GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαθειά νυκτωμένοι...

7 σχόλια

  1. Οι χειραψίες λένε πολλά, όπως και αυτές των χορευτών της Νορβηγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δρ. Κουστσούκος ...να δείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους νοιάζει εφόσον ο μοναδικός τους σκοπός είναι να τρώνε το χρήμα των ελλήνων πολιτών που πληρώνουν τη ΣκατοΕΡΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ.Ο ΡΟΥΒΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ.ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΤΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζώνη Καληνύχτα έπρεπε να σε λένε.

    Ακόμα δεν έχετε παραιτηθεί ;

    Είναι μεγάλη η μπάζα,ε;

    Αλήθεια για πείτε μας πόσα βγάλατε και φέτος από την Eurovision ;

    Δικαιούμαστε να μάθουμε εφόσον σας πληρώνουμε ,έτσι δεν είναι κύριε Καληνύχτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΡΤ)ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίτωνας Αρσένης... συνεχίζεται η οικογενειοκρατία των "εκλεκτών τέκνων" του συστήματος

    "Ο Κρίτωνας Αρσένης, γιος της Μαρίας Αρσένη σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, η οποία διατέλεσε δοτή νομαρχίνα Πιερίας επί ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 και κατόπιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πάλι στην Πιερία, παρότι κατάγεται από τη Χαλκιδική και άρα εκεί θα έπρεπε κανονικά να πολιτευθεί, αλλά αφού οι ψηφοφόροι της Πιερίας την ψήφιζαν και εκλεγόταν, εμείς τι να πούμε; Πάμε πάσο.
    Το θέμα με την τοποθέτηση του ...

    υιού της Μαρίας στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ότι τα τέκνα των μεγαλοσχημόνων τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και τακτοποιούνται και έτσι η οικογενειοκρατία εν έτι 2009 συνεχίζεται, όπως με τις "άγιες οικογένειες" και λοιπές δυνάμεις : τους Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, Βαρβιτσιώτηδες κλπ...
    Κορόιδο λαέ..."
    Αναρτήθηκε από ΠΙΕΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση