ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΙΣΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ........ γιατί χαζεύουν όλοι αυτοί, όταν φεύγουν απο μία μεγάλη καρέκλα !
1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.
2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.
3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.
4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.
5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".
Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Παρόλα τα DVD και τα δώρα δεν μπορώ πια να διαβάσω εφημερίδες, καμμία απολύτως όλες βρωμάνε νταβατζήδες. Μαχαίρι λοιπόν. Πρόσφατα άρχισα να παίρνω περιοδικά, ήταν όλο διαφήμιση, τα έκοψα και αυτά. Τώρα πιά δεν παίρνω τίποτε και γλυτώνω και καμμιά εικοσαριά ευρώ την εβδομάδα, βρίσκω όμως ότι θέλω στη μπλογκόσφαιρα. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΛΑΧΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΤΑΚΙΜΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. Εάν πολλαπλασιάσεις 4 ευρώ επί 300.000 φύλλα είναι 1.200.000 ευρώ. ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ; Χοντρό το δούλεμα.
Στην προσπάθειά του το ΠΑΣΟΚ να "αρπάξει" από το ΣΥΡΙΖΑ τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, που σε μεγάλο ποσοστό υποστηρίζουν θερμά την Κουμουνδούρου, κυκλοφορεί τη φήμη πως θα τους δώσει δικαιώματα φυσιολογικών αντρογύνων, ανάμεσά τους και αυτό της υιοθεσίας τέκνων! Πόσοι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν αυτό; Καιεπειδή ο δήμαρχος Τήλου ανήκει στους ΓΑΠικούς του ΠΑΣΟΚ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ......
Τώρα μάλιστα!!!!! Σέ λίγο θά βγούνε οί (συμπαθέστατες) πόρνες καί θά μάς δίδουν μαθήματα περί ηθικής!!!!!! Όταν είχε νοικιάσει τά καταστήματά του στήν Πάτρα (επί ΠΑΣΟΚ καί επί προεδρίας του)στόν μεγαλύτερο νταβατζή τής Πάτρας,ό οποίος τά είχε γεμίσει μέ ""φρουτάκια""?????
ΚΡΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας στις ΗΠΑ, και η Πράβντα εκπέμπουν άλλο ένα SOS για ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΥΑ:
"Μπαίνουμε σε μεγάλα ΚΡΥΑ και κάποιοι μας απασχολούν με την 'υπερθέρμανσή' τους"... To say that that we in interesting times is a huge understatement. We are about to enter a Grand Minimum, which in the past have produced a cooler planet, while our government is preparing for run-away global warming. Who could have predicted this stupidity? Paul Stanko of National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) http://wattsupwiththat.com/2009/04/21/solar-isn-mean-dips-below-100/#more-7243
Today we are again at the peak, and near to the end, of a warm interglacial, and the earth is now due to enter the next Ice Age. If we are lucky, we may have a few years to prepare for it. The Ice Age will return, as it always has, in its regular and natural cycle, with or without any influence from the effects of AGW. The AGW theory is based on data that is drawn from a ridiculously narrow span of time and it demonstrates a wanton disregard for the ‘big picture’ of long-term climate change. The data from paleoclimatology, including ice cores, sea sediments, geology, paleobotany and zoology, indicate that we are on the verge of entering another Ice Age, and the data also shows that severe and lasting climate change can occur within only a few years. While concern over the dubious threat of Anthropogenic Global Warming continues to distract the attention of people throughout the world, the very real threat of the approaching and inevitable Ice Age, which will render large parts of the Northern Hemisphere uninhabitable, is being foolishly ignored. http://english.pravda.ru/print/science/earth/106922-earth_ice_age-0
Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε. Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!! Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!
Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ 150 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΙΣΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ
ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟΥ........
γιατί χαζεύουν όλοι αυτοί, όταν φεύγουν απο μία μεγάλη καρέκλα !
Με εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.
Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.
Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.
Και οι λογαριασμοί από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.
Γκέ-γκε πάμπλουτε βοϊδομάτη;
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.
2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.
3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.
4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.
5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".
Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρόλα τα DVD και τα δώρα δεν μπορώ πια να διαβάσω εφημερίδες, καμμία απολύτως όλες βρωμάνε νταβατζήδες.
Μαχαίρι λοιπόν.
Πρόσφατα άρχισα να παίρνω περιοδικά, ήταν όλο διαφήμιση, τα έκοψα και αυτά.
Τώρα πιά δεν παίρνω τίποτε και γλυτώνω και καμμιά εικοσαριά ευρώ την εβδομάδα, βρίσκω όμως ότι θέλω στη μπλογκόσφαιρα.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥ.
ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΛΑΧΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΤΑΚΙΜΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
Εάν πολλαπλασιάσεις 4 ευρώ επί 300.000 φύλλα είναι 1.200.000 ευρώ.
ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ;
Χοντρό το δούλεμα.
Giati den kanei mia mynitirio anafora o Proedros stin eisaggelia??
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην προσπάθειά του το
ΠΑΣΟΚ να "αρπάξει" από
το ΣΥΡΙΖΑ τους ομοφυλόφιλους
και τις λεσβίες, που σε μεγάλο ποσοστό υποστηρίζουν θερμά την Κουμουνδούρου, κυκλοφορεί
τη φήμη πως θα τους δώσει δικαιώματα φυσιολογικών αντρογύνων, ανάμεσά τους και
αυτό της υιοθεσίας τέκνων!
Πόσοι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν αυτό;
Καιεπειδή ο δήμαρχος Τήλου
ανήκει στους ΓΑΠικούς του ΠΑΣΟΚ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ......
Τώρα μάλιστα!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣέ λίγο θά βγούνε οί (συμπαθέστατες) πόρνες καί θά μάς δίδουν μαθήματα περί ηθικής!!!!!!
Όταν είχε νοικιάσει τά καταστήματά του στήν Πάτρα (επί ΠΑΣΟΚ καί επί προεδρίας του)στόν μεγαλύτερο νταβατζή τής Πάτρας,ό οποίος τά είχε γεμίσει μέ ""φρουτάκια""?????
ΚΡΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας στις ΗΠΑ, και η Πράβντα εκπέμπουν άλλο ένα SOS για ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΥΑ:
ΑπάντησηΔιαγραφή"Μπαίνουμε σε μεγάλα ΚΡΥΑ και κάποιοι μας απασχολούν με την 'υπερθέρμανσή' τους"... To say that that we in interesting times is a huge understatement.
We are about to enter a Grand Minimum, which in the past have
produced a cooler planet, while our government is preparing for
run-away global warming. Who could have predicted this stupidity?
Paul Stanko of National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)
http://wattsupwiththat.com/2009/04/21/solar-isn-mean-dips-below-100/#more-7243
Today we are again at the peak, and near to the end, of a warm interglacial, and the earth is now due to enter the next Ice Age. If we are lucky, we may have a few years to prepare for it. The Ice Age will return, as it always has, in its regular and natural cycle, with or without any influence from the effects of AGW.
The AGW theory is based on data that is drawn from a ridiculously narrow span of time and it demonstrates a wanton disregard for the ‘big picture’ of long-term climate change. The data from paleoclimatology, including ice cores, sea sediments, geology, paleobotany and zoology, indicate that we are on the verge of entering another Ice Age, and the data also shows that severe and lasting climate change can occur within only a few years. While concern over the dubious threat of Anthropogenic Global Warming continues to distract the attention of people throughout the world, the very real threat of the approaching and inevitable Ice Age, which will render large parts of the Northern Hemisphere uninhabitable, is being foolishly ignored.
http://english.pravda.ru/print/science/earth/106922-earth_ice_age-0
Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!
... ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣ ¨Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ;
Καλά αυτοί οι πασόκοι του πρεσσ
είναι παράδειγμα για την παγκόσμια
επιστήμη.......
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ
ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ......
Απάντηση του Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στον Καραμανλή που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για βουλιμία στην εξουσία.
ΑπάντησηΔιαγραφή-Ο τελευταίος ο οποίος δικαιούται να μιλάει για βουλιμία της εξουσίας είναι ο κ. Καραμανλής.
Και έχει απόλυτο δίκιο.
... ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣ ¨Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ;
Καλά αυτοί οι πασόκοι του πρεσσ
είναι παράδειγμα για την παγκόσμια
επιστήμη.......
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ
ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ......
POYSTRAKI TOY PRESS
ΑπάντησηΔιαγραφήMHN SBHNEIS TA SXOLIA
POYSTARE..
Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ 150 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφή