GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η εκδήλωση για τα "Νέα Μέσα"...

. Το περιοδικό Monthly Review οργανώνει σήμερα Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα συζήτηση, με θέμα "Νέα Μέσα, Παγκόσμια Οικονομική Κρίση ...

.
Το περιοδικό Monthly Review οργανώνει σήμερα Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα συζήτηση, με θέμα "Νέα Μέσα, Παγκόσμια Οικονομική Κρίση και Κοινωνικές Συγκρούσεις".
Ομιλητές θα είναι οι:
Πέτρος Τατούλης, ανεξάρτητος βουλευτής
Βαγγέλης Χωραφάς, εκδότης περιοδικού Monthly Review
Ρούντι Ρινάλντι, γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ
Παναγιώτης Μαντάς, διοικούσα επιτροπή ΔΗΚΚΙ
Μένης Συγγελάκης, περιοδικό Νέος Αγωνιστής
Συντονιστής ο Κώστας Μελάς, καθηγητής Πανεπιστημίου
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας της Ελλάδος (Σίνα 16, Αθήνα).

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΙΟΙ???

    16-02-2009


    Από τον Οκτώβρη του 2008 και μετά, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν(έας) Δ(υστυχίας) και μάλιστα κάθε φορά σταθερά διευρυνόμενο.

    Μερικοί «εκδότες»!!! που πλουτίζουν από τις κρατικές διαφημίσεις, συστηματικά αρθρογραφούν αμφισβητώντας την εγκυρότητα, αλλά και τη χρησιμότητα των δημοσκοπήσεων.

    Λειτουργούν ως σύγχρονοι γκεμπελίσκοι του «καταλληλότερου» και της ανίκανης κυβέρνησής του, προκειμένου να συνεχίσουν να παριστάνουν τους «εκδότες» με ξένα «κόλλυβα».

    Τα έσοδα που έχουν από την κυκλοφορία των εντύπων τους δεν καλύπτουν ούτε τους ημερήσιους καφέδες τους.

    Τα έσοδα όμως, από τη σκανδαλωδώς και προκλητικά δυσανάλογη κρατική διαφήμιση, τους δίνουν τη δυνατότητα να διάγουν βίο μεγαλοπρεπή και ταυτόχρονα να ενισχύουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Γιατί κύριοι «εκδότες» δεν δημοσιεύεται τις δημοσκοπήσεις που έχετε στα συρτάρια σας να μάθουμε κι εμείς οι «αδαείς» τι ψάρια πιάνει η Ν(έα) Δ(υστυχία)???

    Μήπως δεν σας συμφέρει???

    Γιατί κύριε ΤΡΑΓΚΑ???

    Γιατί κύριε ΡΙΖΟ???

    Γιατί κυριε Γ. ΚΟΥΡΗ???

    Γιατί… γιατί… γιατί… Κύριοι???


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση