GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρθρο του Στέφανου Μάνου‏

Η ηθική κατάπτωση της κυβέρνησης... . Του Στέφανου Μάνου ιδρυτικού μέλους της «Δράσης» από το e-drasis.blogspot.com . Βράδυ, παραμονή πρωτομ...

Η ηθική κατάπτωση της κυβέρνησης...
.
Του Στέφανου Μάνου
ιδρυτικού μέλους της «Δράσης»
από το e-drasis.blogspot.com
.
Βράδυ, παραμονή πρωτομαγιάς, ένας νέος υπάλληλος της Βουλής με ειδοποίησε ότι οι υπουργοί Π. Παυλόπουλος και Ι. Παπαθανασίου κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ανανεώνουν - για τρία χρόνια - το δικαίωμα των επιχειρήσεων τύπου και ραδιοτηλεόρασης να έχουν μαύρο ταμείο. Βράδυ, όταν δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι και την επομένη δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες. Σαν τους κλέφτες.
Τι ποσό αφορά η ρύθμιση των κυρίων Παυλόπουλου και Παπαθανασίου; Περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαύρα λεφτά που μπορούν να ξοδευτούν χωρίς δικαιολογητικά. Για παράδειγμα, σκεφτείτε: Ένας εφοριακός κάνει έλεγχο σε μια επιχείρηση ραδιοτηλεόρασης και βρίσκει μύρια στραβά. Χωρίς δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμό η επιχείρηση του δίνει ένα ποσό από το μαύρο ταμείο που της έφτιαξε ο κ. Παπαθανασίου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Τους μουντζώνεις αυτούς του δύο υπουργούς, ναι ή όχι; Λάβετε υπόψη σας ότι η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί στη Βουλή, με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι η επαίσχυντη διάταξη - που είχε και πάλι ανανεωθεί παραμονές εκλογών του 2004 και έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο - δεν θα παραταθεί.
Υπεύθυνοι για την αθλιότητα είναι μόνο οι κύριοι Παυλόπουλος και Παπαθανασίου; Όχι, δεδομένου ότι η ρύθμιση έχει εγκριθεί και από τον κ. Κ. Καραμανλή και τον γενικό συντονιστή της οικονομικής πολιτικής κ. Γ. Σουφλιά.
Σε μια στιγμή που η οικονομική κατάσταση επιβάλλει σε όλους θυσίες, οι τέσσερεις αυτοί κύριοι χαρίζονται στις επιχειρήσεις τύπου και ραδιοτηλεόρασης. Γνωρίζουν ότι διαπράττουν ηθικό ατόπημα και γι αυτό ενήργησαν όπως οι κλέφτες, στο σκοτάδι, παραμονή γιορτής.
Η άθλια αυτή τροπολογία κατατέθηκε. Τώρα πρέπει και...
να ψηφιστεί. Ποιος θα την ψηφίσει; Θα υπάρξει έστω ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που θα τολμήσει να εκφράσει την αντίδραση του; Τι νομίζετε; Ακόμη πιο σημαντικό είναι να δούμε τι θα κάνει ο κ. Παπανδρέου; Θα σηκώσει το θέμα ή θα περιοριστεί σε μια πλαδαρή αντίδραση; Τι νομίζετε;
Η νέα πολιτική κίνηση μας, η «Δράση», γι αυτό δημιουργήθηκε. Για να δώσει τη δυνατότητα δημιουργικής αντίδρασης στη διαφθορά και την παρακμή. Θυμίζω ότι στη διακήρυξη μας γράφουμε ότι όταν η μονοκομματική εξουσία (είτε Ν.Δ. είτε ΠΑΣΟΚ) καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος και την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων των κομματικών και συντεχνιακών δυνάμεων που την έφεραν στην εξουσία, επιλέγει το δεύτερο. 100 εκατομμύρια ευρώ μαύρα για τις επιχειρήσεις τύπου και ραδιοτηλεόρασης. Ποιο γενικό συμφέρον υπηρετούν οι κύριοι Καραμανλής, Σουφλιάς, Παυλόπουλος και Παπαθανασίου;
100 εκατομμύρια ευρώ, μαύρα για τις επιχειρήσεις τύπου και ραδιοτηλεόρασης (με την έγκριση της Βουλής;), 100 εκατομμύρια ευρώ μίζες και λαδώματα Siemens (με τη Siemens ατιμώρητη για να μη μιλήσει), συνθέτουν την εικόνα της κατάντιας της δημόσιας ζωής.
Δεδομένου ότι οι ωφελούμενοι από την κυβερνητική τροπολογία είναι οι επιχειρήσεις τύπου και ραδιοτηλεόρασης, φαντάζομαι ότι δεν θα δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο σημείωμα μου αυτό. Υπάρχει όμως το διαδίκτυο που ευτυχώς δεν ελέγχεται από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αλλά από τους πολίτες. Σας καλώ λοιπόν να διαδώσετε τα καμώματα της κυβέρνησης. Να μάθουν όλοι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή πουλάει το γενικό συμφέρον (απώλεια εσόδων κατά τα οικονομικά έτη 2010, 2011 και 2012, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) για να αποκτήσει την εύνοια των επιχειρήσεων τύπου και ραδιοτηλεόρασης.
Το ερώτημα για τους πολίτες είναι: Στις ευρωεκλογές θα ρίξουν ψηφοδέλτιο ή συγχωροχάρτι; Θα επιβραβεύσουν τις αθλιότητες;
http://www.drassi.gr/

13 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ,ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ,ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαζύγιο από τον Μπερλουσκόνι...

    ...ζητά ή σύζυγός του ύστερα από 30 χρόνια!


    Ακουγεται, αλλα δεν σας το λεμε, ουτε το διαδιδουμε, συμφωνα με ανεξακριβωτες πληροφοριες.... οτι τον εγκαταλειπει γιατι ειναι ερωτευμενη με εναν νεο Ελληνα πολιτικο αντι-μπερλουσκονι....που λεγεται Δρ Κουτσουκος που παει για Ευρωβουλη...εκει μαλλον θα χτισουν την "φωλια" τους!!
    Sylvie Anti-fortcha-italia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε τεράστιε. Μπορείς να μας πει εσύ πόσα έβγαλες απο το χρηματιστήριο που το πήγαιναν" σπρώχνοντας" Σημίτης , Παπαντωνίου και λοιποί. Δες δηλώσεις: Θα πάει επτά χιλιάδες μονάδες κλπ. Ούστ αδιάφθορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ.Α,ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ,ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΙΝ ΑΣΤΕΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έ όχι και να μιλάει για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΤΕ .
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ............
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ ΝΑΝΑΙ ΟΜΟΙΟΧΡΩΜΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.
    ΤΗ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΘΩΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ .
    Ε ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ πασοκ ΤΕΛΟΣ.

    Έπεσαν οι υπογραφές για την Ολυμπιακή.
    Την υπογραφή των συμφωνιών για την εξαγορά των εταιρειών της Ολυμπιακής Αεροπορίας ανακοίνωσε η Μαρφίν.
    Στη συμφωνία προβλέπεται μεταβατικό διάστημα έως τις 30 Σεπτέμβριου, για την ανάληψη της πλήρους ευθύνης από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
    Οι εταιρείες ήδη εξέλεξαν τα νέα τους διοικητικά συμβούλια, στα οποία μετέχουν και εκπρόσωποι του ομίλου Μαρφιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι και το βούλεμα έχει και
    όρια πασόκια.......

    Ο βουλευτής που έφτιαξε και εωτερική πισίνα.
    Δεν φθάνει η βιλάρα που έχει ο άνθρωπος και καλά κάνει. Αλλά έχει πισίνα και μάλιστα εσωτερική μέσα στο σπίτι του. Είναι βουλευτής και πρώην υπουργός ο άνθρωπος και μάλλον του αρέσει η ...
    θάλασσα και το μπάνιο. Σε όποιο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ και να πας θα δεις πισίνα ή θάλασσα. Γυμνάζεται ο άνθρωπος.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:35 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!

    ΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ....ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ...

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ...!!

    ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑΦΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ 4-5-2009 !!!

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡOΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ: Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

    ΠΡΟΕΔΡΕ....ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!

    ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....
    ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Το λύκο τον κουρεύανε,πούθε παν τα πρόβατα!" Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! Ο Μάνος αποκάλυψε μια βρωμιά από τις τόσες που διέπραξε, διαπράττει και θα συνεχίσει τούτη η λερωμένη κυβερνηση, όσο υπάρχουν αλήτες να απαντούν όπως κάνουν στην περίπτωση αυτοί τα παπαγαλάκια! Τι σημαίνει η παροιμία αν δεν την καταλαβαίνετε, θα την πω αλλιώς: Το σαλίγκαρο τον ψήνουν στη φωτιά κι εκείνος τραγουδάει. Και αλλιώς: "των οικιών ημών πεπυρμένων ημείς άδομεν!" και αλλιώς: ο Χότζας λιμάριζε τα κάγκελα του χρυσοχοείου για να κλέψει και όταν τον ρωτήσανε τι κάνει εκεί, εκείνος τους απάντησε πως παίζει βιολί, που τη μουσική του θα την ακούσουν την άλλη μέρα. Τώρα για ποιον χτυπά η καμπάνα, προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει. Πονάω όμως το έρημο τούτο τόπο που έντιμα τον υπηρέτησα 40 χρόνια να τον βλέπω στα χέρια ανθρώπων σαν εκείνων του Καραμανλή και της παρέας του! Και ντρέπομαι. Ντρέπομαι να βλέπω αυτό τομ κατάντημα: να υπάρχουν ακόμα και δέκα άνθρωποι να υποστηρίζουν αυτά τσ υποκείμενα!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μανος εχει καταντησει γραφικος με τις παπαρες που λεει και σε λιγο θα ξεπερασει και τον Δελαπατριδη.Ειναι ΟΦΑ και του συνιστουμε να επιδοθει στο αγαπημενο του σπορ με τις κηφισωτισες νοικοκυρες!Αρκετη πλακα σπαμε με τις ραδιοφωνικες του παπαρολογιες,συναινουντος και του Παγκαλου,τι τα θελει τα αρθρα ο αποτυχημενος αστος..Δεν πειθει ουτε τη Φιλιππινεζα του..Στεφανε κοφτο καλυτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση