GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς λύσεις στη Βουλή ο Ιωαννίδης...

Στον αέρα η ερασιτεχνική ΑΕΚ... . Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα αθλ...

Στον αέρα η ερασιτεχνική ΑΕΚ...
.

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα αθλητισμού Σοφία Σακοράφα, σχετικά με το πρόβλημα στέγασης αθλητικών τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και πολλούς μήνες.
Ένα πρόβλημα που σύμφωνα και με το σκεπτικό της Ερώτησης απορρέει κατά κύριο λόγο από την έλλειψη πολιτικής βούλησης της ηγεσίας του ΥΠΠΟ να αξιοποιήσει, όπως αρμόζει, τις ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις, αφού κάποιες έχουν ξεπουληθεί ως εμπορικά κέντρα και οι περισσότερες ρημάζουν εγκαταλελειμμένες και απαξιωμένες.
Ένα πρόβλημα που απορρέει από την υποχρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών, ένα πρόβλημα που απορρέει από την έλλειψη συνολικού σχεδιασμού για την αθλητική ανάπτυξη στη χώρα μας.
Ο υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης απέφυγε...
σαφώς να δώσει λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα πλέον ο σύλλογος να εξετάζει ακόμη και την αναστολή λειτουργίας κάποιων τμημάτων, απέφυγε να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες άλλα σωματεία, αλλά και πολίτες. Κυρίως όμως, μεταφέροντας την ευθύνη της αξιοποίησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στα Ολυμπιακά Ακίνητα, ο κ. Ιωαννίδης ουσιαστικά αποποιήθηκε της ευθύνης να διαχειριστεί, εκ μέρους της πολιτείας και του ελληνικού λαού, τις εγκαταστάσεις αυτές.
Κατά τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, είναι πάγια η πρακτική και η φιλοσοφία της κυβέρνησης ανώνυμες εταιρίες να αποφασίζουν για την περιουσία του ελληνικού λαού, χωρίς καμία παρέμβαση ή σχεδιασμό από την πολιτεία. Είναι πάγια επίσης και τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής : οι ανώνυμες εταιρείες ξεπουλούν την περιουσία αυτή σε ιδιώτες.
Κλείνοντας την παρέμβασή της η κ. Σακοράφα τόνισε : "Στη θέση αυτή βρίσκεστε για να διεκδικείτε, για να σχεδιάζετε, για να υλοποιείτε. Στη θέση αυτή δεν βρίσκεστε για να μοιράζετε ευθύνες αριστερά και δεξιά, αλλά για να αναλαμβάνετε την κεντρική ευθύνη λειτουργίας των αθλητικών πραγμάτων. Στη θέση αυτή δεν βρίσκεστε για να πάτε τα πράγματα μέχρι κάπου, αλλά για να δίνετε μόνιμες, οριστικές και καθαρές λύσεις.
Που για αυτές τις λύσεις εάν χρειαστεί θα δώσετε και μάχη.
Αυτό είναι ενεργός πολιτική. Τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτική και σε έκταση και σε ποιότητα.
Και βέβαια η μικροπολιτική καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική ευθύνη που θα πρέπει να επιδεικνύει ένας υπουργός για την επίλυση θεμάτων. Και ακριβώς αποτέλεσμα αυτής της μικροπολιτικής σας είναι να οδηγείτε ιστορικά σωματεία να μετατρέπονται σε επαίτες για τα αυτονόητα".

15 σχόλια

  1. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρατε αυτό;
    Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά, μη γελάτε.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Έχει γενικώς τεράστιο ακαδημαικό υπόβαθρο. Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Επειδή παλιά τα σαρδάμ ήταν πιο πολλά από τις λέξεις του, οι επικοινωνιολόγοι του είπαν να μιλάει όσο πιο αργά γίνεται, φαίνεται πιο σοβαρός. Του είπαν επίσης ότι όταν μιλά αργά έχει και άλλα πλεονεκτήματα, για παράδειγμα συμβαδίζουν τα λόγια του με τις σκέψεις, καλό και αυτό.
    Τώρα ο υπόλοιπος λαός τι να πεί, μάλλον πλάκα μας κάνετε.
    Βρε παλληκάρια μου, τόσος κόσμος στο κόμμα, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ με την Κούνεβα, βιτριόλι.

    -Προχθές στη Νάουσα, οι εργάτριες στα ψυγεία.

    -Μαθητές επισκέπτες της Βουλής φακελώνονται και απειλούνται επειδή δεν έγραψαν καλά λόγια για την Αστυνομία και τη νέα διακυβέρνησή μας

    -Συγκεντρωμένοι εργάτες απειλούνται γιατί ζητούν τα δεδουλευμένα τους.


    Για θαλάμους αερίων, δεν δεν ακούσαμε κάτι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    05-02-2009

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε. Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ με την Κούνεβα, βιτριόλι.

    -Προχθές στη Νάουσα, οι εργάτριες στα ψυγεία.

    -Μαθητές επισκέπτες της Βουλής φακελώνονται και απειλούνται επειδή δεν έγραψαν καλά λόγια για την Αστυνομία και τη νέα διακυβέρνησή μας

    -Συγκεντρωμένοι εργάτες απειλούνται γιατί ζητούν τα δεδουλευμένα τους.


    Για θαλάμους αερίων, δεν δεν ακούσαμε κάτι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΕ,ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΡΕ ΠΛΕΡΩΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΠΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΓΗΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΠΡΕ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως έγινε!
    Προχθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kapsampeli malakia to ekanes to press gr
    pio kalo htan palia

    na fainontai ola ta 8emata tis vdomadas!!

    ola ta 8emata tis vdomadas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O BGENOPOULOS NA AGORASEI TA @@@@@
    ME KLEMENA LEFTA KINEITAI O POUSTRONHS TOY ALEXANDER KOLONAKIOY!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN PATHSEIS ARXEI9IKI EINAI OLA TA SKOLIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΟΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ.
    Κανένας ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα.
    Γιατί γλυκέ μου Γιώργο, τι ακριβώς μας λές;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης). ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΤΑΝΕ.
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:11 ή τα παίρνεις (το πιο πιθανό) ή κάτι παίρνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 02:11 ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΥΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ????????? ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΩΝΟΥΝΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΙΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακάρι,μακάρι νά ήσουν "καθαρή"
    όταν έκανες τό Παγκόσμιο Ρεκόρ.
    Γιατί η φο-Βερούλη στό Πανευρωπαικό
    δέν ήταν.
    Αναστάσης(πολλές τρίχες ρέ μάγκες
    καί η τεκνοποίηση....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Εκτός από ανέξοδη κριτική, τί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα προτείνετε εσείς οι σοσιαλιστές μάγοι των οικονομικών;
    Εάν αυτά που προτείνετε συμβάλλουν στην αύξηση των ελλειμμάτων και του χρέους να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, προφανώς πρόκειται για τις γνωστές όμορφες σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας υπερχρέωσαν και μας έφτασαν ως εδώ.
    Μούγκα έτσι;
    Ξέχασα, έχετε οράματα και νέες ιδέες.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε 12 δισ. το χρόνο (το 25% του συνολικού προυπολογισμού) για τόκους χρεών που δημιούργησε το πασόκ, έχετε το θράσος να μιλάτε και από πάνω παλιάνθρωποι.
    Όταν ένα σπίτι έχει οικονομικά προβλήματα και περνάει στενοχώριες το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάς ταξίδια στο εξωτερικό για να ξεχάσεις τις στενοχώριες σου.
    Λύνονται έτσι τα προβλήματα;
    Εάν αυτό ακόμη δεν το έχετε καταλάβει μην ασχολείστε με αυτά τα πράγματα.
    Καλύτερα είναι να γίνετε συγγραφείς παιδικών παραμυθιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση