GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοφοράκος ...Νο2!

Την έκανε κι άλλος για την υπόθεση της Siemens! . Kαι δεύτερη "απόδραση" μετά τον Μιχ. Χριστοφοράκο! Το πρώην στέλεχος της Siemen...

Την έκανε κι άλλος για την υπόθεση της Siemens!
.
Kαι δεύτερη "απόδραση" μετά τον Μιχ. Χριστοφοράκο! Το πρώην στέλεχος της Siemens Χρήστος Καραβέλας, που επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, δεν εμφανίστηκε ούτε αυτός...
Ο ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης ενώ νωρίτερα πρωί ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε εκδώσει διάταξη για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (για εκείνον και τους άλλους κατηγορουμένους) αλλά ήταν αργά...
Ο Χρ. Καραβέλας δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαρκουλάκου είχε παραδώσει απολογητικό υπόμνημα αλλά σήμερα ο συνήγορός του δήλωσε ότι "δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί". Φέρεται να βρίκσεται κι αυτός στο Μόναχο...
Το πρώην στέλεχος της εταιρείας κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με τη σύμβαση 8002 του 1997 για ψηφιοποίηση των κέντρων του ΟΤΕ.
Ο έτερος κατηγορούμενος Ηλ. Γεωργίου πήρε νέα προθεσμία για τις 12 Ιουνίου.

29 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 1997 ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔ. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ; ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙ ΒΑΝ ΚΛΙΦ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΟ2 Ο ΠΑΣΟΚΟΠΡΕΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει

    Πολιτικό Βατερλό του τραμπούκου που με προεπιλεγμένες ερωτήσεις ο Καραμανλικότερος του Καραμανλή γίγαντας της δημοσιογραφίας Πρετεντέρης προσπάθησε να κάνει ένα ψοφίμι να δείχνει ζωντανό.
    Μνημόνιο γαλάζιου παπαγαλισμού συνέντευξη ιστορικής σημασίας θα διδάσκεται ως απόφθεγμα στις σχολές δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12. Κυριάκος Μητσοτάκης, βουλευτής ΝΔ. Είναι αδερφός της Ντόρας και ξέρει κι από τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; είπε αποστομωτικά στους παρευρισκόμενους.
    13. Μοναχός Εφραίμ, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης στο χώρο του real estate εκείνος έδειξε το δρόμο και ο πρωθυπουργός δείχνει το σεβασμό του.
    14. Φεβρωνία Πατριανάκου, Βουλευτής Επικρατείας-υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού. Θα δόσει τη λύση στις δύσκολες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχει τον τρόπο της σκέφτηκε ο πρόεδρος
    15. Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός Οικονομίας. Η γνώση του σε ζητήματα αποτυχημένης οικονομικής διαχείρισης τον καθιστά απαραίτητο για το μέλλον της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να μας έχει ως παράδειγμα είπε ο καταλληλότερος χαρούμενος που ο Καραγκούνης σκόραρε.
    16. Ανδρέας Βγενόπουλος, μεγαλοεπιχειρηματίας με τα λεφτά άλλων. Τώρα που φεύγει από τον πολυ-μετοχικό με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ξηγήθηκε με ΟΤΕ, Ολυμπιακή (με το αζημίωτο βέβαια) καιρός να του ξηγηθούμε κι εμείς, δικό μας παιδί είναι.
    17. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος για "κάλυψη" εμπόρων ναρκωτικών. Η στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε την καταδίκη του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το δικαστή, συγκίνησαν τον πρωθυπουργό
    18. Γιώργος Καραγκούνης, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ. Τον πρότεινε ο Πρέντυ, και ό,τι μου προτείνει φαίνεται σωστό, είναι και ψυχάρα βάζελος μέχρι το κόκαλο, έβαλε και γκολάρα με τον ΠΑΟΚ μη σοιυ πω ότι έπρεπε να τον έχω επικεφαλή
    19. Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός. Τον πάω, με πάει, γιατί να το κρύψουμε λοιπόν. Θα τον στείλω να στήσει το τσαντήρι του στην Grand Place να μου φτιάξει το προφίλ μονολογούσε ο πρόεδρος.
    20. Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος. Ο μοναδικός που με έχει στηρίξει με τέτοια συνέπεια, πρέπει να βγάλω την υποχρέωση εξομολογήθηκε στον ίδιο ο πρωθυπουργός και το μάθαμε κι εμείς από το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega.
    21.
    22.

    Τις 2 τελευταίες θέσεις τις άφησε κενές, που να τρέχεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τις τίμιες ( αν υπάρχουν ακόμη ) δικαστικές αρχές της Ελλάδας

    Βάλτε να δείτε το βίντεο με την προεκλογική ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο Κρήτης το 2004 λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Δείτε προσεκτικά ποιοι συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή στην εξέδρα για την ομιλία . Ελέγξτε τι σχέση έχουν με οικογένειες νονών της Κρήτης και αν αυτοί σήμερα είναι υπόδικοι.
    Βγάλτε προς τα έξω τις σχέσεις νονών με πολιτικούς που κάποιοι από αυτούς είναι είδη δικασμένοι για υπόθαλψη εγκληματία.
    Πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα κάποιος έντιμος εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και δε θα κουκουλωθεί κι αυτό με το γνωστό τρόπο του μαύρου σκοταδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL ATHENS...

    ....Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των mall, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι μαγαζάτορες.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟΥ THE MALL ATHENS...

    Και τωρα ας δουμε τα κερδη της Lamda Development,ετσι οπως δημοσιευονται σημερα στην Ελευθεροτυπια...

    Οσοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία των μεγάλων εμπορικών κέντρων θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα της Lamda Development. Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν 83%, στα 12,8 εκατ. ευρώ, το 1ο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, χάρη στη συνεισφορά του Mall και του Mediterranean Cosmos κατά κύριο λόγο και του Golden Hall και της μαρίνας Φλοίσβου κατά δεύτερο.

    Τα δύο πρώτα είδαν την επισκεψιμότητα να αυξάνεται και τον συνολικό τζίρο να είναι ελαφρώς κάτω την ίδια περίοδο που οι πωλήσεις λιανικής στη χώρα μας μειώθηκαν περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι. Ο τζίρος των καταστηματαρχών στο Golden Hall, για το οποίο αρκετοί είναι σκεπτικοί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ήταν περίπου 60 εκατ. ευρώ το διάστημα Δεκεμβρίου - Απριλίου, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, όταν ο πήχης για τον 12μηνο στόχο έχει τεθεί στα 140 εκατ. ευρώ. Φυσικά, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Lamda μειώθηκαν 57% λόγω των έκτακτων περσινών κερδών από τη μεταβολή της εύλογης αξίας των επενδυτικών ακινήτων. Ομως, το ερώτημα είναι αν η μετοχή της ίδιας εταιρείας που διαπραγματευόταν 40% πάνω (premium) από την καθαρή αξία ενεργητικού ανά μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη 50% περίπου χαμηλότερα (discount). Η παρουσία σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία πιθανόν εξηγεί εν μέρει αυτή την εξέλιξη. Ομως, εκεί έχει αγοράσει βασικά οικόπεδα που συνολικά της κόστισαν 30 με 70 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' ό,τι αξίζουν σήμερα, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ...
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΗΛΙΘΙΟ......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παράκαμψη Αγρινίου και τμήμα της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ 34 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ σε κυκλοφορία από σήμερα στα χρόνια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΑ. ΤΟ έργο της παράκαμψης οι πασόκοι το άρχισαν το 1997 αλλά το σταμάτησαν το 2003 χορταριασμένο και αφημένο στη τύχη του γιατί τα λεφτά πήγαν για βόλεμα πρασινων κηφήνων στο δημόσιο. Ήρθε ο μάγκας το συνέχισε από το 20% και το τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ στην ΩΡΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ . ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΕΙΠΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη και Μαρκόπουλο .

    Ο Τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΨΙΝΕΣ ΔHΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΚΟ 3.5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ 4.3 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΔΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΥΙ ΟΥΙ ΟΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σου κυρ-εισαγγελέα!

    Έφτασα στη Γερμανία όπως είχαμε συνεννοηθεί και ταχτοποιήθηκα.
    Σου αγόρασα και το σπιτάκι που λέγαμε στη Λ. Αμερική...

    Τώρα μπορείς να εκδόσεις και το ένταλμα του κώλου, με την διαδικασία σου είπε ο Ενδειας του Πνεύματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.42
    εΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ.
    ΕΝΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΔΕΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΖΩΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ...
    Κίνηση - ματ από τον Γ. Μαντζουράνη στην υπόθεση Siemens...

    Mε αιφνιδιαστικό ελιγμό, ο Δημ. Τσοβόλας αναλαμβάνει συνήγορος του Γ. Σκαρπέλη. Παγώνει η ανακριτική διαδικασία και ακυρώνεται η κυβερνητική προσπάθεια εντυπώσεων εν όψει των ευρωεκλογών...

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ...ΠΟΣΟ ΖΩΑ...
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμος-29 Μαϊ 2009 8:00:00 μμ

    Βρε μαλακα ανωνυμε γιατι τους αεπιτρεπετε να φευγουν? βρε μαλακες εχετε ξεφτιλησει τη χωρα παγκοσμιως. Τωρα οπου ν'αναι θα την κανει και ο μπουχεσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΄Επειτα και το τελευταίο σκασιαρχείο μήπως πρέπει να πάρουν και το διαβατήριο του καταλληλότερου ?????? Λέω μήπως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς να ανακάμψει η ΝΔ ;
    Ανακάμπτουν οι πεθαμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Απίστευτο!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΟΣΟΥΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ..

    Παρασκευή, 29 Μάϊος 2009
    Συνελήφθη ο Γ.Σκαρπέλης και ο Γεωργίου της siemens για να μην τους φύγουν


    Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο συνελήφθη ο Γ.Σκαρπέλης και ο Γεωργίου δυο στελέχη της siemens που είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Ιουνίου!
    Ο κ. Σκαρπέλης κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ήταν πρώην αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος του ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. NAI
    TO PASOK EINAI
    OIKOLOGIKO-SOSIALISTIKO
    DHMOKRATIKO KINHMA!!

    O GIORGOS KALA TA EIPE

    AFOU SAS TO ELEGE O DR KOUTSOUKOS MHNES PRIN!!

    11% H DIAFORA!!

    ALEXIS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΩΣΤΑ ΧΑΜΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ?ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣΣΣΣΣΣΣΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ..ΘΕΙΑ ΣΟΥ)ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ......
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΗ 4% ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

    ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5% !!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤOΥΣ ΟΡΓΑΝΟ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ .ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΙΔΙΑ ΜΟΥΦΑ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 29 Μαϊ 2009 8:21:00 μμ

    Α πα να πηδηχτείς που θα μας πείς οτι ο μάγκας μπουχέσας το το συνέχισε από το 20% και το τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ στην ΩΡΑ ΤΟΥ.
    Ποιούς πας να κοροδέψεις ρέ;;;;
    Κάθε βδομάδα περνάω απο κεί κανένα έργο δέν συνέχισε μετά το 2005 η απόλυτη νέκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση