GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεδίο δόξης λαμπρό για Καραμανλή‏...

. Aπό το http://swell-swell.blogspot.com/ Διαγράφεται πεδίο δόξης λαμπρό για τον Καραμανλή, γι’αυτόν που τον τελευταίο καιρό όλα του πηγαίνο...

.

Διαγράφεται πεδίο δόξης λαμπρό για τον Καραμανλή, γι’αυτόν που τον τελευταίο καιρό όλα του πηγαίνουν άσχημα. Τη μια πιάνονται οι υπουργοί του μέσα στη βρομιά και τη δυσωδία (Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος), την άλλη χαρίζουν δημόσια περιουσία σε αλητοπαπάδες για να θησαυρίζουν αυτοί, την τρίτη αστυνομικοί πυροβολούν πολίτες στα καλά καθούμενα. Βλέποντάς τα όλα αυτά ο Καραμανλής και μη μπορώντας να κάνει κάτι για να αλλάξει την ατμόσφαιρα, κινδύνευε να πάθει εγκεφαλικό (είναι και στην επικίνδυνη ηλικία).
Οι χθεσινές δηλώσεις του Καραμανλή στα δελτία των 8 και η τηλεθέαση που λόγω του timing πέτυχαν, τον έκαναν να καταλάβει ότι...
πλέον μπορεί να αφήσει όλα αυτά τα αντιπαθητικά πίσω του. Και να ξεκινήσει μια δεύτερη καριέρα, αυτή του τηλεοπτικού αστέρα. Σε συζήτηση που είχε αμέσως μετά τις δηλώσεις με τον Π. Μπούτο του MEGA, o τελευταίος του πρότεινε τη θέση του Πρετεντέρη στο δελτίο, υπό τον όρο να χάσει κάποια κιλά. Το κανάλι θέλει να «φάει» πάση θυσία τον Πρετεντέρη, λόγω της γνωστής υπόθεσης του μπουκαλιού που εκτόξευσε σε γήπεδο και κάποιοι κακεντρεχείς εννοούν να μας θυμίζουν συνεχώς. Ο Καραμανλής αρνήθηκε την συγκεκριμένη πρόταση, γιατί ξέρει ότι με τις διατροφικές του συνήθειες, του είναι αδύνατο να χάσει κιλά. Αντιπρότεινε στο Μπούτο να πάρει τον ρόλο του Λάκη του Γλυκούλη, στη θέση του Π.Φιλιππίδη. Μόλις το άκουσε αυτό ο Μπούτος, έλαμψαν τα μάτια του. Είχε βρει τον τρόπο να απαλλάξει το κανάλι από τις δυσβάστακτες αμοιβές του Φιλιππίδη. Και, επιπλέον, είχε ανακαλύψει τον άνθρωπο που θα γινόταν ο νέος Τζανετάκος!

10 σχόλια

  1. Μάλλον για παράθυρο στο δελτίο του Mega τον βλέπω τον χοντρό...εκεί μαζεύονται όλοι οι χαραμοφάηδες...καλός ο ρόλος του Λάκη του γλυκούλη, αλλά έχει και δουλειά...
    Χα χα χα...μεγάλε μας έφτιαξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    05-02-2009

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε. Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θέση του Ρούλη του πισωγλεντούλη θα του ταίριαζε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ με την Κούνεβα, βιτριόλι.

    -Προχθές στη Νάουσα, οι εργάτριες στα ψυγεία.

    -Μαθητές επισκέπτες της Βουλής φακελώνονται και απειλούνται επειδή δεν έγραψαν καλά λόγια για την Αστυνομία και τη νέα διακυβέρνησή μας

    -Συγκεντρωμένοι εργάτες απειλούνται γιατί ζητούν τα δεδουλευμένα τους.


    Για θαλάμους αερίων, δεν δεν ακούσαμε κάτι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται - και καλά κάνει - ότι η κρατική Τηλεόραση της ΕΤ1 έκοψε στον αέρα την συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου. Επιβεβαιώνεται έτσι για μια ακόμα φορά ότι οι κυβερνητικοί εντολοδόχοι στην ΕΤ είναι όχι μόνο άσχετοι και ανίκανοι, αλλά και επικίνδυνοι για την ίδια την κυβέρνηση. Όπως άλλωστε ολόκληρο το υπουργείο Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως όπου κατά παγκόσμια πρωτοτυπία ανήκουν πλέον οι κρατικοί προπαγανδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Πάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.

    Τι να συγκρίνει κανείς το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τολμανε ακομη και βγαινουν στην τηλεοραση.Οχι μονον ο Καραμανλης,αλλα και ο αλλος του ΠΑΣΟΚ,ο Γιωργακης.Τι εχουν να πουν πλεον.Αφου υπαρχουν μαλακες που τους ακολουθουν και τους υποστηριζουν,αυτος ο τοπος ειναι για κλαμματα.Μετα σου λεει Ευρωπαικοι χωρα.Θα θελανε να ειναι ετσι ε;Αλλα και οι καραγκιοζηδες οι Νεοελληνες δεν πανε πισω.Τα ιδια σκατα ειναι κι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Εκτός από ανέξοδη κριτική, τί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα προτείνετε εσείς οι σοσιαλιστές μάγοι των οικονομικών;
    Εάν αυτά που προτείνετε συμβάλλουν στην αύξηση των ελλειμμάτων και του χρέους να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, προφανώς πρόκειται για τις γνωστές όμορφες σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας υπερχρέωσαν και μας έφτασαν ως εδώ.
    Μούγκα έτσι;
    Ξέχασα, έχετε οράματα και νέες ιδέες.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε 12 δισ. το χρόνο (το 25% του συνολικού προυπολογισμού) για τόκους χρεών που δημιούργησε το πασόκ, έχετε το θράσος να μιλάτε και από πάνω παλιάνθρωποι.
    Όταν ένα σπίτι έχει οικονομικά προβλήματα και περνάει στενοχώριες το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάς ταξίδια στο εξωτερικό για να ξεχάσεις τις στενοχώριες σου.
    Λύνονται έτσι τα προβλήματα;
    Εάν αυτό ακόμη δεν το έχετε καταλάβει μην ασχολείστε με αυτά τα πράγματα.
    Καλύτερα είναι να γίνετε συγγραφείς παιδικών παραμυθιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ σουάλοντα,ο Τζανετάκος πού κολλάει?
    Διακρίνω ότι η πράσινη προπαγάνδα
    (ουουούστ σέ κάθε προπαγάνδα),πάει
    καί παλιό Ελληνικό cinema?
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση