GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα τα πρωτοσέλιδα...

6 σχόλια

  1. Εάν αυτοί οι άνθρωποι έχουν μυαλό εγώ είμαι η Μπεζαντάκου.
    Πάνε οι μαλάκες νεοδημοκράτες υπουργοί και γλύφουνε κάθε εφημεριδά και καναλάρχη για μιά συνέντευξη, παρόλο που, θα έπρεπε να ξέρουν, ότι θα παραποιηθούν τα λόγια τους και θα απομονωθούν συγκεκριμένες φράσεις τους.
    Η μεγάλη πλειοψηφία των νεοδημοκρατών είναι άπειροι και ματαιόδοξοι βουτυρομπεμπέδες που φοβούνται και τη σκιά τους.
    Δεν μπορεί να υπάρξει ούτε μιά εβδομάδα που να μην δώσουν την εντύπωση ότι είναι στα μαχαίρια μεταξύ τους.
    Άει σιχτίρ, κότες, σας βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού. Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Μία εβδομάδα τώρα σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε μέρα, αλληλοσπαρασσόμενοι, αποδεικνύουν γιατί η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση. Το δίλημμα είναι σαφές: Θα παραμείνουμε ως χώρα σε αυτήν την πορεία της αυτοκαταστροφής ή θα αποκτήσουμε κυβέρνηση που με σχέδιο δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών;

    Συναίνεση για να σωθεί η καταρρέουσα κυβέρνηση ή για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολιτών;

    Οικονομία. Δεν υπάρχει "οικονομική πολιτική Αλογοσκούφη". Η οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην κρίση , πριν από τη διεθνή κρίση, είναι πολιτική Καραμανλή. Tο έχει ομολογήσει από το 2005 ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μεγάλος ο Γιωργάκης, είναι γιγαντοτεράστιος που λέει και ο Αλέφαντος!
    Δάκρυα μπροστά στις κάμερες, έχει πάντα στο μυαλό του το φτωχό υπάλληλο, το συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αγρότη, το φοιτητή, άστα να πάνε.
    Γράφει στο γυαλί το παιδί, γράφει.
    "Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου, την κυρία τσάντ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεδριάζει ο επιτελικός κύκλος κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση