GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καραβάνια» λαθρομεταναστών στην Ήπειρο...

93 συλλήψεις σε ένα μόνο 24ωρο! . Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ Αρκετή δουλειά έχουν οι αστυνομικοί στην Ήπειρο, καθώς παρατηρείται...

93 συλλήψεις σε ένα μόνο 24ωρο!
.
Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/

Αρκετή δουλειά έχουν οι αστυνομικοί στην Ήπειρο, καθώς παρατηρείται μια Θεαματική αύξηση το τελευταίο διάστημα στην είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα, παράλληλα διαπιστώνεται ότι τα κυκλώματα αλλάζουν τα δρομολόγιά τους εντός της Ελλάδας για να αποφεύγουν τα μπλόκα και να μπερδεύουν τις διωκτικές αρχές.Μέσα σε ένα 24ωρο να συλληφθούν συνολικά 93 λαθρομετανάστες, καθώς και τρεις διακινητές, ενώ αναζητείται άλλος ένας. Πιο συγκεκριμένα:

* Προχθές, στις 12 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας συνέλαβαν έναν οδηγό, επειδή μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με φορτηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, έναν λαθρομετανάστη, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο ανωτέρω όχημα βρέθηκε ένα μαχαίρι κυνηγιού. Ο διακινητής και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το όχημα και το μαχαίρι κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση.

* Την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι στον λόφο Περάνθης στην Άρτα, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, εντόπισαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν. Σε νομίμως δοθέν σήμα στάσης για έλεγχο, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, ενώ σε μικρή απόσταση από το σημείο, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Μία αλλοδαπή που επέβαινε στο όχημα στερούμενη νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, η οποία, ως προέκυψε από την προανάκριση, είναι σύζυγος του διαφυγόντος οδηγού, συνελήφθη. Ο δράστης αναζητείται, ενώ η αλλοδαπή θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας. Όπως είναι φυσκό το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση.

* Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη διασταύρωση Ροδοτοπίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Β΄ Τ.Σ.Φ. Δελβινακίου συνέλαβαν έναν οδηγό, επειδή μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, πέντε (5) λαθρομετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Συνελήφθησαν επίσης δύο ημεδαποί οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί. Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα δύο οχήματα και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ιωαννίνων, που διενεργεί και την προανάκριση.

* Τέλος,δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις δεκάδες συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα.Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος,επισημαίνουν ότι το τελευταίο διάστημα,πέρα από τις συλλήψεις Ιρακινών, καταγράφεται μία σημαντική αύξηση στην είσοδο και σύλληψη Αφγανών, που φτάνει ακόμη και το 50%. Μάλιστα, αποδίδουν το συγκεκριμένο γεγονός πιθανότατα στη δημιουργία κάποιου «πυρήνα» Αφγανών στην Ελλάδα, τα μέλη του οποίου προτρέπουν και συγγενείς τους ή συμπατριώτες τους να έρθουν στη χώρα μας.

7 σχόλια

  1. Εφιαλτες εχει γεμισει η Ελλαδα μας
    που βυθιζεται
    με ολους μας επανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΑΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2% ΛΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό ιδρύθηκαν οι Συνοριοφύλακες και εδρεύουν στην Ακριτική Αθήνα...
    για να μας εφυσηχάσουν ότι κάποιος φυλάει τα νώτα μας και την άλλη στιγμή να μπαίνουν ανενόχλητοι από την Ήπειρο.

    Με τη σειρά τους οι πασοκοι θα βγαίνουν αργότερα ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ στις τηλεοράσεις ΤΟΥΣ και θα υποστηρίζουν - έχοντας ΗΔΗ έρεισμα - ότι ΠΛΕΟΝ

    we are multiethnik! Es lebe hoch die neue Hoch-Tief & Siemens - Regierung!

    Γαμημένα Τομάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ η Νατελα δεν ανήκεις στους εφιάλτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάλι πορεία συμπαράστασης θα έχει στα Γιάννενα ο Συνασπιασμός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΛΑΟΥ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ "ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ", ΤΟΝ "ΓΙΓΑΝΤΑ", ΤΟΝ "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ" ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΘΑ ΜΑΣ [ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ] ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...5.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ...50 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ...3.000.000 ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΡΕ...ΑΡΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ...ΑΡΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΟΥΣΤ ΠΑΛΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΛΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΗΓΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΓΑΖΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση