GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Τζανίκος απαντά...

. Aπό τον Παναγιώτη Τζανίκο Σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό μου παρακαλώ να σημειώσετε τα παρακάτω: Η υπόθεση αφορούσε δίκ...

.
Aπό τον Παναγιώτη Τζανίκο

Σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό μου παρακαλώ να σημειώσετε τα παρακάτω:
Η υπόθεση αφορούσε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και μόνο.
Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι καθ' ολοκληρία ψευδή και έχουν δημοσιευτεί με σκοπό τη συκοφάντηση μου.
Οι ενέργειες του Δήμου σχετικά με την υλοποίηση του THE MALL έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά από πάρα πολλούς φορείς και όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα θέμα, αλλά και έχουν κριθεί ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Επ΄αυτού έχει αποφανθεί και η δικαιοσύνη.
Παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας.

5 σχόλια

  1. ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΙΚΟ ΣΩΘΗΚΑΤΕ.ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ,ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΛ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσικνοπέμπτη 19/2 από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, πριν την έναρξη του ψησίματος παϊδακίων θα παγματοποιηθεί έρανος υπέρ του τέως δημάρχου Αμαρουσίου κ. Τζανίκου για την οικονομική του ενίσχυση, αφού δεν έχει να πληρώσει ούτε δικηγόρους. Παρακαλούμε να προσέλθετε είναι ζήτημα ελέους για ένα φτωχό συνάνθρωπό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τζανίκος είναι ένας απο τους λίγους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά να γίνει μισητό το κόμμα του ΠΑΣΟΚ την εποχή του Σημίτη, να μήν ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε σεις, τον καημένο, τον φτωχό το Τζανίκο. Αφού έγινε πάμπλουτος από τις μπίζνες σε βάρος του Δήμου, τώρα το παίζει και φτωχός. Μην τσιμπάτε από τα παραμύθια που διαδίδει, είναι για να μην τον πάρουν οι Μαρουσσιώτες με τις πέτρες, αν φυσικά τον γνωρίζει και κανείς πλέον.
    Για πείτε μου πως έφτιαξε το ξενοδοχείο στο βουνό των Κενταύρων; Με τον ιδρώτα του; Αυτόν τον χύνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (βπέπε προσλήψεις όμορφων κορασίδων όταν ήταν δήμαρχος, αφού πρώτα πέρασαν από το "γραφείο" του και τον συνόδευσαν σε ταξιδάκια "ευρωπαϊκών προγραμμάτων".
    Τελευταία ακούγεται ότι τις άχρηστες και επικίνδυνες γνώσεις του προσφέρει με το αζημίωτο φυσικά (και μιλάμε για μεγάλα ποσά) σε παράλιο δήμαρχο,που δεν ακούει ειδήσεις και θα έχει στις επόμενες εκλογές την τύχη του Τζανίκου.
    Επίσης στο όνομα μιας χρεωκοπημένης διαδημοτικής επιχείρησης προσπαθεί να κονομήσει,ενώ τις δικές του "επιχειρήσεις" τις κλείνει τη μια μετά την άλλη, αφού πρώτα χρωστάει σε ενοίκια,προσωπικό, εφορίες, ταμεία κλπ.
    Οι ασχολίες του στο εξωτερικό τον μάραναν, φαίνεται ότι οι εκεί άρχοντες δεν ξέρουν για τα κατορθώματά του στο Δήμο Αμαρουσίου ,που τον βρίζουν ως και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση