GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Κυριακή για τους άστεγους...

. Από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρω...

.
Από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια,
επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δίνουν απλόχερα τη βοήθεια τους…
Και επειδή πάντα κάποιοι έχουν περισσότερη ανάγκη…
Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών ''Homeless Support'' σε συνεργασία με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ διοργανώνουν:
την Κυριακή 22/02/2009 και τις ώρες 10:00 - 17:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Λεωφόρο Πανεπιστημίου, στάση μετρό Πανεπιστήμιο (γραμμή 2),
συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα, υποστρώματα και υπνόσακους, για τους άστεγους της Αθήνας.
Οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα που θα συγκεντρωθούν, θα...
παραδοθούν άμεσα, από εμάς τους ίδιους, στους αστέγους που έχουν για σπίτι τους τις γειτονιές, τις πλατείες και τα παγκάκια της Αθήνας.
Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μπορούν και θέλουν, να φέρουν βοήθεια αλλά και να βοηθήσουν στη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια ανακούφισης των αστέγων.
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει την ίδια και την επόμενη νύχτα, στη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους άστεγους που ζουν στην πρωτεύουσα.
Για πληροφορίες:
Βασιλική Τζανάκου: τηλ. 6977 322 899
Στάθης Διομήδης: τηλ. 210 57 22 034 και 6972 259 600
Ηλ. Ταχυδρομείο: homeless.support14@gmail.com, ellinesenergoipolites@gmail.com
Ιστολόγιο: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/
Ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/event.php?eid=49883386238

14 σχόλια

  1. Περιορισμός κρατικής σπατάλης.
    ********************************
    Το 2004 έλεγαν οι ΝεοΔημοκράτες ότι θα εξοικονομήσουν 10 δις από τις κρατικές σπατάλες.
    Τελικά, οι σπατάλες αυξήθηκαν 16 δις.
    Περικόπτουμε τις σπατάλες, έλεγαν το 2007. Τελικά, ο προϋπολογισμός του 2008 έπεσε έξω 3,5-4 δις.
    Τώρα, οι ίδιοι υπόσχονται τα ίδια. Ποιος τους πιστεύει;
    Ζητάμε ξεκάθαρη απάντηση: θα απολύσουν 5.000 συμβασιούχους έργου;


    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντομα οι δημεύσεις κινητής
    και ακίνητης περιουσίας
    των Ελλήνων .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα στρώμα για τους λαθρομετανάστες μόνο για τους Έλληνες. Μην τους δίνετε τίποτα μήπως και γυρίσουν στην χώρα τους. Τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης δεν θα κάνουν την Ελλάδα πολυπολιτισμικό αχταρμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υποκρισία θεέ μου...αντί δηλαδή να φροντίσετε να πάψουν να είναι άστεγοι, τους παρέχετε απλά...καλύτερες συνθήκες για να παραμείνουν άστεγοι; Και ονομάζεστε και ΕΝΕΡΓΟΙ πολίτες; Έλεος, παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ? ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ? ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ , ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι αυτοί ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ άστεγοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν αυτές της δεύτερες δουλείες που κάνουν οι αλλοδαποί ? άρα το συμπέρασμα είναι ότι μένουν οι έλληνες χωρίς δουλεία γιατί κάποιος αλλοδαπός έδωσε τριάντα χιλιάδες ευρώ στον δουλέμπορο για να έρθει στην Ελλάδα και να κοιμάται σε παγκάκι η να κάνει μια εργασία που θα μπορούσε να την κάνει κάποιος φτωχός και άστεγος έλληνας
    Τα συμπερασμα τα δικά σας


    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί της Δεξιάς δεν έχουν μια σταλιά τσίπα φιλότιμο;
    Όταν ανέλαβαν την εξουσία το 2004, το πρώτο τους μεγάλο έργο ήταν να κάνουν την «απογραφή», μια απογραφή της οικονομίας ενός κράτους που για να γίνει εμπεριστατωμένα θέλει χρόνο και βάλε.
    Όμως αυτοί με τον Καραμανλή και το υποχείριο του τον Αλογοσκούφη, ( ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΡΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ !) την κάμανε σε ένα μπλοκάκι μπακαλίστικο σε δεκαπέντε μέρες, δηλαδή όσο χρειαζόταν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να μετρήσουν τα διάφορα νούμερα, 3,4,5,6 /100, που ξαμολούσαν για να δούνε πως αντιδρά το εκλογικό σώμα, και με αυτά τα νούμερα και πρακτική στήσανε την Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα, με αποτέλεσμα οι της ΕΟΚ, να μας γαμήσουν πατόκορφα!
    Πέστε μου αν έχετε γνώση εσείς που έτυχε και διαβάσατε αυτό το σημείωμα, ποιανής άλλης χώρας στην ΕΟΚ η κυβέρνηση της πρόδωσε την πατρίδα της !
    Και γιατί; Για να αποκομίσει κομματικά οφέλη………..; ή παίζει και κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε;
    Όταν «έκανε»ο Καραμανλής την απογραφή ο γιατί από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της πατρίδας μας, ρώτησε την αντιπολίτευση;
    Αυτός λοιπόν ο Πρωθυπουργός που « ενημέρωσε» την ΕΟΚ, ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΎ Η ΕΟΚ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ, ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΚΑΤΆ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΤΟΎΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.
    Και το ξαναλέω και το πιστεύω, αν ο Σημίτης έκανε και αλχημείες για να βάλει την πατρίδα μας στην ΟΝΕ, καλά έκανε και μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re seis energoi den eida omos na pairnete kanenan spiti sas oute na kovete apo to mistho sas na tous dosete tipota.to idio kai me tous lathrometanastes.me ksena kolliva poulame mouri diladi..ayto einai activismos energos tou lifestyle tharro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bloopers: τα μουνια
    ποιος τα γαμει

    οποιος θελει να τους στειλει χαιρετισματα
    στη γλωσσα που καταλαβαινουν
    να το e-mail:
    cabloopers@live.ca



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε χριαστιανο-νεο-ελληνες, αυτή είναι η ηθική σας; σκεφτήτε οτι σε κανα-διο χρονάκια μπορεί από τους καναπέδες σας να βρεθείτε στα παγκάκια της ομόνοιας ή του βερολίνου ή του λονδίνου. έτσι είναι έχουν τα πράγματα. το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες, αλλά αυτοί που τους έφεραν εδώ, οι δουλέμποροι μαφιόζοι. η ξενοφοβία δεν βοηθά σε τίποτα, μόνο νέα προβλήματα προκαλεί. αντί να τον παίζεται στα μπλογκς κάντε κάτι παραγωγικό, όπως εθελοντισμό και κοινωνική προσφορά. ετσι μπρορεί να βρείτε και καμιά γκόμενα και να παρατήσετε την τι-βι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε εβραιοχριστιανέ koinonia_travesti οι παππούδες μας πολεμήσαν για να μην βρεθούμε εμείς στα παγκάκια του βερολίνου ή του λονδίνου και αυτή η χώρα μας ανήκει. Οι δουλέμποροι μαφιόζοι δεν φέραν εδώ τους λαθρομετανάστες χωρίς την θέλησή τους, μάλιστα πληρώνουν κι όλας για να έρθουν εδώ άρα δεν είναι αθώοι οι λαθρομετανάστες που βρεθήκαν στην Ελλάδα. Το δικαίωμά μας να προστατεύσουμε την χώρα μας και τις δουλειές μας εσύ το ονομάζεις «ξενοφοβία» μόνο εσύ και τα πουλημένα στον σιωνισμό ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι είμαστε ξενοφοβικοί. Μας είπες και ότι ρίχνετε γκόμενες δίπλα στα πρόβατα τους xριαστιανο-νεο-ελληνες για να τους ψήσουν να έρθουν στην οργάνωσή σας. Όχι στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση δεν θα κάνετε εσείς την Ελλάδα πολυπολιτισμικό αχταρμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε γελοίε που υποστυρίζεις πως ήλθαν με την θέληση τους .. ποιός τους έδιωξε από την χώρα τους ; Μήπως το ΝΑΤΟ το οποίο υπηρετουν (γιατί υπηρέτες είναι) και οι ΈΛληνες; Τι θέλει Ελληνικός στρατός στο Αφγανιστάν ρε μαλάκα; Μήπως την φώχεια της Αφρικής την έκαναν οι πρόγονοι σου που πήγαν και εκμεταλλεύτηκαν τον πλούτο τους; Ποιές θέσεις δουλειάς Ελλήνων παίρνουν οι μετανάστες ρε μαλάκα; Αυτές που πληρώνουν οι εργοδότες με 500 και 600 ευρώ ή αυτές από αυτούς που απολύουν. Με αυτή την λογική να διώξουν και όλους τοΥς έλληνες που δουλεύουν στο εξωτερικό ρε καραγκιόζη γιατί παίρνουν τις δουλειές από τους ντόπιους. Ουστ βρωμοφασίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς dorota

    Αντε γ@μησου σιωνιστικό κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση