GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται το σκάνδαλο Βατοπεδίου

"Καρφώνει" ο ένας τον άλλον... τα υπηρεσιακά στελέχη Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . Σε νέα φάση μπαίνει η δικαστική έρευ...

"Καρφώνει" ο ένας τον άλλον...
τα υπηρεσιακά στελέχη


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Σε νέα φάση μπαίνει η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του Βατοπεδίου που μπορεί να αποκτήσει πάλι πολιτικό περιεχόμενο. Προς το παρόν, το σημαντικό είναι ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες προσπαθούν να τα φορτώσουν ο ένας στον άλλο.
Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Κ. Γκράτσιος και Γ. Παπαγεωργίου, επικεφαλής της ΚΕΔ, κατηγόρησαν στις απολογίες τους τα υπηρεσιακά στελέχη των άλλων υπουργείων για τις παρανομίες που έγιναν με τις ανταλλαγές προκειμένου να ελαφρύνουν τη δική τους θέση.
Η μετατόπιση ευθυνών έγινε κυρίως προς...
τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκιαδά και τη διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Στ. Μαντέλη οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτοι για την αξιόποινη πράξη της συνέργειας σε απιστία.
Εκτιμάται έτσι ότι τελικά θα τεθεί αναπόφευκτα τώρα πάλι το θέμα των εντολών που είχαν δώσει οι υπουργοί, όπως ισχυρίζονται τα υπηρεσιακά στελέχη...

10 σχόλια

  1. Σε λίγο θα γελάσει πολύς κόσμος με αυτά που θα πει η Στ. Μαντέλη μόλις καταλάβει οτι επιλέχθηκε για να μπει φυλακή αυτή αντί κάποιων υπουργών. Καποιοι δημοσιογράφοι ξέρουν πολλά αλλά δεν μιλάνε. Ήρθε ο καιρός κάποιος μεγαλοδημοσιογράφος που ξέρει να μιλήσει. Το να εισαι δημοσιογράφος σήμερα είναι μεγαλύτερη τιμή από το να καταντήσεις βουλευτής σαν αυτούς που εμφανίζονται στα πρωινά και βραδυνά παράθυρα ή περιμένουν εικοσι μερες για να ορκισθούν υπουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. _έσε μας ρε Νταλάρα. Ε και? γράφουμε γράφουμε γράφουμε εδώ για να βγάλουμε το άχτι μας και στις δημοσκοπήσεις βγάζουμε ή το ένα ΔΕΞΙΟ κόμμα ή το άλλο. Όπως έλεγε και ο συχωρεμένος ο δάσκαλος μου: aris53m, ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία ανοχή στην κυβέρνηση, καμία
    συνενοχή. Πρέπει να μπεί τέλος στον κατήφορο της χώρας, για να προλάβουμε τα
    χειρότερα.
    - Πέντε χρόνια κυβέρνησαν οι ΝεοΔημοκράτες με αλαζονεία, δεν νοιάστηκαν για τον πολίτη,
    υπηρέτησαν τους λίγους, δίχασαν την κοινωνία. Και τώρα, υποκριτικά, ζητάνε
    συναίνεση.
    - Εκλογές τώρα και συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας
    για να μπει τέλος στην ακυβερνησία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. Για
    να προλάβουμε τα χειρότερα. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει..

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Otan bei o Mantelis fylaki na mou ... grapseis !!!
    O Mantelis apotelei efkolo stoho twn metohwn tis oikogeniakis etairias ''Hellenic Carriers'' .

    Diavaste :
    hellenic-carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 32 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!!


    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ !!!!!!!!

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση