GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ευρωπαϊκό Φιλελεύθερο κόμμα...

...υποστηρίζει την Φιλελεύθερη Συμμαχία στις ευρωεκλογές. . Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποιεί ανοικτή επιστολή της προέδρου του Ευρωπαϊκού...

...υποστηρίζει την Φιλελεύθερη Συμμαχία στις ευρωεκλογές.
.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποιεί ανοικτή επιστολή της προέδρου του Ευρωπαϊκού Φιλελεύθερου κόμματος (ELDR) κυρίας Annemie Neyts-Uyttebroeck προς τους Έλληνες πολίτες με την οποία εκφράζει την υποστήριξή της στη Φιλελεύθερη Συμμαχία ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Σημειωτέον ότι η Φιλελεύθερη ομάδα αποτελεί το τρίτο σε αριθμό εδρών κόμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η πρόεδρος του ELDR, στην επιστολή της αυτή, υπογραμμίζει ότι...
ενώ η Ελλάδα συνεισέφερε σημαντικά στη θεμελίωση της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Φιλελεύθερης Δημοκρατίας, η χώρα έχει ανάγκη σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τούς υπερασπιστές των οικονομικών και πολιτικών ελευθεριών.
Στο μήνυμά της η πρόεδρος του ELDR καταλήγει λέγοντας ότι εμπιστεύεται τις ικανότητες των Ελλήνων φιλελευθέρων, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και του ηγέτη της Φώτη Περλικού, στη συμβολή τους για το τέλος της μονοπώλησης της Ελληνικής πολιτικής από τους Συντηρητικούς και του Σοσιαλιστές. Η Ευρώπη έχει ανάγκη την πολιτική ενδυνάμωση των φιλελευθέρων, το ίδιο και η Ελλάδα.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία από την πλευρά της, θεωρεί σημαντική την υποστήριξη που προσφέρει το ELDR και η πρόεδρός του κ. Annemie Neyts-Uyttebroeck.
Επίσης, η Φιλελεύθερη Συμμαχία γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι η προεκλογική εκστρατεία της για τις Ευρωεκλογές θα εγκαινιαστεί για συμβολικούς λόγους το Σάββατο 9 Μαΐου που είναι και «ημέρα της Ευρώπης».
Την ημέρα αυτή, στις 5 το απόγευμα, ο πρόεδρός της Φώτης Περλικός θα ανακοινώσει, σε μετάδοση από το διαδίκτυο, την διακήρυξη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για τις Ευρωεκλογές και θα καλέσει τους Έλληνες πολίτες να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της.

6 σχόλια

  1. Στα αρχιδια μας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na er8i i Ka Annemie Neyts-Uyttebroeck na tous psifisei!!
    Giati oi Ellines 8a tous dwsoun apo ta 3 to makritero!!!


    Oussssttttt 3enodoula lamogia....fileleu8ero-tsoglanarades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαζύγιο από τον Μπερλουσκόνι...

    ...ζητά ή σύζυγός του ύστερα από 30 χρόνια!


    Ακουγεται, αλλα δεν σας το λεμε, ουτε το διαδιδουμε, συμφωνα με ανεξακριβωτες πληροφοριες.... οτι τον εγκαταλειπει γιατι ειναι ερωτευμενη με εναν νεο Ελληνα πολιτικο αντι-μπερλουσκονι....που λεγεται Δρ Κουτσουκος που παει για Ευρωβουλη...εκει μαλλον θα χτισουν την "φωλια" τους!!
    Sylvie Anti-fortcha-italia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ποιότητα αναγνωρίζεται.
    Συγχαρητήρια για την αναγνώρισή σας από έναν τέτοιο ευρωπαϊκό πολιτικό οργανισμό. Δείχνει ότι βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και ότι σπάτε το κατεστημένο.
    Ας τα βλέπουν αυτά μερικοί -μερικοί γεροντοκράτες. Τόπο στα νειάτα και την ειλικρίνεια. Τόπο στις καθαρές και αφτιασίδωτες ιδέες. Τόπο στον φιλελευθερισμό!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έ όχι και να μιλάει για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση