GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλή Πρωτομαγιά!

Από το www.falirikanea.blogspot.com . Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή κι αναίμακτη Πρωτομαγιά!


Από το www.falirikanea.blogspot.com

.Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή κι αναίμακτη Πρωτομαγιά!

5 σχόλια

  1. Ομιλία του μπουχέσα στην ΔΕΘ στις 13 Σεπτεμβρίου 2007 δύο μέρες πρίν τις εκλογές του ολοκαυτώματος των πυρκαγιών της Πελοποννήσου.

    Διαβάστε να γελάσετε

    Στις 16 του Σεπτέμβρη μπαίνουν ξεκάθαρα ερωτήματα: Συνεχίζουμε μπροστά ή αφήνουμε τη Χώρα να γυρίσει στο χτες; Θέλουμε Κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις ή αφήνουμε τη Χώρα στην αβεβαιότητα, στην παραλυσία; Κάνουμε θετική επιλογή ή αφήνουμε τη Χώρα στην άρνηση; Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις ή αφήνουμε τη Χώρα να βυθιστεί και πάλι στα ελλείμματα και το τέλμα; Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες. Εμπιστεύομαι την κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Πιστεύω στα οράματα των νέων μας. Γνώμονάς μου είναι το συλλογικό συμφέρον. Δύναμή μου είστε εσείς, όλοι οι πολίτες. Όραμά μου είναι η κοινωνία που παράγει και προοδεύει. Κοινωνία συνοχής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Κοινωνία αρχών και αξιών. Αυτή είναι η φιλοσοφία που οδηγεί τα βήματά μου. Αυτή είναι η στρατηγική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ειδικά οι τούρκοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι εμπροσθοφυλακή τακτικού στρατού είναι ηλίθιος.
    Ομοίως, το ίδιο ισχύει και για τους αλβανούς λαθρομετανάστες.
    Εάν δε, αυτός που λέει ότι δεν το πιστεύει αυτό, τυχαίνει να είναι και στέλεχος της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Και η θέση του είναι στο Γουδί και στα έξη μέτρα.
    Ανεξάρτητα δε από το τι κρύβουν και τι θα πράξουν ενεργά οι τούρκοι στρατιωτικοί, η κατάληψη της Ελλάδας ένεκα του εισαγόμενου υπερπληθυσμού είναι μακροπρόθεσμα σχεδόν δεδομένη, διά "ειρηνικών μέσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3Ο ΛΕΠΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΚΑΛΗ ΨΕΚ-ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:

    http://www.scwxa.org/ct.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    Νίκη του ΠΑΣΟΚ βλέπουν οι Ευρωπαίοι
    Αναρτήθηκε από blogger On 3:00 μμ 0 σχόλια


    Νίκη στις Ευρωεκλογές
    με διαφορά 6 ποσοστιαίων μονάδων για το ΠΑΣΟΚ ........προβλέπουν στις Βρυξέλλες, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τρεις καθηγητές πανεπιστημίου, τους Simon Hix και Nick Vivyan (London School of Economics) και Michael March (Trinity College Dublin), το ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται στο 38%. Ακολουθεί η ΝΔ με 32%, το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΛΑΟΣ με 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2 % και Οικολόγοι με 6%!!!



    Η συγκεκριμένη έρευνα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Κέντρο Τύπου των Βρυξελλών και στηρίζεται στις εθνικές δημοσκοπήσεις, με την πρόσθεση μίας σειράς παραμέτρων από τους τρεις καθηγητές. Η δημοσκόπηση υπάρχει στην ιστοσελίδα της Predict09 και αφορά όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορείτε να την δείτε εδώ…

    From piazzadelpopolo

    29 Απρ 2009 6:29:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Τον φωνάζουν στο
    Ψυχιατρείο.... ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Βοήθειά μας.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    Προχωράνε στην οργάνωση.
    ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ
    ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    Αλλά προέκυψε ένα προβληματάκι.
    Κάποιοι πασόκοι. Κλέψαν τις
    ΜΠΕΤΟΝΟΒΕΡΓΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση