GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ Κάτω Ομόνοια...

. Γράφει ο Ιθαγενής Αβοριγίνας της Αθήνας . Ο Ιθαγενής Αβοριγίνας της Αθήνας είναι ένας κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, λίγο κάτω από την ...

.
Γράφει ο Ιθαγενής
Αβοριγίνας της Αθήνας
.
Ο Ιθαγενής Αβοριγίνας της Αθήνας είναι ένας κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, λίγο κάτω από την Ομόνοια. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και εδώ είναι το σπίτι μου. Δεν είμαι ρατσιστής, κάθε άλλο.
Και μάλιστα βλέπω με συμπάθεια πολλά «λούμπεν» στοιχεία που για διάφορους λόγους βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας και κυκλοφορούν στη γειτονιά μας. Ούτε η ως ένα βαθμό ελεγχόμενη εισροή μεταναστών από τις χώρες του τ. Σοβιετικού μπλοκ με ενόχλησε, γιατί παρ’ όλες τις δυσκολίες αρχικής ένταξης και τα κρούσματα εγκληματικότητας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, στο καταρρέον σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, ενώ αποτελούν τονωτική ένεση για την πληθυσμιακή μας συρρίκνωση.
Άλλωστε οι άνθρωποι αυτοί, σταδιακά θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, είτε εξ’ αιτίας συναφών με τις δικές μας παραδόσεων, αξιών, θρησκείας ή ανεξιθρησκίας. Και πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να αλλάξει ο κώδικας εθνικότητας που προβλέπει το αστείο και παρωχημένο ζήτημα της απόδειξης ελληνικότητας αίματος !. Όμως, αν και δεν είμαστε κι’ εμείς οι ίδιοι απ’ ευθείας απόγονοι του Περικλή (!), εδώ στην Ελλάδα σήμερα κατοικεί μία σχετικά ομοιογενής εθνική ομάδα με κύρια κοινά χαρακτηριστικά της την ελληνική γλώσσα, τις κοινές πολιτιστικές παραδόσεις και αξίες και στην πλειοψηφία της με κοινό θρήσκευμα, αυτό της ελληνορθόδοξης παράδοσης. Η οποία αμφισβητείται από ορισμένους και προσωπικά σέβομαι την αμφισβήτηση αυτή, αλλά, ακόμα και τότε δεν αίρονται οι παραπάνω διαπιστώσεις για τη συνοχή της ελληνικής (και όχι υπερεθνικιστικής) ταυτότητας της χώρας.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μετατραπεί σε...
τόπο απορρίμματος των τοξικών αποβλήτων του παγκόσμιου καπιταλισμού, με τη συστηματική εισροή εκατοντάδων χιλιάδων υπεργεννητικών και μη ενσωματώσιμων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από τη γείτονα Τουρκία. Η οποία αγνοεί προκλητικά τις συμβατικές της υποχρεώσεις και για το θέμα αυτό και εφαρμόζει συστηματικά το δόγμα Οζάλ « Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ μεριά και θα τελειώνουμε με αυτού» Με το κύμα εισροής τους, σε λίγα χρόνια θα μας έχουν υπερκεράσει αριθμητικά, για να μην αναφερθούμε σε άλλα προβλήματα όπως της τρομοκρατίας, κλπ.
Στην κάτω Ομόνοια καταλήγουν όλοι αυτοί οι δεκάδες-εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με τις οικογένειές με το τσούρμο των συμπαθέστατων κατά τα άλλα παιδιών τους.
Σε προσωπικό επίπεδο είναι κι’ αυτοί άνθρωποι, πουλιά της παγκόσμιας δυστυχίας. Αλλά η κάτω Ομόνοια, η Ψωροκώσταινα, δεν είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα του 1δις των λιμοκτονούντων παγκοσμίως. Ούτε η φιλανθρωπία είναι το φάρμακο για την αντιμετώπιση της φτώχειας και κατά τον Καρλ Μαρξ. Αυτό τελευταίο παρατίθεται για όσους αδαείς αριστεροδηλωσίες το παίζουν « ανθρωπιστές», ή εμπορεύονται τον ανθρωπισμό.
Ας έρθουν όλοι αυτοί οι βολεμένοι που κατά κανόνα κατοικούν στα πολυτελή βόρεια ή νότια προάστια, να δουν τι τρομερά συμβαίνουν στη χώρα των Αβοριγίνων της Κάτω Ομόνοιας. «’Ελα να μάθεις στην πλατεία Βάθης τι ζωή περνώ» τους φωνάζουμε και κάνουν πως δεν ακούν και μας αποκαλούν ρατσιστές, ρατσιστές όντες οι ίδιοι.
Από τις φιλόξενες στήλες του Press-gr, χωρίς φόβο και πάθος, εγκαινιάζουμε μια στήλη με τίτλο «Εδώ Κάτω Ομόνοια» και την υπογράφουμε ως Ιθαγενείς Αβοριγίνες της Ομόνοιας.
Αν οι διάφοροι «ανθρωπιστές» και ειδικότερα ο πανάθλιος Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης όπως και ο εξ’ ίσου αλλά κατά τι λιγότερο άθλιος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κώστας Σκανδαλίδης, δεν ενδιαφέρονται για εμάς ως κοινούς Έλληνες πολίτες της Αθήνας, ποιος ξέρει ίσως μας συμπαθήσουν ως μειονότητα Ιθαγενών που υφίστανται βίαιη καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους στη γη όπου γεννήθηκαν !
Ως πρώτο κείμενο της στήλης μας, παραθέτουμε ένα e-mail, του Γ. Κατσιμίδη από τα πολλά που παίρνουμε ως εισαγωγή στο κυρίως θέμα. Και κατά περίπτωση θα δημοσιεύουμε και άλλα σχετικά κείμενα, με την προϋπόθεση ότι αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα, θα περιέχουν κόσμιο και όχι ακραίο λόγο και δε θα είναι πολύ μεγάλα σε έκταση. Γράφει λοιπόν ο επιστολογράφος του «Εδώ Κάτω Ομόνοια».....
«...Τα τελευταία χρόνια ζούσα λόγω σπουδών στο εξωτερικό (Ολλανδία) και εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της μετανάστευσης. Μεγάλα αστικά κέντρα της Ολλανδίας κατοικούνται από Ασιάτες και Αφρικανούς, με τους γηγενείς λευκούς να αποτελούν μειοψηφία. Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν ισλαμιστές ακόμα και μετά από 3 γενεές, δεν θέλουν να αφομοιωθούν, το ποσοστό των μεταναστών από Ισλαμικές χώρες που σπουδάζουν είναι ελάχιστο. Το κοράνι. ένα καθεαυτό φασιστικό Βιβλίο , τους ελέγχει το πολιτισμικό πλαίσιο σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να μην τους αφήνει χώρο να εξευρωπαϊστούν. φόνοι τιμής, λιθοβολισμοί, βιαιοπραγίες κατά γυναικών, βιασμοί Ευρωπαίων γυναικών (τις οποίες και χαρακτηρίζουν "πόρνες" επειδή πίνουν αλκοόλ, έχουν ελεύθερη σεξουαλική ζωή, φορούν κοντές φούστες κλπ) είναι καθημερινότητα.
Τα ανθρωποκύματα από την Ασία και την Αφρική απειλούν το Ευρωπαϊκό κεκτημένο της Δημοκρατίας, της ανοχής, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, την ανώτερη Ευρωπαϊκή κουλτόυρα και πολιτισμό, εδώ πρόκεται για πόλεμο πολιτισμών, σε 1-2 αιώνες προσωπικά πιστεύω πως πολλές Ευρωπαϊκές προοδευτικές χώρες (Δανία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Βρετανία) όχι μόνο θα έχουν εξισλαμιστεί, όχι μόνο οι ντόπιοι πληθυσμοί θα αποτελούν μειονότητα αλλά ο Μεσαίωνας θα έχει επικρατήσει.. φαντάζεστε Ισλαμιστή να μελετά Ευρωπαϊκή φιλοσοφία (π.χ Νίτσε ...) ....Δεν έχω ψηφίσει απ΄τμα 18, δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα πολιτικό κόμμα. Τώρα όμως πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να συμμετάσχω στην υπεράσπιση μίας "πολιτικής", την υπεράσπιση των Ευρωπαϊκών λαών και του Ευρωπαϊκού πολιτισμού από την εισβολή της Ασίας που αυτήν την φορά μοιάζει ασταμάτητη. Η Ελλάδα σταδιακά θα μεταβάλλεται σε Μπαγκλαντές και Καμπούλ διότι οι κατοικοί της θα είναι τέτοιοι,,οι φορείς του πολιτισμού δεν είναι ούτε τα κτήρια , ούτε οι δρόμοι, ούτε η κουζίνα ..είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι! !Και δεν μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει για ρατσισμό, η γυναίκα μου είναι Ουκρανή , διδακτορικός στο Βέλγιο. Αλήθεια ..γιατί η ιδεολογία του "πολυπολιτισμού" εφαρμόζεται μονάχα σε λευκές και χριστιανικές χώρες, γιατί όχι στην Σαουδική Αραβία ή στο Ιράν;;
Δεν γνωρίζω κατά πόσο είστε εξοικειωμένοι με τον όρο "Eurabia", γι’ αυτό και στέλνω αποστέλλω ένα σχετικό λινκ για ενημέρωση http://www.youtube.com/watch?v=eQ6VI_bc1j4&feature=related Αυτό το ψέμα που λέγεται και ξαναλέγεται για την "ομαλή" ένταξη των Ισλαμιστών στις Ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να πάψει να το καταπίνουμε
».

35 σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON


    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν έχουμε δεί τα χειρότερα. Επειδή δεν έχετε δεί τίποτα .....κάντε μία βόλτα στίς παλιές προσφυγικές κατοικίες στη Νίκαια (Γερμανικά) και Θα δείτε γκέτο Αφγανών και Πακιστανών ( στο διαπασών το ραδιόφωνο με προσευχές από το κοράνι - περνάς από έξω και νομίζεις ότι είσαι στη Μέκα). Στα στενά γύρω από τις πλατείες Αγ. Γεωργίου και Αγ. Νικολάου δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνθρωπος μετά τις 9 το βράδυ από κάτι παράξενους Αλβανούς που κυκλοφορούν κατά παρέες και πειράζουν γυναίκες και κοριτσόπουλα. Τα ίδια γίνονται και σε πολλές γειτονιές στο Ρέντη. Και το άσχημο είναι ότι δεν μπορείς να τους μιλήσεις γιατί κινδυνεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα χα χα.... ΚΛΑΣΣΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΣΤΟ press...

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ
    ΣΤΙΣ sibilla KAI ΣΤΑ ΑΛΛΑ
    ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε για τις παρατηρήσεις σου.

    Κινδυνεύεις σοβαρά να στην πέσουν τα μπλουπερομαλακιστήρια και λοιπά αναρχοτουρκοσποροπουστράκια, τα οποία θα σε πουν ρατσιστή και φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέγεται Αλέξης Ηρακλειδης και είναι Έλληνας Πανεπιστημιακός! Ο άνθρωπος που πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία για να διδάσκει τα παιδιά μας -Διεθνείς Σχέσεις και Ανάλυση Συγκρούσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- επέλεξε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου προκειμένου να ισχυριστεί ότι «το 1919 οι Ελληνες έκαναν μεγάλα έκτροπα, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά ... ...και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή». Και σαν να μην έφταναν αυτά, κατέληξε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας»: «Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας»

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρονια που ο Μάριος Πλωρίτης δημοσίευσε ένα άρθρο σε αθηναϊκή εφημερίδα (;) με τον τίτλο "δούρειος ίππος" αναφέροντας τα προβλήματα που θα προκαλέσουν οι "μετανάστες" από τις χώρες του τρίτου κόσμου όχι μονο στην ελληνική κοινωνία. Αυτό το άρθρο παραμένει επίκαιρο, αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, Μάρκος Αρμάος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή έχοντας στην κατοχή του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα




    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ
    ΑΦΟΜΕΙΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ..!!!! ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ 10Ε...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ.....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ..ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΚΑΗΚΕΣ..
    ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ....ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......ΤΗ ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΗΤΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξανανοίξει η Μακρόνησσος.
    Όσο περίεργο και φασιστικό αν ακούγεται είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξουμε την λαθρομετανάστευση.
    Αν τα στρατόπεδα υποδοχής προσφύγων κατασκευαστούν στην Μακρόνησσο ή σε άλλα ερημικά νησιά και όχι έξω από την Αθήνα όπως είναι τώρα, κανείς λαθρομετανάστης δεν θα είναι διατεθειμένος να περιμένει δύο τρία χρόνια στην Μακρόνησσο για να εγκριθεί η όχι η αίτηση ασύλου του. Τα νέα θα φτάσουν στις πατρίδες τους με ταχύτητα και κανείς δεν θα ξεκινάει να έρθει στην Ελλάδα σαν λαθρομετανάστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοιχτη επιστολη προς Κον. Προεδρο Ελ. Βουλης: Περι "δικαιου" των ληστων!
    Σεβαστε και αγαπητε μου Κυριε Προεδρε,

    Εμπιστευόμενος την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ σας σε θεματα που αφορουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτων (και οχι μονον...) και ενθαρρυνομενος οτι στο παρελθον ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ θετικα σε e-mail μου, απαντωντας μου επι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, θα ηθελα να σας θεσω υπ' οψη την γνωστη κατασταση που αφορα το.... "ΔΙΚΑΙΟ" ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΥ!
    Πολλακις ελεχθη σε ενημερωτικες εκπομπες της τηλεορασης οτι πολιτες που προσπαθησαν να ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΜΕΣΑ στο σπιτι τους, βρεθηκαν ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ κατοπιν.... μηνυσεων των δραστων- ΚΛΕΠΤΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ και υποψηφιων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ τους (!) Οπως π.χ. σημερα 31 Μαρτιου 2009 στην εκπομπη "Καλημερα Ελλαδα" του Αντεννα, Eλληνας πολιτης υποστηριξε οτι προσπαθησαν να τον ληστεψουν και επειδη τα 4 σκυλια του ακινητοποιησαν τον κλεφτη και ηρθε η Αστυνομια και τον συνελαβε, τον ερωτησαν τον κλεφτη (οι Αστυνομικοι !) μηπως θελει ο "κυριος" κλεφτης να... μηνυσει(!!) τον ιδιοκτητη του σπιτιου για ...την συμπεριφορα των σκυλιων του!!!
    Κυριε Προεδρε της Ελληνικης Βουλης, δεν προκειται για ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Αλλα για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
    Παρακαλω πολυ να ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ για την ψηφιση νομοσχεδιου, επειγοντος θα ελεγα, ωστε όποιος ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τα δικαιώματα του/των συμπολιτη/των του ΑΥΤΟΜΑΤΑ να χανει και τα δικα του δικαιωματα!
    Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ακομη και για την Δημοκρατικη Ελλαδα μας, να εχει δικαιωματα ΜΟΝΟ ο κλεφτης και οχι ο νοικοκυρης, ενω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και λογικοτερο αλλα και δικαιοτερο ειναι!

    Ευελπιστώντας οτι η παρουσα φωνη αγωνιας θα τυχει της δεουσας προσοχης σας (και απαντησεως)
    Σας ευχαριστω πολύ

    Με καθε τιμη και εκτιμηση

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η λαθρομετανάστευση είναι σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για να διασπάσει την ομοιογένεια των λαών έτσι ώστε να μην μπορούν να ξεσηκωθούν ενάντια στα σχέδιά τους.
    Φανταστείτε ένα λαό που αποτελείται από διάφορες εθνότητες, με διαφορετικές γλώσσες και διαφορετικές θρησκείες. Τι επανάσταση θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας τέτοιος λαός το 1821 ?
    Έλληνες να ξέρετε ότι όσοι μιλούν για πολυπολιτισμικότητα, μη ρατσισμό κλπ. είναι όργανα της παγκοσμοιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναί ρε μάγκα των 1:38 είμαι ρατσιστής..... έτσι όπως το τοποθετείτε είμαι .Πείτε και ότι άλλο θέλετε.....δεν με ενδιαφέρει.Όσες ''αδελφές'' τους πάνε ας πάρουν 2-3 Γεωργιανούς στο σπίτι και 2-3 Αφγανούς(τουλάχιστον να δουν χαρά στη π.....τους). Εγώ θέλω να ξεβρωμίσει η Αθήνα, να μπορώ να κυκλοφορήσω στο κέντρο χωρίς φόβο, να μπαίνω στο τρόλει χωρίς να κινδυνεύω , να πηγαίνει το παιδί μου στη πλατεία χωρίς να πηγαίνει η ψυχή μου στη Κούλουρη γιατί εκεί βόσκουν Αλβανοί, να μην φοβάμαι τα βράδια μην μπουκάρει κανένας Ρουμάνος από το μπαλκόνι κλπ. Εάν εσείς , ο Λαζόπουλος και οποιοδήποτε άλλος θέλει να με πεί ρατσιστή επειδή θέλω να μπούν κανόνες στη Λαθρομετανάστευση πρόβλημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίσα ρε μπουζουκολεβέντη Ελληναρά της δεκάρας (5:59), μπες σε ένα λεωφορείο να δεις πως βρωμάτε εσύ και οι Ελληναράδες συμπατριώτες σου και ύστερα καθάρισε την Αθήνα από τους ξένους.

    Όσο για τις 'αδελφές', ψάξε στους προγόνους σου που τον τίναζαν τον κουραμπιέ - εκτός αν παραδέχεσαι ότι δεν κατάγεσαι από τους αρχαίους αλλά είσαι νεοοθωμανός, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα λόγια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το όλο κείμενο έχει πράγματα αξιοσημείωτα:

    Λέει με θάρρος τη γνώμη του για επώνυμους που επιπλέον έχουν και εξουσία στα χέρια τους ( Δήμαρχο Αθηνάιων Κακλ. κλπ ). Δεν έχω πεισθεί ακόμα κατά πόσο ο σημερινός Δήμαρχος είναι πράγματι άξιος για να φάει στη μούρη τέτοιες επικρίσεις... Εδώ εστιάζω μόνο στο θάρρος που επιδείχθηκε για να ειπωθεί μιά σκλρή γνώμη.

    Κάποιος ανέφερε με απολογητικό ύφος ότι έχει ουκρανή σύζυγο!
    Λίκο ακόμα και θα μας υποδείκνυε να πάρουμε και μεις όλοι όσοι είναι ακόμα εργένηδες, κάποια αλλοδαπή για να είμαστε εμβολιασμένοι από τυχούσες και συνάμα βέβαιες κατηγορίες ρατσισμού εναντίον μας!!!

    Ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα!

    Αυτό το πρόβλημα κάποιοι τού το έχουν δημιουργήσει!

    Την ίδια στιγμή υποδηλώνει ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν η Ελλάδα γίνει μια χώρα Ελληνο-Ουκρανών μιγάδων, αρκεί να μην γίνει χώρα Ελληνο - Αφρικανών ή Ελληνο - ασιατών μιγάδων!
    Η θεωρία " διατηρείστε την Λευκή Φυλή " βρίσκεται στα χείλη του, αλλά δεν τολμά να τη φωνάξει!

    Ως εκ τούτου, πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι μάλλον Σλάβος παρά Έλληνας!
    Ένας Σλάβος που με έναν ελιγμό προσπαθεί να λύσει το δικό του διπλό πρόβλημα, παρά να λύσει οποιοδήποτε των Ελλήνων!

    Στόχος του είναι περίπου ο εξής:
    Δεν πειράζει αν στην Ελλάδα αυξάνονται και πληθύνονται οι Σλάβοι. Τουλάχιστον έτσι θα μείνουμε λευκοί! Παράλληλα, με την εξουδετέρωση Ασιατών και Αφρικανών, θα μείνει ελεύθερο το πεδίο για μας τούς άλλους ( τους Λευκούς - είτε Γερμανούς είτε Σλάβους )!

    Στο μεταξύ, ας μην ξεχάσουμε και την εκπληκτική συγγένεια εκείνου που υπογράφει το κύριο άρθρο ως Ιθαγενής Αβορίγινας Αθήνας, που κι αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ, μας δηλώνει ότι " Ούτε η ως ένα βαθμό ελεγχόμενη εισροή μεταναστών από τις ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ Τ. ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ..." επειδή, λέει ο κουτοπόνηρος, αυτοί οι Σοβιετικοί ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στην... εθνική(!) οικονομία, λέει!
    Ποιού ΕΘΝΟΥΣ, όμως, αποφεύγει να μας πει. Της Ουκρανίας ή της Ρωσσίας?

    Μιλάει επίσης ο παραπάνω τυπάκος για εκατοντάδες ΛΑΘΡΟμετανάστες.

    Δηλαδή, αν δεν είναι ΛΑΘΡΟ, είναι όλα στην εντέλεια. Αν έρθουν προσκεκλημένοι, έχει καλώς!

    Εσείς τι λέτε, τα λέει καλά ο τυπάκος?
    ----


    Εκτός από τους παραπάνω, έχουμε και κείνους που αναφέρονται στην Παγκοσμιοποίηση.
    Την θεωρούν ως την αιτία που έβαλε στόχο να δημιουργήσει μια κατάσταση που στρέφεται εναντίον μας.

    Δεν έχει πολύ άδικο!

    Είναι όμως σχετικά ασαφής για το ποιός είναι ακριβώς αυτη η Παγκοσμιοποίηση.
    Αυτό πρέπει να μας κάνει λίγο υποψιασμένους. Ξέρει και δεν λέει, ή μήπως στρέφει την προσοχή μας σε κάτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ακαθόριστο, ώστε να μας χαρίσει την ικανοποίηση ότι τώρα πια την ξέρουμε την Αιτία και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω μ' αυτήν?

    Ώστε η Παγκοσμιοποίηση!
    Ε, τότε ας γυρίσουμε απ' το άλλο πλευρό μια και γίναμε σοφότεροι!

    Ποιά είναι αυτή, αλήθεια?
    Είναι οι επιχειρηματίες των Ζουλού?
    Οι βιομήχανοι με έδρα την Ουγκάντα?
    Το καρτέλ μπανάνας στη Νικαράγουα?
    Οι Τατζίκοι Μεγαλο-χασισέμποροι?


    Προς τα πού λοιπόν να κινηθούμε?
    Ποιά αυτιά να τραβήξουμε?

    Είναι φανερό αγαπητοί συνέλληνες ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν ήδη πολλά τρωκτικά.
    Πολλά απ' αυτά υποδύονται ακόμα και τους Έλληνες!
    Και επιπλέον κατέχουν πολιτική εξουσία που μέσω αυτής είναι πλέον σε θέση να διαχέουν θεωρίες εν είδει καραμέλας, που μόνο την Ελλάδα δεν ευνοούν!

    Προσέξτε τους!

    Πολλοί απ' αυτούς διαθέτουν και ιστολόγια και ιστοσελίδες.
    Πάντως, κοντά στη Ρόδο υπάρχει και το Πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΛΒΑΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τωρα αυτο το ρεμαλι ο τριανταφυλοπουλος τι εχει να πει για τους αλλοδαπους που εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο??? του αρεσει αυτο που εχει καταφερει αυτος και καποιοι αλλοι ''δημοσιογραφοι'' σαν τα μουτρα του??? που καναν μια ελλαδα σαν τα μουτρα τους.....''κυριοι δημοσιογραφοι'' να αγαπατε τους αλλοδαπους στη δικη σας γειτονια και οχι στη δικη μου κανατε το πιο αισχρο εγκλημα της συχγρονης ελληνικης ιστοριας καταφερατε να μας κανετε να φοβομαστε στο ιδιο μας το σπιτι να μην μπορουμε να παμε τα παιδια μας να τους δειξουμε τη γειτονια που μεγαλωσαμε να εχουμε εκινητη περιουσια στο κεντρο της πολης ενα διαμερισμα 100 τετραγωνικα που εχει σημερα την μικροτερη αξια απο την εποχη που το αγορασαμε το 1979!!! να εχουμε τους γερους γονεις μας που ζουνε μονοι τους στην οδο αχαρνων και αισθανονται αιχμαλωτοι στην ιδια τους τη χωρα, τη πολη, το σπιτι τους δεν μπορουν να βγουν για να ψωνισουν δεν μπορουμε εμεις να παμε να δουνε τα εγγονια τους δεν μπουρουν να πουλησουν το σπιτι και να σηκωθουν να φυγουν απο το γκετο που με τις δικες σας ευλογιες δημιουργηθηκε στο κεντρο της αθηνας και ολα αυτα γιατι αλητες του κερατα αθλια υποκειμενα ''δηλοσιογραφοι'' και ειδικοτερα εσυ τριανταευρωπουλε που με τα δικα μου λεφτα σε φυλανε ενα καρω αστυνομικοι?? γιατι βρε αλητη κανεις συνεχιζεις αυτο το αισχος???? δεν εχεις τσιπα ανθρωπιας επανω σου???? ειναι δυνατον να εισαι τοσο παλιανθρωπος??? λετε οτι αφουγκραζεστε τη κοινωνια, ενα λοιπον την αφουγκραζεστε το 99% των ελληνων νοιωθει φοβο και οργη με τους κακοποιους αλλοδαπους δηλαδη με το 90% των αλλοδαπων και να ξερεις αισχρε αλητη οτι ακομα και το συνταγμα αναφερει οτι ο ελληνας πολιτης δεν πρεπει να νοιωθει φοβο στον ιδιο του το τοπο.....κι ομως αισθανεται φοβο εν αντιθεση με σενα που ζεις σε απολυτη ασφαλεια και πουλας δημικρατια απο την εκαλη παλιοτομαρο που τολμας να αποκαλεις το 99% των ελληνων ρατσιστη....παλιανθρωπε μας εχεις φερει στα ορια μας με την αθλια συμπεριφορα σου τουλαχιστον στο θεμα αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τωρα αυτο το ρεμαλι ο τριανταφυλοπουλος τι εχει να πει για τους αλλοδαπους που εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο??? του αρεσει αυτο που εχει καταφερει αυτος και καποιοι αλλοι ''δημοσιογραφοι'' σαν τα μουτρα του??? που καναν μια ελλαδα σαν τα μουτρα τους.....''κυριοι δημοσιογραφοι'' να αγαπατε τους αλλοδαπους στη δικη σας γειτονια και οχι στη δικη μου κανατε το πιο αισχρο εγκλημα της συχγρονης ελληνικης ιστοριας καταφερατε να μας κανετε να φοβομαστε στο ιδιο μας το σπιτι να μην μπορουμε να παμε τα παιδια μας να τους δειξουμε τη γειτονια που μεγαλωσαμε να εχουμε εκινητη περιουσια στο κεντρο της πολης ενα διαμερισμα 100 τετραγωνικα που εχει σημερα την μικροτερη αξια απο την εποχη που το αγορασαμε το 1979!!! να εχουμε τους γερους γονεις μας που ζουνε μονοι τους στην οδο αχαρνων και αισθανονται αιχμαλωτοι στην ιδια τους τη χωρα, τη πολη, το σπιτι τους δεν μπορουν να βγουν για να ψωνισουν δεν μπορουμε εμεις να παμε να δουνε τα εγγονια τους δεν μπουρουν να πουλησουν το σπιτι και να σηκωθουν να φυγουν απο το γκετο που με τις δικες σας ευλογιες δημιουργηθηκε στο κεντρο της αθηνας και ολα αυτα γιατι αλητες του κερατα αθλια υποκειμενα ''δηλοσιογραφοι'' και ειδικοτερα εσυ τριανταευρωπουλε που με τα δικα μου λεφτα σε φυλανε ενα καρω αστυνομικοι?? γιατι βρε αλητη κανεις συνεχιζεις αυτο το αισχος???? δεν εχεις τσιπα ανθρωπιας επανω σου???? ειναι δυνατον να εισαι τοσο παλιανθρωπος??? λετε οτι αφουγκραζεστε τη κοινωνια, ενα λοιπον την αφουγκραζεστε το 99% των ελληνων νοιωθει φοβο και οργη με τους κακοποιους αλλοδαπους δηλαδη με το 90% των αλλοδαπων και να ξερεις αισχρε αλητη οτι ακομα και το συνταγμα αναφερει οτι ο ελληνας πολιτης δεν πρεπει να νοιωθει φοβο στον ιδιο του το τοπο.....κι ομως αισθανεται φοβο εν αντιθεση με σενα που ζεις σε απολυτη ασφαλεια και πουλας δημικρατια απο την εκαλη παλιοτομαρο που τολμας να αποκαλεις το 99% των ελληνων ρατσιστη....παλιανθρωπε μας εχεις φερει στα ορια μας με την αθλια συμπεριφορα σου τουλαχιστον στο θεμα αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ''αν ποτε αμολυσω αυτα τα ζωα εξω θα εχω συντελεσει ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα της ανθωποτητας'' αυτα και αλλα πολλα ειχε πει στη τελευταια τους συνεντευξη ο χοτζα της αλβανιας...τα συμπερασματα δικα σας
    (αν μπορει να βρει καποιος το αποσμασμα που το κρυβουν επιμελως οι ''δημοσιογραφοι'' θα ηταν τεραστια προσφορα στο τοπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οι αλβανοι δεν κοιτανε τη πεινα τους και τη κακομοιρια τους ονειρευονται τη μεγαλη αλβανια!!! και για να γινει η μεγαλη αλβανια πρεπει καταρχην να μικρυνει λιγο η ελλαδα....αυτα προς τους ''προοδευτικους δημοκρατες'' και ...προς τους ''αγωνιστες του πολυτεχνειου'' που λεηλατησαν το τοπο τοσες δεκαετιες
    (το οτι δεν προκειτε ποτε να γινει η μεγαλη αλβανια ειναι το λιγοτερο που μας απασχολει....σημασια εχει οτι την ονειρευονται.....)
    καλη σας νυχτα κοπριτες που τολματε να πιανετε στο στομα σας το πολυτιμο αγαθο που γεγεται δημοκρατια που για να αποκτηθει εχουν χυθει τονοι αιματος (οχι γαλαζιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οποιος ειναι χριστιανος και αγαπει την χωρα τους ειναι γραφικος οποιος αγαπαει τους αλβανους και το ονειρο του ειναι να μπει στη λεσχη bilderberg ειναι δημοκρατης
    σωστα κυριε χατζηνικολαου κυριε τριανταφυλλοπουλε κυριε τραγκα κυριε πρετεντερη και τοσοι αλλοι ''κυριοι''

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  23. Διαβάστε αυτό
    γνωστού σεσημασμένου χουντικού ρατσιστή,

    και μετά δείτε την απάντηση των bloopers με αυτό το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η λαθρομετανάστευση είναι σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για να διασπάσει την ομοιογένεια των λαών έτσι ώστε να μην μπορούν να ξεσηκωθούν ενάντια στα σχέδιά τους.
    Φανταστείτε ένα λαό που αποτελείται από διάφορες εθνότητες, με διαφορετικές γλώσσες και διαφορετικές θρησκείες. Τι επανάσταση θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας τέτοιος λαός το 1821 ?
    Έλληνες να ξέρετε ότι όσοι μιλούν για πολυπολιτισμικότητα, μη ρατσισμό κλπ. είναι όργανα της παγκοσμοιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2:12,
    σ΄ευχαριστώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προς ''κυριο μακη τριανταφυλλοπουλο''
    ποιος σου εχει δωσει το δικαιωμα κυριε να αποκαλεις το 99% των ελληνων ρατσιστες ποιος σου εχει δωσει το δικαιωμα να εκπροσωπεις τον ελληνικο λαο, ποιος νομιζεις οτι εισαι ι δικη σου λογικη λεει οτι ο ελληνας ειναι ρατσιστης ομως η κοινη λογικη ο κοινος νους λεει ακριβως το αντιθετο λεει δηλαδη οτι ενας λαος που εχει φιλοξενησει μεσα στο σπιτι του φιλιπινεζες που εχουν μεγαλωσει χιλιαδες ελληνοπουλα πως γινεται οι ελληνες να ειναι ρατσιστες οταν στα εξοχικα του ειχαμε και ακομα εχουμε ινδους και στα εργοστασια και στις βιοτεχνιες μας να εχουμε πακιστανους πως ειναι δυνατον να εχουμε ρωσιδες για να φυλανε τους γεροντους και τις γεροντισες πως ειναι δυνατον να δεχομαστε τους χαμογελαστους μαυρους στα καφε και στα καφενεια μας να μας πουλανε τα cd's τους ειναι δυνατον ολα αυτα να δειχνουν ενα ρατσιστη λαο??? ο ελληνας μονο με μια φαρα (γιατι περι φαρας προκειται) εχει προβλημα για εκεινους που ονειρευονται μια μεγαλη χωρα ασφαλως βεβαια εις βαρος της δικης μας (αλλιως δεν γινετε) και αν θες να μαθεις (αν και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις) ακομα περισσοτερα για αυτα τα σκυλια να ρωτησεις γεροντους σημερα που πολεμησαν στα δικα τους χωματα και οταν τραυματισμενοι, πεινασμενοι η διψασμενοι ζηταγαν ενα ποτηρι νερο, στη καλητερη για τους ελληνες περιπτωση ηταν να τους καταδωσουν στους ιταλογερμανους η να τους κακοποιησουν με τον δικο τους τροπο εξου και η δηλωση τους χοτζα οτι ''αν ποτε αμολυθουν αυτοι εξω θα συντελεστει ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας'' και αφου εσυ οπως διαλαλεις οτι αφουγκραζεσαι τη κοινωνια (το αλλο με το τοτο το ξερεις) αφου δεν μπορεις να συμμεριστεις το 99% των ελλημνων τουλαχιστον σεβασου εκεινους τους γεροντους η ακομα σεβασου αυτους που ακομα και σημερα εκαναν και κανουν ακομα το σταυρο τους η τις εκλογες τους μεσα σε κλιμα τρομοκρατιας και δολοφονικων χτυπηματων (μιλω για τους ελληνες που ζουν ακομα εκει) αλλα επειδη σου ειναι δυσκολο ολα αυτα ρωτα πολυ απλα τους σερβους για το τι εστι αλβανος....αυτοι κατι παραπανω ξερουν....επειδη λοιπον πιστευω οτι δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο ανοητος ουτε τοσο παλιανθρωπος μαλλον εχεις βρει καποιον τροπο να κονομας κανοντας τον αντιραστιστη τι στιγμη που ο μεγαλυτερος ρατσιστης εισαι εσυ και το χειριστο ειδος ραστισμου ειναι οχι ο φυλετικος αλλα ο κοινωνικος κανοντας καθημερινη επιδειξη πλουτισμου πουλωντας μας ''δημοκρτατια''
    ''κυριε'' τριανταφυλοπουλε αν θελεις να αγαπς τους αλβανους να τους αγαπας στη δικη σου γειτονια και οχι στη δικη μου, ειναι ακρως ραστιστικο να μην μπορει η δικη μου γυναικα να ωγει μετα τη δυση τους ηλιου εξω ενω η δικη σου να μπορει ειναι απιστευτα υποκριτικο και βρωμικο να μπορει το δικο σου παιδι να παιξει στη γειτονια του ενω το δικο μου να μην μπορει ουτε να το διανοηθει ειναι ανεντιμο να μου υποδηκνυεις πως πρεπει να νοιωθω για τους τρομοκρατες της καθημερινοτητας μου ειναι χυδαιο να μου λες πως πρεπει να αισθανομαι τι στιγμη που το διαμερισμα που εχω απο το 1978 στο κεντρο της πολης της ευρωπαικης αθηνας!! να εχει 30 χρονια μετα μικροτερη αγοραστικη αξια απο την ημερα που το αγορασαμε, ειναι προδοσια να κανεις τον δημοκρατη και τον προοδευτικο στη δικη μου γκετοποιημενη γειτονια, για τολμα να στελεις τη δικη σου γυναικα μολις σουρουπωσει να περπατησει στη δικη μου γειτονια για στειλε τη νταντα που σου φυλαει τα παιδια να παιξουν στη δικη μου γειτονια για ελα να κανεις μια βολτα εσυ ο ιδιος (σιγα μην αφησεις το d cappo) και υστερα να παριστανεις τον ...προοδευτικο εδω θα μου πεις οτι παριστανεις τον αριστερο σιγα μη κολοσεις να παριστανεις τον προοδευτικο! ειναι ντροπη και καταφορη αδικια αυτο που κανεις να πηγεινεις κοντρα στη πλειοψηφεια των ελληνων πολιτων αλλα ειπαμε εδω τη δυναμη την εχει το 5 τοις εκατο και οχι το 95 τοις εκατο!!!!
    ο ελληνας ουτε ηταν ουτε ειναι ρατσιστης απλως φοβαται και σιχενεται μια μονο συκγεκριμενη φαρα τους αλβανους (και καποιες αλλες μικρες ομαδες αλλων αλλοδαπων κακοποιων) αυητ ειναι η αληθεια ''κυριε αγωνιστα του πολυτεχνειου'' που τολμας να μου λες πως πρεπει να νοιωθω για τους βιαστες της ελευθεριας μου που εχει το θρασος να μου λες οτι πρεπει να αισθανομαι οπως εσυ θελεις για τους δικους σου φτηνους λογους ντροπη σου να αποκαλεις το 99 τοις εκατο των ελληνων ρατσιστες
    καλη σου νυχτα ταρζαν της....εκαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΩΝ, ΤΣΙΠΡΟ-ΑΛΑΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΝΤΑΡΟΥΣ;ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16 ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΙΣ;ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. to provlima me tous metanastes ine politiko ki oi politikoi den to linoun. Me 3 aeroplana xoris piloto mporoume na skanaroume olo to aigeo epi 24ou vaseos to idio ki ta ala sinora mas meta prepi na efarmostoun oi nomoi iti 5000e prostimo gia opion iserxete paranoma sti xora opos egine me ton tourko fantaro pou vgike methismenos se nisi mas proothisi ton ifistamenon se xores ipodoxis metanaston kanada ktl kathierosi posostou epi tou plithismou tis xoras o arithmos ton metanaston pou dexete 10ta100 posou telika ki mia erotisi me tous kinezous ti ginete pou ine organomeni anigoun magazia ki kanoun lathremborio den plironoun eforia ika ktl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 31 Μαρ 2009 6:24:00 μμ
    Όταν πιάνεις στο στόμα σου τους Αρχαίους Έλληνες να πλένεις το στόμα σου με χλωρίνη. ¨Οταν οι Αρχαίοι Έλληνες δημιουργούσαν πολιτισμό και επιστήμες οι δικοί σου πρόγονοι έβοσκαν τα πρόβατα στην ερημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!
    1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
    2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά.
    3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε .
    4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ' αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να το βιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
    5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της «παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους
    Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.
    Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες?
    Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
    Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
    Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν συστηματικά? Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;
    Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ???? όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες? Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!!
    Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ? ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?
    6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .
    Η Ελλάδα στους Έλληνες.
    7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων
    8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ' την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ' τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.
    9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
    10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.
    11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09). http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564 Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
    12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».
    13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους .
    14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων. Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
    ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?
    15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ' αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».
    16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
    17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ' την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.
    19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.
    20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν' αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν' αποφασίσει ο ελληνικός λαός .
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Φροντιστήρια τους.
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ" και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται?????).130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας-ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα . Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ???
    ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , την αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων των παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
    -ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
    ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    Email: agiospanteleimonas@gmail.com
    τηλ. 6930 304 442

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Yπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, είναι οι Τρόμπς οι λεγόμενοι Bloopers

    the Bloopers Team
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΕΥΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


    Ο "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΓΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ Η ΚΙΝΕΖΑ Η ΙΝΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΙΟΕΤΗΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ?????ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ?????????????????

    Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ -1 ΣΤΟΥΣ 6 ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ?? ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΔΙΣ (ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.....)

    ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ -ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΛΕΒΙΤΙΚΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση