GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΑΣΠ - ΤΕΙ...

...συμμετέχει στο συλλαλητήριο . Η Π.Α.Σ.Π.-Τ.Ε.Ι συμμετέχει στο απεργιακό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Πεδίον του ...

...συμμετέχει στο συλλαλητήριο
.
Η Π.Α.Σ.Π.-Τ.Ε.Ι συμμετέχει στο απεργιακό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Πεδίον του Άρεως.
Η κυβέρνηση της Νέας Δήμοκρατιας με πρόσχημα την οικονομική κρίση προσπάθει να καταστρατηγήσει τα κοινωνικά-εργασιακά κεκτήμενα του Ελληνικού Λαού.
Καλούμε όλους τους σπουδαστές να δωσούν δυναμικό παρόν για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και το δικαίωμα για ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Σ.Π.-Τ.Ε.Ι.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ-ΤΕΙ

17 σχόλια

  1. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ1 Απρ 2009, 8:23:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στ'@@ μας τα δυό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει. Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ΜΟΝΟ ο Καραμανλής μπορεί να μας κυβερνήσει σήμερα.
    Μόνο το γεγονός ότι τον βρίζουν νυχθημερόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, που μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟ.
    Ποιός άλλος να μας κυβερνήσει, βρε παιδιά;
    Ο Παπαντρέου;
    Ανεξάρτητα με την προσωπική γνώμη που έχει αποκομίσει ο καθένας μας γι' αυτόν τον άνθρωπο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Πρώτο, από ακαδημαική κατάρτιση, άστα να πάνε, έχει σπουδάσει αμερικάνικη κοινωνιολογία, δηλαδή κάτι σαν αμπελοφιλοσοφία, αοριστολογία, συγκεχυμένα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μπεί ούτε από την πίσω πόρτα.
    Δεύτερο, κατά δήλωσή του, έχει δουλέψει στην Αμερική (μάγειρας, οικοδόμος), στον Καναδά(κηπουρός, ελαιοχρωματιστής, ξυλοκόπος, βενζινάς) και στη Σουηδία (σερβιτόρος, καθαριστής δρόμων).
    Θα μου πείς -και πολύ σωστά- καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το να προσπαθεί κάποιος να επιζήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τιμά.
    Αλλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι.
    Γιατί όσο ήταν στο εξωτερικό ο Παπαντρέου έκανε τόσες περιστασιακές δουλειές αλλά καμία δεν ήταν δουλειά υπεύθυνη, μάνατζερ, ή έστω μιά δουλειά γραφείου;
    Γιατί όταν γύρισε στην Ελλάδα έγινε υπουργός;
    Με ποιά εμπειρία, του κηπουρού ή του βενζινά, του μάγειρα ή του ξυλοκόπου;
    Mας δουλεύουν;
    Εάν αυτό δεν είναι ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ τότε τί είναι;
    Πριν από δύο μήνες, στο Ζάππειο, ζήτησε να τον κρίνουμε γι΄ αυτά που έχει κάνει.
    Ποιά ακριβώς;
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι να του δώσεις θέση ευθύνης, μπάχαλο θα τα κάνει όλα (όπως το Φεβρουάριο που μάθαμε ότι το πασόκ είναι καταχρεωμένο και ζήτησε άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από τις τράπεζες).
    Δεν είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του.
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, το Τζουμάκα, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πρασινοφρουροί πίστεψαν τις μαιμού δημοσκοπήσεις που τους ετοιμάζουν οι καναλάρχες κάθε Σαββατοκύριακο και έχουν χάσει πια την επαφή με την πραγματικότητα.
    Πάλι στενοχώριες και πεσμένα μούτρα θα έχουνε μετά τις ευρωεκλογές.
    Τελικά είχε δίκιο ο Σαμαράς για την τρίτη θητεία του Καραμανλή, το πασόκ θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στο περιθώριο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ......
    ( παπαγιαννης....)

    Η ΤΡΥΠΙΑ ΣΟΥ Η ΒΡΑΚΑ
    ( χατζηνικολάου... )

    ΜΩΡΕ Η ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.
    ( δημΟσιοκάφροι...)

    ΓΑΙ ΛΕΛΙ ΓΙΑ ΛΕΛΙ....
    ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ( ραγκούσης..)

    τι χαρα ! αι στο διαβολο
    ρεμάλια του πασοκ...!

    ΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 20% ΤΗΣ
    ΠΑΣΠ ΜΑΖΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ :

    ΖΗΤΩ KAI MΠΡABO ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΕΡΜΕΝΟΥ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοινωνικά-εργασιακά κεκτήμενα του Ελληνικού Λαού
    ?????????????????????????????????????
    Σάλτα καί γαμήσου,νυχτοπούλι τού βαθμού
    0000,5
    Η Κοινωνική προσφορά σέ μάρανε.
    40ποδαρούσα.
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια λουλού
    τού μπαξέ,,γαμώ τήν ΞΎΛΙΝΗ
    ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ???
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΣΠ-ΤΕΙ
    Αναστάσης.(εγώ φταίω πάλι)_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε αντε απο δω
    σκουλίκια
    κοπριτες


    δουλειά ρε

    αφήστε τις αρχιδιές και τους δήθεν αγώνες

    αει κολληστε κανε χαρτόσημο ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να περάσει κανένα μαθηματάκι ο Λαμπρίδης, τα άλλα που γράφει ούτε που ενδιαφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η είσπραξη μισού μισθού από τους Δημ. Υπαλλήλους και επιβολή κρατήσεως 2% στα επιδόματα, ήταν πρόταση της ΑΔΕΔΥ στον Ρέππα, όταν βρισκόταν στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα που κάνει την ίδια πρόταση η κυβέρνηση, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει επανάσταση! Είναι επαναστάτες της δεκάρας... είναι κομματικά τσόλια... λειτουργούν κατ' εντολήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΦΑΚΛΑΝΕΣ-ΠΟΥΤΣΟΠΝΙΧΤΡΕΣ -ΣΑΛΩΜΕΣ ΈΧΕΤΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?..ΣΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ..ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ..ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ..ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΑΚΙΑ..ΑΘΛΙΟΙ...ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
    ΟΙ ΑΠΕΤΑΙΩΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΟΙ
    ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΦΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ
    ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

    Η Λ Ε Υ Κ Η Α Π Ε Ρ Γ Ε Ι Α.

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ Η
    ΘΑ ΚΤΗΠΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ
    ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουν δίκιο οι πασόκοι για τον παυλίδη, είναι ξεφτίλα η κατάσταση.
    Κοτζάμ υπουργός και να καταδέχεται μίζα 100 ψωροχιλιάρικα, δηλάδή ούτε 35 εκατ. δρχ.
    Ο Αντρέας μίζες έως και 500 εκατ. δρχ δεν τίς θεωρούσε κάν μίζες, απλά δωράκια στον εαυτό μας τα ονόμαζε.
    Πάνω από τα 500 εκατ. οι υπουργοί έπρεπε να ενημερώνουν και το κόμμα για να μοιράζεται η δουλειά σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.
    Χάλασε ο κόσμος!
    Ακόμη και οι μίζες ξεφτιλίστηκαν επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση