GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλογοσκούφης - Λιάπης - Ρουσόπουλος

Κλαίγανε τη μοίρα τους... . Κάποτε δεν μιλούσε ο ένας στον άλλον. Τώρα που ο Κ. Καραμανλής τους έδιωξε από την κυβέρνηση έγιναν ...φίλοι κα...

Κλαίγανε τη μοίρα τους...
.
Κάποτε δεν μιλούσε ο ένας στον άλλον. Τώρα που ο Κ. Καραμανλής τους έδιωξε από την κυβέρνηση έγιναν ...φίλοι και συνασπίστηκαν. Χθες το μεσημέρι στη Βουλή για περισσότερο από...
ένα τέταρτο είχαν απομονωθεί και τα έλεγαν ο πρώην Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, ο πρώην Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης και ο πρώην ...αντιπρόεδρος Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Και οι τρεις όμως είχαν τα μαύρα χάλια τους. Πολύ πεσμένοι και μελαγχολικοί. Χωρίς την έπαρση της παλιάς τους εξουσίας!

19 σχόλια

  1. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΚΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μπράβο στον Καστανίδη.Να που υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ειληκρινείς άνθρωποι.΄Οποιοι ειδαν απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA θα καταλάβουν τι λέω.Γιά όσους δεν είδαν είπε ο Καστανίδης.
    1.Χωρίς να ενημερώσει καμία αρχή ο Παπανδρέου αποφάσισε να κατέβει στον Πειραιά.
    2.Τα δακτυγόνα είχαν πέσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ο Παπ. αποβιβασθεί σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που μπήκε στο χώρο του λιμανιού που ήσαν οι αγρότες.
    3.Πιθανολόγησε και εικασε λάποα γεγονότα.

    Ειπε κι άλλα που έβαζαν τα πράγματα σε ορθή βάση.
    ΜΠΡΑΒΟ κ. Καστανίδη.
    Κι όλα αυτά στο MEGA οπου προς τιμή και των τηλεπαροσιαστών ειπώθηκε η αλήθεια.
    ΄Αλωστε δικαιώθηκε και ο Μαρκογιαννάκης σε όσα είχε πει για τα γεγονότα αυτά καθ' αυτά .

    Και τώρα κάποιες δικές μου παρατηρήσεις:
    1.Πως είναι δυνατον ο Παπανδρέου και ο Μίχας να είναι σκασμένοι στα δάκρυα και ΟΛΟΙ όσοι είναι στο χώρο να μην έχουν πρόβλημα;Ανοσοποιήθηκαν;
    2.Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες;Γιατί είδα γύρω από τα μάτια τους κάτι να γυαλίζει.
    3..Αφού κατέβηκε ο Παπ. 100 περίπου μέτρα για να φθάσει στο χώρο που πήγαινε με τις χαιρετούρες και τα λοιπά κόλπα θα έκανε οποσδήποτε πανω από 10 λεπτά το χρόνο δηλ. που όλοι λένε οτι έπεσαν τα δακρυγόνα.

    4.Δεν το πολυθέλω αλλά θα το πω ύστερα από όλο αυτό το σκηνικό.ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ στις παλιές Ελληνικές ταινίες.
    5.Πρόλαβα και είδα και σε κάποιο άλλο κανάλι τον νομάρχη Μίχα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά μάλον οι παρουσιαστές εκεί είχαν ενημερωθεί για τα ειποθέντα από τον Καστανίδη που έδειξαν να τον πολυλυπούνται το νομάρχη από τη μια μεριά αλλά και να φροντίζουν να μην κάνουν καμμιά πατάτα οι ίδιοι από την άλλη.Αφου και ο τρισμέγιστος στρατηλάτης Βερύκιος έκανε ψιλοτουμπεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να εχει καταρρευσει ο αριθμος επισκεψεων σε αυτο το blog πια..

    Πιασατε πατο

    Μετα απο τοση φιλοπασοκικη προπαγανδα επομενο ητανε καποτε.
    Καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H δολοφονία κάθε έννοιας Δημοκρατίας.
    ****************************

    Aπό το Δημοτικό ως το Πανεπιστήμιο διαδασκόμαστε ότι οι εκλογές, , αποτελούν την πολιτική έκφραση του λαού, την εντολή του να διαχειρισθούν τα συμφέροντά του, το παρόν και το μέλλον της ζωής του σε αυτούς που επιλέγουν. Αν αυτό δεν υπήρξε ποτέ ακριβώς αληθές, σήμερα φαίνεται ότι είναι απολύτως ψευδές.

    Οι εκλογικοί νόμοι στην Ελλάδα ήταν πάντα υποταγμένοι στο περίφημο δόγμα της σταθερής διακυβέρνησης, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την αρχή της καθολικής ψηφοφορίας, θεμέλιο της Δημοκρατίας. Αλλά η σημερινή συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου, πάλι παραμονή εκλογών, προχωρεί ένα βήμα παραπέρα. Είναι η δολοφονία κάθε έννοιας Δημοκρατίας. Είναι μια δημόσια πρόταση πραξικοπήματος για να σωθεί η «κομματική κάστα» της εξουσίας. Ζητεί να καταργηθεί η ισότητα της ψήφου που πρεσβεύει ότι σε κάθε ψηφοφόρο αναλογεί μία ψήφος και την καθιέρωση ψηφοφόρων (κατ΄ επέκτασιν πολιτών) δύο ταχυτήτων: η ψήφος που παίρνουν τα κόμματα εξουσίας αξίζει περισσότερο από τις άλλες.

    Η Αριστερά συνέχεια καταγγέλει ότι οι ηγετικές τάξεις στην Ελλάδα επιχειρούν να μας οδηγήσουν πίσω, στις προ της αστικής επανάστασης εποχές. Σήμερα είναι ολοφάνερο ότι βρίσκονται σε πανικό. Βλέπουν την ιδεολογική, πολιτική και οικονομική κατάρρευση του συστήματος και είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να το σώσουν και να σωθούν. Βάζοντας τη Δημοκρατία στον Προκρούστη. Αν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας, την πετσοκόβουμε για να τη φέρουμε στα μέτρα μας. Αν το 40% δεν φθάνει να κάνουμε κυβέρνηση, το κατεβάζουμε στο 37%, στο 35%, στο 30% στο... Οταν οι μάσκες πέσουν, η μετάλλαξη της Δημοκρατίας σε ολιγαρχία δεν έχει όρια.

    Ετσι, μετά την ελαστικοποίηση της εργασίας, των θεσμών και των συνειδήσεων, προχωρούμε στην ελαστικοποίηση της Δημοκρατίας. Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει από τους εργολάβους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Η άνεση με την οποία κατεδαφίζουν τις συνταγματικές, πολιτικές και ηθικές αξίες του αστικού φιλελευθερισμού δείχνει με πόση υποκρισία υπερασπίζονταν και υπερασπίζονται αυτές τις αξίες.

    Σήμερα που οι κοινωνικές συγκρούσεις επιστρέφουν στην Ιστορία, το σύστημα απαρνείται τους κανόνες του χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Και οι «αιώνιες» αρχές του δυτικού πολιτικού πολιτισμού θάβονται βαθιά μέσα στο χώμα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ!!
    Ένταση επικράτησε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου συνομιλούσε με αγρότες..
    ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΕΧΤΕΣ!!Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΠ

    3 Φεβ 2009 7:21:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 24 FEB. PANELLADIKH APERGIA...KATO H DEXIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άν αυτοί οί πάμπλουτοι κλαίνε τήν
    μοίρα τους,εσύ είσαι....κλαμένο κουλούρι.
    Άντε μέ τήν προπαγάνδα,μάς πρήξατε
    τά ούμπαλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ND DEN EXEI DEDHLOMENH!!
    EFYGE KAI O VOULEFTHS GIANNOULHS THS LESVOU!!!
    TO KOKKINO NHSI RIXNEI TON KARAMANLH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι δεξιοί για να προωθήσουν τον άντρα της κορακοντόρας, μετά το καπράλο της λαμογιάς του χρηματιστηρίου, έχουν πιάσει δουλειά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

    Συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, συκοφαντήστε. Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση.Πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές,εξάλλου είναι του γκαίμπελς και του χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γεια σου παιδι του λαου ..ο τεο το πειδι του λαου δρε παιδακι μου δεν σου εχουν πει οτι αυτος εδω ο τοπος εχει καταστραφει απο τα.... "παιδια των ταχυδρομων" παιδια σαν τα μουτρα σου που εχεις το θρασος να το λες κιολας οτι εισαι παιδι ταχυδρομου ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ να κανεις αυτα που εκανες? τουλαχιστον (ασε το ....μαρουλι που παντελονιασες) που εκανες μια τηλεελλαδα να ασχολειται μαζι και να μας κανει επιδειξη πλουτισμου η γρια μαρα) σου την στιγμη που υπαρχει κοσμος που υποφερει?? αλλα για αυτο σε τιμωρησε ο θεος και σου εδωσε τετοια γυναικα (γυναικα...τελος παντων) ΝΑ ΤΗΝ.....ΧΑΙΡΕΣΑΙ ''παιδι του ταχυδρομου ε παιδι του ταχυδρομου''
    υ.σ. αραγε ο κακομοιρης ο πατερας σου να ειναι περηφανος για σενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η ποντικομαμη, ο φαφλατας κι ο σαχλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέχασες τον μεγάλο τον πολύ μεγάλο τον αρχηγό και συντονιστή όλων των ενεργειών τους τον Καραμανλή.
    Αυτός να δείτε βρωμόξυλο που θέλει μπροστά του είναι και οι τρείς γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και που να βγούν και τα άπλυτά τους
    από τα νταλαβέρια τους με τη SIEMENS!
    Θα γελάσει κάθε πικραμένος και ιδιαίτερα με τον Μισέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *