GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέγας Γαύρος...

Από το http://liberopoulos.gr/ . Ο Σωκράτης Κόκκαλης, γιος του διάσημου γιατρού-χειρουργού Πέτρου Κόκκαλη, ιδρυτής, πρόεδρος και κύριος μέτ...

Από το http://liberopoulos.gr/
.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης, γιος του διάσημου γιατρού-χειρουργού Πέτρου Κόκκαλη, ιδρυτής, πρόεδρος και κύριος μέτοχος του Ομίλου Εταιριών INTRACOM - σχεδιασμός και κατασκευή, τηλεπικοινωνιακά συστήματα, ηλεκτρονική και πληροφορική. Κύριος μέτοχος και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ολυμπιακός.
Οι δραστηριότητες του επεκτείνονται στους τομείς της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών, σε πολλές χώρες. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά ενώ γνωρίζει ρουμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά και έχει γνώση σερβικών και γαλλικών. Από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σκούρα, απόκτησε τον Πέτρο, που σπούδασε στις ΗΠΑ. Σε δεύτερο γάμο, με την Ελένη Φαρμάκη, πρώην σύζυγο Σάββα Θεοδωρίδη, απόκτησε τρεις ακόμη γιούς.
Και μιά που σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίκεντρο των αθλητικών ΜΜΕ, μάθετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

13 σχόλια

  1. Καλησπέρα Ιππότη του θανάτου,
    Καλησπέρα λυσασμένο σκυλί,
    δεμένο πίσω από το μαύρο άλογο του Ιππότη..

    Καλησπέρα κύριε Πρωθυπουργέ
    Καλησπέρα κύριε Υπουργέ, της Οικονομίας

    Καλησπέρα σας και καλή σας εβδομάδα.
    Πόσους μελλοθάνατους μικρομεσαίους έχει για σήμερα η λίστα σας,
    πόσους για αύριο, πόσους για μεθαύριο ;;;

    Πόσοι θα ᾽ἀυτοκτονήσουν᾽ ᾽ με σκοινί,
    πόσοι με μια σφαίρα, πόσοι θα πέσουν στον γκρεμό ;;;

    Οι εκτελεστές σας περιμένουν το παράγγελμά σας,
    σας κοιτούν στα μάτια, και περιμένουν,
    αδηφάγοι, διψασμένοι για αίμα..

    Η Εφορία σας θα τοιμάσει το σκοινί ;;;
    Το ΤΕΒΕ σας θα οπλίσει τη σκανδάλη ;;;
    Οι Τραπεζίτες σας θα μας σπρώξουν στον γκρεμό ;;;

    Καλησπέρα κύριε Πρωθυπουργέ,
    Καλησπέρα κύριε Υπουργέ, της Οικονομίας.

    Σε σας θα χρωστάμε τον ῾ἕντιμο῾῾ θάνατό μας,
    σε σας τα παιδιά μας και οι γυναίκες μας,
    τ᾽αδέλφια μας και οι μανάδες μας,
    θα στέλνουν το ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι κάθε μέρα που περνάει το σκάνδαλο Ζίμενς των 100.000.000 ευρώ εξαφανίζεται από τις αναρτήσεις σας.

    Για τον παυλίδη, την τεράστια ξανδαλάρα των 100 χιλιάδων ανεβάζατε 20 αναρτήσεις την ημέρα.

    Το όνομα Μαυρίδης (που προφυλακίστηκε) έχει εξαφανιστεί.

    Το όνομα Σταυριανού που προφυλακίστηκε παρομοίως.

    Τα ονόματα των υπόλοιπων τριών μπαγάσηδων που θα προφυλακισθούν τις επόμενες ημέρες (όπως πχ ο Σκαρπέλης του γνωστού Ματζουράνη) δεν εμφανίζονται πουθενά.

    Για τον Παυλίδη είχατε «ρεπορτάζ» ακόμη και για το βρακί που φοράει ο πιο μακρινός συγγενής του.

    Φτάσατε στο σημείο ακόμη να υπονοείτε ότι επίτηδες άφησε ο Καραμανλής το Χριστοφοράκο να δραπετεύσει είναι σαν να μας λέτε:

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    Κολλητός της ΝΔ ήταν ο Χριστοφοράκος ή του Γιωργάκη και των λοιπών σοσιαλιστών;

    Μήπως και ο Τρεπεκλής ήταν φίλος του Καραμανλή;

    Μήπως και ο Τσουκάτος;

    Μήπως και ο Μαντέλλης;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ;

    Δεν βλέπετε κοτζάμ Μέρκελ στην περίφημη φωτογραφία με τον Καραμανλή, που τελυταία δεν τη δείχνετε ολόκληρη παρά μόνο το κομμάτι που φαίνεται και ο Χριστοφοράκος;

    Από την περυσινή εκδήλωση του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου είναι η φωτογραφία.

    Τι θέλατε, να είναι η καγκελλάριος της Γερμανίας στην Ελλάδα και να μην τη συναντήσει ο πρωθυπουργός;

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

    Και ακριβώς αυτό είστε.

    Μορφωμένα γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το αστείο με το γραφικό Νίκο Κατέλη της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποκριτές πασόκοι, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές.

    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;

    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    Περαστικά σας και άντε και με καινούργιο αρχηγό από τον άλλο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!

    Ξέρεις εσύ, όπως «έσωσες» και το πασόκ!

    Με δάνεια, συνδρομές, δωρεές και δανεικά προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να τα βγάλει πέρα!

    Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA" από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην έξοδό του από την οικονομική κρίση.

    Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

    Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

    Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

    Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;

    Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
    • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
    • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
    • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
    • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
    • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • 6.053 ευρώ για νερό.

    Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα 5.116.556,95 ευρώ.

    Σκέψου να αρχίσει για τα καλά και η προεκλογική περίοδος...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ25 Μαΐ 2009, 8:05:00 μ.μ.

    ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

    22-05-2009

    Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

    Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

    ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

    Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

    Η πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
    17 - 08 - 2007.

    Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

    Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ξεχάσει τον καλό της εαυτό. Συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

    Βλέπετε μια συνήθεια 20 ετών δεν μπορεί να γιατρευθεί.

    Κουράγιο παληκάρια μου. Θα συνεχίσετε για τα επόμενα 25 χρόνια στο ίδιο μοτίβο.

    Μαζί σας. Μην ξεχάστε το κουσούρι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)

    Αν θέλετε να βρείτε τα σκάνδαλα της δεξιάς γράψτε στο www.google.gr την λέξη
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ...
    καλή αναζήτηση!!

    Ola ayta ta skandala ta eixan oi "kyries" toy Pasok alla sygkalyptan (me mizes) thn Giannakoy, gia na xanei to Pasok kai na brizoyn ton Giorgo Papandreoy!!

    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    25 Μαϊ 2009 2:34:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Εγώ ένα πράγμα θα σας πω και όποιος το διαβάσει θα καταλάβει.

    Αν το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία στις Ευροεκλογές με πάνω από 5 % τότε :

    Δεν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει ο αρχηγός του γιατι δεν θελει να καταλαβει οτι τον "πουλαει"...

    η Συλβάνα Ράπτη η Δαμανάκη Μαρία και η Άννα Διαμαντοπουλου, η πιο ασχετη πολιτικός της Ελλάδας!!

    Γιώργο τι άλλο να σου κάνουνε βρε καψερέ?? Σε εχουν καταεξευτιλίσει σε ολη την κοινωνία οι "κυρίες" και εσύ τρέχεις σαν το σκυλάκι και τους μοιράζεις θέσεις!!!

    ΄Εφτασε το σκατό στην κάλτσα από τον φόβο??
    Στήνεις κώλο για να βγεις Πρωθυπουργός?? Δεν θα γίνεις ποτέ έτσι...αυτές δουλέβουν για Καραμανλή και Βαγγέλη!!
    Πέταξέ τες έξω να σωθείς!!

    Ευχαριστώ
    καλό καλοκαίρι σε όλους από την ακροδεξιά μέχρι την ακροαριστερά,καλή ψήφο ότι και αν ψηφίσετε και κυρίως να είστε καλά με Υγεία όλοι σας διότι η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και όλα τα άλλα έπονται.

    Μπεεεεεε
    25 Μαϊ 2009 2:35:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .
    Ο Κόκκαλης είπε "λαμόγια" τους δημοσιογράφους και από κάτω...τσιμουδιά
    Κατά αλλά σας πείραξαν τα παπαγαλάκια λαμόγια!

    Από σήμερα οι δημοσιοκάφροι είναι και επίσημα λαμόγια αφού ουδείς αντέδρασε όπως αναφέρει το Τroktiko
    Τους έφτυσε και νομίζουν ότι βρέχει. Είναι που λέμε ότι είναι δημοσιοκάφροι. Όχι επειδή το είπε ο Κόκκαλης αλλά γιατί για όσα τους καταλόγισε δεν είπε κανείς κουβέντα. Βγαίνει σε συνέντευξη τύπου ο Κόκκαλης και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει κάποιους δημοσιογράφους...
    λαμόγια! Απλά δεν κατονόμασε. Όμως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.
    Είπε ότι και "έχω στοιχεία και επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για κάποιους δημοσιογράφους ότι είναι μπερδεμένοι κάπου αλλά δεν τις βγάζω".

    Σαν να τους λέει: "Μάγκες σας έχω στο χέρι"!!!

    Τσιμουδιά όλοι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι,γι αυτό έχουν ονομάσει το δρόμο δίπλα από την Αμερικανική πρεσβεία "Πέτρου Κόκκαλη" για να φοβούνται την εναλλακτική λύση που έχουμε εμείς οι Έλληνες αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να φύγουμε από το ΝΑΤΟ και όταν δεν θα θεωρούμε τους Αμερικανούς φίλους μας ως φίλους μας!
    Τους τρομάξαμε τώρα με τον γαύρο και δεν θα κοιμηθούν το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να σας δωσω μια εικονα για το τι σημαινει κοκκαλης θα σας πω μονο τουτο, στο γηπεδο που τον βλεπω οι κολητοι του ειναι ο κακαουνακης, ο λαλιωτης, ο πετρος κωστοπουλος, ο θεμος αναστασιαδης και κανα δυο αλλοι λεχριτες, δηλαδη ολα τα αποβρασματα της κοινωνιας μας
    και μην ξαχναμε οτι ειναι ο μοναδικος λεφτας που δεν εχει ιδρυμα φιλοπτωχο στη χωρα του.....εχει λεει στη....ρωσια!!!!!!
    οσο δε για τη συνεντευξη που εδωσε περα οτι ηταν ασοβαρος δεν μας απαντησε πως γινεται ενα ανδρας να μην εχει κρατησει ποτε τον λογο του??? ΜΑ ΠΟΤΕ....αλλα λεει τον δεκεμβρη και αλλα τον μαη τα ιδια με τον ιωαννιδη τα ιδια με τον μπαγεβιτς τα ιδια με τον ριβαλντο τα ιδια με τοσους και τοσους εδω εστειλε τον αμανατιδη στη κερκυρα για να κανει εγγραφες μαλων και ελαθε απο εφημεριδες οτι δεν ανηκει πλεον στον ολυμπιακο.....!!!! αμ του λουτσιανο τι του εκανε???? του τζιοβανη, του γιαννακοπουλου επειδει λεει του ζητησε 30 εκ παραπνω....σωπα ρε που τολμησε εππαγγελματιας παιχτης να σου ζητησει παραπανω λεφτα!!! εσενα....του εκδικητη, του μαυρου καβαλαρη....αν ανδρας κοκκαλη οταν διωχνει καποιον το αποζημιωνει κιολας εδω τωρα σου διακανινισε το ευρωπαικο δικηστηριο την αποζημιωση του μπιγκον μετα απο δεκα χρονια περιπου!!!! ο κατανετς ακομα να παρει τα λεφτα του......τοσο μαγκας εισαι που δεν ειχες την αξιοπρεπεια να αφησεις τη θεση του προεδρου 2 χρονια στους αγγελοπουλους και τους ειχες αντιπροεδρους μεχρι περσι ενω ειχαν βαλει οι ανθρωποι ενα καρο εκατομμυρια ενω εσυ δεν ειχες βαλει ουτε ενα ευρω.....το μονο που καταφερες να διαλυσεις το τμημα μπασκετ που το ειχες παρατησει 10 χρονια και αφησες τον παναθηναικο να αλωνιζει μεσα κ εξω απο τα γηπεδα δεν ειχες τον αυτοσεβασμο να δωσεις το μπασκετ σε αλλους μονο και μονο απο τον αρρωστημενο εγωισμο (κομπλεξ) και τωρα οι αγελοπουλοι προσπαθουν να φτιαξουν απο το μηδεν μια ομαδα απεναντι σε ενα παναθηναικο που επι μια δεκαετια εφτιαξε το....''προφιλ'' του μεσα κ εξω απο τα γηπεδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ .....ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΠΟΙΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑ 7 ΓΙΑΤΙ Η ΘΥΡΑ 7 Η ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 7 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΦΙΕΣΤΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ έχει φακελωμένη όλη την πολιτική ηγεσία και την έχει στο χέρι στους δημοσιογράφους θα κόλλαγε?? STAZI παιδί μου STAZI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *