GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα εγκαίνεια του Μουσείου της Χαιρώνειας...

...χωρίς την παρουσία του νυν υπουργού Πολιτισμού! . Από το http://symparataxi.blogspot.com/ . Το ανακαινισμένο και πανέμορφο Μουσείο της Χα...

...χωρίς την παρουσία του νυν υπουργού Πολιτισμού!
.
.
Το ανακαινισμένο και πανέμορφο Μουσείο της Χαιρώνειας εγκαινιάστηκε επιτέλους στις 25/5/2009 μετά απο πολλά χρόνια που παρέμενε κλειστό. Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς δεν ήρθε στα εγκαίνεια.
Σεμνά και ταπεινά με τις λιμουζίνες επάνω στο μνημείο του Λέοντα (ο χώρος στάθμευσης είναι δίπλα και γενικά πρόκειται για μια αγροτική περιοχή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στάθμευσης).
Ενημερώσαμε τον Αρχιεπίσκοπο για το ψήφισμα διαμαρτυρίας της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για την άδεια του Υπουργού Πολιτισμού σε τεράστια μονάδα ηλεκτροπαραγωγής - πολυεθνικών συμφερόντων - στον αρχαιολογικό χώρο της Χαιρώνειας και θέατρο σημαντικών μαχών κατά την ΑρχαιότηταΔεν ήρθε ο νυν αλλά ήρθε ο... πρώην ΥΠΠΟ.

8 σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL ATHENS...

    ....Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των mall, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι μαγαζάτορες.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟΥ THE MALL ATHENS...

    Και τωρα ας δουμε τα κερδη της Lamda Development,ετσι οπως δημοσιευονται σημερα στην Ελευθεροτυπια...

    Οσοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία των μεγάλων εμπορικών κέντρων θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα της Lamda Development. Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν 83%, στα 12,8 εκατ. ευρώ, το 1ο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, χάρη στη συνεισφορά του Mall και του Mediterranean Cosmos κατά κύριο λόγο και του Golden Hall και της μαρίνας Φλοίσβου κατά δεύτερο.

    Τα δύο πρώτα είδαν την επισκεψιμότητα να αυξάνεται και τον συνολικό τζίρο να είναι ελαφρώς κάτω την ίδια περίοδο που οι πωλήσεις λιανικής στη χώρα μας μειώθηκαν περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι. Ο τζίρος των καταστηματαρχών στο Golden Hall, για το οποίο αρκετοί είναι σκεπτικοί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ήταν περίπου 60 εκατ. ευρώ το διάστημα Δεκεμβρίου - Απριλίου, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, όταν ο πήχης για τον 12μηνο στόχο έχει τεθεί στα 140 εκατ. ευρώ. Φυσικά, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Lamda μειώθηκαν 57% λόγω των έκτακτων περσινών κερδών από τη μεταβολή της εύλογης αξίας των επενδυτικών ακινήτων. Ομως, το ερώτημα είναι αν η μετοχή της ίδιας εταιρείας που διαπραγματευόταν 40% πάνω (premium) από την καθαρή αξία ενεργητικού ανά μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη 50% περίπου χαμηλότερα (discount). Η παρουσία σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία πιθανόν εξηγεί εν μέρει αυτή την εξέλιξη. Ομως, εκεί έχει αγοράσει βασικά οικόπεδα που συνολικά της κόστισαν 30 με 70 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' ό,τι αξίζουν σήμερα, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ...
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΗΛΙΘΙΟ......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην ΥΠΠΟ θα μείνει εκτός ψηφοδελτίου ΝΔ και τρέχει σ' όλα τα πανηγύρια, μήπως και τον πάρει κανείς άλλος... Μπορεί να τον δεις από ΛΑΟΣ μέχρι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ... Όλα δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI
    TO PASOK EINAI
    OIKOLOGIKO-SOSIALISTIKO
    DHMOKRATIKO KINHMA!!

    O GIORGOS KALA TA EIPE

    AFOU SAS TO ELEGE O DR KOUTSOUKOS MHNES PRIN!!

    11% H DIAFORA!!

    ALEXIS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ......
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΗ 4% ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

    ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5% !!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤOΥΣ ΟΡΓΑΝΟ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πιο κατάλληλοι… για το σύστημα!

    Φυσικά, οι (δήθεν) Οικολόγοι Πράσινοι αποτελούν το προσφορότερο εργαλείο, καθώς διαθέτουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά: είναι αριστεριστές και εθνομηδενιστές (εδώ κρύβεται η ουσία…), πρεσβεύουν την απόλυτη ελευθεριότητα, ζητώντας μάλιστα την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (θέλουν τους νεολαίους μαστουρωμένους, για να είναι πιο «διαχειρίσιμοι» από τη Νέα Τάξη) και γενικώς πρεσβεύουν όλα αυτά που ένας Έλληνας και δη πατριώτης, δεν θα ήθελε να συμβούν στην πατρίδα του. Αλλά ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά.
    Η πρόταση του επικεφαλής των Οικολόγων Μιχάλη Τρεμόπουλου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης», δηλαδή να μετονομαστεί η οδός Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ, προκάλεσε προ διετίας σφοδρότατες αντιδράσεις. Η αντεθνική αυτή πρόταση κατατέθηκε ως φτηνός και χυδαίος αντιπερισπασμός στην πρόταση του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, να σταλεί ψήφισμα στην υπουργό Εθνικής Παιδείας για το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού. Υπόθεση που τότε ταλάνιζε την επικαιρότητα.
    Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τότε είχε τοποθετηθεί με σαφήνεια, έναντι της χυδαίας και αντεθνικής δήλωσης του Μιχάλη Τρεμόπουλου, που πρόσβαλλε όλο τον ποντιακό & μικρασιατικό κόσμο: «Εάν οι ανιστόρητες αυτές απόψεις δεν είναι προϊόν ασύγγνωστης άγνοιας και επιπόλαιης επίδειξης δήθεν προοδευτικού πνεύματος, τότε αποτελούν ενσυνείδητη εκδήλωση ασέβειας στη μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων των Ελλήνων του Πόντου». Τέτοιες ευαισθησίες όμως, οι αριστεριστές δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιγα το προσωπο,τι να τον κανατε?ασε που αυτος θα ειναι με τα συμφεροντα τις κατασκευης του εργοστασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ "ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...
    ΕΓΚΑΙΝΙΑ είναι το σωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση