.gr (unknown ip)
    3. eml2.in.gr 194.63.247.42
    4. col0-mc2-f31.Col0.hotmail.com 10.12.235.169

    ...ξαναστείλε απρόκλητο υβριστικό άμα σου βαστάει, για να σου στείλω "επισκέψεις".

    γκέγκε μαλακοθανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τόσες κάμερες; Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερες; Μήπως χρειαζόμαστε ένα περισσότερο αστυνομικό κράτος; http://www.youtube.com/watch?v=DGXTsFmVMjQ

    Εξάλλου εκεί πια παράγεται ποσότητα ηρωίνης να καλύψει τις ανάγκες του πλανήτη. Εδώ την καταναλώνουμε. http://www.youtube.com/watch?v=QaZYhkGS8vg&feature=related

    Και αφού θέλουν να μας φοβίσουν, τότε η απάντηση μας (αντιγραμμένο):
    * Fear helps you do what's right, not what society thinks is right.

    * Fear gets you in touch with your own mortality; death is the most potent fear.

    * Fear is an exercise in free will.

    * Be afraid of a meaningless old age. If you live as though there will always be a tomorrow, then you'll never make much of today.

    * Fear is not restricting. Fear is power and freedom.

    * With fear, you can feel the thrill of life 100 percent of the time.

    Καπετάν Μακρής. Γιατί τα εμπόδια είναι πρόκληση και ευκαιρία για δημιουργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ,ΞΥΠΝΑ,ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΤΕΡΟ,ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΡΕ,ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο 'ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ',ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.ΗΓΕΤΕΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση