GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δύο θέματα του Press-gr...

6 σχόλια

  1. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού. Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Μία εβδομάδα τώρα σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλος ο Γιωργάκης, είναι γιγαντοτεράστιος που λέει και ο Αλέφαντος!
    Δάκρυα μπροστά στις κάμερες, έχει πάντα στο μυαλό του το φτωχό υπάλληλο, το συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αγρότη, το φοιτητή, άστα να πάνε.
    Γράφει στο γυαλί το παιδί, γράφει.
    "Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου, την κυρία τσάντ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ......

    Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ... ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!...

    ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ....

    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ;;;
    ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ....

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΟ ΖΟΥΛΑΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΟΜΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση