GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ερωτήσεις πριν ...το ντιμπέιτ!

16 σχόλια

  1. Αργεί να τελειώσει ο χαβαλές να δούμε κανένα καλό πρόγραμμα στην TV;

    Και στις 7 Ιουνίου τριήμερο για μπάνια, να μείνουν να ψηφίσουν μόνα τους τα λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε αποχή από τις εκλογές είναι και ένας ψήφος ανοχής στον ανίκανο Καραμανλή και τη συμμορία του.
    Όχι στην προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας που από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη που στηρίζει με νύχια και με δόντια τον προδότη Καραμανλή και τη συμμορία του για να μας κλέβει καθημερινά με τη βενζίνα και χίλιους άλλους τρόπους.
    Βουλιάζουμε κάθε μέρα και πιο πολύ από τη διακυβέρνηση αυτών των δυο συμμοριών και μόνο αν αλλάξουμε κυβέρνηση μπορούμε τουλάχιστον να σταματήσουμε την κατηφόρα και την πτώχευση οικονομίας , θεσμών και άξιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικό Βατερλό του τραμπούκου που με προεπιλεγμένες ερωτήσεις ο Καραμανλικοτερος του Καραμανλή γίγαντας της δημοσιογραφίας Πρετεντέρης προσπάθησε να κάνει ένα ψοφίμι να δείχνει ζωντανό.
    Μνημόνιο γαλάζιου παπαγαλισμού συνέντευξη ιστορικής σημασίας θα διδάσκεται ως απόφθεγμα στις σχολές δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολιτικό Βατερλό του τραμπούκου που με προεπιλεγμένες ερωτήσεις ο Καραμανλικοτερος του Καραμανλή γίγαντας της δημοσιογραφίας Πρετεντέρης προσπάθησε να κάνει ένα ψοφίμι να δείχνει ζωντανό.
    Μνημόνιο γαλάζιου παπαγαλισμού συνέντευξη ιστορικής σημασίας θα διδάσκεται ως απόφθεγμα στις σχολές δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να χώσεις ρε πασόκε. Ποιόν δουλεύεις; Εσείς οι πασόκοι είστε τόσο πορωμένοι που δεν ακούτε κανέναν. Η δημοκρατία σας σταματά στις κλαδικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο βαλιανάτος έφυγε αλλά γραφει ακόμα ένα μούλικο εδώ για τον καραμανλή. Ο οπισθογεμής πασόκος θέλει να γυρίσει πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αποχή από τις εκλογές είναι πολιτική πράξη που έχει στόχο να τιμωρήσει τους απατεώνες πολιτικούς. Είτε ευνοείται ο Καραμανλής, είτε ο Παπανδρέου, ένα και το αυτό είναι.
    Το αποτέλεσμα των εκλογών ενδιαφέρει μόνο τους ίδιους να πιάσουν τα πόστα και το χρήμα και ενδιαφέρει επίσης τα παπαγαλάκια τους που σκίζονται για να αναρριχηθούν σε καμιά καρέκλα...

    Να τα βρείτε μεταξύ σας λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΑ BLOG,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOG ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΜΑΔΑΣ ΤΟ ΚΟΛΟΠΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοσιογράφος: Κύριε Παπανδρέου, δηλώνετε ότι είστε υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά η κόρη σας πήγε σε ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα και τη συνοδεύσατε στο εξωτερικό για να τη γράψετε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τι λέτε επ' αυτών;

    Γιωργάκης: Ε ναι, ξέρετε, εγώ πήγα σε πολλά σχολεία, και δημόσια και ιδιωτικά και διαπίστωσα, μπλα μπλα μπλα...

    (τίποτα για την κόρη, φυσικά!)

    Μα δουλεύουν ρεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προκλητικός ο Μ.Τρεμόπουλος, μας έστειλε ...αδιάβαστους

    Τι είπε πάλι ο οικολόγος-πράσινος Μιχάλης Τρεμοπουλος και μας εκνευρίζει όλους μαζί; Εδώ τον κατηγορούν για φιλοσκοπιανό που σπούδασε στα Σκόπια και έδωσε ...αγώνες για να στείλει την Μακεδονία στην γείτονα χώρα και ξέρετε τι απάντησε σήμερα:

    "Καλύτερα να μάθουν ιστορία"

    Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν είπε ότι τα αρνούμαι(πως να το κάνει;)αλλά μας έστειλε όλους αδιάβαστους. Άρα εμμένει σε όσα λέει και...

    προκαλεί όλους όσους τον κράζουν να μάθουν την ιστορία μας. Ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική και δεν έχει έθνη. Αυτό πρεσβεύει ο Οικολόγος-πράσινος.
    Μάλιστα είπε και στον Χατζηνικολάου ότι δεν θα ακολουθεί την πολιτική του ΥΠ.ΕΞ. σε εθνικά θέματα αλλά την δική του. Ε, τότε τι να κάνει στην ευρωβουλή; Τουλάχιστον επίσημα κανένα ΥΠ.ΕΞ δεν θα έλεγε κάτι για την Μακεδονία μας.

    troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΠΡΗΔΕΣ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΘΙΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΥΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. ΑΡΚΕΙ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΧ ΠΟΣΟΙ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση