GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράδυ ντροπής...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Σημειώνω , βλέποντας τη συνέντευξη Καραμανλή, ένα ακόμα επιχείρημα για όσους μιλάνε σχεδόν ταυτόσημα και με το...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Σημειώνω, βλέποντας τη συνέντευξη Καραμανλή, ένα ακόμα επιχείρημα για όσους μιλάνε σχεδόν ταυτόσημα και με το ίδιο μειδίαμα για τη δημοσιογραφία και την αλητεία. Δεν αναφέρομαι στις ερωτήσεις του κ. Πρετεντέρη, οι οποίες θεωρώ ότι κάλυψαν επιτυχώς όλο το φάσμα της πολυτάραχης περιόδου που προηγήθηκε και δε θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος επιτέλεσε χρέη Φουστάνου.
Εξάλλου, το ύφος του στην όλη ως τώρα δημοσιογραφική του πορεία δε συνάδει με αβάντες και ένα τέτοιο ξαφνικό ενδεχόμενο θα φάνταζε τουλάχιστον γελοίο. Δε γράφω όμως για να υποστηρίξω το δημοσιογράφο του Mega και του Βήματος, ούτε για να εκθειάσω την ειλικρινή στάση και την επιτυχημένη επικοινωνιακά εμφάνιση του Πρωθυπουργού. Το άκουσμα ότι «ποτέ δεν έκανα τέτοια δήλωση και είναι πολύ νωρίς να συνταξιοδοτηθώ.. είμαι μόλις 53 χρονών», μου προκάλεσε έναν εκνευρισμό και ψυχοθεραπευτικά πάντα, γράφω για την ίασή του.
Σε μια περίοδο που η παγκόσμια κοινότητα έψαχνε δομές στήριξης και πρόσωπα να εμπνεύσουν, ο κ. Χατζηνικολάου, χρησιμοποίησε μια «δήλωση» –που τώρα κατηγορηματικά διαψεύδεται- για την αύξηση των πωλήσεων της νεοσύστατης εφημερίδας του και τη καθιέρωσή της ως αποκαλυπτικής. Εκτός του ότι μια ενδεχόμενη τέτοια εξομολόγηση off the record, δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί, καθώς είναι δημοσιογραφικό αντιδεολογικό, αφής στιγμής δεν είναι καταγεγραμμένη και...
η απόδειξή της έγγυται στην εντιμότητα του ανδρός, αναλογίζομαι και τα όσα αυτής επακολούθησαν και τα οποία δημιούργησαν χώρο για μετάκληση του ενδιαφέροντος από τη πραγματική πολιτική στη παραπολιτική, μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για το τόπο. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή η «δήλωση» φέρεται να έγινε σε προσωπική συνάντηση και όχι σε κάποια συνέντευξη.
Η ολική απέχθειά μου δε, καταγράφεται όταν σε δημοσιογραφικά και πολιτικά στέκια, η αιτιολόγηση της υποτιθέμενης δήλωσης ήταν η ανίατη πάθηση της συζύγου του Πρωθυπουργού. Διερωτώμαι τώρα, ποια θα είναι η αντίδραση του κ. Χατζηνικολάου και αν θα συνεχίσει να εμμένει στην εγκυρότητα του πρωτοσέλιδού του.

14 σχόλια

  1. Πολιτικό Βατερλό του τραμπούκου που με προεπιλεγμένες ερωτήσεις ο Καραμανλικοτερος του Καραμανλή γίγαντας της δημοσιογραφίας Πρετεντέρης προσπάθησε να κάνει ένα ψοφίμι να δείχνει ζωντανό.
    Μνημόνιο γαλάζιου παπαγαλισμού συνέντευξη ιστορικής σημασίας θα διδάσκεται ως απόφθεγμα στις σχολές δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε αποχή από τις εκλογές είναι και ένας ψήφος ανοχής στον ανίκανο Καραμανλή και τη συμμορία του.
    Όχι στην προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας που από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη που στηρίζει με νύχια και με δόντια τον προδότη Καραμανλή και τη συμμορία του για να μας κλέβει καθημερινά με τη βενζίνα και χίλιους άλλους τρόπους.
    Βουλιάζουμε κάθε μέρα και πιο πολύ από τη διακυβέρνηση αυτών των δυο συμμοριών και μόνο αν αλλάξουμε κυβέρνηση μπορούμε τουλάχιστον να σταματήσουμε την κατηφόρα και την πτώχευση οικονομίας , θεσμών και άξιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφει ο Δημήτρης Λαμπράκης


    Κοίτα φίλε μου, πως τα κατάφερες.
    Εσύ που πολλοί νόμιζαν πως θα γινόσουν άλλος, εγκαταλείπες τη πολιτική ζωή του τόπου, πιο μόνος απο ποτέ και σχεδόν απαξιωμένος.
    Σπατάλησες μέσα σε 5 χρόνια, τη κληρονομιά του θείου σου, το πολιτικό οξυγόνο, που σ έκανε πρωθυπουργό. Οσα πληρωμένα ντοκυμαντέρ κι αν διατάξεις να παίξει η χαζοΝΕΤ, των πλουσιόπαιδων παρουσιαστών-με τα δικά μας λεφτά- δεν πρόκεται ποτέ να επουλώσεις το στραπάτσο που προκάλεσες στ όνομα Καραμανλής.
    Κι όλα αυτά γιατί, ανέλαβες καθήκοντα που σε ξεπερνούσαν, φροντίζοντας να κοκορεύεσαι το προηγούμενο καιρό, για την ισχυρή ομάδα σου που θα επανίδρυε τη χώρα.
    Δύστυχε! Ισχυρή ομάδα ο Αλογοσκούφης, το πουλέν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της διαπλοκής. Ο υπουργός που δημιούργησε παράδοση στη λεύκανση πάσης φύσεων μαύρων-ίσως γιατί είναι και ρατσιστής-θυμήσου τουν αράπη, αγαπητέ αναγνώστη.
    Ισχυρή ομάδα, ο Πάκης που κατάντησε καλαμπούρι στις βίλες των νταβατζήδων, με το στραπατσάρισμα του Βασικού μετόχου.
    Ισχυρή ομάδα, ο Βουλγαράκης των βατοπεδινών και του Κορωνιά.
    Ισχυρή ομάδα η Ντόρα που σε μισεί θανάσιμα, παρότι ούτε δράμι μίσος δεν αξίζει η ανεπάρκειά σου.
    Ισχυρή ομάδα ο Ρουσόπουλος που αναζητούσε στο πρόσωπο του Εφραίμ και στο κορακίσιο βλέμμα του Αρσένιου, μεσίτες που θα του εξασφάλιζαν πρόσβαση στη σωτηρία της ψυχής, όντας αμαρτωλός και πλούσιος στα βαθιά γεράματα.
    Ισχυρή ομάδα, ο εξάδελφός σου ο Λιάπης, ο εξωφυλαρούχας του Χριστοφοράκου.
    Ισχυρή ομάδα ο Πολύδωρας, που έβλεπε την φλεγόμενη Πελοπόννησο σαν Μεγάλη Σχολή για Αγροφύλακες. Ισχυρή ομάδα ο Μαρκογιαννάκης, η χαρά των απαγωγέων.
    Ισχυρή ομάδα, ο Παπαληγούρας, ο νεκροθάφτης της Δικαιοσύνης. Ισχυρή ομάδα ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο θαυμαστής του Τσοχατζόπουλου. Ισχυρή ομάδα ο Ιωαννίδης, του Κόκκαλη, ο κηπουρός. Ισχυρή ομάδα ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης, η ζάπλουτη Φεβρωνία.
    Πως κατάντησες έτσι την Ελλάδα μας;
    Ελάχιστοι πίστευαν πως η κυβέρνησή σου, θ αποδεικνύονταν πιο ανίκανη, πιο επικίνδυνη, πιο αρπακτικό απο τα πράσινα αρπακτικά του Σημίτη. Κι ομως τα κατάφερες! Επέλεξες οτι πιο σάπιο και διεφθαρμένο, διέθετε το κόμμα σου και του έδωσες εξουσία. Κι εκείνοι αποδείχθηκαν αντάξιοι της επιλογής σου-εσύ που δεν είχες κουμαντάρει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να τα κάνεις κώλο-έκλεψαν, λεηλάτησαν και στο τέλος απαίτησαν απο την ιδιωτική σας Δικαιοσύνη, να μην τους ακουμπήσει.
    Αυτή είναι η (κυβερνητική) ζωή σου, φίλε μου. Κι όσο αργείς να μας ζητήσεις ένα μεγάλο συγνώμη και να βγεις απο το κάδρο, τόσο θα καταστρέφεις τον οικογενειακό σου μύθο.
    Κι αν γι αυτόν δεν δίνεις δεκάρα, δικαίωμά σου. Με την αξιοπρέπειά μας όμως, δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις.
    -Φύγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως κι αν αλλάξουν μερικοί γνώμη και πάνε να ψηφίσουν, φυσικά και δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, έτσι 8:56:00 μμ; Λοιπόν τι πετάς σε όλα τα ποστ τη μπαρούφα που έχεις γράψει.

    Και, αν είναι 2-3 φορές μαλάκας ο Κωστάκης (που είναι) ο δικός σου ο χαζός είναι 40 φορές και θα μας βυθίσει σε 1-2 χρόνια, το πολύ.

    Λοιπόν, άσε να μην πάμε να ψηφίσουμε καλύτερα, να σπάμε πλάκα μετά, πόσο μαλάκες είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προκλητικός ο Μ.Τρεμόπουλος, μας έστειλε ...αδιάβαστους

    Τι είπε πάλι ο οικολόγος-πράσινος Μιχάλης Τρεμοπουλος και μας εκνευρίζει όλους μαζί; Εδώ τον κατηγορούν για φιλοσκοπιανό που σπούδασε στα Σκόπια και έδωσε ...αγώνες για να στείλει την Μακεδονία στην γείτονα χώρα και ξέρετε τι απάντησε σήμερα:

    "Καλύτερα να μάθουν ιστορία"

    Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν είπε ότι τα αρνούμαι(πως να το κάνει;)αλλά μας έστειλε όλους αδιάβαστους. Άρα εμμένει σε όσα λέει και...

    προκαλεί όλους όσους τον κράζουν να μάθουν την ιστορία μας. Ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική και δεν έχει έθνη. Αυτό πρεσβεύει ο Οικολόγος-πράσινος.
    Μάλιστα είπε και στον Χατζηνικολάου ότι δεν θα ακολουθεί την πολιτική του ΥΠ.ΕΞ. σε εθνικά θέματα αλλά την δική του. Ε, τότε τι να κάνει στην ευρωβουλή; Τουλάχιστον επίσημα κανένα ΥΠ.ΕΞ δεν θα έλεγε κάτι για την Μακεδονία μας.

    troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα γραφεις αυτα γιατι δεν σε πηρε στην εφημεριδα του ο Χ"νικολαου ρε κουκουβγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με την συνέντευξη αυτή του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, μάθαμε δυο πράγματα.
    Πρώτον τι εστί πληρωμένος κοντυλοφόρος.
    Δεύτερον, τι εστί χεσμένος από τον φόβο του πρωθυπουργός, που αναγκάστηκε να πληρώσει τον κοντυλοφόρο για να είναι καλός μαζί του, και να μην του κάνει ερωτήσεις που πονούν, αλλά να περάσουν αυτοί, αμφότεροι καλά, και εμείς να γηράσκομε αεί διδασκόμενοι. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΤΡΟΠΗ ,ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ .


    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΣΥΝΕΧΙΣΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΚΡΙΜΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΕΚΛΑΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα;
    Δεν είναι ανέκδοτο το είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ειναι οικολογικό κόμμα γιατί... "έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο". Μετά απο τέτοιες ατάκες επόμενη σκέψη είναι: "Βουνό ή θάλασσα;"

    ΤΙ να κάνουμε.........και τι να πούμε ! Ο άνθρωπος
    είναι ΧΑΖΟΣ.. απο γεννησημιού του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα;
    Δεν είναι ανέκδοτο το είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ειναι οικολογικό κόμμα γιατί... "έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο". Μετά απο τέτοιες ατάκες επόμενη σκέψη είναι: "Βουνό ή θάλασσα;"

    ΤΙ να κάνουμε.........και τι να πούμε ! Ο άνθρωπος
    είναι ΧΑΖΟΣ.. απο γεννησημιού του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση