GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μπάρα της μπάρας ...στο Αττικόν!

. Από την Δέσποινα Ζαχαροπούλου . Δεν τους έφταναν οι παλιές και καινούργιες μπάρες εγκατέστησαν στην είσοδο του Αττικού νοσοκομείου, με απο...

.
Από την Δέσποινα Ζαχαροπούλου
.
Δεν τους έφταναν οι παλιές και καινούργιες μπάρες εγκατέστησαν στην είσοδο του Αττικού νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα από την Καβάλας ως την είσοδο του νοσοκομείου. Η ασφάλεια πρώτα ελέγχει λεπτομερώς όλα τα αυτοκίνητα που πρόκειται να μπουν μέσα και ύστερα αποφασίζει ποιοι ασθενείς και επισκέπτες θα εισέλθουν, ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα αναγκάζονται να βγουν έξω από τον χώρο του νοσοκομείου. Είναι δυνατόν η ασφάλεια να κρίνει την...
σοβαρότητα των περιστατικών;
Εξαιτίας όλων αυτών δημιουργούνται επεισόδια από τους ασθενείς και τους συνοδούς, οι οποίοι αφού δεν μπορούν να έχουν ούτε πρόσβαση στο νοσοκομείο μετά πώς θα λύσουν το πρόβλημά τους; Καλά έχει λύσει όλα τα κρίσιμα προβλήματα αυτού του νοσοκομείου και ασχολείται με το ποιος μπαίνει και βγαίνει εκεί; Μήπως εξυπηρετούν κάποιον άλλο σκοπό οι καινούργιες μπάρες, για τις οποίες ξοδεύονται τόσα λεφτά;

10 σχόλια

 1. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ!!!

  11-03-2009  Η γαλάζια διακυβέρνηση του «καταλληλότερου» (sic) αφού βόλεψε:

  · Τους γαλάζιους κουμπάρους.
  · Τα γαλάζια παιδιά.
  · Τους/ις γαλάζιους/ες συζύγους, μέχρι και η γυναίκα του «καταλληλότερου» (sic) κα ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ορμώμενη από την Επανομή, έγινε από βρεφονηπιοκόμος χειρούργος ιατρός η αθεόφοβοι.
  · Τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια.
  · Τα γαλάζια «παπαγαλάκια».
  · Τους νταβατζήδες σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic) τρομάρα του θεομπαίχτη.
  · Τους κάθε λογής διαπλεκόμενους.

  Τώρα πήραν σειρά οι γαλάζιοι μπατζανάκηδες.

  Οι γαλάζιες συννυφάδες δεν πρέπει να ανησυχούν, ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, στον ελάχιστο χρόνο που τους απέμεινε θα σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν και αυτές.

  Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ρε στέλεχος της ΝΔ που "άρα είσαι αυτό κι εκείνο και το άλλο"
  Ξέχασες να μας πεις ότι η πουτάνα η μάνα σου δεν μπορούσε να σε γεννήση από το αλβανοξεσκισμένο μουνί της και σε έχεσε από τον κώλο!
  ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

  ΕΝΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:

  1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
  2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
  3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
  4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
  5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
  6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
  7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
  8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
  9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

  Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
  1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
  2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
  3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
  4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

  Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
  Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
  Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

  Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

  ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μ Π Ρ Α Β Ο.....!!!!!!!!!!

  ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ...
  ΕΙΟΚΟΔΙ ( 20) ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ.

  ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η Η ΓΡΑΜΜΗ ?
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
  ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ?

  ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 20.
  ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτός που γράφει ότι η Παναγιωταρέα
  είναι γαλάζια.
  Είναι πέρα για πέρα, στο υπερπέραν βλάκας.
  Μην πω τίποτε άλλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Για να καταλάβετε πόσο ζώα είναι εκεί στο Αττικό , οι θέσεις στο πάρκινγκ που είναι πιο κοντά στην είσοδο είναι μονίμως άδειες.Και ο λόγος είναι ότι τις κρατάνε άδειες μήπως κάνει επίσκεψη κάποιο ηλίθιο κομματόσκυλο.Την ίδια στιγμή οι επισκέπτες και οι συνοδοί των ασθενών που όλως τυχαίως μπορεί να είναι άνω των 60 χρόνων(σε μια χώρα γερασμένη) πρέπει με ήλιο ή βροχή να γυρίζουν όλο το πάρκινγκ για να βρουν θέση...
  Όπως λέμε Αττικόν ΑΡΕΝΑ LIVE με τα Μερσεδέ στην πρόσοψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση