GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινή αγροτική πολιτική...

Άγνοια για μετά το 2013... .. Απαντήσεις για το μέλλον της Κοινής Αγροτική Πολιτικής έδωσε η Επίτροπος Γεωργίας κ. Boel, κατά τη διάρκεια τη...

Άγνοια για μετά το 2013...
..
Απαντήσεις για το μέλλον της Κοινής Αγροτική Πολιτικής έδωσε η Επίτροπος Γεωργίας κ. Boel, κατά τη διάρκεια της τελευταίας για αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο, συνεδρίασης της Επιτροπής Γεωργίας.
"Κανείς δεν γνωρίζει τί θα γίνει μετά το 2013" δήλωσε η Επίτροπος. "Πρώτα πρέπει να καταλήξουμε στην αγροτική πολιτική που θέλουμε, και μετά να διαπραγματευτούμε τον προϋπολογισμό της". Εν συνεχεία διευκρίνισε ότι μέχρι το 2013 οι άμεσες ενισχύσεις προς τους γεωργούς είναι εγγυημένες ενώ υπάρχει ήδη ο προβληματισμός σχετικά με τη μελλοντική κατανομή των κονδυλίων της ΚΑΠ. Συμπλήρωσε δε, ότι θα γίνει μια...
σταδιακή "ευθυγράμμιση" των πληρωμών μεταξύ των 27 κρατών μελών και ότι η ανάπτυξη της υπαίθρου θα ενισχυθεί περισσότερο ως πολιτική.
Όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα των κοινοτικών προϊόντων, η Επίτροπος αναγνωρίζει ότι το πρόσθετο κόστος που προκύπτει λόγω των κοινοτικών προτύπων παραγωγής λειτουργεί εμφανώς αρνητικά ως προς τα εισαγόμενα προϊόντα τρίτων χωρών και τονίζει ότι το θέμα εξετάζεται στο πλαίσιο των πολυμερών σχέσεων εμπορίου και ανταγωνισμού της Ε.Ε. Στο θέμα της καλλιέργειας καπνού, στα συμπεράσματά της η μελέτη προτείνει μεταξύ άλλων και την καλλιέργεια στέβιας, ενός φυσικού γλυκαντικού, το οποίο ωστόσο είναι απαγορευμένο στην Ε.Ε. από το 1999. Η κα Boel απάντησε λακωνικά ότι "όσοι παράγουν ποιοτικά καπνά δεν θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον".

10 σχόλια

  1. Ποιο 2013 μωρέ, οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ξέρουν τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα... Πολλά ζητάτε από τις Βρυξέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MALAKES AGROTES OTAN SAS DINANE TA LEFTA NA ALAKSETE TI PARAGATE TA TROGATE STIS GOMENES KAI STA MERCEDES, EHHH!!!! ANTE GAMITHITE KAI FATETI TORA.
    TA EKATOMYRIA POU PIGENE STIS EPITHOTISIS.
    KOLOKOUMOUNES TA FAGATE OLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    O ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    1. ME TO ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ
    PRESS-GR.blogspot.com
    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

    2. ΕΧΘΕΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!!

    Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ""!!


    ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....ΚΑΙ ΡΙΧΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ !!!

    ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ!!

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΑ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΠ

    υ.γ.
    Στριμώχνει Παυλίδη για το τεσσάρι στο Ψυχικό...
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα
    Ο ανακριτής βρήκε γκρίζες ζώνες στον τρόπο απόκτησης του διαμερίσματος των 133,5 τ.μ. από την κόρη του πρώην υπουργού Αιγαίου...
    Σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες- που παραπέμπουν στο κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση- του πρώην υπουργού Αιγαίου προσέκρουσε ο ανακριτής Απόστολος Ζαβιτσάνος, ο οποίος διαβίβασε τη δικογραφία για τον «γαλάζιο εκβιασμό» στη Βουλή.
    Το «μελανότερο σημείο» που οδήγησε το δικαστικό λειτουργό στην απόφαση να στείλει τον φάκελο στο Κοινοβούλιο ήταν οι «γκρίζες ζώνες» σχετικά με τον τρόπο απόκτησης ενός οροφοδιαμερίσματος 133,5 τετραγωνικών
    Οι αποδείξεις που εισέφερε ο πρώην υπουργός δεν κατάφεραν να καλύψουν το κενό των 100.000 ευρώ μέτρων της κόρης του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Το κωστάκι μπορεί να κάτσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.. ακριβώς όπως και ο θείος του..

    επομένως ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει..

    ΑΠΛΑ μόλις γίνει αντιπολίτευση θα λέγεται ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

    ..is it problem ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. No Problem...

    ας καταθέσουν όσες προτάσεις θέλουν..
    Ας μην ιδρώνουν όμως τζάμπα..

    Μόλις φύγει ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ..
    θα τον αναπληρώσω εγώ..

    ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τους τακτοποιήσει ο Γιωργάκης τους αγρότες, γιατί είναι και ο ίδιος άνθρωπος του μόχθου και του λαού.
    Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ καλός στα οικονομικά, τα ξεπετάει στο πίτς φιτίλι.
    Έχει μεγάλη εμπειρία, μιά φορά είχε περάσει έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και άλλη μιά φορά ήταν σε μία ομιλία στο λόντον σκούλ οφ εκονόμικς.
    Για να μάθετε παλιοδεξιοί, τί πάει να πεί γιωργάκης τσάντ, εννοώ παπαντρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρατηγική του ποδαριού αυτό βολευει όλα τα λαμόγια σ' όλους τους πολιτικούς χώρους.
    Αλλάζουν τα δεδομένα σίγουρα.
    Οι αγρότες θα το νοιωσουν στο πετσί τους και σύντομα μάλιστα.
    Οι αγρότες στη χώρα μας δεν έχουν τα μέσα υποστήριξης όπως στις άλλες χώρες της ΕΕ.
    Οι τιμές των τροφίμων ανεβαίνουν παγκοσμίως, στην χώρα μας κατεβαίνουν. Οικονομικό παράδοξο
    κάθε άλλο ο ακραίος φιλελευθερισμός του Αλογοσκούφη χτύπησε πρώτο τον αδύναμο κλάδο της Γεωργίας και κτηνοτροφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση