GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκε ο Τεό...

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πολυγύρου o Τεό Θεοδωρίδης που συνελήφθη για την υπόθεση της μεταφοράς 4...

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πολυγύρου o Τεό Θεοδωρίδης που συνελήφθη για την υπόθεση της μεταφοράς 4,2 κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στην Ελλάδα. Ο κατηγορούμενος δήλωσε χρόνιος και εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών και σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, μετά τη..δική του απολογία, με τους δύο φερόμενους ως συνεργούς του, ομολόγησε ότι το δέμα προοριζόταν για τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας τον ισχυρισμό των δύο συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι διατείνονταν ότι δεν γνώριζαν για το περιεχόμενό του.

27 σχόλια

  1. krima..
    o kosmos toy kolonakiou...exei provlhmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι γινονται οι κοιλιακοι ? και εγω ο μαλακας σκιζομαι στα γυμναστηρια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περάσει καλά μέσα τώρα ο εμποράκος της συμφοράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα περί χρήστη ναρκωτικών είναι του κώλου !

    Πάει να τη σκαπουλάρει με όσο το δυνατόν μικρότερη ποινή αλλά η ελληνική δικαιοσύνη θα λάμψει ανεξάρτητα αν είναι γαλάζια,πράσινη ή αν είναι εργαλείο στα χέρια ολίγων.

    Ο Χριστός που βρίσκεται πάνω από κάθε αίθουσα και ο όρκος που οι συνάνθρωποί μας δικαστές και δικηγόροι έδωσαν για να ασκήσουν το λειτούργημα αυτό ,όσο και αν ιδρώσουν,όσο και αν σκεφτούν και όσο και αν ο διάολος καραδοκεί ,θα βγάλουν τις σωστές αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά 4 και πλέον κιλά κόκας για δική του χρήση? ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ είναι? Τι παραμύθια είναι αυτά? Οι άλλοι νεροκουβαλητές ήταν δεν ήξεραν τίποτα? Γιατί πήγαν με πλαστά στοιχεία για την παραλαβή του δέματος? Τι μας λέτε και θέλετε να σας πιστέψουμε? Να επέμβει ΑΜΕΣΑ η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και να δούμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκομένων και των άμεσα συγγενικών προσώπων, να ερευνηθεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Τώρα θα μας πουν ότι δεν έχουν και χρήματα να πληρώσουν τον δικηγόρο τους μήπως Θέλετε να σας κάνουμε και έρανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω στη σημερινη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ οτι ο γνωστος "Δημοσιογραφος"( ο Μακης ντε) δημοσιευσε απο το FACEBOOK τα ονοματα ολων των φίλων του Τεο!
    ξεροντας τον πολυ ευκολο τροπο να δηλωσεις φιλος του φιλου κάποιου καταλαβαινεται πως διασύρονται αδικα ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γέμισε ο τόπος τσιόλια που παριστάνουν τους star ενώ στην ουσία πρόκειται είτε για σκατόπουστες , είτε για βιζιτούδες είτε για εμπόρους ναρκωτικών.

    Όλος αυτός ο ξεπεσμός προμοτάρεται από την τηλεόραση που τους περιφέρει στα σπίτια αφελών.

    Η ενημέρωση έχει καταντήσει μέσο πλουτισμού ηλιθίων που αυτοχρίστηκαν δημοσιογράφοι και πρόκειται για αγράμματους τσογλαναραίους (οι πιο σπουδαγμένοι απ' αυτούς αποφοίτησαν από το εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤ με καθηγητές τον Τράγκα και τον Κακαουνάκη).

    Όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα βάλτε nova και διαγράψτε τα κωλοκάναλα από το δέκτη. Δεν χάνετε απολύτως τίποτα , ειδήσεις διαβάστε από την αποδελτίωση του ΑΠΕ ή από το google ή τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΞΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΟΣ.ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπ Το βρομόπουστο, να μείνει μέσα να τον κάνουν το κώλο φουγάρο αν δεν είναι, παρόλα αυτά τον περιμένουν οι μουστακαλήδες να τους περιποιηθεί.
    Που είναι τα κανάλια που μας τον έδειχναν και λέγανε τα καλύτερα λόγια, που είναι τώρα αυτές οι τηλεπαρουσιάστριες που τον καμάρωναν, μήπως και αυτές έπαιρναν την πρέζα τους από το μοντέλο του κώλου.
    Δικαιοσύνη σε παρακαλώ να τον βάλεις μέσα για τα καλά, τέτοιοι άχρηστοι δεν έχουν θέση στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπ Το βρομόπουστο, να μείνει μέσα να τον κάνουν το κώλο φουγάρο αν δεν είναι, παρόλα αυτά τον περιμένουν οι μουστακαλήδες να τους περιποιηθεί.
    Που είναι τα κανάλια που μας τον έδειχναν και λέγανε τα καλύτερα λόγια, που είναι τώρα αυτές οι τηλεπαρουσιάστριες που τον καμάρωναν, μήπως και αυτές έπαιρναν την πρέζα τους από το μοντέλο του κώλου.
    Δικαιοσύνη σε παρακαλώ να τον βάλεις μέσα για τα καλά, τέτοιοι άχρηστοι δεν έχουν θέση στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι η Ελληνική δικαιοσύνη θα λάμψει! Ακόμα σπινθηροβολεί στα μάτια μας η λάμψη της απο το παραδικαστικό, γι'αυτό και δεν είπαμε τίποτα για το δικηγόρο του κοκάκια μοντέλου...

    Μερικούς μήνες φυλακή έκανε επειδή αθώωνε δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών με τη βοήθεια της "δικαιοσύνης" , και τώρα, σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα, αναλαμβάνει να αθωώσει τον Τεο Κοκαΐδη.

    Μην τα ψάχνετε. Μέσα απο τα σκατά, μόνο σκατά μπορείς να ξεδιαλέξεις. Το παραδικαστικό ζει και βασιλεύει, αλλά εμείς καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας κάποιον Δεκέμβρη να ξαναξεσηκωθούμε για λίγες μέρες εξαιτίας του θανάτου κάποιου μικρού. Παπάρια ξεσηκωμός τελικά. Στα ίδια σκατά είμαστε ακόμα.

    Ναι χαιρόμαστε τη δικαιοσύνη που επιτρέπει σε καταδικασμένο-φυλακισμένο να μπορεί να δικηγορήσει ξανά. Αει στο διάολο ρε μαλάκες επιτέλους. Σας σιχαθήκαμε και εσάς και τις αποφάσεις σας.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΔΕ ΧΤΥΠΑΤΕ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Άμετε στο διάολο κι εσείς που το παίζετε επαναστάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαράς ευαγγέλια για τους βαρυποινίτες της πτέρυγας που θα φιλοξενηθεί ο "Τεό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς που έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και τώρα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τον Τεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για ολους τους φασιστες που ξερνάνε χολή εύχομαι:

    ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΤΕΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ.
    ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΓΓΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ετοιμαστήτε για πολλές αποκαλύψεις... απ' οτι τον κόβω, ο τέο δεν την αντέχει τη ψειρού και μάλλον θα ανοίξει το στοματάκι του. ε ρε πάρτυ που έχει να κάνει ο πρόεδρας σόμπολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ 31, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΕΝΑΣ ΧΑΡΜΑΝΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε ολοι μαλακες την πεσατε με τα μουτρα στο μοντελο και τον δικαζετε!!!
    Ουστ ρε λαμογια Βατοπεδινα που κυκλοφορειτε ελευθερα και σεις λοιποι διεφθαρμενοι που ειστε βουτηγμενοι μες στη λασπη και τη διαφθορα που ξαφνικα γινατε δικαστες και δικαζετε το μοντελο για την κοκα.
    Ζηλευετε ρε μαλακες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. gia kathiste re magkes o dikigoros pou ton antiprosopebei eine kaliteros?ALLO LAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μεγάλη ελληνική προσωπικότης, ο Τεό , προφυλακίστηκε και χεστήκαμε όλοι από τη στεναχώρια μας,επάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εάν θέλουμε να εξαφανίσουμε τα ναρκωτικά πρέπει να θεσπισθούν πολύ αυστηρές ποινές. Να παύση η ευνοική μεταχείρηση του εμπόρου ή διακινητού με την διάκριση του δήθεν τοξικομανούς. Ζητούν οι χρήστες να αντιμετωπίζονται ως ασθενείς ναι μόνον μια φορά και όχι συνεχώς. Από τους καθ΄οιονδήποτε τρόπο διακινητές εμπόρους κ.λ.π. να κατάσχεται κάθε περιουσιακό στοιχείο που ανήκει σ΄αυτόν και στο άμεσο οικογενειακό περιβάλον, μετά από άμεση έρευνα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και της Ελληνικής Αστυνομίας από κοινου με την εποπτεία Εισαγγελέως.
    Να είσθε σίγουροι ότι θα έχουμε αποτελέσματα. Όσο για το Ολλανδικό πρότυπο της ελεύθερης διακίνησης μικροποσότητας για τους χρήστες πήγε περίπατο οι Ολλανδοι τρέχουν και δεν φτάνουν εχω ακούσει.
    Για τους συνηγόρους Υπεράσπισης που κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα έχω να πω ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα απολύτως ασκούν ένα σοβαρότατο λειτούργημα. Είναι σεβαστό το δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου να έχει υπερασπιστή και να μπορεί να ακούγεται όσο και εάν φαίνεται σε ορισμένους παράξενο. Δεν πρέπει να υπάρχουν συνοπτικές διαδικασίες σε οποιαδήποτε δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. SIGA VRE PAIDIA

    TON MPLEKSANE TON FOYKARA THA EMPLEKSE ME TO ADERFATO THS MODAS KAI TON BALANE STO LOUKI EITE DIOTI DEN TOUS GAMOUSE H APLA TOY TAKSANE LAGOYS ME PETRAXHLIA GIA NA EXOYN STHN MYKONO PRAMA GIA TO KALOKAIRI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Όσο για το Ολλανδικό πρότυπο της ελεύθερης διακίνησης μικροποσότητας για τους χρήστες πήγε περίπατο οι Ολλανδοι τρέχουν και δεν φτάνουν εχω ακούσει.


    ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εάν υπάρχουν επίσημες στατιστικές για την Ολλανδία σε παρακαλώ να τις αναρτίσεις φίλε μου και δεν θα ντραπώ να αλλάξω και εγώ γνώμη. Άλλα ακούω από Έλληνες της Ολλανδίας. Επίσης άκουσα ότι και η μεθαδόνη δυστυχώς δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και ότι δημιουργείται μια νέα κατηγορία τοξικομανών. Εγώ θα γινόμουν υπερασπιστής για την χορήγηση μεθαδόνης εάν από αυτούς που ακολουθούν την θεραπεία θεραπεύεται τουλάχιστον ένα 6 εως 8 τοις εκατό. Έστω και αυτό το ποσοστό που προανέφερα εάν μπορεί να θεραπευθεί είναι μεγάλο το κέρδος στην οικογένεια του χρήστη. Εάν κάποιος γνωρίζει επίσημα στοιχεία για το ποσοστό των αποθεραπευομένων χρήσιμο θα ήταν να το αναρτήσει εγώ δεν έχω τέτοια στοιχεία εκ των προτέρων ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ήθελα να μάθω οι αποθεραπευθέντες από τα ναρκωτικά και ειδικώτερα από τους χρήστες ηρωίνης σε τι ποσοστό παραμένουν μακρυά απ΄αυτά.
    Υπάρχει μέριμνα για τους αποθεραπευομένους ώστε να αποκατασταθούν επαγγελματικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι φορείς που ασχολούνται με την αποθεραπεία των τοξικομανών μπορούν να μας πουν
    α]Ποίος ο αριθμός τοξικομανών που ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας την τελευταία δεκαετία?
    β]Ποίο το ποσοστό εκείνων που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και σήμερα θεωρούνται και είναι αποθεραπευθέντες?
    γ]Ποίο το ποσοστό των πλήρως αποθεραπευθέντων και στην συνέχεια γύρισαν δυστυχώς πάλι στον κόσμο των ναρκωτικών?
    δ]Υπάρχει μέριμνα από οποιονδήποτε φορέα για επανένταξη μετά την αποθεραπεία του τοξικομανούς?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους που θα διαβάσουν τα ερωτήματά μου και ας μην απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση