GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρική σιωπή για τα αμαρτωλά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών...

Η Ντοράκλα, ο Μπάρμπι και το τρελό φαγοπότι στην ΥΔΑΣ... Γράφει η Ελένη Γεωργίου . Ήταν πάντοτε γερό το πανηγύρι, το αλισβερίσι των ημετέρων...

Η Ντοράκλα, ο Μπάρμπι και
το τρελό φαγοπότι στην ΥΔΑΣ...

Γράφει η Ελένη Γεωργίου
.
Ήταν πάντοτε γερό το πανηγύρι, το αλισβερίσι των ημετέρων που νέμονταν ανεξέλεγκτα τα χρήματα της και επιλεγόμενης ΥΔΑΣ, Υπηρεσίας Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, γνωστή άλλως πως και ως «Υπηρεσία Διάθεσης Αμαρτωλών Συνδρομών». Μέχρι και για το κυνηγητό του Μιλόσεβιτς δόθηκαν χρήματα από τον αλήστου μνήμης Άλεξ Ρόντο, το γνωστό αυτό φιλάνθρωπο της Υπερδύναμης. Ουκ ολίγα τα αίσχη του παρελθόντος στα αμαρτωλά χωράφια της ΥΔΑΣ, όπου επικρατεί περίπου του τάφου σιωπή, αφού όλοι τρώνε καλά σ’ έναν απέραντο μυστικό δείπνο από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.
Όμως σήμερα το φαγοπότι φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού οι χρηματοδοτήσεις που...
χορηγεί η Ντοράκλα πηγαίνουν αποκλειστικά στους ημέτερους με μοναδικό κριτήριο ό,τι αφορούν αποκλειστικά γαλάζια, καταγαλάζια, δικά της προσωπικά παιδιά. Λεφτά με ουρά στο απόλυτο κενό, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο από πουθενά. Πετιόνται χρήματα στο τίποτα, χωρίς να δίνεται λογαριασμός σε κανένα.
Τώρα τελευταία μπήκε στο κόλπο και το Μιλτιαδάκι το Βαρβιτσιτσιωτάκι, γνωστό και ως Μπάρμπι. Διεκδίκησε και πήρε ένα καλό δικό του μποναμά από το φαγοπότι. Ο Μπάρμπι μπήκε στη θέση του αρμόδιου Υφυπουργού για την ΥΔΑΣ απλά για να ξεφορτωθεί τον μπαμπάκα του ο Κωστάκης. Αν και δεν τα πήγαινε καλά με την κα ΥΠΕΞ, η τελευταία του κάνει μικρά χατηράκια για να τον πάρει μαζί της. Και γιατί όχι άλλωστε. Νέο και όμορφο παιδί είναι ο Μπάρμπι γιατί να μην τον πάρει στη συλλογή της η Ντοράκλα.
Όμως, οσονούπω, ο Μιχάλης Καχριμάκης και όχι μόνο, φαίνεται ότι έχουν απλώσει τα δίκτυα τους στην ΥΔΑΣ και μαζεύουν τα άπλυτα της Ντοράκλας και του Μπάρμπι και τους γύρω απ’ αυτούς. Και προφανώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα συνέχεια.

27 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΝΕΙ.........
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ
    ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ..ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ...
    ΑΑΑ... ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ 500 Μη Κυβερνητικές ΟργαΝώσεις ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΕ με
    ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ....
    ΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ¨ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    ΑΜΝΗΣΙΑΣ΅ ...ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΅ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ΅ ΤΗΣ
    sibilla .
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κωμωδία εξελίχτηκε η εμφάνιση της νεοσύστατης αστυνομικής ομάδας ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της.

    Η ομάδα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης» πιάστηκε από την πρώτη στιγμή στον ύπνο, καθώς έπινε... βραδέως τον φραπέ της στη Βαλαωρίτου ενώ είχε παρκάρει τα μηχανάκια στη Βουκουρεστίου.


    Την ώρα που περίπου δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν παραδομένοι στην απόλαυση του καφέ, η Δημοτική Αστυνομία τους έκοβε κλήσεις λίγα μέτρα πιο πέρα για παράνομο παρκάρισμα μοτοσικλετών σε πεζόδρομο. Η δύναμη της «ταχείας αντίδρασης» δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν, γιατί δεν είχε οπτική επαφή με τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, τις οποίες είχε αφήσει στο έλεός τους, αφού δεν είχε μείνει κανένας πίσω για να τις φυλάει.

    Τη σκηνή που ακολούθησε, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ βρήκαν στις μοτοσικλέτες τους τα ροζ χαρτάκια με τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, θα ζήλευαν ο Τσιφόρος, ο Σακελλάριος και οι άλλοι κλασικοί σεναριογράφοι κωμωδιών του ελληνικού κινηματογράφου.
    Οι αστυνομικοί της νεοσύστατης ομάδας έγιναν έξαλλοι και έψαξαν να βρουν του θρασείς δημοτικούς συναδέλφους τους, που τα έβαλαν με το φόβητρο των κουκουλοφόρων. Πού να φανταστούν οι δημοτικοί αστυνομικοί ότι αυτοί που είχαν παρκάρει για αρκετή ώρα τις μοτοσικλέτες πάνω στον πεζόδρομο και έπιναν τον καφέ τους αμέριμνοι ήταν αστυνομικοί της επίλεκτης ομάδας ΔΕΛΤΑ.

    Lougra vs Pakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου






    Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγάπι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η τασία σου





    αγάπι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η τασία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπαμπά

    Χρόνια πολλά για αύριο

    τα δίδυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κωστάκι

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ


    ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eλένη,
    1 ερώτηση,
    μέ τόν Κρόγια γεννηθήκατε πρίν ή μετά
    τό 1981?
    /////////////////////////////////////
    Όμως σήμερα το φαγοπότι φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού οι χρηματοδοτήσεις που...
    /////////////////////////////////////
    Δηλαδή τά προηγούμενα χρόνια...δικαιούμασταν!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON


    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΝΕΙΔΟΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΙΣΧΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON


    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ.
    ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟ Η ΕΡΓΑΓΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΠΟΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΕΤΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΤΛΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΚΑΛΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ.
    ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟ Η ΕΡΓΑΓΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΠΟΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΕΤΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΤΛΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΚΑΛΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ
    ΑΦΟΜΕΙΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ..!!!! ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ 10Ε...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ.....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ..ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΚΑΗΚΕΣ..
    ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ....ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......ΤΗ ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΗΤΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα




    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ.
    Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΑΓΚΛΕΟΥΡΑ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
    ΧΡΕΟΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΕΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ...ΚΑΙ...
    ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ .
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ......
    ΟΥΣΤ.......... ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ........
    ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ........
    ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ........
    ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΈΨΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΥΣΤ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
    ΟΥΣΤ .ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΑΓΥΡΤΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΙ, ΠΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    ******************************************
    1. Το 1985, πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκης, επιχείρησε να δελεάσει τους ψηφοφόρους υποσχόμενος φθηνότερα αυτοκίνητα. Τότε, από άκρο σε άκρο της χώρας, ακούστηκε το σύνθημα «καλύτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη»...
    2. Ως γνωστόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Διαβάζουμε σήμερα στον τύπο ότι η κυβέρνηση θα προσέλθει στις κάλπες των ευρωεκλογών υποσχόμενη...φθηνότερα αυτοκίνητα! Προγραμματίζει μείωση του ειδικού τέλους ταξινόμησης, ως ένα ύστατο μέτρο να δελεάσει κάποιους να την ψηφίσουν...Η κυβέρνηση αυτή που διακρίθηκε για την κατάφορα άδικη και ανερμάτιστη πολιτική της και βρίσκεται αντιμέτωπη με τη λαϊκή δυσφορία, θεωρεί ότι μπορεί να την κατευνάσει εξαγγέλλοντας «φτηνά αυτοκίνητα». Το «καλύτερα παπί παρά Καραμανλή» είναι το σύνθημα που θα ακολουθήσει και αυτή την εξαγγελία.
    3. Πέρα από την πλάκα υπάρχουν και τα σοβαρά. Ποιος θα πάρει αυτοκίνητο; Ο χαμηλόμισθος με την βοήθεια του 1,5 ευρώ την ημέρα; Ο «υψηλόμισθος» των 1700 ευρώ που παγώνει ο μισθός του; Επί τη ευκαιρία. Πήρε χαμπάρι η κυβέρνηση, ότι η τιμή της αμόλυβδης ανέβηκε και πάλι κατά 0,2%, την ώρα που οι τιμές διεθνώς μειώνονται και την ώρα που στην Ελλάδα ήταν ήδη υψηλότερες;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mourochavloi tin gamisate tin chora me ola ta mounopana pou psifizete apo ola ta komata, kala sas kanoun kai sas pidane toulachiston balte tipota kainourgious na fane kai autoi kati lopodites katapatites kleftokotades akoma kai oi papades sas pidane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πισωκολλητά :
    Πισωκολλητό νούμερο 1 "Ο Δονιτής" Πισωκολλητό νούμερο 2 "Καβάλα" · Πισωκολλητό νούμερο

    Pasok poisinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ντόρα κι ο Γιωργάκης είναι άνθρωποι των Αμερικάνων. Ο Βαρβιτσιώτης ο νεότερος είπε: "Είναι αναφέρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία". Ο δε πατέρας του ψήφισε στην Ευροβουλή ΎΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (άρθρο 13). Ξυπνήστε Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΧ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΟΥ!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νέα πολυτελή BMW αγόρασε η ΓΣΕΕ για τις προσωπικές και οικογενειακές μετακινήσεις του Γ Παναγόπουλου, ενώ του διαθέτει ένα επίσης Θωρακισμένο ΑUDI 2.500 κε «Προίκα» στον Πολυζωγόπουλο ενός θωρακισμένου ΑUDI 2.500 εκ από τα λεφτά που παίρνει η ΓΣΕΕ για την επαγγελματική κατάρτιση ανέργων!
    Δύο πολυτελή θωρακισμένα AUDI 2500 κε διαθέτει η ΓΣΕΕ που έχει ένα αξιόλογο στόλο πολυτελών αυτοκινήτων άνω των 2000κ ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Χατζηνικολάου έδιωξε τον Παπαγιάννη για δεύτερη φορά απο το ραδιόφωνο και την εφημερίδα. Το ερώτημα είναι ένα: Πιέστηκε ο Χατζηνικολάου να διώξει τον Παπαγιάννη επειδή βρίζει συγκεκριμένα άτομα; Γιατί αν θυμόμαστε καλά...

    ο Χατζηνικολάου ήξερε όταν έπαιρνε για δεύτερη φορά τον Παπαγιάννη πως έχει blog που προκαλεί απο εκεί μέσα. Οπότε τι απόφαση είναι αυτή έτσι στο ξαφνικό; Ενοχλήθηκαν κάποιοι με αυτά που γράφει ο Παπαγιάννης; Είστε lol τελικα

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:12 μμ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοιμάται όρθιος αυτός ο ο Ζαγοροκοπρίτης (και μετά αναρωτιόμαστε γιατί επικοινωνιακά η ΝΔ είναι για τα μπάζα):
    .......
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 2:19,
    δέν είσαι άνθρωπος.
    Είσαι απάνθρωπος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση