GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 5 πιο διάσημα δέντρα στον κόσμο...

...ο πλάτανος του Ιπποκράτη‏ . Από το http://anopetra-eleos.blogspot.com Ο πλάτανος του Hippocrates λέγεται ότι είναι το παλαιότερο δέντρο σ...

...ο πλάτανος του Ιπποκράτη‏
.
Από το http://anopetra-eleos.blogspot.com

Ο πλάτανος του Hippocrates λέγεται ότι είναι το παλαιότερο δέντρο στην Ευρώπη, 2.500-ετών κολοσσός που βρίσκεται στο νησί Kως,στην Ελλάδα.Στη σκιά του δίδαξαν ο Ιπποκράτης και ο Απόστολος Παύλος.
Το πιο ψηλό δέντρο στον κόσμο βρίσκεται στην βόρεια Καλιφόρνια και είναι 15.55m (380ft) υψηλό, και έγινε έτσι το πιό ψηλό ...
δέντρο στον κόσμοΘα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αλλά οι δρυοκολάπτες έχουν βλάψει πιθανώς την κορυφή του.
Το πιο μεγάλο σε ηλικία στον κόσμο, Methuselah, είναι ένα πεύκο σχεδόν 3,050m bristlecone (10,000ft) επάνω στα άσπρα βουνά Καλιφόρνιας. Βρέθηκε το 1957 και υπολογίζεται για να είναι 4.768 ετών - έτσι θα ήταν ένα σπορόφυτο όταν ανέβηκαν οι πυραμίδες. Η ακριβής θέση του Methuselah κρατιέται ένα μυστικό για να το προστατεύσει από τον τσεκούρι-χειρισμό των σπουδαστών και των τουριστών. (Δείτε περισσότερα εδώ)

17 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ???

    04-03-2009

    Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τη χθεσινή απόφασή του, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή έκαστων:

    · ΑΓΓΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο του ΟΕΚ και της Επιτροπής Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε
    · Ι. ΜΑΝΩΛΑ πρώην Σύμβουλο του ΟΕΚ.
    · Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Σύνταξης Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών της Α.Ε. Ολυμπιακό χωριό.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2005 απαίτησαν, ως μίζα, από τους υπεύθυνους κοινοπραξίας συμφερόντων, του επίσης γαλάζιου επιχειρηματία ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, το «ασήμαντο» ποσό των 450.000 € (καλά διαβάσατε 450.000 €), προκειμένου να καταβληθούν στην κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για εργασίες που είχε εκτελέσει στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια» είχαν τοποθετηθεί στις αναφερόμενες θέσεις, από τον τότε Υπουργό Εργασίας ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τον επονομαζόμενο και «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε, ότι ο ένας εξ αυτών είναι κουμπάρος (ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) και ο έτερος ξάδελφος (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) του «κόκκινου» ΠΑΝΟΥ!!! ΠΑΝΟ αγόρι μου είναι αλήθεια???

    Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το χαχανητό κολλάει στην άμεση ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Μας έχει αφήσει άναυδους με την ταχύτητα αντίδρασης και την πολιτική ευθιξία ο «αδέκαστος» «κόκκινος» ΠΑΝΟΣ!!!

    Βρε και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το τραγικό όμως σε αυτή την ιστορία είναι, ότι, τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το έθαψαν το θέμα.

    Οι νταβατζήδες, σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic), που ελέγχουν τα ΜΜΕ έχουν στομώσει από τα έσοδα της κρατικής διαφήμισης, των κρατικών προμηθειών και των δημοσίων έργων. Και έδωσαν εντολή στους ενοίκους των τηλεπαραθύρων να μουγκαθούν και στους φιλοξενούμενους στα έντυπά τους να χαλάσουν τις γραφίδες τους.

    «Κύριοι» της ενημέρωσης (συγνώμη της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάντας ήθελα να γράψω), σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεέ…

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό μέ τήν μεγαλύτερη διάμετρο,ή
    γνωστή σεκόγια σέ Εθνικό πάρκο τών
    ΗΠΑ,μέσα από τόν κορμό τής οποίας
    περνούν τά αυτοκίνητα.
    Περίμετρος,η αγκαλιά 22 ανδρών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    "Το παραμύθι είναι γνωστό: ένα βασιλόπουλο πετάει την πορφυρή του μπέρτα και ανακατεύεται με τον λαό για να μάθει πώς ζουν οι φτωχοί. Μια τέτοια ιστορία πρέπει να είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ όταν έκλεινε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ. Γ. Παπανδρέου μπήκε την Παρασκευή στο αεροσκάφος της Ολυμπιακής και, προς έκπληξη των συνεπιβατών, κατευθύνθηκε στα καθίσματα της οικονομικής θέσης. Επρόκειτο για προσωπικό ταξίδι και το κατάλαβαν όλοι επειδή δεν υπήρχαν παρατρεχάμενοι. Ο...

    πρόεδρος συνοδευόταν μόνο από τη σύζυγό του Αντα. Ηταν μια εκδρομή οικογενειακού χαρακτήρα: πήγαιναν στη θυγατέρα τους Μαργαρίτα η οποία σπουδάζει μοριακή βιολογία στο Ιmperial College.

    Ο κ. Παπανδρέου δεν πρόλαβε να στριμωχτεί στα καθίσματα των πληβείων όταν το προσωπικό προθυμοποιήθηκε να του βρει μια άλλη, καλύτερη θέση. Επέμεναν να μεταφερθεί μπροστά, σε θέση προσήκουσα στην καταγωγή, στην κοινωνική κατάταξη και στις προοπτικές του. Ο κ. Παπανδρέου αντιστάθηκε σθεναρά στα κελεύσματα των αεροσυνοδών (δεν κληρονομούνται όλες οι αδυναμίες...). Εννοείται ότι γύρω γύρω όλοι είχαν στήσει αφτί. Αρχικά θεώρησαν όλοι ότι ο πρόεδρος ακκίζεται, σε διαλόγους του τύπου «μα ελάτε τώρα, θα είστε πιο άνετα μπροστά», «όχι, τι λέτε, πλήρωσα τουριστική και θα μείνω εδώ». Εντέλει παρέμεινε μεταξύ ταπεινών και καταφρονεμένων των αιθέρων.

    Αυτό είναι το χούι του Γιώργου Παπανδρέου. Θέλει να δείχνει προσηνής. Δεν ξέρουμε τι είναι στην πραγματικότητα, πάντως έχει τα χρήματα για να πληρώσει το ακριβότερο εισιτήριο (με 125.000 ευρώ δηλωμένο ετήσιο εισόδημα δεν είναι δα τραγικό να δώσει τις 3.000 διαφορά για αλερετούρ δύο ατόμων). Το μότο του είναι «είμαι ένας σαν και εσάς» και το φιγουράρει σε κάθε ευκαιρία. Τον έχουμε ακούσει τόσες και τόσες φορές να λέει πως όταν ήταν μικρός, στη Σουηδία, δούλευε καθαριστής. Του αρέσει το λαϊκό προφίλ, του παιδιού που δούλεψε σκληρά για το χαρτζιλίκι, και έτσι αποσιωπά τις λεπτομέρειες του παραμυθιού: στο Πριγκιπάτο της Χαριλάου Τρικούπη η μάγισσα μετέτρεψε τη σφουγγαρίστρα σε σκήπτρο.

    Επειδή οι περισσότεροι από εμάς βολευόμαστε στην οικονομική θέση γνωρίζουμε ότι δεν είναι ούτε ταπεινωτικό ούτε δυσάρεστο να ταξιδεύεις φθηνά. Ο κ. Παπανδρέου δεν έπαθε απολύτως τίποτε- ίσως επειδή είναι παλικάρι αψηλό να μούδιασαν λίγο τα γόνατά του. Είχε όμως ένα άμεσο κέρδος. Μια ψήφο. Ακούστε τι έγινε: η απλότητα εντυπωσίασε τους συνεπιβάτες και μάλιστα υπήρξε άτομο που δήλωσε πολιτική μεταστροφή: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΠαΣοΚ,αλλά μετά το σημερινό θα το κάνω». Α χα. Ιδού μια λογική εξήγηση για τη λιτότητα του Γιώργου. Είναι ανεπιτήδευτος εκ του πονηρού, από πρόθεση: καβαλάει το ποδήλατο και πάει να αγοράσει μόνος του εφημερίδες, μπαίνει στα πούλμαν και όχι στην προεδρική λιμουζίνα όταν οι κομματάρχες περιδιαβαίνουν την περιφέρεια. Ετσι φτιάχνεται ένα προφίλ, ανέξοδα, χωρίς κόπο, αλλά με υψηλό βαθμό πειστικότητας. Το ζήτημα της απλότητας- γνήσιας ή κατασκευασμένης- πάει από στόμα σε στόμα. Το είδαν οι συνεπιβάτες, το είπαν στους φίλους τους, η πληροφορία φτάνει στα μίντια και να σου τα ευνοϊκά παραπολιτικά.

    Δεν ξέρουμε αν το φθηνό εισιτήριο του κ. Παπανδρέου εκπορεύεται από τσιφουτιά, απλότητα ή πρόθεση την οποία του ενέπνευσε κάποιος ίματζ μέικερ. Το βέβαιον είναι ότι κάποιος που διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί ως ο τρίτος πρωθυπουργός της ίδιας οικογένειας έχει μια επιπλέον δυσκολία απέναντι στους κοινούς θνητούς, δυνητικούς ψηφοφόρους του. Πρέπει να διανύσει μια απόσταση που δεν μετριέται σε χιλιόμετρα αλλά έχει να κάνει με δυνατότητες. Οι περισσότεροι Ελληνες δεν έχουν πάει στο εξωτερικό ή το έχουν κάνει ελάχιστες φορές. Μόνο το 15% του πληθυσμού ετησίως βγαίνει από τα σύνορα και από αυτό οι μισοί δεν κάνουν δεύτερο ταξίδι. Για να χαρακτηριστεί κάποιος «κοσμοπολίτης» πρέπει να φεύγει τέσσερις φορές τον χρόνο. Μόνο το 2% των Ελλήνων διεκδικεί τον χαρακτηρισμό. Τα στοιχεία βέβαια αφορούν τα προηγούμενα χρόνια, της ευμάρειας. Τώρα με την κρίση, η εκδρομή στη Λούτσα με μπλε λεωφορείο γίνεται εξωτικός προορισμός.

    Στο παραμύθι με τον πρίγκιπα και τον φτωχό καθένας ξαναπαίρνει τη θέση του. Για τον κ. Γ. Παπανδρέου τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα καθώς, ακόμη και αν ταξιδεύει στην τουριστική, ως απλός και ταπεινός υπήκοος, δεν θα συναντήσει κουρελήδες, δεν θα αφουγκραστεί τους υπαλλήλους των 450 ευρώ. Είναι ψευδής η εντύπωση ότι συναναστρέφεται τον λαουτζίκο. Επιπλέον το βασίλειο δεν του έχει εκχωρηθεί ακόμη. Θα πρέπει να ξιφουλκήσει με τον απόγονο της άλλης φατρίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είναι αυτός ο Ηιρροκράτης ρε παιδιά?
    Μήπως εννοεί τον Ιπποκράτη αυτός ο χάχας?
    Αυτός ο παύλος σε ποιά αποστολή εργαζόταν? Εμάς μας νοιάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα σας στείλουμε τον Κάκλαmoney εκεί θα δείτε τι θα γίνει ο πλάτανος.
    Σημ. Ο πλάτανος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον Ιπποκράτη αλλά είναι 500 χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα εντελως υπουλα εχει περασει στην κοινη γνωμη (στο.."λαο"οπως λενε οι πασοκοσκυλαιοι,ΚουΚουΕδες,πασοκοσκυλα συριζα και λοιπα "προοδευτικα" στοιχεια),
    οτι την εξουσια την ασκουν οι πολιτικοι.

    Προκειται για μεγα σφαλμα,μια τερατωδης απατη..

    Την πραγματικη εξουσια την ασκουν κατα σειρα :
    1. Οι καναλαρχες.
    Οποιος πολιτικος τους κουνηθει η δεν κανει τα χατιρια τους ειναι τελειωμενος.
    (Βλεπε Ρουσσοπουλος)
    2. οι αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι ,κυριως οι .."μεγαλοι" τοιουτοι συνεπικουρουμενοι βεβαια απο τα χιλιαδες μικροδημοσιοκαφρα,ρεπορτερ,κρυφοκαμεραδες,και αλλα τετοια ομοειδη .
    Οποιος παει να τους πειραξει την εβαψε.
    (Ιδε Μαγγινας).
    3.Οι υπαλληλοι των δικαστηριων.
    Αν καποιος παει να τους πειραξει
    "τα κεκτημενα" φιδι που τον εφαγε.
    (Ιδε Παπα΄ληγουρας,Μαρκογιαννακης κλπ)
    4.Οι πολιτικοι κατω ομως απο την δαμοκλεια σπαθη των ανωτερω κατηγοριων.

    Επειτα κατι "Λουσιος" δεν θελει .."συναινεση"!

    Και γιατι ρε καμπουρη?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παγκοσμια κριση??
    Δεν εχεις ακουσει τιποτα εσυ??

    Κατι για τη χθεσινη χρεωκοπια της
    HSBC ,AIG ,τιποτα δεν πηρε το αυτι σου ρε μπαμπουινε???

    τζων

    4 Μαρ 2009 7:20:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιλαμβανομαι οτι αυριο το βλακογιοργο θα συναντησει τον κ.Πρωθυπουργο ,της Νεας Δημοκρατιας (οπως λεει και αυτο το ιδιο το βλημα)..

    Λοιπον βλακογιοργο ..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

    Επαναλαμβανω ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    Υποθετω θα σου δωσουν τα καταλληλα ψυχοφαρμακα..
    Αλλα stupid boy,ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

    Θα υπαρχουν ΚΑΜΕΡΕΣ..
    Μπορει αυτο και να ειναι το "κυκνειο ασμα σου"...
    Ηλιθιο βλημα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι' αυτόν το ελεεινό εκπρόσωπο της AEGEAN Airlines που βγήκε απόψε στα κανάλια και έλεγε ότι θέλει να σώσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για λόγους ΠΑΤΡΩΤΙΣΜΟΥ,...

    θα γράψει κανείς ??

    Ναι, αυτός ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ μίλησε για ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

    Ναι, είναι αυτός ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ..

    ΑΙΣΧΟΣ

    Πως λέγεται ??

    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το Hippocrates ρε μεγαλε τι το ήθελες;Χαθηκαν τα Ελληνικά;.Κουβανός ηταν η ταυρομάχος;Τελος πάντων,υπάρχει δέντρο στην Εύβοια,προς τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο,που είναι 33 μέτρα,το έχω δεί.Άρα το 15.55 της Καλιφόρνια είναι 'νάνος'.Όσο για τον πλάτανο του Ιπποκράτη,έχει μείνει μόνον ο φλοιός,αν και περιμετρικά είναι πολύ μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    4 Μάρτιος 2009 11:35 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    4 Μάρτιος 2009 11:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    «Πώς θα λύσω την ανεργία; θα δώσω δικαίωμα στις επιχειρήσεις να μην ασφαλίζουν τους νέους για τα πρώτα πέντε χρόνια εργασίας τους.» ΓΑΠ
    *****************
    Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του τον Ιανουάριο είπε τα παρακάτω - σε ελεύθερη απόδοση - τα οποία ΔΕΝ συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (γιατί άραγε;):
    «Πώς θα λύσω το συνταξιοδοτικό (χαμηλές συντάξεις) προτείνω στους συνταξιούχους να κάνουν baby sitting σε οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς! Ορίστε έξτρα εισόδημα»
    *****************
    ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των«Στενών», σε «Τουρκικά Στενά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΞΙΟΣΚΟΥΛΙΚΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7ο + 22 συνεχη ΣΧΟΛΙΑ.
    απο τον υποψιασμενο.
    ΚΡΕΤΙΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ.

    Πας και για άλλα Επίθετα ΠΡΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σσσσσσσσσσσσσ μην γράφεται τέτοια και τα πάρει είδηση ο κακλαμάνης βρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. telika den mas eipate gyrise apo tin dilo o dr koutsoukos...me tous xrismous tou??
    exoume ekloges 3 maiou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 380 ft != 15.55m

    380 ft είναι περίπου 115m

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση