GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δίκη για το Βατοπέδιο...

Νέα αναβολή για τον Εφραίμ... . Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Αναβλήθηκε δεύτερη φορά και πιο συγκεκριμένα για τις 4 Μαΐου 2...

Νέα αναβολή για τον Εφραίμ...
.
Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Αναβλήθηκε δεύτερη φορά και πιο συγκεκριμένα για τις 4 Μαΐου 2009, η πολύκροτη δίκη που επρόκειτο ναξεκινήσει χθες στο Τριμελές Εφετείο της Κομοτηνής με κατηγορούμενους τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, αλλά και την δικαστή Μαρία Ψάλτη, η οποίακατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατά την εκδίκαση προσφυγής της Μονής κατά του Ελληνικού δημοσίουτον Νοέμβριο του 2003, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασηςτων 27.000 στρεμμάτων στη λίμνη Βιστωνίδα.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναβολή είναι και πάλι σύντομη γιατί ακριβώς υπάρχει θέμα παραγραφής, αν καιγια το θέμα αυτό, σύμφωνα με τον βουλευτή Ροδόπης κ. Γιώργο Πεταλωτή, το δικαστήριο μπορεί να δώσει την δικήτου ερμηνεία. Ενδιαφέρον προκαλεί ότι από την αρχή του έτους που ξεκίνησε ο δικαστικός μαραθώνιος για τους μοναχούςΕφραίμ και Αρσένιο, τόσο στο Τριμελές Εφετείο της Κομοτηνής, όσο και στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, καμιάτους υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί.
Να αναφέρουμε επίσης ότι ενδιάμεσα οι μοναχοί...
της Μονής Βατοπεδίου έχουν κληθείμε την ιδιότητα του υπόπτου από τους εισαγγελείς Εφετών Ευάγγελου Σπυροπούλου και Παντελή Στραγάλη, στο πλαίσιο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας για τις σκανδαλώδεις ανταλλαγές ακινήτων μεταξύ της Μονής και του ελληνικού Δημοσίου.Ακόμα ένα σημείο που προκαλεί εντύπωση ότι και χθες, στα δικαστήρια της Κομοτηνής, ο ηγούμενος Εφραίμ δεν έδωσε τοπαρών, γνωρίζοντας ίσως την έκβαση της υπόθεσης!!!
Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, οι δικηγόροι των κατηγορουμένωναπουσίαζαν λόγω φόρτου εργασίας, ενώ ο μοναδικός που έδωσε το παρών ήταν ο Στέργιος Γιαλάογλου και ο Θανάσης Καμαράκης.Γ
ια μια ακόμη φορά η είσοδος του μοναχού Αρσένιου, της κ. Ψάλτη, καθώς και του μάρτυρα υπεράσπισης, μοναχού από τηΜονή Βατοπεδίου, έγινε με άκρα μυστικότητα και συνοδευόταν καθόλη την διάρκεια της δίκης από άνδρες ιδιωτικής εταιρίας Security,οι οποίοι απ’ ότι φάνηκε αντικατέστησαν και ανέλαβαν το έργο των αστυνομικών.
Το μεγάλο ερωτηματικό της υπόθεσης είναι αν πραγματικά το αδίκημα θα παραγραφεί, καθώς μετά την πρώτη αναβολή του δικαστηρίου,οι εμπλεκόμενοι και οι μάρτυρες κατηγορίας την χαρακτήριζαν ως οριακή.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε φωτογραφίες από την δίκη.

18 σχόλια

  1. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤO ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:
    (Προσοχή, μην την πείτε σε κανένα, είναι τόσο σοβαρή όσο και η δήλωση του Καραμανλή ότι είναι κουρασμένος από την πολιτική και σκέφτεται να φύγει).
    ......................
    Σύμφωνα με την τελευταία μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Real-News το πασόκ παίρνει 87,6%, το Λάος παίρνει 55,3% και η ΝΔ παίρνει 3,1%, μόλις καταφέρνοντας να πάρει την τρίτη θέση.
    Ο Σύριζα παίρνει 0,2% και το ΚΚΕ 0,6% και μένουν εκτός Βουλής.
    Οι αναποφάσιστοι παραμένουν στο 21,5% του εκλογικού σώματος.
    (Χαρακτηριστικά έρευνας: σε δείγμα 1000 ψου-ψου-ψου, ρώτα το μπάρμπα μου τον ψεύτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Παρασκήνιο,όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουρλιάζουν οι καναλο-εκβιαστές για νεοδημοκρατικά σκάνδαλα αλλά «εξαφάνισαν» από τα μαγαζιά τους τον Άκη, το Σημίτη, τη Βασούλα, το Λαλιώτη, το Χριστοδουλάκη, το Βερελή, τον Πάχτα και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια. Λές να είναι τυχαίο;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του πασόκ, μπας και μας πουλήσουν ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΑΜΑΤΑ.
    Αλλοίμονο όμως, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και διαφθοράς.
    Κληρονομιά για ολόκληρες γενιές μας άφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΨΕΥΤΑΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τομάρια










    Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΨΕΥΤΑΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

    Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

    Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

    Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

    Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

    Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τεραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσούζει ο κώλος σας πρασινοφρουροί που δικαιώθηκε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ο Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι.

    Τζάμπα τόσος κόπος πέντε μήνες τώρα! Η χολή που στάζατε εναντίον του γίνεται μπούμεραγκ.

    Θα σας βγεί και από πάνω ο Ρουσόπουλος και θα τον έχετε μπροστά σας από δώ και πέρα.

    Όσο για σένα ξεπουλημένε Γιομπαζολιά, μιά προτροπή μόνο.

    Μάζεψε ότι έχει μείνει από την κουρελιασμένη «αξιοπρέπειά» σου και πάρε σύνταξη όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΨΕΥΤΑΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τομάρια







    Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΨΕΥΤΑΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τομάρια








    Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΨΕΥΤΑΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΆΚΙ, Ο ΨΕΎΤΗΣ ΤΟΥ 27%, ΜΙΛΆΕΙ ΤΏΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ.

    ΕΧΕΙ ΑΦΡΊΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΑΛΊΖΕΙ ΤΟ ΜΆΤΙ ΤΟΥ.

    ΝΑ ΠΡΟΣΈΛΘΕΙ ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ ΈΝΑΣ ΚΤΗΝΊΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ1 Απρ 2009, 8:24:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PASOK .ELINIKE LAE DOSE VASI STO PARAKATO MYNIMA .PROSOXI EDO KAI KAIRO ATOMA POU EINE EGATHETA STHN RIGILIS KAI STHN ND PROSPATHOUN NA AMAVROSOUN DIXOS EPITIXIA TO PROFIL TOU PROEDROU TOU PASOK KAI AVRIANOU PROTHIPOURGOU GIORGOU PAPANDREOU.PROSOXI MIN MPENETE STON KOPO NA APANTATE STHN LASPI TOUS . H ORA POU THA FIGOUN EINE POLI KONTA .H NIKH EINE POLI KONTA .TO TELOS THS DEKSIAS EINE POLI KONTA .ANAMENETE EKSELIKSIS SINTOMA .PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του.
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, το Τζουμάκα, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πρασινοφρουροί πίστεψαν τις μαιμού δημοσκοπήσεις που τους ετοιμάζουν οι καναλάρχες κάθε Σαββατοκύριακο και έχουν χάσει πια την επαφή με την πραγματικότητα.
    Πάλι στενοχώριες και πεσμένα μούτρα θα έχουνε μετά τις ευρωεκλογές.
    Τελικά είχε δίκιο ο Σαμαράς για την τρίτη θητεία του Καραμανλή, το πασόκ θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στο περιθώριο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ :

    ΖΗΤΩ KAI MΠΡABO ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΕΡΜΕΝΟΥ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός ο Πρωταπριλιάτης 8:13 τι έχει να μας παρουσιάσει συγκεκριμένο για όσους ΠΑΣΟΚους μνημονεύει; Έτσι στο σωρό τους αρπάζει ο ΝΔ. κρατικός Γκαιμπελικός συφερτός που στριμώχνεται στις πόρτες και τα παράθυρα της Ρηγίλης να αρπάξει κανένα απομεινάδι από το φαγοπότι των μεγαλοκουμπάρων και μεγαλοστελεχών! Πηγαίνετε στο καλό ανθρωπάκια. Οσοι από σας έχουν καρύδια τόλμησαν και γύρισαν την πλάτη σε κείνους που, εκματαλλευόμενοι τη δυσφορία του κόσμου από τη λιτότητα που επέβαλε η εποχή της ένταξης στην ΟΝΕ, χρησιμοποίησαν τη βρώμικη μέθοδο της διαβολής όχι μόνο των ατόμων αλλά και ολόκληρης της χώρας προκειμένουν να αναβούν στην εξουσία για να φέρουν , λέει, τη δικαιοσύνη, την τιμιότητα και τη σεμνότητα, έννοιες που στη συνέχεια κατεξευτέλισαν! Ντροπή σε κείνους που κοιτάζουν αλλά δε βλέπουν, που αφουγκράζονται αλλά δεν ακούν!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε συ, στη φωτό ο παπας είναι σαν κακό γκρέμλιν, ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πατσοκ-νουδου

    απ την ιδια κατσαρολα τρώνε,
    μονο οι κουτάλες ειναι διαφορετικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουν δίκιο οι πασόκοι για τον παυλίδη, είναι ξεφτίλα η κατάσταση.
    Κοτζάμ υπουργός και να καταδέχεται μίζα 100 ψωροχιλιάρικα, δηλάδή ούτε 35 εκατ. δρχ.
    Ο Αντρέας μίζες έως και 500 εκατ. δρχ δεν τίς θεωρούσε κάν μίζες, απλά δωράκια στον εαυτό μας τα ονόμαζε.
    Πάνω από τα 500 εκατ. οι υπουργοί έπρεπε να ενημερώνουν και το κόμμα για να μοιράζεται η δουλειά σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.
    Χάλασε ο κόσμος!
    Ακόμη και οι μίζες ξεφτιλίστηκαν επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση